Горещ секс в училище


    Автор: anonymous
Публикуван на: 26.09.2012




Беше в края на Юни месец. Бях на един купон и се зарибих със страшна мацка на име Елица. Танци, целувки обарвания просто всички екстри, но когато й предложих да идем в другата стая тя каза, че се притеснява и иска някъде където да няма други хора за да се отпусне. Алтернативата нямаше и аз се примирих, че няма да чукам тази вечер макар кура ми да беше яко надървен. Когато си тръгвах тя излезе и ми подаде едно малко листче с номера си. Още щом се прибрах й звъннах и тя ме покани на следващата вечер да ида у тях. На сутринта когато олюляващ се вървях към даскалото си мислех за нея и за това което предстоеше да се случи вечерта, кура ми отново се надърви. През късите ми панталони това си личеше много, но беше наложително да ида на училище и затова влязох и с бърза крачка се добрах до последния чин. Часа започна и аз можех малко да се успокоя. Но за кратко. След първите десет минути се появи ужасно сексапилната ми съученичка Вили. Както винаги по това време на годината беше оскъдно облечена. Този път беше с къса лятна рокличка, от тези които и на лекия ветрец можеше да надигне и която щедро разкриваше дългите й бедра, а широкото деколте едва държеше напращялата й гръд. Тя седна до мен и започна тихо да ми разказва някаква случка от вечерта. От моето положение имах идеална гледка към циците й. Гледах ту краката, ту циците и отново се надървих. Реших уж скришно да понаместя кура си, но тя ме видя и в момента в който си отместих ръката, издутината остана пред погледа й.
-Ама ти си се натопорчил яко май? - каза тя и тихо се засмя. Стана ми неудобно и за извинение започнах да й разказвам снощните си неволи, и че цял ден се дървя като се сетя за оная мацка.
-Ах милия останал на сухо и сега му се чука та две не вижда. - продължи с усмивка Вили. В момента в който го каза пусна ръка под чина и ме хвана за патката стискайки лекичко.
-Мале колко е твърд! - продължи да говори сякаш на себе си. След това не махна ръката си, а започна да го мачка и стиска още по силно, сякаш наслаждавайки се на твърдината му. След една - две минути мачкане тя започна да се оглежда из стаята и убеждавайки се, че никой не ни вижда се завъртя леко към мен и с ловко движение ме разкопча и извади чеп-а ми от гащите. Прехапа леко устни докато го гледаше:
-Ммм изненада ме, доста е дебел - прошепна тя и отново се обърна напред, но ръката й продължи да ми прави чекия. Аз стоях като гръмнат, но след толкова дървене не исках изобщо да спира. Нежната ръка сръчно се движеше по целия ми кур, а тя самата само хвърляше по един дискретен поглед отдолу. Беше ми супер яко. Докато се наслаждавах реших и аз да я пораздразня малко. Леко пуснах ръка под рокличката й и прокарах пръст през путката. Беше адски влажна. Канех се да вкарам пръста си вътре, но усетих че след малко ще свърша. Вили също усети това и бутна торбичката си в която носеше една тетрадка, към мен. Наместих я и започнах да се празня, а Вили не спираше да движи ръката си. Тя забърса останалата сперма по кура ми с ръка и аз си закопчах гащите. До края на часа не си казахме нищо а само се подхилвахме. Когато би звънеца и в стаята стана шумно, Вили ми каза на ухо да взема по едно кафе и да я чакам в "хладилника" след междучасието. Хладилника наричахме една северна стая в училището която не се използваше понеже беше много студена. Имах ключ за нея даден ми от брат ми, който преди учеше там и беше сменил бравата на тази стая за да я ползват при "нужда". И така взех две кафета и отидох там, седнал на един стол очаквах какво ще се случи. Вили влезе и заключи вратата.
-Хареса ли ти чекията сладък? - попита тя.
-Оо да, имаш опитни ръце, но и на теб май ти хареса, доста мокричка беше. - отвърнах.
-Да и сега си ти наред да ми излекуваш мерака. - каза тя и отново разкопча гащите ми изваждайки поомекналия ми кур. Пое го в уста й след няколко засмуквания бях готов. Тя вече откачаше от желание и бързо набра рокличката си нагоре. Беше свалиа прашките си. Разкрачи се над мен и сама си вкара кура ми. Започна да се движи нагоре-надолу.
-Даа бебчо, супер е. . . даа. . . - шепнеше тя и ближеше и хапеше ухото ми. Изкарах големите й цици от деколтето и започнах да смуча щръкналите зърна. Вили забиваше нокти в главата ми и се движеше все по-бързо. Хванах я за стегнатия задник и започнах аз да я движа. Забивах я рязко на кура си, тя затаяваше дъх и охкаше при всеки тласък. Започнах да движа пръста си около ануса й. Тя ми дръпна ръката и ми каза, че ми е много дебел за задника й. Аз обаче не я слушах. Вдигнах я да стане и да се подпре на чина. Започнах да мажа ануса й с плюнка и д вкарвам пръста си вътре. Тя посегна към чантата си и изкара някакъв крем от там. Беше се примирила, че няма да се размине без анален. Намазах обилно кура си и започнах лекичко да го вкарвам. Вили стискаше зъби за да не изпищи. След малко тя се поотпусна и започнах да я помпя с всичка сила. Вече не можеше да сдържа виковете си затова се отказах и отново й го вкарах в путката. След минута Вили се разтресе от силен оргазъм и понеже не я държах се строполи на колене. Усештах края затова започнах да си правя бърза чикия и след секунди спермата бликна право върху бузата й. Тя се обърна към мен и последните пръски влязаоха в устата й. След това налапа кура ми и бавно му се наслаждаваше докато омекваше, размазвайки спермата по цялата му дължина. Все още беше неадекватна от силния оргазъм и не искаше да спре да смуче кура ми. Вече усещах болка, но отново се надървих и тя забърза движенияра си опитвайки се да го налапа целия. След това засмука силно главичката и започна да ми прави бърза чикия за да свърша отново. Не издържах много и спермата бликна в устата й. Тя пусна кура ми и започна да върти език наслаждавайки се на мазната течност. След това преглътна и се усмихна блаженно. Докато я гледах си мислех само за едно "Благодаря ти Ели, че ми отказа за да намеря тази мръсница"

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  12.10.2012 18:53:38Изпратен от:  Ivo88
На мен се случи точно същото!!! xD
 
Дата:  12.10.2012 18:55:32Изпратен от:  Ivo88
Оооо да, и мръсницата се казваше Вили :)
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!