Въпрос на гледна точка - първа част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.07.2012




Не сме предполагали, че ще разкажем на някого за нашата любов, но най-накрая решихме да посветим света в малката ни тайна. Всичко започна преди около година и продължи през цялата учебна година. Всъщност, всички мислят, че сме мъж и жена, а не брат и сестра. Всеки ще разкаже собствената си история, за да можете да разбере как започна всичко...
Мислех си, че познавам сестра си. Все пак израснах с нея и сме прекарали толкова часове заедно. Винаги съм я смятал за красива, така както и всички останали мъже, които я зяпат. Има прекрасно бебешко лице с намусени устни, дълга руса коса, а в последната година разви фантастично, секси тяло.
Когато заминавах за университета, целунах моята сладка, „невинна” сестричка за довиждане. Тогава тя беше на 17. Върнах се през пролетта, малко по-рано, отколкото ме очакваха и я заварих вече истинска жена, макар и само на 18.
С автобус стигнах до няколко пресечки от вкъщи, а през останалия път ходих пеш. Планирах да изненадам родителите си и сестра ми, затова не влязох през предната врата, ами минах отзад, за да се опитам да вляза през прозореца на моята стая. Вече се стъмваше, а за мое учудване светлините в стаята ми бяха включени. Бавно се надвесих над полуотворените пердета и надникнах вътре. Сцената на леглото накара сърцето ми да спре, а пенисът ми да се надърви. Там седеше прекрасната ми, гола сестричка, с нежна загоряла кожа и едно от най-добре изглеждащите момчета, които бях виждал. Те лежаха на леглото и се целуваха, и галеха, докато разглеждаха снимки от някакъв албум. Той носеше бели панталони и под ципа му се виждаше огромна издутина. Аз направо залепнах за прозореца при тази гледка и започнах да разкопчавам собствените си панталони, за да освободя изпънатия си член.
След секунди момчето се изправи и ръчичките на малката ми сестричка започнаха да разкопчават панталоните му. Тя бавно ги свали надолу, като извади мъжествеността му, която вероятно беше към 20см и беше леко извита. Ръцете на сестра ми бавно започнаха да се спускат по цялата му дължина, а по главичката се появиха капки лепкава течност. Това изглежда я възбуди и тя с широко отворени очи се наведе, и засмука главата на пениса му с нейните влажни, млади устни. Пенисът му изглеждаше още по-дебел на фона на малкото, й сладко лице, но тя успя да набута голяма част от него в разтегната си уста. Той хвана с една ръка останалата част и започна да си бие чекия, докато тя лижеше и смучеше издутата му глава.

След секунди вече чукаше красивото й лице, а ръката му продължаваше да забелва ствола, навлажнен от слюнката, която се стичаше от устата на сестра ми. Ръката му се движеше все по-бързо и по-бързо. Тя погледна право в очите му и засмука с всичка сила главата на пениса му. Можех да видя похотта в неговите очи.
След секунди той се дръпна, освободи пениса си от устните й и докато главичката беше само на няколко сантиметра от устата й, изстреля голям, бял снаряд сперма. Гъстата течност удари горната й устна и беше последвана от още три също толкова големи порции. Устата й беше отворена и аз можех да видя как нишките лепкава сперма се разтягаха от устните й до езика. Лицето и устата й бяха буквално наводнени от сперма, и тя с ръце обърса лепкавото нещо, а после го облиза. Той отново мушна пениса си в устата й и аз можех да видя как бузите и се свиват, докато тя изсмуква и последната капчица от него.
Вече бях на ръба на един от най-силните оргазми през живота ми. Изстрелвах струя след струя гореща, семенна течност и се побърквах от удоволствие. Трябваше ми доста време да се съвзема и когато най-накрая го направих, влезнах вътре, но този път през предната врата.
След като се срещнах с гаджето на сестра ми, който беше също толкова печен, колкото и добре изглеждаше, отидох в стаята си. Трябваше да отворя прозорците, за да излезе миризмата на секс. Чух, че се отвори външната врата и те отидоха в предния двор. Аз реших, че ще се опитам да се добера до част от сестра ми, поне от кръста надолу. Погледнах на масичката и видях нейния албум със снимки. Беше се снимала доста през последната година в гимназията. Беше мажоретка и имаше доста снимки в къси поли, и прилепнали блузки. Имаше няколко и по бикини, но тази, която определено ме възбуди, беше една, на която тя седеше само по сутиен, като ръцете й бяха на гърба и го разкопчаваха. Очевидно е имало пижама-парти, съдейки по приятелите й, които бяха около нея. Не можех да откъсна очи от невероятното й, младо тяло. Гърдите й, покрити от сутиена, бяха стегнати, а зърната й изпъкваха отпред. Мастурбирах, докато гледах нейните снимки. В този момент чух как се отваря отново външната врата и чух, че тя влиза вътре. Опитах се да скрия това, което правех, но...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!