Вуйна ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 23.02.2013




Беше лятото на 99- та година, едно страхотно и незабравимо лято. Аз както винаги по това време си бях на село и се забавлявах с другите хлапета. За разлика обаче от друга година освен старите тук беше и вуйна ми, която току що бяха съкратили и сега помагаше в работата тук. Ако трябва да бъда честен бях доста привлечен от нея по това време, все пак аз си бях едно 15 годишно хлапе, а тя една доста атрактивна 27 годишна жена- висока, руса, симпатична и с наистина огромни гърди, но най- важното е, че беше самотна- вуйчо ми беше в града на работа и идваше само събота и неделя. Старите си спяха на втория етаж, докато ние с нея в хола на приземния където беше по хладно. Беше малко кофти защото леглата ни бяха на „Г” и трябваше да я изчакам да заспи за да си пусна порно канала. Една вечер имахме гости и тя малко се понафирка, беше и кофти, че вуйчо ми го няма. Легнахме си и тя заспа доста бързо(поне така си мислех тогава), а аз си пуснах порното и затърках надървения си приятел(между другото за възраста си бях доста надарен). бях се улисал по една мадама с големи бомби и въобще не разбрах че тя е будна.
- Какво правиш дребен- стрелна ме тя.
- Ами аз . . - побързах да сменя канала и да извадя ръка от гащите си.
- Спокойно дребен, не се притеснявай и вуйчо ти гледа често , така че съм свикнала, пусни си не се притеснявай- успокои ме тя.
- А ти гледаш ли- не знам от къде ми дойде смелост да попитам. Тя се подвоуми но ми отговори: - Да разбира се, не съм някоя монахиня я- засмя се тя, няма проблем пусни го. Взех дитанционното и върнах на предишния канал, все още даваха онази с големите гърди.
- Ей ама тази има наистина огромни цици- ококори се и се засмя.
- Да , но твоите са по големи и хубави- усетих че не беше много на място, а и се бях надървил яко, което не остана незабелязано. Тя се смути за момент , но ми благодари за комплимента. Вече щях наистина да се пръсна от вълнение, но продължих закачката. - Знам , че ще прозвучи нахално и странно, но винаги ми се е искало да ги стисна. . . така де да ги докосна, може ли да ги барна, моля те.
- Не мисля че е добра идея, всепак си ми племенник- каза смутено тя. - Да но те са толкова хубави, само веднъж, моля те, моля те, моля те- заинатих се аз, изпълвайки гащите си до краен предел и влагайки онзи умилителен и молещ поглед(сякаш дете иска близалка). Тя се дърпаше в началото, но после под този натиск се съгласи.
- Добре, но за малко и само да си казал на някой- повдигна завивките си и легна до мен, а аз бръкнах под горнището на нощницата и. Циците и бяха страшно меки и нежни, усетих как цялата настръхна когато стиснах зърната и, тогава без дори да мисля плъзнах ръка надолу, просто така по навик от ученическите забежки. Тя бързо реагира и ме спря. - Не стига толкова, това не е правилно и няма да продължаваме- каза строго тя. Аз се стреснах , че съм я уплашил, но не исках да спирам.
- Моля те, никога не съм докосвал(лъжех разбира се), искам да те докосна там само за малко, няма да правя нищо което не искаш, само веднъж- усещах как започвам да хленча, но тя бе непоколебима.
- Хайде няма да кажа на никой, моля те, моля те. . .
- . Тя явно , разбра че няма да се откажа лесно.
- Добре, но само ще я докоснеш и спираме, разбра ли и само да си казал на някого, ще си имаш големи ядове, чуваш ли- тросна ми се тя.
- Добре няма , обещавам- треперейки от желание да я усетя. Тях смъкна долнището на нощничката си и хвана ръката ми.
- Внимавай- погледна ме строго и бръкна в бикините си държейки моята ръка, усетих я беше топла и мека като коприна, нямаше нито косъмче по нея, гладка сякаш както се е родила; - Колко е топла и нежна, наистина е много хубаво - неусетно започнах да я търкам по малкия клитор, а той набъбваше все повече. Тя започна да се овлажнява, цялата беше настръхнала и трепереше от удоволствие. Изведнъж се усети и се опита да дръпне ръката ми. - Стига не трябва да продължаваме ; В този момент проникнах със средния си пръст в нея, цялата потрепера и не можа да се сдържи, не можеше повече да се съпротивлява, въпреки че постоянно казваше : Недей, спри, ах недей, моля те, не трябва ; Не издържа дълго и вълната се разнесе по тялото и, оргазмът и беше впечатляващ дори за мен, не че не бях виждал, но тя просто изригна в ръцете ми, доста от нейните сокове се разляха в ръцете ми, тя се изпъна за миг и се отпусна неподвижно дишайки тежко. Аз продължавах да я галя нежно.
- Това трябва да спре, моля те.
- Но на теб ти хареса, защо да спираме.
- Виж, вярно е но не е правилно, просто не е, гласът и потрепери. - Но аз съм толкова възбуден, чак ме боли, не мога да спра така, виж сама. . . и извадих надървения си до пръсване член. За миг се вцепени, но после каза:
- Добре ще се погрижа за теб, но спираме до тук, това е лудост. Тя протегна ръка и го хвана нежно, целия изтръпнах , но трябваше да се сдържа възможно най- дълго. Започна да го лъска много внимателно, а с другата ръка нежно прокара маникюра си по топките ми, настръхнах от вълнение, просто бях на седмото небе от щастие.
- Изправи се, - не чаках втора покана, изправих се и застанах пред нея на колене, тя го огледа и каза палаво:Явно не си толкова малък, поне някои части от теб; Огледа го гладно и го облиза, а после налапа главичката ми и започна да прави най- яката свирка в живота ми;
- О да страхотна си, много добра, да- усещах движенията на главата и, на топлата и устичка, беше страхотна, не исках никога да свършва този момент. Хванах главата и, и я наведох напред, курът ми влезе наполовина, тя изсумтя, но не се възпротиви, започнах бавно да я чукам в топлата и влажна уста, а тя отново прокара ноктите си по топките ми, просто не издържах вече трябваше да свърша. Хванах главата и, и я натиснах, като вкарах почти целия си кур, опита сe да се дръпне , но я държах доста здраво, мощни струи сперма започнаха да се изливат в устата и, а за да не се задави тя ги поглъщаше. Когато свърших го извадих леко спаднал, но все още надървен;Тя преглътна и ми се усмихна:Не го очаквах, поне не в такова количество, но не беше лошо, дори имаше хубав вкус, бях забравила вкуса, лапна го и облиза останалото по достойнството ми количество. - Имам още запаси ако искаш- поглеждайки към все така големия ми приятел. - Не знам не съм сигурна , че е добра идея, не е редно така да. . . - Какво лошо има, просто се забавляваме, на теб също ти хареса- протегнах ръка и я погалих по все още влажната катеричка. Тя потрепера отново, но този път не се отдръпна, а просто се остави на течението. Аз се наведох и я целунах, което доста я изненада, но отвърна на целувката ми. Устните и бяха много страстни и сочни сякаш бяха създадени само за целувки.
- Отпусни се - и казах и продължих да шаря с език по врата и, преместих се на напращелите и гърди, мачках ги, смучех зърната им и чувах как лудо бие сърцето и. Тя плъзна ръка надолу към слабините си и започна да се отдава на удоволствието от поредния оргазъм. - Остави на мен- тя се изненада, но дръпна ръката си, тогава за пръв път вкусих нейните сокове, заиграх палаво с езиче, нагоре – надолу, а тя скимтеше от удоволствие и галеше главата ми, опитваше се да не дига много шум, но явнодокато стигна до поредния си оргазъм. Цялата се разтресе , соковете и изпълниха устата ми, бяха толкова сладки и вкусни.
- Благодаря ти миличък, отдавна не се бях забавлявала така. . .
- Тепърва започваме- тя се засмя;
- Обърни се и застани на колене- този път се подчини безропотно, обърна се и прекрасното и дупе лъсна пред мен с цялото си изящество- стегнато и бяло. Хванах кура си, който се бе надървил отново до пръсване и го сложих на малката и цепка. -
Внимателно, моля те- каза ми тя с гърлен от възбуда глас. Кимнах с глава и натиснах лекичко, за да влезе главичката ми, учудващо бе доста тясна, но от влажността курът ми влезна без проблеми.
- Ох, ох, ох по бавно миличък внимавай, о да, големичък си. . . . . . . . . вкарах го и започнах бавно да се движа като постепенно ускорявах темпото, стегнатите и стени ме възбуждаха още повече, беше толкова топла, мачках зърната и докато я лашках, напред- назад, стисках дупето и , а тя само мъркаше от кеф. Гледайки това хубаво малко дупе се изкуших да я напляскам, ударих и няколко леки шамарчета, а тя още повече се възбуди.
- Да дребен накажи ме, накажи лошата си вуйна- аз плясках ли плясках, - моля те само не свършвай в путенцето ми;Само това и чаках, забърсах малко от собствените и сокове и ги размазах по стегнатото и анусче, тя разбра какво искам да направя и се опита да се отдръпне, но я бях хванал доста здраво, от тази поза нямаше мърдане.
- Спокойно не боли, ще видиш – и вкарах едно пръсче в дупето и.
- О не, моля те само не там, никога не съм го правила, моля те… - За всичко има първи път, спокойно- и вкарах още един пръст в дупето и.
- Ох, не моля те само не там, моля те- тя започна да плаче, но дърпането и още повече ме възбуди и нямаше връщане назад, извадих го и го опрях на анусчето и, тя продължаваше да плаче, натиснах леко , но не успях, навлажних още малко и натиснах по силно, главичката на кура ми потъна в необработеното и дупе.
- Ааааа, не моля те , не. . . . . натиснах и вече пловината бях в нея, започнах да движа бавно , като едноовременно обработвах и сливката и, тя продължаваше да плаче, но след малко обработка започна да се отпуска и да се овлажнява още повече. Вече не плачеше, а само се извиваше от кеф, беше започнало да и харесва и дори пъшкаше доста шумно. Усетих, че ще свърши отново.
- Искам да свършим заедно- каза тя и заигра отново с нокти по топките ми, мига наближаваше, а тя определено знаеше как да ме накара да свърша. Усетих как вълната ме залива и започнах да пълня сладкото и дупе на тласъци.
- Да миличък , напълни ме цялата- тя също се разтресе от удоволствие, постоях малко така и после се строполих на леглото до нея. Тя ме целуна по челото и каза:- Никога не съм вярвала, че в дупето е такъв кеф, благодаря ти. Целуна ме отново и заспахме прегърнати с напълнено до краен предел дупе. Така това лято си остана завинаги в спомените ми.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  08.03.2014 12:21:25Изпратен от:  щерю
Как бих искал и аз да чукам по тоя начин...
 
Дата:  09.07.2023 16:40:53Изпратен от:  Димитри
Разказа е много добър,ако е истина. Км
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!