Пияната братовчедка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.06.2012




Беше една студена зима, когато се събрахме на вилата ми. Бяхме аз, двама близнаци, братчеда и братчедката. Цялата вила беше на наше разположение. Хладилника беше пълен с храна и алкохол, колкото искаш. През деня си почивахме, за да можем вечерта да издържим до по късно. Братчедката направи салати, пържоли, нареди масата – все пак беше единствената жена сред нас. Стана време за суфра. Всички се събрахме, хапнахме и започнахме да пием. Отначало пиехме текила, но имаше само две бутилки и те бързо свършиха. Най-активни бяха единият близнак и братчедката. След това изкарахме една бутилка водка, но и тя не се задържа дълго. Накрая всички се метнахме на бирата. Тя поне беше много и нямаше опасност да свърши.
След време вече всички бяхме пияни. Завихриха се едни кючеци, черно, хаус всичко, каквото имахме. Аз не денсех, но братчедката дойде и ме дръпна за ръката да ставам.
Купонът беше щур, но след малко дървата в камината свършиха и някой трябваше да отиде да донесе. Аз тръгнах сам, но братчедката ме последва. Помогна ми да вземем дърва и се върнахме. Тя пак започна да денси, а аз се заех с камината. Нещо обаче много ми се ебеше, но нямах избор, щото единственото момиче беше първата ми братчедка. Не, че не беше яка пичка, даже много яка, но чувствах някаква тежест, нещо като морални задръжки…
След като ударих обаче още 5-6 бири, “тежестта" се изпари. Станах дори да денса при другите, но в главата ми се въртяха едни такива, порочни мисли. Всички бяха много зле. Изведнъж братчедката ме хвана и ми каза:
-Ей, защо си ми брачет, бе? Ако не беше, само ако знаеше... – ухили се тя многозначително и продължи да танцува.
Тука се замислих и ми хрумна нещо идеално. Имах хапчета за повишаване на женските хормони, или по точно, виагра за жени. Бях си купил един път преди време, но не ги използвах и ето че сега можеше да ми послужат. На опаковката пишеше до 50кг - 1 таблетка, над 50кг, 2 таблетки. Е, аз за всеки слачай изкарах 3 и ги разтроших на прах. Завъртях се покрай чашите и ги изсипах в нейната. После обаче се оказа, че това е била чашата на близнака. Останаха още три, но този път издебнах точно коя е чашата й, като даже ги разбърках, да се разтворят. След малко братчедката я гаврътна на екс, а аз потрих доволно ръце.
Стана време за лягане. Спряхме музиката и тръгнахме към стаите. Братчедката беше много пияна, чак си бъркаше крачките, но аз услужливо я бях прихванал от едната страна да не падне. Бързо разпределих всички по стаите - братчеда сам, близнаците двамата, аз сам и братчедката сама. Първо оставих братчедката в първата стая, после настаних и другите. Накрая се прибрах в мойта стая, която беше втората по ред. Отидох да видя какво е станало с братчедката и влязах при нея. Седнах на леглото й.
-Жива ли си?- попитах я аз.
-Ех, ако не ми беше брачет...- повтори тя същото пожелание, макар да се разбираше много трудно какво казва, много се беше напила. Усетих че работата отива в положителна посока, няма да си бия чекия.
Прибрах се в мойта стая, докато всички заспят. Взех си душ и легнах за малко да мине време. Изведнъж се отвори врата. Показах се и единия близнак каза, че брат му има гадно разстройство Аз се уплаших да не вземе да стане така и с братчедката, но се сетих, че на опаковката пише: “Само за жени”. Казах им да заспиват и се прибрах.
Чаках 15-20 минути, но не се чу никакъв шум. Станах, излязох тихичко, отключих вратата на братчедката и се вмъкнах в нейната стая. Тя лежеше неподвижно. Първо я бутнах, за да се уверя, че е мъртво пияна – тя не реагира, само дишаше и от време на време помръдваше. Съблякох я, защото беше още с дрехи. Светнах нощната лампа и видях голото й тяло, гладко като бебешко дупе, никъде нямаше косъмче, а сливата й беше невероятна, както и циците. Заключих вратата и аз се съблякох гол. Легнах до нея и започнах да й пипам циците - не бяха големи, но бяха стегнати и оформени. Започнах да се дървя и след още малко баране вече ми беше станал. Разтворих й краката и се опитах да го вкарам, но не стана. Реших да я лизна малко и започнах. Тя пъшкаше тихичко, но не знаеше какво става. От време на време казваше нещо, но нищо не се разбираше. Сливата й се навлажни много, чак имаше мъзга по чаршафа. Повдигнах я, сложих една възглавница под кръста й, да ми е удобна и почнах да го вкарвам. Влизаше много трудно и бавно, а тя продължаваше да пъшка лекичко. Най-после проникнах. Започнах да я чукам бавно, за да не дойде на себе си. Ебах я около 20 минути и се изпразних. Измих се в банята, сложих си “гума” и отидах пак в стаята. Беше се завъртяла на една страна. Отидох и я бутнах по рамото, нищо, бутнах я пак малко по силно и тя измърмори:
-Кой си ти?
-Аз съм бра`чеда, спокойно. Всичко е наред. - Успокоих я аз.
Тя се обърна по гръб и каза нещо, но не разбрах какво.
-Я кажи пак.
-Чукай ме! - повтори тя и макар да беше зле, хаповете я бяха хванали здраво.
Аз се качих отгоре й и пак започнах да я еба, а тя леко си помръдваше ръцете и говореше някакви несвързани неща. Аз самият бях изпаднал в много голяма параноя. Какви неща вършех сам! Е, все пак не останах на сухо.
Чуках я бавно, а сливата й беше толкова мокра, та като й го вкарвах и изкарвах, се чуваше едно "шляп-шляп- шляп ". Взе да ми става безинтересно и реших да направя нещо по въпроса. Ударих й една плесница и тя дойде малко в съзнание.
-Кой си ти?
-Бра`чеда съм. Ще спя при тебе. Може ли?
-Възбудена съм и ми е горещо. - Каза тя, макар много трудно да разбирах какво ми говори. –Бра`четке, искаш ли да се ебем? - попитах я аз, макар да бях свършил работата вече.
-Кой си ти? Искам. - отново не ме разпозна, но поне каза, че иска.
Аз започнах да я чукам по същия начин, но този път тя беше малко по живнала. Ебах я още 20-30 минути и спрях да си почина. Отидох до кенефа. Като се върнах, тя хъркаше. Намокрих й лицето, не мръдна, шамарче и се събуди.
-Много мий лошо. Горещо ми е. - Не спираше да повтаря тя.
Каква странна нощ, какъв странен секс мислех си аз. Реших да я обработя още малко, обърнах я по корем, сложих възглавницата да я надига и започнах да й го вкарвам в задника, но не влизаше. Ударих една две плюнки и започна да влиза. Малко по малко влизаше все по навътре, а тя започна да пъшка по-силно. Ануса й беше много тесен, но аз продължавах да я чукам. Даже си махнах гумата, една плюнка и давай пак. Започна да ми става яко и след малко и напълних задника й със сперма.
След това отидох да се измия, щото целия бях в мъзга и сперма. Светнах лампата – каква кочина бях направил. Набързо позабърсах спермата, изхвърлих презервативите, облякох я отново, все едно никой не е влизал в стаята и се чупих на пръсти. Прибрах се в моята стая и заспах бързо, щото се бях поуморил. Сутринта станах и първата ми работа беше да видя дали някой е чул нещо. Но всичко беше нормално, само дето братчедката разправяше, че снощи е сънувала как я изнасилват. Също така забелязах, че като сяда я боли...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  01.10.2014 02:24:12Изпратен от:  Малката
Аууу жестока история, адски възбужда!!! Дори да не е истина, пак, много добре е написана... Момиче съм и страшно много се възбудих, докато я четях, може би защото и на мен са ми се случвали подобни неща... :)
 
Дата:  06.04.2015 19:57:24Изпратен от:  Borkata
За коментаторката , ако искаш пак да ти се случат подобни неща пиши ми на мейла
 
Дата:  06.04.2015 19:59:15Изпратен от:  Borkata
harrytopotter@abv.bg(пропуснах мейла)
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!