Алоха, Виктор


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.08.2012




Автор: “Алоха, Виктор!” поздрави ме Мадлен, влизайки в курорта на Хаваите с венеца от цветя около врата си. Тя пък носеше розово топ, върху което бе наметнала саронг, увит около кръста й. Дългата й черна като катран коса се спускаше по гърба й. Тя пое ръката ми и ме заведе в стаята.
Беше минала повече от година, откакто за първи път бях тук, когато бях успял да се измъкна за малко от задълженията на компанията и после ми триха сол на главата, че пръскам общи пари за свои удоволствия /в края на краищата фирмата беше моя и аз щях да я ръководя, а не управителният съвет/, но Мадлен изобщо не се беше променила. Озовали се в стаята, ние веднага се прегърнахме. Плъзнах ръце по кафявата й, гладка кожа, притиснах се в нея и целунах врата й. Големите й гърди се опряха в моите.
Виктор: -Липсвах ли ти?
Мадлен: -Много!
Автор: Тя така ме стисна, че венецът се смачка и пречупените цветя изпълниха стаята с нежен аромат.
Мадлен: -Трябва ти малко слънце.
Автор: Дете на сърфинга и морето, тя гледаше бледата ми кожа със съжаление, напъхана вечно в строги костюми.
Мадлен: -А и това да подиша.
Автор: Тя сграбчи члена ми и аз изохках, чувствайки малката й длан да гали кура ми. Проврях ръце през косата й, докато тя милваше топките ми.
Виктор: -Не съм мислел за никоя друга през цялата година и половина.
Мадлен: -А жена ти?
Виктор: -Тази кучка не може да се сравни с теб. Ти си толкова по-нежна.
Автор: Аз развързах връзките на бюстието й, позволявайки на огромните й, закръглени и пълни гърди за изскочат свободно навън.
Мадлен: -Радвам се, че тази година успя да дойдеш. Много далече е... ъ-ъ... България, нали?
Виктор: -Да, далече е, но сега ти си близо.
Автор: Мадлен отвърза възела на саронга си и го остави да падне, заставайки пред мен само с огърлицата си от миди, която се провесваше надолу в дълбоката цепка между възвишенията й. Поех ги с ръце, мачкайки меката им кожа, припомняйки си плътните й кафяви зърна, които веднага щръкнаха под ласките на пръстите ми. Спуснах се надолу и заврях глава между бедрата й, да опитам мократа й путка. Курът ми потрепери при мисълта как се чувствах преди 18 месеца вътре в нея.
Тя се отдръпна от мен и се изпъна на леглото, разливайки грамадните хълмове по тялото си и разтваряйки бедра, откривайки малкото си триъгълниче от гъсти черни косми. Щях да се изпразня в момента, в който вляза в нея, затова реших да я полижа малко. Отново пъхнах глава между сладките й бедра и пуснах език по пичката й, която миришеше на морска вода и кокосово мляко. Много скоро вече не можех да се сдържам и й го тикнах вътре, от което тя замърка и се загърчи. Започна да щипе дългите си, тъмни зърна, от което аз се възбудих още повече и я заебах с език. Това обаче само предизвика болка в пениса ми и казах:
Виктор: -Мадлен, трябва да свърша...
Автор: Тя стана и отиде до плъзгащата се стъклена врата, която водеше към балкона. Аз я последвах и тя се опря на перилата, разкрачвайки се широко. Застанах зад нея и започнах да трия твърдия си кур по цялата му дължина в мократа й путка.
Мадлен: -Искам да ме чукаш точно тук!
Автор: Аз подхванах бедрата й и вперели поглед в разстилащия се пред нас океан, бавно й го вкарах. Да я шибам тук, на тераса, където всеки от летуващите на плажа можеше да ни види, ме екзалтираше – нея, хванала здраво перилата, с гърди, веещи се отвъд тях в наситения със сол морски въздух и мен, застанал зад нея, как я работя.
Виктор: -О-о, скъпа, няма да издържа дълго...
Автор: Мадлен само се усмихна, въртейки закръгления си задник по корема ми, надевайки се на кола ми.
Мадлен: -Тогава побързай и ме чукай силно.
Автор: Аз я послушах и я заблъсках силно. Топките ми така се бяха втвърдили, че едва се клатеха и не я удряха по путката, но за сметка на това трепереха от болка и едва се сдържах да не я напълня с топлата си течност, докато чувствах как обработва с вагиналните си мускули горкият ми кур.
През това време и двамата гледахме как вълните се разбиват в дантелена пяна по жълтия като кора на пъпеш морски бряг и се опитвахме да отвлечем вниманието си с нещо друго, за да удължим момента. Но накрая, с последен напън, аз й го втикнах дълбоко в кадифената й шахта и изпразних съдържанието на топките си в горещото й влагалище.
Прекарахме цяла седмица заедно, чукайки се в хотелската ми стая, на плажа, в палмовата горичка наблизо, изобщо навсякъде, където можехме. Когато неделята дойде, Мадлен ме целуна за довиждане.
Мадлен: -Надявам се другата година да дойдеш пак.
Виктор: -Алоха, Мадлен!
Автор: ... казах аз, усмихвайки се при мисълта, че “алоха” значи едновременно и “здравей” и “чао”.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!