Удоволствие в Ада


    Автор: anonymous
Публикуван на: 21.12.2011
Изведнъж тя се събуди. Намираше се на странно място. Беше в нещо като пещера. Около нея имаше само скали, огън и лава. Въздухът беше топъл и задушлив. Тя се стресна. Не знаеше къде се намира, нито как е попаднала тук. Тръгна плахо напред и изведнъж няколко ръце я сграбчиха отзад и я повалиха на земята. Около нея се насъбраха няколко създания, които бяха нещо средно между животни и хора. Чак сега тя разбра къде е, беше в Ада!!!
От страх и ужас не успя да издаде нито стон. Дяволите приклекнаха над нея и започнаха да я обарват навсякъде. Тя започна да се дърпа с всички сили, но беше безсмислено. Хванаха ръцете й и един от дяволите мина отдолу под нея. Хвана краката й и бавно ги разтвори. Нейният ужас растеше. Дъхът им вонеше на сяра. Тя се опитваше да им противодейства по някакъв начин, но те бяха прекалено силни, за да може да направи каквото и да е. Очите им бяха като червени фенери и излъчваха лукава похот. Ужасяваха я.
В следващия момент дяволът вкара огромният си член в нея. Тя изпищя силно. Болката отдолу я разкъсваше. Тя имаше чувството, че членът му ще изскочи от гърлото й. Беше огромен и уродлив израстък, с отвратителни брадавици по издутият си ствол. В следващия момент дяволът, който държеше ръцете й, завря неговият член в устата й. Вкара й го толкова навътре, така, че тя започна да се дави. Но нищо още не беше свършило.
Дяволът отдолу, който не спираше с мощните тласъци, я обърна така, че тя да е отдолу, като в същото време и този отгоре не освобождаваше устата й, а все по-настървено блъскаше. Точно когато тя си мислеше, че не може да стане по-лошо, трети дявол й го вкара отзад. Тя се огъна. Ужасът и болката й бяха неописуеми. Имаше чувството, че няма да издържи още много така. Усещаше как дяволите се настървяват все повече и като че ли я пронизваха все по-надълбоко.
След известно време дяволите свършиха заедно в нея. Тя се просна изтощена на земята. Имаше чувството, че цялото й тяло гори от излятото вътре в него дяволско семе. Погледът й беше празен. Тя още не можеше да осъзнае какво стана с нея. Само остра болка я пронизваше отвсякъде…

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!