Правете любов а не война


    Автор: anonymous
Публикуван на: 21.12.2011
Като много първокурсници, намирах превключването от живота вкъщи към живота в колежа малко дезориентиращо, а освен това мисля, че имам и още една причина да бъда объркан. През цялото време в гимназията, имах типичното, постоянно гадже и заедно с това типичния, скучен сексуален живот. Въпреки това мислехме, че ни е сполетяло онова митично нещо, наречено „любов” и се бяхме разбрали да поддържаме връзката си дори на разстояние.
При пристигането си на мястото, което щеше да се превърне в мой дом през следващите 4-5 години, бях изумен от многобройните и различни жени, които срещах. Една група, конкретно, ми се понрави доста – тази на “хипи-мацките”. Знам, че те се опитват да подражават на отминала епоха, но въпреки това бях наистина впечатлен. Първото момиче, с което се запознах, беше едро гърда блондинка на име Дженифър. Беше облечена, естествено, с размъкнати дрехи и сандали, но за мен беше страхотна. Започнахме да си говорим и да излизаме заедно. Измина около седмица, през която започнах да имам сериозни опасения относно гаджето ми далеч у дома. На петия ден в колежа си лежах в леглото и говорех с нея по телефона, когато Джени влезе в стаята. Тя не каза нито дума, от което заключих, че смята да бъде тактична. След това обаче тя седна до крака ми на леглото и не можете да си представите изненадата ми, когато ръцете й се плъзнаха по крака ми чак до чатала. Забелязвайки колко съм шокиран и най-вероятно, наслаждавайки се на това, Джени легна на леглото с глава в слабините ми. Това създаде доста неловка пауза в разговора с гаджето ми, замазването на която ми отне доста усилия.
Продължаването на телефонния разговор ставаше все по-трудно, тъй като Джени започна да гризе дънките ми на нивото на пениса ми, като го караше да се надига все по-заплашително. Бях принуден да се извиня и да затворя телефона. Поглеждайки към Джени, аз за първи път забелязах, че стърчащите й зърна прозираха. Без да промълвя и една дума, аз се пресегнах за да погаля гърдите й. При първия досег нея я побиха тръпки и тя постави нежната си плът в моите ръце. След като около половин минута си играх със зърната й, тя се изправи и ме погледна:
-Искам да разбереш, че това не е началото на някаква специална връзка! – прошепна тя. – Просто съм адски възбудена… !
След това тя бавно свали ризката си, като ми позволи за първи път да видя невероятните й, изпечени от слънцето гърди. Зърната й бяха тъмни и доста големи, но това, което няма никога да забравя, бяха върбовите клонки татуирани около дясното й зърно. Пристъпвайки напред, тя хвана главата ми с ръце и постави устните ми на татуираното зърно. Аз започнах да го смуча и нежно да го хапя, докато гледах как тя дразнеше с ръка другото си щръкнало зърно.
,След минути Джени застана на колене и се целунахме за първи път. Беше изключително. Ухаеше на рози и малкото й, чевръсто езиче потъна в чакащата ми уста. След като известно време се целувахме незабравимо, тя ме бутна на леглото и разкопча панталоните, освобождавайки напълно еректиралия ми член. После свали напълно панталоните ми, постави члена ми между меките си гърди и започна да ги движи нагоре-надолу. Като при всяко движение надолу тя целуваше връхчето на моята мъжественост.
След малко освободи пулсиращото ми парче от гърдите си и го пое в топлата си уста. Движеше се бавно по цялата му дължина и влажността на езика й ме подлудяваше. Освен това тя галеше с ръцете си тестисите ми, което караше цялото ми тяло да трепери от възбуда и очакване на следващия ход. След около две минути на върховно удоволствие, което Джени ми доставяше с устата си, тя извади пениса ми от нея и се плъзна на леглото, като ме разкрачи. След като се съвзех, плъзнах ръка под рокличката й и достигнах до влажната й путка, която не беше защитена от никакво бельо. Докато галех мократа й цепка. Тя започна да стене и да се върти около ръката ми. Когато започнах да мушкам пръстчета вътре в нея, избута ръката ми и хвана пениса ми с двете си ръце. Стискайки основата му, Джени се наниза рязко на него.
В момента, в който проникнах в нея, тя започна леко да трепери. След това много бавно започна да се движи, позволявайки на пениса ми да се плъзга по цялата й нежна вътрешност. Сядайки върху пениса ми, тя постави ръцете ми на нейните гърди. Докато ги галех, плъзна ръце надолу и започна да търка уголемения си клитор, и да си играе с него с палците си, движейки се бавно нагоре-надолу върху моя член. Много скоро и двамата бяхме на ръба на оргазма. И тъкмо когато усетих напрежението да нахлува в пениса ми, тя стисна основата му, за да предотврати изпразването. След това Джени го извади от себе си и започна да го лапа, като този път ми биеше и чекия едновременно с това.
Вече не издържах и не можех да чакам повече. След секунди започнах да изстрелвам топлата си сперма в жадната уста на Джени. Тя погълна първата порция и остави останалото да се разлее по устните и бузите й. След като размаза течността по лицето си, тя остана на леглото и продължи да гали нетърпеливата си путка. Когато понечих да й помогна, хипи-мацката ме блъсна на леглото и ми каза да гледам как се празни. Изненадващо тя се обърна и само за миг взе една празна бутилка от “Пепси”, и започна да се чука с нея. С бавни движения студеното шише я караше да крещи от удоволствие, докато силен оргазъм завладяваше цялото й тяло. Опирайки се на стената, тя продължаваше да се обработва с бутилката и аз за първи път видях как от тялото й беше изстреляна струя от чиста течност. Джени се празнеше изключително мощно… ! Трябваше й доста време да се съвземе от върховното удоволствие. След като това стана, красавицата взе омазаната бутилка и я сложи на бюрото ми, като ми каза да я запазя като сувенир. Целуна ме за последно и излезе от стаята.
Джени и аз останахме приятели и продължихме да се виждаме от време на време. Предполагам, че никога няма да забравя първото и единствено преживяване с „хипи-мацката” и едни от най-феноменалните оргазми, които бях виждал дотогава.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  14.04.2021 21:43:17Изпратен от:  QGWDBCJMQ6JP5XLWXF www.web.de
QGWDBCJMQ6JP5XLWXF www.google.com I have a small question for you
 
Дата:  28.03.2024 05:57:02Изпратен от:  Jeremy Stewart
Imagine a dimension where you could write a straightforward sentence & have it turned into spellbinding, astounding AI videos that captivate, persuade, & are completely created automatically! Unlock the next era of marketing with the world's first ever "real" AI video technology, which is already gaining notoriety as being the greatest technological leap in AI yet & is powered by OpenAI's most recent AI model called Sora, designed specifically for video. Don't miss out on this AI video technology revolution that is set to alter how the world looks at video permanently! Spots are very limited....Secure this exclusive beta access asap & guide your business into a new generation of advancement! Act Fast: https://bit.ly/new-videoai Antonio Opt out of future correspondence by responding to this message and tell me Opt-Out. e-razkazi.info
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!