Едно страхотно чукане


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Наскоро се запознах с Митко - страшен сладур. Много ми допадна, явно и той още в началото ме е харесал. Дълго време си излизахме като приятели. Разбирахме се перфектно. Винаги се грижеше за това на мен да ми е добре и да се чувствам комфортно където и да сме. Но с времето той започна да ме привлича сексуално. Реших че искам да правя секс с него и взех нещата в собствени ръце. Понеже нямаше нито намек от негова страна исках да го прелъстя. Имахме уговорка за излизане поредната вечер. Облякох се доста предизвикателно и излязох. Той както винаги ме чакаше на уреченото място, но не беше сам. Имаше още няколко момчета с него. Започнах да се чудя защо ли. Каза ми че е поканен на купон.
-Ела с мен, ще бъде забавно - това бяха неговите думи.
Не познавах почти никой от приятелите му, но след много убеждения се съгласих. След около половин час се озовахме на мястото на събитието : ).Беше много шумно, хората явно се забавляваха без нищо да ги интересува. Аз обикновено се притеснявам от толкова непознати, но този път беше взел връхната точка. Имах чувството че всеки момент ще поискам да си ходя.
-Какво ти е?-попита ме Митко
-Нищо - усмихнах се аз
-Ела с мен - прошепна той
Хвана ме за ръката и ме поведе на някъде. Изпихме по един коктейл, след това по още един. Започнах да се отпускам. Той ми обръщаше постоянно внимание и не ми пукаше че не познавам никои друг. Усетих че започва да интимничи с мен, или само така ми се струваше, понеже го желаех силно. Шегувахме се за различни неща, смеехме се. Стоях срещу него и се наслаждавах на всеки негов жест. По едно време той потупа ръка върху единия си крак и ме извика да седна в него. Не се правих излишно на срамежлива и се наместих върху краката му на една страна спрямо неговото тяло. Бях с къса поличка която успяваше да скрие дупето ми, а на горе с потниче, което се скриваше пъпчето ми. В тоя миг не знаех къде се намирам, не можех да мисля за нищо. Само го гледах, а той продължаваше със шегите. Чувствах се страхотно в обятията му. Бях го прегърнала през врата с едната си ръка и се смеех за нещо когато усетих устните му как целуват леко едната ми бузка. Не му дадох да разбере че това ми прави впечатление. Само си мислих че е крайно време за развръзката. Дойде един негов приятел с който аз се запознах и докато говорех с него усещах ръцете на Митко как се плъзгат по тялото ми. Изтръпнах цялата, но запазих самообладание. Внезапно той се изправи и аз останах заклещена между тялото и ръката му, която обвиваше коремчето ми. Размени няколко думи с друго момче, които аз не можах да разбера. След секунди усетих как ме прегръща цялата. Беше застанал зад мен и обсипваше с нежни целувки врата ми. Не се стърпях и извих глава назад към неговата. Едвам докоснах устните му с моите, когато усетих че ме води нанякъде. Исках да останем на саме и тогава бях сигурна че и двамата няма да се притесняваме от нищо. Влязохме в една стая и той заключи вратата. Опря се на нея и ме придърпа към себе си. Тогава усетих колко е възбуден. В стаята беше тъмно. Прегърнах го силно и впих устните си в неговите. Ръцете му шареха по тялото ми и ме докосваха навасякъде. Плъзгаха се под поличката ми и усещах как масажира дупето ми. Възбуждах се все повече и повече. Беше ме притиснал плътно към себе си и не ми даваше да си поема въздух от целувки. Страстта кипеше от него и заразяваше и мен. Единия му крак се плъзна между моите и ги разтвори. Усещах как го търка между краката ми и си примирах от кеф. Смучех го по врата и лекичко го хапех. Не ми се вярваше че всичко това се случва. Изведнъж ме сграбчи за дупето и ме притисна силно в него. Усетих големината на твърдия му член.
-Искаш ли да бъдеш моя?-прошепна ми той
-Да - отвърнах му аз
Тогава той ме повдигна и краката ми се озоваха около кръста му. Опря ме в стената и започна силно да се натиска в мен, а целувките му ставаха все по-несдържани. Чувах как стене тихо и диша тежко. Започнах да издърпвам тениската му на горе и го освободих от нея. Успях да разкопчея дънките му и те се свлякоха на долу. Плъзнах ръка в бельото му и напипах възбудения му хуй. Започнах да го масажирам с ръка докато той обсипваше с целувки вратът ми. Усещах как търка твърдия си член по устните ми там долу. Няма по приятно усещане от това. Приближи се до леглото и седна на него както ме държеше. Аз отново го хванах с ръка и започнах да го масажирам. Ставаше все по-твърд и по-голям. През цялото време не спря да ме целува и за миг дори. Това ме побъркваше. Ръцете му мачкаха гърдите ми и докато се усетя той свали потничето ми. Нямах нищо отдолу. Продължи да ме докосва по гърдите и коремчето. В следващият момент едната му ръка галеше гърба ми, а другата се мушна под поличката ми. Вече бях мокра. Усещах ръката му как се плъзга по бедрата ми. Не спирах да движа ръката си по члена му, а той издаваше някакви много страстни звуци. Хвана ме за дупето, изправи се леко и ме избута от себе си, след което отново седна. Стоях права пред него. И макар в стаята да не бе осветено, от вън нахлуваше светлина и ние можехме спокойно да се видим. В първия момент ме досрамя и скрих с ръце гърдите си, но той ги издърпа и започна да ме гали много нежно като ме гледаше в очите. Придърпа ме към себе си и единия му крак се озова отново между моите. Целуваше ме по коремчето и ме караше да настръхвам от възбуда. Напипа ципа на поличката ми и я свали. Ръцете му се плъзгаха по дупето ми, по външната страна на бедрата ми, след това ги извъртя от вътрешната страна. През това време аз галех гърдите си. Разбрах че тази гледка му харесва. Едната му ръка се провря в прашката ми и ме докосваше на голо. Търкаше пръстите си между устните на путето ми и ме караше да стена силно.
-Колко си мокричка само - изхленчи той
Усетих как единия му пръст се провира в мен. Не беше трудно, защото бях цялата подгизнала. Целуваше ме по пъпчето и ме чукаше бавно с пръста си. Не можех да се сдържам вече и стенех силно. Целуваше ме и ме гледаше с влажен поглед. Усетих че се отправя да целува влажното местенце и се отдръпнах. Целунах устните му и коленичих между краката му. Дебелия ми хуй стърчеше на горе и аз го обхванах с ръка. Потърках го за момент и започнах да го облизвам с език целия. След това се спрях на главичката му. Обвих устни около нея а с езичето си отвътре я дразнех. Малко по малко го лапнах целия и започнах упорито да го смуча. Стисках устните си по него и не спирах да движа главата си на горе и на долу. Ръцете му галеха косите ми и ми помагаха с движенията. Чувах колко учестено диша. Не спирах да му доставям удоволствие с устни. Плъзгах ги по ствола му на долу и на горе. Усещах как топлия му член пулсира в устата ми. Продължих така до момента в който той ме хвана за ръцете и ме придърпа към себе си.
-Страхотна си - прошепваше ми той докато ме издърпваше да седна в него. Отпусна се по гръб на леглото, а аз лежах върху него. Сграбчи ме и направихме кълбо върху леглото. Сега аз лежах от долу, а той започна да се свлича по мен на долу. Обсипваше с целувки врата ми, гърдите ми, коремчето, подмина и пъпчето ми. Бавно свали прашката ми и усетих как езикът му се провира между устните на путето ми. Повдигна единият ми крак и го сложи на рамото си. Лижеше ме с голяма наслада. Смучеше клиторчето ми. Прокарваше език по цялата ми цепка и проникваше с него в мен. Пръстите му бяха забити в дупето ми. Извивах се под него и стенех силно. Той не спираше да ме целува там долу. Правеше го много страстно. Не можех да контролирам тялото си...до такава степен бях възбудена. Усетих че свършвам и се отпуснах изтощена на леглото. Той продължаваше да ме целува. Проникна с единия си пръст в мен а устните му си играеха с клиторчето ми. Нямах сили да помръдна. Само издавах любовни звуци. Бях изгубила представа за времето. Незнам колко време е продължила тази игра. След това той се изправи и застана между краката ми. Наведе се към мен и плъзна ръце по тялото ми. Милваше ме толкова нежно. Имах чувството че ще се разтопя в обятията му. Целуваше ме по най-страстния начин по който някой някога ме беше целувал. Хвана члена си с ръка и го потърка по влажната ми цепка и по набъбналото ми клиторче. Издавах тихи стенания които му подсказваха колко го желая. След миг усетих как главичката му прониква в мен. Протегнах ръце към него и обгърнах врата му. Той се отпусна върху мен и сложи ръцете си под главата ми. Бяхме плътно прилепени един към друг. С един тласък проникна в мен с цялата си дължина. Чукаше ме бавно така че да усещам всяко движение. Целувах го по врата и хапех рамената му. Стенех му на ушенце и не исках да спира. По едно време той се изправи седна на леглото пред мен. Постави краката ми от двете страни на кръста си и проникна рязко в мен. Движенията му ставаха по-забързани. Мачках гърдите си, а той си играеше с пръст с клиторчето ми. Усещах как напращелия му хуй ме пронизва и ме изпълва до край. С всяко движение той забързваше темпото. Пръстът му се движеше бясно върху зачервеното ми клиторче. Протегна ръката си и ме издърпа към себе си. Отпусна се на зад и ме остави сама да определям темпото. Погалих го по гърдите и завъртях дупето си напред и назад. Продължих с бързите движения и след малко той ми каза да се надигна. Преместих се малко в страни и потърках зачервеното му пишле с дланите си. Не след дълго усетих топлите струйки бяла течност да обливат ръцете ми. Чувах го как стене и продължих с движенията докато не изцедих и последната капчица. Гушнах се до него и сложих глава на гърдите му. Усещах целувките му по челото и бузките си, ръцете му пробягващи по кожата ми, допира с тялото му което още не можеше да се успокои от разтърсващия оргазъм.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!