Дай ми своето тяло - част втора


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
До два часа всичко бе в пълен порядък и вечерта когато Клара (евината майка) се прибра бяха останали само бегли съучастнически погледи. На вечеря Том им съобщи, че сутринта ще заминава в командировка и сигурно ще отсъства няколко дни. Настроението на Клара видимо се подобри. Тя се опитваше да го прикрие с подготвянето на багажа, но за Ева която знаеше причината за еуфорията всичко стана още по - ясно.
Хрумна и една идея. Ще вземе портативната камера на баща си и ще я монтира зад матовото стъкло на секцията в спалнята. Като свърже с видео скрито в някой от шкафовете, а на видеото монтира предавателя който купиха миналата седмица за да може от трите телевизора в къщата едновременно да се гледа една видеокасета ще може едновременно да следи действието и да го запише на касета.
Така и направи. На другия ден когато баща и замина, а майка и веднага изхвърча да търси уличен автомат за да се обади на Бил тя влезе в спалнята и монтира всичко. Благодарение на затъмненото стъкло камерата оставаше невидима, но ако в стаята е светло може да заснеме всичко.
След като приключи подготовката влезе в стаята си и се направи на заспала. Очертаваше се дълга и пълна с приятни изживявания лятна ваканция. С тази мисъл тя наистина заспа и се събуди от позвъняването на Бил. Майка и изтича да отвори и от коридора преминаха направо в спалнята.
Ева побърза да пусне телевизора настроен предварително на честотата на видеото.
Двамата още с влизането си се бяха прегърнали и сега Бил прокарваше едната си ръка под леката памучна фланелка на майка и. Тя му отговори с леко погалване на подутината на панталоните му от което малкото хълмче стана голям връх. Полата на клара се изхлузи от все още стегнатия и задник. Бикините и бяха влезли в цепката му и полукълбата се открояваха с нежния си естествен загар от редовното посещаване на плажовете.
Ева си помисли, че трябва да вземе пример от нея. Там сигурно има доста красиви мъже с които може не само да се разговаря.
През това време двамата влюбени се бяха освободили изцяло от дрехите си и Клара се отдаваше на удоволствието да чувства езика на Бил върху клитора си. Ева разбра, че да пуска звука на телевизора е излишно защото всичко се чуваше идеално.
Майка и се бе вкопчила с две ръце в косата на Бил и притискаше главата му към вагината си. Той явно нямаше нищо против защото члена му започна постепенно да добива пълните си размери.
Ева почувства, че се възбужда. Умишлено бе легнала гола. Така не и се налагаше да се освобождава от излишните в този момент дрехи. Прокара едната си ръка по клитора си и докато гледаше как майка и налапваше члена на Бил усети как се навлажнява отдолу.
Майка и смучеше и ближеше с такава страст, че на Ева и стана смешно като си спомни какво каза баща и за нея. Личеше си, че го е правила много пъти и то с желание. "Дали не се предава по наследство?" - се запита Ева и засмука двата си пръста които до сега бяха във вагината и, а на тяхно място постави други два. Плъзна ръката си по врата и надолу по тялото си през гърдите и техните набъбнали зърна. Тръпката на възбуда се засили. "По дяволите. Та това е страхотно" си помисли и докато с едната си ръка бе разтворила своя страстен отвор и движеше двата си пръста вътре, а с другата галеше и притискаше зърната ту на едната ту на другата си гърда.
Майка и продължаваше да смуче члена на Бил, а той от своя страна прокарваше езика си по дължината на вагината и и леко стискаше клитора и с устни. Възбудата растеше и насищаше въздуха с напрежение.
Ева следеше действието и се опитваше да следва темпото все едно, че е участник в него. В момента в който Бил със силен тласък прониза майка и и вкара във възбудената и жадна за секс вагина своя възбуден до краен предел член Ева взе една свещ достатъчно дълга и дебела за да имитира с нея мъжки член и я вкара между краката си. Влагалището и я всмука сякаш е част от нея и няма да я остави да излезе от там докато не и се насити напълно. Натисна я още навътре и усети как опира до дъно. Все още незарастналия и химен създаваше лека болезнена тръпка и се допълваше чудесно с удоволствието създавано от движещата се в нея свещ.
Майка и бе на върха на възбудата си и при всеки тласък на Бил, при всяко пронизване на члена му тя огласяше къщата с виковете си. Скоро през нея премина тръпка като електрически ток, тя се разтресе цялата и се отпусна. Тихи стенания на удоволствие и укротена страст заместиха предишните викове.
Бил продължаваше да я чука. Малко по малко ускоряваше ритъма. За секунди спираше само за да започне след това още по - бързо.
Ева го следеше и цялото и внимание бе концентрирано в това да предвиди неговия оргазъм няколко секунди преди да настъпи. Щом забеляза първите тръпки да разтърсват тялото му тя заби свещта колкото може по - надълбоко във вагината си и я разклати бързо. Вибрацията изпълни тялото и. Оргазма наближаваше, а той още не е свършил.
"Искам да стигнем заедно" - прошепна тя и в този момент видя как Бил го извади от влагалището на майка и и я обля със спермата си. Една струя достигна до лицето и и ороси устните. Тя протегна език и я облиза. На Ева този фонтан от сперма и подейства като последен тласък и тя се отпусна разтърсвана от тръпките на възбуда преминаващи през тялото и.
Конвулсиите на нейния страстен отвор стискаха и отпускаха свещта. Ръцете и сами се отпуснаха и тя се отпусна в полу сънено състояние.
Бил стана и погали нежно едната гърда на Клара. Тя потръпна и се усмихна. Зърното на погалената гръд бързо се втвърди и изпъкна. Бил се наведе и го целуна - "ти си почини, а аз ще отида да си тегля един душ". Клара се усмихна отново и затвори очи. Само след миг тя спеше щастлива и доволна от приятното изживяване.
Бил обу слиповете си и излезе в коридора. До вратата на банята имаше още една врата и той знаеше, че това е стаята на Ева - младата чаровна дъщеря на Клара. Майка и бе казала, че спи. Искаше все пак да погледне за да се увери в това. Така и така девойката знаеше всичко и до сега си мълчеше. Ако е будна може да поседи при нея да си поговорят малко докато Клара си почине. Бутна леко вратата и надникна вътре.
Това което видя го стресна и обърка. Ева лежеше потна и гола на леглото, унесена в дрямка, а от вагината и стърчеше края на дебела свещ. По зачервената и кожа той можеше да предполага, че може би току що е достигнала до оргазъм. В момента в който реши на излезе за да я остави на собствените и преживявания един бърз поглед към включения телевизор го накара да промени решението си. Мисълта, че това момиче с идеално оформено тяло е седяла до преди малко пред този телевизор, гледала е как той чука майка и и е мастурбирала с една огромна свещ накара члена му да издуе изрязания слип до краен предел. Той влезе тихо в стаята, затвори вратата и се приближи до леглото.
Ева дишаше леко и спокойно в съня си. От това плавно движение свещта леко се поклащаше нагоре - надолу. Бил се наведе над нея и натисна стърчащия край на този изкуствен член леко навътре, а едновременно с това докосна клитора и с език. От устните на Ева се откъсна лека въздишка и все още в просъница без да е разбрала какво става тя се натисна инстинктивно надолу за да засили усещането, но в един миг явно усети нещо нередно защото рязко отвори очи и вдигна глава.
Бил сложи пръст на устните и и без да спира да засмуква клитора и прокара ръка по гърдите и. Тя се опита да каже нещо, но след като хвърли един поглед на телевизора и видя майка си унесена в лека дрямка се отказа.
Нямаше смисъл от думи. Единствено нежни ръце и преплетени тела в сексуален екстаз водеха разговор. Отпусна се и протегна едната си ръка. Щом достигна слиповете на Бил тя провря ръката си вътре и хвана твърдия и жаден за жена инструмент. С другата си ръка извади свещта от влагалището си и се надигна. Бил легна на земята, а Ева побърза да намести члена му в себе си. Като истинска валкирия тя го яздеше, мяташе се като пантера.
Бил имаше чувството, че полудява. В един и същи ден да опъне майка и дъщеря коя от коя по - диви в секса. Ева се нанизваше на стърчащия му кол и стенеше в екстаз. Той протегна ръце и замачка красивите стегнати гърди. Свиваше пръстите си и пощипваше зърната им. Повдигаше се малко и прокарваше език по тях, засмукваше ги и облизваше нежната извивка отдолу. Ева не издържаше вече. Наведе се над него и прошепна "аз ще коленича, а ти ме чукай колкото имаш сила".
Стана от него и застана на колене и лакти с навирен задник нагоре. Бил се приближи зад нея и с мощни тласъци започна да я промушва с члена си. Хванал едното полукълбо на задника и с ръка той го разтвори и погали малкия отвор на ануса и.
Ева изстена. Доставяше и удоволствие да се оставя на благоволението на силни мъже. Ако той поиска да я чука отзад това само би и доставило удоволствие. Искаше да опита всичко и знаеше, че винаги ще намира нова сладостна тръпка във всяко ново сексуално изживяване. Бил отново натисна с палец ануса и, но този път тя не само изпъшка, а и се натисна назад. Той явно разбра правилно нейното движение защото издърпа члена си от вагината и го натисна в малкия заден отвор.
Тя изстена и се отдръпна, но само за да вземе кутийка с вазелин и да му я подаде. Бил взе вазелина, намаза единия си пръст обилно и го промуши в дупчицата. След като го вкара целия го раздвижи за да се размаже по - добре. В този момент Ева, възбудена от проникналия в нея пръст застена и изви кръста си за да го поеме в цялата му дължина. Бил извади пръста и на негово място вкара члена си. Тя го почувства все едно е проникнал до сливиците и. Удоволствието стана неописуемо след като вкара свещта във вагината си и я задвижи в ритъм с члена на Бил.
Тръпките на оргазма започнаха да изпълват младото и тяло, но за разлика от преди не искаха да отминат. Оргазмите следваха един след друг и се сливаха в непрекъсната агония. Първата струя сперма изригнала в нея сякаш преобърна вътрешностите и. Усещаше как се пълни с тази живителна течност и имаше чувството, че скоро ще се пръсне.
Бил издаваше тихи стонове на задоволен жребец, издърпа члена си и от него покапаха няколко капки сперма на мокета.
След като си отдъхна, взе слиповете си в ръка и се запъти към банята, за да влезе най - после под тъй желания душ. Ева остана гола на пода да се съвзема от това тъй неочаквано преживяване.
* * * *
Ако Бил бе погледнал в телевизора преди да излезе щеше да види, че Клара вече не е в спалнята, но той не го направи и остана учуден когато излизайки гол от спалнята на дъщеря и със слипове в ръка едва не се блъсна в нея. Тя също бе гола. За разлика от него обаче Клара не бе учудена. От известно време тя стоеше пред вратата и слушаше стоновете които се чуваха отвътре и я бяха събудили. В нея се заблъскваха противоречиви чувства. От една страна накърнената чест, че любовника чука дъщеря и в нейната къща и едва ли не в нейно присъствие и от друга радостта, че нейната единствена дъщеря която досега не е показвала никакъв интерес към секса най - после е преодоляла страха си и е навлязла в живота като жена. Колкото и да бе силна ревността и все пак майчинската обич надделя и тя каза на Бил колко е щастлива, че дъщеря и вече знае какво удоволствие е мъжки член да влезе между женските бедра.
Колкото бе учуден от неочакваната среща, толкова по - учуден остана той от неочаквано благоприятния обрат на нещата. Целуна Клара по устата и като задържа ръка между краката и прошепна: "Имаш невероятна дъщеря. Страстта и извира от всяка пора. Може да устои и на десет мъже". Този път бе ред на Клара да зяпне учудена. "Но аз мислех, че е девствена".
"Не. Може би доскоро е била, но сега не е. При нея няма заучена техника. Всичко и идва от само себе си" и Бил влезе в банята.
Клара явно не бе осъзнала още, че дъщеря и е вече жена. Тя все пак Искаше да се увери, че това което каза Бил е истина. Много щеше да и е неприятно ако разбере, че той просто я е изнасилил. Отвори вратата на евината стая и завари голото момиче лежащо на пода да я гледа в очите. Следващото което видя бе странната програма която дъщеря и гледаше по телевизора. Разбрала каква е ситуацията тя коленичи до нея, прегърна я и прошепна: "Моето момиче е вече жена!". "Да, а секса е нещо невероятно" - прошепна в отговор Ева. " О, ти още нищо не си видяла, но аз ще се погрижа за това. Ела с мен" и Клара поведе дъщеря си към банята.
Бил тъкмо бе започнал да се сапунисва и двете влязоха при него. "Остави на мен" - каза Клара и взе сапуна от ръцете му. Събра леко пяната от гърба му и започна да я размазва надолу докато стигна до заобления му стегнат задник. Тогава разтърка сапуна за да получи още пяна и плъзна едната си ръка по дължината на цепката. Галеше го нежно и постепенно плъзгаше ръцете си към предната страна на таза му. Възбудата започна да оказва своето влияние на досега отпуснатия член. Постепенно той зае хоризонтално положение.
Ева досега гледаше тази сцена безмълвно, но като видя надигащата се възбуда на Бил се приближи и докосна с език члена му. Наведе се леко напред и първо главичката, а после целия потъна между нежните и устни. Майка и коленичила до нея галеше топките на Бил и с една ръка докосна гърдите на Ева. Пълната и със сапун шепа правеше малки кръгове около възбуденото зърно на евината гръд. Размазвайки леко нежната пяна тя караше дъщеря си да стене от удоволствие. Ева извади члена от устата си и го подаде на Клара. Тя го пое със желание и страст и докато го засмукваше чак до гърлото си усети как ръката на Ева се плъзга под задника и и прониква с два пръста в топлата и вагина. Краката и потрепериха от желание. Продължаваше да засмуква органа на Бил. Двете чувства за пръстите във влагалището и и члена в устата се допълваха взаимно създавайки неповторим момент. Усещаше как устните и увеличаваха възбудата на Бил със всеки изминал миг и той бе готов да изригне. Приготви се за струята топла сперма и тя не закъсня. Обля езика и и заблъска в небцето, но тя не я гълташе, а задържаше всичко в устата си. Изчака струята да утихне и подаде все още твърдия член на Ева. Тя облиза спермата стекла се по него и взимайки го в уста изсмука всичко останало в него. И в двете жени любовта към вкуса на мъжката сперма бе заложена генетично. Клара доближи лицето си до това на Ева и устните им се сляха в целувка. Устата на Клара, все още пълна със сока на Бил се отвори и тя позволи на Ева да обере с езика си по - голямата част от това тяхно взаимно удоволствие. Дълго време след това устните им останаха слети. Ръцете им се плъзгаха по мокрите тела и всяко докосване усилваше възбудата. Бил седеше отстрани и наблюдаваше двете жени отдали се на удоволствието. Трябваше му време за да събере сили за нови преживявания с тези красиви и всеотдайни създания. Отиде в спалнята, излегна се на леглото и се опита да не мисли за нищо.
През това време майка и дъщеря развихрили се в страстта на взаимното им преживяване взаимно се даряваха с удоволствието което може да бъде предадено само от жена на жена. Две души всяка познаваща другата както сама себе си изучаваха с език гънките на своите кадифени срамни устни. Докосваха клиторите си само за да се подготвят за по - силни удоволствия. Езиците им нежно проникваха в тъмните отвори и докосваха недокоснати досега източници на удоволствие. Потънала в екстаз от това удоволствие Ева докосна с пръст ануса на майка си. Тя и отговори със същата ласка и двете намазвайки пръстите си със вазелин се пронизаха една друга без да престават да обхождат срамните си устни с език. Клара протегна едната си ръка и погали едната гърда на Ева. Тя и отговори със същото и преплетени във тази поза те забравиха за всичко освен любовта и страстта изпълнили телата им. Оргазмите следваха един след друг, но не можеха да потушат огъня пламнал в тях. Накрая след часове взаимно удоволствие те едвам се домъкнаха до спалнята и легнаха изтощени от двете страни на Бил... Така мина цяла седмица докато Том се върна.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!