Дай ми своето тяло - част първа


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Денят започна много скучно. Ева седеше във фотьойла в дневната и се чудеше какво да направи за да не заспи още преди обяд. Скуката я беше налегнала и живота и се струваше безсмислен и тъп. Взе книга, но прочете само една страница и я захвърли. Поседя още малко и накрая реши, че за да и дойде настроение ще трябва да си пийне малко. Ще си сипе малко от уискито на баща си. Дано не разбере защото от една - две години непрекъснато намира повод да се заяде с нея за нещо.
Сякаш стана друг човек. Не я пуска до късно с приятелки и непрекъснато и рови в шкафа. "Майната му" - си помисли Ева, извади уискито и удари една яка глътка. Седна пред телевизора и го пусна. Даваха някакъв научнопопулярен филм. "Кой ли ги гледа тези тъпотии?" - си каза тя, спя звука и кръстоса крака на фотьойла и се загледа в тях. Хубави крака с нежен овал, мека кожа и правилна форма. Като се има предвид и останалите части от тялото и тя се зачуди защо е още девствена.
Шестнадесет гадини са добра възраст за започване на полов живот, но въпроса кой да бъде първия си остана нерешен.
Много момчета са се опитвали да я накарат да се изчука с тях, но тя винаги се е дърпала и отказвала. Все си намира повод да се откъсне oт компанията им.
Сега вече и тя се чуди защо го прави, но щом се стигне до секс тя си обира крушите и дим да я няма. Някакъв вътрешен глас и казва: "Секса не е за теб. Още си малка. Порасни и тогава". "Но това са глупости - каза си тя - чувствам го между краката си. Искам да запълня тази празнина." И за да засили чувството тя плъзна едната си ръка под късия халат с който ходеше в къщи. Напипа нежния плат на бикините си, плъзна ръката си по него и натисна леко със средния си пръст.
Нежна тръпка премина по цялото и тяло. Почувства как възбудата я залива на вълни. "Защо когато друг ме докосне така не чувствам нищо, а само желание да му ударя една плесница?" - си мислеше Ева и продължаваше да натиска със средния си пръст плата на бикините си там където се намираше нежния и и вече силно възбуден клитор.
Тръпката се засилваше и завладяваше съзнанието и бавно и постепенно. Усети силна нужда от по - чисто удоволствие. "Дано не си дойдат мама и татко, че ако ме видят..." и изхлузи силно изрязаната рокличка през главата си. Метна един бърз поглед към телевизора и видя, че научнопопулярния филм тъкмо свършваше. Плъзна ръка под бикините си и в момента в който напипа набъбналия си клитор на телевизионния екран се появи заглавието на следващия филм - "Страстта на монахинята".
Лека усмивка се появи на устните на Ева - "явно някой в тая тъпа телевизия е помислил и за мен" и докато с едната и ръка галеше клитора с другата хвана ластика на бикините и ги свали.
На екрана едно момиче малко по - голямо от нея се съблече пред трима мъже и щом остана гола протегна едната си ръка са да извади това което се криеше в техните панталони.
Ах как и се искаше на Ева точно сега да е на нейното място и вместо нея да държи големия и твърд член в ръка, а езика и да гали нежно главичката му. Но вместо това седи в къщи и гали бясно клитора си.
Стисна го между палеца и показалеца си и го разтърка. Натисна го малко на долу, но от соковете които течаха обилно по нея той и се изплъзна и показалеца и попадна в страстната цепка между краката. Това и хареса и тя го натисна навътре. Той се плъзна с лекота и потъна вътре в нея. Ева го размърда и усети как със всяко докосване до различна точка предизвиква нова и по - силна вълна която я разтърсваше и караше да стене и да вика.
Представи си, че един мъж - силен и с огромен член я чука, как вкарва и изкарва огромното си и твърдо парче месо в нея и как накрая я залива с топлата си сперма. Това и дойде много. Тя се разтресе като в предсмъртна агония, изпъшка тежко и се отпусна задъхана на земята. Момичето от филма тамън бе навлязла в кулминацията на своята страст. Единия от мъжете бе легнал на земята. Тя се надигна и седна върху члена му като прониза с него дупето си. Втория вкара своя член в обръснатата и котарана, а третия клекна откъм главата и и изпълни устата и.
Ева гледаше и се опитваше да си представи удоволствието което изпитва това момиче, но колкото и да се напъваше не можеше да си го представи. "Трябва и аз някога да го направя с трима. Сигурно е върховно." - си каза тя на глас и усети как възбудата и се връща.
Надигна се за да седне отново на фотьойла, тогава видя нещо ужасно и се вцепени. Том (баща и) стоеше до вратата и я наблюдаваше. "Сигурно е влязъл по време на дивия ми оргазъм. Иначе щях да го чуя." - си помисли Ева и забърза да се облече. Тя не бе далеч от истината. Всъщност той бе влязъл малко преди това и бе станал свидетел на почти цялата сцена. Щом тя посегна съм халата си той се приближи до нея, издърпа и го от ръката и го хвърли на другия край на стаята.
"Ще бъдеш жестоко наказана за това което направи преди малко" и каза и я бутна на фотьойла. "Стой тук и не мърдай". Баща и излезе от стаята и я остави гола и унижена, но все още възбудена да се свива от страх пред предстоящото наказание.
След малко той се появи отново, но вече не с официалния си костюм, а по къси спортни гащета гол от кръста нагоре. В ръката си държеше някаква голяма чанта която тя не бе виждала до сега. Личеше си, че е тежка даже и за такъв огромен и силен мъж като баща и.
Седеше изплашена и гледаше как той вади различни страховити неща от чантата. Полицейски белезници, вериги и камшици се появиха в огромните му ръце и много скоро Ева лежеше окована за дивана и с тихи стонове понасяше ударите на камшика по нежния и задник.
Постепенно усети, че ударите се разредиха и станаха по - леки. Повдигна глава от дивана и я обърна към баща си. Той изобщо не забеляза това движение. Беше свалил спортните си гащета, с една ръка бичуваше задника на Ева, а с другата галеше члена си който бе придобил исполински размери. Очите му бяха впити като на хипнотизиран в червените резки които оставяше бича по фината млада кожа на дъщеря му.
В миг Ева разбра всичко. Та той я е биел единствено защото я е желаел, но се е страхувал от това свое желание и е обвинявал нея, че го съблазнява умишлено. Има само един начин да се спаси от постоянните побои и тя вече знаеше какъв е той.
Усети, че възбудата е изместила болката на заден план, изпъшка силно и щом той я погледна тя прошепна:"Изчукай ме. Моля те." Баща и се сепна и застана стреснат с надървен член в едната ръка и отпуснат камшик в другата.
"Моля те вкарай ми го. Пронижи ме с него. Искам да ме чукаш тук и сега." Осъзнавайки се бавно той се доближи до нея и прокара един пръст между краката и. Извади ръката си мокра, но не от няколкото капки кръв появили се на нежната кожа по дупето и, а от обилно извиращия сок на нейната възбуда.
Само мисълта, че мъж я е докоснал там и е усетил нейните сокове бе достатъчна да я възбуди толкова колкото никога досега не е успявала да го направи сама. "Развържи ме." - прошепна Ева и изкара баща си от унеса на опиянението на човек който цял живот е мечтал за нещо невъзможно и изведнъж му го подаряват. Щом той махна веригите Ева се пресегна и погали твърдия му пенис. Имаше чувството, че е от стомана, Но жива и топла. Наведе се и близна с език набъбналата глава. Усети кадифената мекота на кожата му. Изведнъж страстта я завладя изцяло, тя сви устни, отвори леко устата си и засмука върха му.
Баща и се тресеше от възбуда и ритмично натискаше напред за да проникне по - навътре. Ева не го усети навреме и той натискайки главата и отзад проникна до гърлото и.
Имаше чувството, че ще повърне, но успя да се въздържи ,а следващия път бе вече подготвена и успя да го погълне даже по - надълбоко. Усети силни тръпки на възбуда да преминават по стъблото на члена и чрез допира с устните и разтърсваха и нейното тяло.
Не можеше да чака повече. Извади члена от устата си и извика: "Сега, чукай ме сега". Баща и само това чакаше. Сложи я да легне и се отпусна върху нея. Вдигна краката и нагоре и държейки огромния си орган с една ръка го насочи в топлата и влажна цепнатина докато Ева галеше клитора си с два пръста. С един мощен натиск баща и разкъса химена и проникна до край. От гърдите и се откъсна сподавен стон. Болка и удоволствие се смесиха в едно цяло и тя не можеше да разбере кое ще надделее в следващия момент, но още със следващия тласък баща и извади всяка мисъл от главата и и единствената която и остана бе ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ....
Не усети кога започна да го казва на глас. Не усети кога гласът и премина в див, истеричен крясък. Единственото което усещаше бе как членът на баща и се движи навътре - навън, навътре - навън и продължаваше да стене и крещи докато усети силни спазми между краката си и една нова вълна по - силна от останалите изхвърли съзнанието и от изтощеното тяло и то остана да се рее в морето на страстта.
Съвземайки се разбра, че е била в безсъзнание само секунди които обаче и се сториха векове. Баща и продължаваше да забива члена си докрай в нейната вагина и възбудата започна бавно да се връща за да я обземе отново. Надигна се леко и започна да облизва потното му тяло.
Той продължаваше да я чука сякаш от това зависи живота му. Езика и обходи мощните му гърди, тръгна по врата му и се спря на свитите от напрежение устни. Бавно мина по тях от единия край до другия. Напрежението изчезна и те се отвориха в отговор. Езика и се преплете с неговия, докосна го нежно и проникна в устата. Слети в страстна целувка те се чукаха диво. Ева хвана задника му и го натискаше към себе си. Усети как члена му започна да потръпва в нея в желанието си да излее спермата си. Една мисъл мина през главата и и тя се отдръпна от него. Той я погледна учуден, но докато каже каквото и да било тя се наведе и взе в устата си огромния орган.
Налапа главичката и започна да го засмуква навътре с дива страст. Баща и легна до нея с глава между краката и и провря езика си в цепнатината. Чак тогава забеляза малкото останала кръв която не бе изтекла заедно с обилно течащите сокове на Ева. Остана силно учуден, че тя е била девствена и въпреки това обладана от такава неземна страст.
Стисна с устни клитора и прокара език от него до сладостния отвор. Ева в това време поглъщаше целия му член, от време на време го изваждаше, облизваше го, обикаляше главичката с език и отново го поглъщаше. Баща и вече усещаше спазмите на оргазъма. Те наближаваха и скоро щяха да се излеят в бурен поток през члена му. Усетила първата тръпка Ева задържа в устата си само главичката и засмуквайки с устни галеше останалата навън част с ръка. Тръпките се засилваха и та усети, че също е близо до оргазъм. Едновременно засмуквайки и пъшкайки притисна още по - силно главата на баща си към своята вагина, а той разбирайки сигнала промуши два пръста в нея и засмука клитора и със все по - голяма страст.
В един момент члена му изригна като вулкан и заедно с това евините сокове се изляха в устата му като обливаха обилно езика и пръстите предизвикали това. Устата на Ева започна да се пълни с топла и гъста сперма, а тя гълташе ли гълташе и се чувстваше най - щастливата жена на света.
Имаше чувството, че това продължава вечно.....
* * *
Събудиха се почти едновременно. Цялата дневна бе така разхвърляна все едно, че са вилнели цяло племе варвари. Том стана, приближи се до Ева и я целуна нежно по устата. "Майка ти не трябва да научи за малката ни лудорийка. От две години вече тя е безчувствена към всякакви сексуални контакти и ще и стане много неприятно, че го правя със собствената ни дъщеря". "Да, татко" - му отговори Ева, но наум си помисли какво ли ще каже баща и ако разбере за любовника на майка и и как той я чука на собственото им легло когато Том е извън града.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  06.06.2022 09:34:49Изпратен от:  piersunny
това е нормална традиция в швеция и скандинавските народи
 
Дата:  19.10.2022 21:49:21Изпратен от:  togeo
Имате ли желание за инцест ще помогна пиши на hbc_bg@abv.bg подпис togeo
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!