Новогодишно парти


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
С нетърпение чаках новогодишното парти, защото знаех, че в нас ще се събере голяма компания....вечерта на 31 декември дойде, а аз бях в трепетно очакване (отдавна бях хвърлил око на една от приятелките на гаджето ми и очаквах алкохола да замъгли съзнанието на всички, за да мога да действам. Малко по малко гостите започнаха да идват. Появи се и Мерито, аууу, искаше ми се да вия като вълк и да й се нахвърля още от вратата. Беше облечена с къса червена лачена пола, мрежест чорапогащник и черно лъскаво бюстие, което повече я разголваше, отколкото да я облече. Допадаше ми нейния проститутски стил, още като я видях се надървих, без това жена ми имаше болки в гърлото и отказваше да ми лапа, а по-преди това беше в мензис....
Всички заеха местата си, а аз нарочно се присламчих до Мери, мъжът й го нямаше, той работеше като парнаджия в болницата и му се наложило да остане там. Добре се беше постарала и с облеклото и с грима, беше начервила устните си с ярко червено червило, беше попрекалила обаче с зеления очен молив и лилавите сенки. Под гънките на мишниците се подаваха къдрави косми, долавях лек аромат на лук и кухня....ммммммммм, вкусна си моя малка Мери Крисмас, облизах се аз. Вечерта мина в закачки, а аз набрах смелост и вече явно я атакувах, Жена ми се мръщеше и беше свъсила вежди като стар проскубан пор, но аз не й обръщах внимание. Пуснахме Лепа Брена, после бг фолк \"Синя прашка\", \"Селската баня\" , \"Тез червени домати\" и други култови битови песни и започнаха танци и кючеци. Мери сластно извиваше сочното си, напращяло и жадно за секс тяло. Аз започнах да танцувам с нея, развъртях се яко, при всяко по-бързо движение ташаците ми яко подскачаха в панталона и като магнит търсеха дупето на Мери. Тя кършеше снага в ритъма на кючека и се извиваше бавно и страстно като змия, търсеща плячка. А дългите й червени нокти ми напомняха за тайландска танцьорка...
Когато танца свърши и се върнахме на масата, забелязах, че онова чучело жена ми беше изчезнало. Разсърдила се е явно дъртата кукумявка и си е била камшика. Още по-добре, нямах намерение да я търся и да се извинявам. Оставаха 20 минути до полунощ. Всичко беше изпаднало в алкохолен делириум. Не можех да търпя повече. Кура ми се беше надървил и щях да се пръсна от желание по пустата му мръсница Мери. Голяма курва и парантия беше наистина, така страстно желаех да опитам от нейния мед.
Нямах намерение да губя повече време, че току виж жена ми се отсърдила и се появи да ми развали ебането.
Сграбчих Мара и я отвлякох в кухнята, дори не запалих лампата. А и тя курвата му нйедна как се хилеше като хиена, знаейки какво я очаква. Набарах веднага путката й, беше мокра, явно и Мара също както и аз се е мъчила в трепетно очакване да й го набутам. Изкарах циците отвън и започнах да ги мачкам, бяха като самуни, плътни, меки, топли, а зърната й бяха огромни и надървени, страстно ги смучех, а тя крещеше от кеф. С другата ръка ровех из путката й, дърпах срамните устни и с три пръста прониквах във влажната и топла пещера.
Молеше ме да й го вкарам. С най-голямо удоволствие проникнах в нея, със силни тласъци я доведох до края, цялата беше омазана в мъзга, намокри ми ташаците, които се блъскаха в гъза й. Най-накрая освободих напрежението. Спермата ми изригна в нея, също като тапата на шампанското, което чух, че отварят в другата стая. \"Честита Нова Година, Мери, нека ти донесе много ебане и страст!\"
Така изпратих старата и посрещнах новата година, в пичката на Мери!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  29.04.2020 15:03:45Изпратен от:  Avsjbg x
Xbeenw yotvkn 50mg viagra
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!