Фитнес инструктора


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.12.2011
Цял ден фитнес залата беше пълна. Релефни мъжки и женски тела лееха пот и стенеха животински, помпайки напращелите си мускули. Бяха като програмирани машини, от единия до другия край на залата се носеше звука на спортния ритъм – като механизъм на часовник с мощно тракане и блъскане уредите отмерваха всяка секунда. Но с напредването на времето към края на деня този своеобразен „часовник” постепенно намали своя интензитет, и като че ли в един миг напрежението в залата напълно угасна. Всички се разотидоха, остана само едно момиче, което работеше над стегнатото си дупенце. Ева, 24 годишна студентка по медицина имаше божествена фигура – широки слаби рамене, средно големи стегнати гърди, прекрасна талия, която се разширяваше в перфектния и женствен таз от където започваха сякаш безкрайно дългите и стройни крачета. Всички тези прелести бяха старателно „скрити” в розово трико, през което идеално се очертаваха малките и настръхнали зърна, закръгленото и стегнато задниче и изобщо всички възвишения и падини по изваяното и телце.
Наближаваше 11 часа...но Ева не се вълнуваше толкова от късния час, колкото от това да стегне максимално мускулите на вече мокрия си задник. Последна серия каза си тя, стига толкова за днес...слезе от уреда и изморена от тренировката се понесе по инерция към женската съблекалня. Странно чак тогава тя забеляза че залата е празна. В този момент от някъде се появи инструкторът – с една година по-малък от нея, но с титанично тяло. Мускулите му сякаш щяха да разпорят тениската и шортите, които носеше, а тлъстият му пишок почти се подаваше от единия крачол, лашкайки се при всяка негова крачка. Върху вкаменените си гърди носеше малка табелка, на която бе изписано името му – Томас. Ева се спря и го погледна, при цялата възбуда, която прониза изтощеното и тяло тя успя само да изпъшка преди да отвори вратата на съблекалнята.
- Само това ли ще кажеш сладурано? – прониза тишината с дрезгавия си глас Томас. Ева се обърна и го погледна предизвикателно – жест, който пределно ясно показваше, че всъщност иска да бъде изчукана като животно. С последни сили успя да се усмихне и се облегна на вратата. Том се приближи...грамадното му тяло се надвеси над Ева, ръцете му се вкопчиха в циците и, които се бяха надървили като замръзнали портокали. С един замах пръстите му разкъсаха трикото. Той се наведе и започна страстно да смучи зърната и...изпотеното и тяло се притисна в неговото. След няколко секунди Том изкара парчето си от шортите, което приличаше на дебел градински маркуч. С него той започна да бие меката и влажна путчица докато се изправяше и втвърдяваше. Целия му кур пулсираше, беше обвит с гъста мрежа от изпъкнали вени, а главата му имаше вид на едра сочна кайсия, кърваво червена и лъскава. Мощните му ръце стискаха крехкото телце на Ева като в менгеме, езикът му облизваше солената пот по врата и, а патката му все по-настървено се блъскаше между краката и.
Том застана на колене, смъкна спортното костюмче на примерната спортистка и с пръсти започна енергично да търка мократа и слива, сокът се стичаше по дланта му и той го облизваше, облизваше пръстите си...облизваше и алената и путка. Жадно засмука клитора и, а езикът му се въртеше около него като миксер. Ева започна да трепери, като затегната струна тялото и вибрираше при всеки тласък на палавия му език в прогизналата и вагина. Тя обгърна с тънките си крачета напращелите му рамене, докато той продължи зверски да засмуква меките и устни. С дясната си ръка праскаше мощни чекии, и докато хуят му плякаше звучно ташаците му се блъскаха като малки гюлета по които се стичаха реките от сладкия сок на напращялата и путка. Крачетата и започнаха да ритат като на малко момиченце, а главата и се удряше в касата на вратата. Том я постави на един от уредите, имаше много странен фетиш. Започна да вдига тежестите докато набутваше патлака си в ламтящата и вагина. Путката и буквално бе цъфнала като майска роза, а лъскавите и бедра се хлъзгаха по омазаната от нея седалка. Том беше като разярен бик. Стенеше и свирепо издишаше докато придърпваше лоста на уреда към себе си и набиваше своя между разтворените крака на Ева, тя викаше като изнасилена, кучката се тресеше и пъшкаше в ритъма на бесните тласъци.
Том пусна лоста и извади кура си от изтормозената и вагина, путката и приличаше на смачкана мокра кифла, но Ева продължи да я тормози с дългите си пръсти, които натика веднага на мястото на току що изкарания пенис. Том се изправи и набута парчето си в малката и устичка, сочните и загорели устни обхванаха тлъстия му хуй до средата...беше огромен, малко и оставаше да повърне. Задушена от чуждото тяло в гърлото си тя плачеше от удоволствие, а гримът и се разтече по невинното й лице. Сякаш на Томас му доскуча от тази игра защото след няколко мощни засмуквания той отново извади пишока си, обърна Ева с гръб към него и я притисна силно на облегалката. Болката обаче още по-силно възбуди Ева, която бе готова да поеме питона на Том в във всяка своя дупка. Игривия културист се насочи към зачервеното й стегнато анусче... прониза го с един тласък като сондата от емблематичния „Армагедон”, а ева стенеше, крещеше панически сякаш идва края на света. Двамата пъшкаха, огласяйки цялата зала, а потните им тела се триеха едно в друго като парчета месо в собствен сос, няколко прониквания бяха достатъчни.
Мъчителното ебане завърши с още по-мъчителен оргазъм за Ева...ток премина през мократа и путка, а пръстите и се бяха впили в кожената облегалка, която бе захапала като озлобен пумияр. Том изкара пишката си и започна да бие с нея зачервеното лице на Ева, втори оргазъм разлюля безсилното и тяло като пръстите и не напускаха горещата й вагина, в която бъркаше надълбоко както гладен червей си проправя път в изгнила праскова. Бедрата и се разраниха от търкането в седалката. След секунда Том започна да издава предвещаващите звуци на изригването, стисна очи и в миг от пулсиращия му кур запръскаха във всички посоки тежки струи гореща сперма. Пишокът му се плъзгаше между яките длани като загоряла мазна наденица а главата му се притискаше без пощада в меките устни на Ева докато спермата не преставаше да капе като гъсто мляко върху размекналите й се цици. Ева я размаза по цялото си тяло, събираше я с малките си ръчички и жадно я излизваше и поглъщаше. Том засмука омазаните и със сперма пръстчета, облиза целите и гърди, които мачкаше като тесто. Пишката му започна да пада, но не губеше гигантските си размери.
Ева я стискаше и въртеше като дете, което си играе с пластилин, мачкаше и изпразнените му топки сякаш искаше да изпие и последната капка топла ароматна сперма, която се изля право върху езика й. Наближаваше полунощ...
Том я сграбчи между огромните си ръце и каза:
- Искаш ли да продължим у нас...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!