Аз и шефката - първа част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.09.2012




Калина стоеше разкрачена над лицето ми, аз облизвах задника й, а тя се кефеше и маструбираше. Толкова й беше гот! Вкарвах си го в дупето й, облизвах бедрата й, пусках го докъдето мога. Но как се стигна до там?Малко предистория.
Калина е моя шефка в отдел маркетинг. Тази вечер тя си беше н а бюрото и довършваше нещо, аз –също, само че на моя компютър през две прегарди от нея. Беше станало към 7, 30, когато чух стъпки към бюрото ми, погледнах- беше Калина- идваше с молба да й преснимам нещо, че нямала време, искала да тръгва. Циците и предизвикателно опъваха блузката й, а прашките на леко по- голямото й дупе се виждаха през белия панталон.
- Ехо, какво ме гледаш?! Преснимай , моля те, тези документи, че имам още куп работа!
- Да, добре, разбира се- излязох от унеса си аз.
Върнах се до бюрото й с копията, а тя се беше навела над компютъра и част от гърдите й леко бяха изскочили от блузката й.
- Много хубави гърди имаш- чух се да изричам
- Моля?- беше реакцията
Да, ама аз вече я галех с ръка по косата, и леко я плъзгах надолу. Тя ме хвана, изправи се рязко и. . . в този момент впи езика си в устата ми. Бях изненадан, но самият факт, че се очертаеше нещо именно с Калина- моята шефка и десетина години по голяма от мен(някъде към 36 ще да беше)ме възбуждаше адски. Членът ми опираше в бедрата й, през тънката преграда на белия й панталон. Бях толкова възбуден, награбих я и я повалих на земята. Исках я цялата. Исках да я чукам, да я лижа, да й оближа всяка част от тялото. Исках да й смуча пръстите, и да я чукам в задника. Започнах да й свалям обувките, преминах към чорапите, които направо разкъсах и моменталичекси налапах пръстите на краката й. Тя адски се възбуди и почна да крещи- О, да лижи ме, по- нагоре, по –хубаво, обожавам да ми целуват краката. Сама тикаше и двата си крака в устата ми , а аз точех лиги по тях. Засмуквах и облизвах всеки от пръстите й, прокарвах език и нагоре, по прасеца й! После тя се изправи и ми нареди да легна след което се изправи над главата ми и почна бавно да си сваля панталона. След него и прашките си, а пред мен лъсваше голият й задник, както й разцъфналата й путка. След като свали всичко от себе си Калина започна бавно да прикляква към лицето ми. Тръпнех в очакване.
- Изплези езика си- нареди тя. Това и направих. После усетих как бузките на дупето й достигнаха лицето ми, а езика ми усети ануса й да се ‘набива’ върху него. Шефката наистина искаше сякаш да се начука в езика ми със задното си отвърстие. Трябва да призная обаче, че ухаеше на хубаво и с удоволствие я зализах. Не пропусках и бузките на дупето й, а тя настояваше да я пляскам от време на време. Като го правех и задника й се разтрисаше и ме пляскаше по лицето. Аз впивах се по- мощно езика си, а тя се маструбираше сама, драпайаки ожесточено клитора си. После се изправи, вдигна крака пред лицето ми и пак ми заповяда –Лижи!!!!!!- заех се със задачата, облизвах ходилото й, а тя плюеше отгоре в устата ми и по лицето. След това отново клекна, но този път с лице към мен. Усетих, че ще иска да й ближа путката.
- Давай миличък, занарежда тя, давай, оближи ми пусито, засмучи ми клитора и ме остави да пишкам в устата ти. . . . При тези думи аз замрях, но беше късно, защото тя бе прихванала главата ми я придържаше към вагината й. Усетиох тънката топла, но приятна на вкус и мирис струйка урина да се стчича по гърлото и лицето ми. В този изключителен за мен момент, тя се облегна с ръката назад, върху панталона ми и неволно или не, докосна стърчащия до пръсване кур. Допирът през меката материя бе твърде ефирен, но достатъчен да експлодирам в гащите си.
- О , да, Калина, искам пикнята ти- крещях аз в екстаз, докато струята се стичаше по лицето ми, а друга цапаше слиповете ми.
- Стани, трябва да си махна панталона, че еякулирах- рекох й, като спря да пикае.
- О, я да видим какви си ги свършил- рече ми , и сама се зае да сваля панталона и слиповете, на които от предната страна се бе образувало яко петно, тъй като “бомбата” беше мощна. Тя свали слиповете ми и за мое учудване, хвана и почна да ги ближе по мокрото петно, където имаше сперма. Навря слиповете в лицето си и жадно засмука сперменото петно, аз пък започнах да я чукам с пръсти във вагината й. След като обра спермата, тя се отдръпна и хвана полу- мекия ми , също порядъчно оклепан със сперма кур, и го заоблизва. Какъв минет само! След което се завъртяхме н а69- тя отгоре, аз й поолизвах ануса и пичката, а тя мощно гълташе парчето ми и завираше пръсти в анус ами. Щя да пръсна за втори път, за това станах, побутнах я, тя легна по гръб, разчекна си краката , а аз пбавно с пениса ми загалих клитора й. Калина се размърка доволно и ме подканяше да предприема по- агресивно натстъпателни действия. Аз обаче, изчаквах и триех пишката си в клитора, срманите й устни, та слизах чак до ануса й. Това я влудяваше. Тя почна да крещи , но аз й казах, че трябва да ме МОЛИ, за да проникна, и че ако не го стори в кратко време, ще еякулирам върху клитора й и ще забравя за нея. Тогава тя падна на колене, зарови глава в краката ми и почна да се моли да й го набуча. Смислих се над нея и както беше нагъзена, минах отзад й и съвсем леко, сантиметър по сантиметър вкарвах главата на хуя си. Пред очите ми вагиналните устни се разтягаха сладостно, за да поемат червената глава на кура ми. Когато стигнах почти матката й, усетох как пичката й получава спазми, явно от оргазъм, и как вагината й ритмично почна да се свива около моя малък приятел, който добре си вършеше работата. Това ме възбуди, позасилих темпото, а тя разтриваше зърната си самичка.
- Моля те, рече ми, задъхвайки се, помасажира гърдите ми, не- мачкай ги, колкото сила имаш, дърпай зърната ми. . . - стенеше тя
- Ще стане! Но когато аз преценя! Или по- 0скоро, когато ти го набуча в задника!

- О, не , само това не!искам езикът ти единствено там!
- Така ли!?- учудих се аз, докато вадих шпагата си от мократа й влажна, слузеста пичка, само почакай, и почнах да плюя и лигавя анус й. Докато стенеш аз вкарах един пръст рязко вътре. Тя изохка, а след него добавих и още малко плюнка, почти завирах езика и пръста си едновременно, когато разбрах, че свикан вкарах и още един пръст, също толкова рязко.
- ще ме посереш бе, Мите, по- полека , хленчеше кучката
Аз обаче извадих (бавно) двата си пръста, като придържах дупката й леко отворена, така че в началото прокарах само част от главичката на пениса си, а с другата ръка заразтривах клиторягата й. Когато усетих, че се поразпусна, въпреки звучните й пръдни, си вкарах половината кур н а топло. Тя стенеше, но от кеф. Замлатих я здраво в задника. Очевидно я болеше, но за мое учудване, тя каза, че се кефи и да не спирам.
След минути усетих, ми идва, извадих от ануса й и й го подадох в устенцата. Тя го налапа (отново с желание) и започна да пие спермата, която се стичаше в устата й.
- Митко, искам да се изпишкаш сега, и да ме изкъпеш с Golden Shower, можеш ли?
Поставих в устата й , за да омекне малко , и без да го вадя почнах да пикая. Не го извадих , докато тя не почна да с е дави и сама ме отблъсна, стискай ки до болка тестисите ми. Ядосах се и почнах да й опикавам лицето й , даже се целех в очите й . кучката заскимтя, ч е щяла да ме “накаже”. . . . . . всъщност- как стана това, как ме накза, ще ви разкажа във втората част, ако имате интерес)
Само ще добавя, че я полях, изкъпах я наистина, със струята си блага течност, а след това я закарах с колата до нас, да вземем по един воден душ. . . там всъщност започна и моето ‘наказание’. . .

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!