Извращения прези изпит


    Автор: anonymous
Публикуван на: 29.10.2013




Пътувах към срещата с нея. Бях станал в 6 сутринта за да си взема изпита в Благоевград и като предвидливо момче си бях уредил среща с една девойка там. Не знаех дали ще дойде, но не се притеснявах защото все щях да измисля нещо. Бях се запознал с нея по чата, тя ме караше да и казвам Клеопатра и аз така и я наричах бяхме правили виртуален секс, но сега за първи път щях да имам среща с нея. Тя бе невероятно точна дойде точно в 12.30. срещата ни беше на площада пред американския университет. Беше жега и тя с ебе съобразила с това. Беше на високи токчета с много къса бяла поличка и потниче под което гърдите и се полюшваха свободно от плавните движения с които пристъпваше към мен.
- Здравей ти ли си Жоро? – попита тя без капка срам.
- Да отвърнах аз
- Ами да вървим защо да се пържим тук на жегата къде си взел стая?
- В Ален Мак отвърнах.
- Само минута по късно вече бяхме на рецепция в хотела и чаках ключа от стаята. Само секунда след като заключих вратата чух гласчето и отново зад гърба си.
- Хайде начукай ми го? Подканващо каза тя. Обърнах се тя се бе надупила на стената и бе запретнала поличката на кръста си отдолу нямаше бикини.
- Готова си кучко? Казах моментално влизайки в ролята която трябваше да изиграя.
- Ами твоя съм.
- Ще ми се да напляскам палавото ти задниче
- Ами какво чакаш давай каза смееки се тя
- Ела легни на коленете ми за да зачервим задничето ти.
- Чакай да се наместя удобно за да понеса шамарите по задника си!
- Хайде курво искам да усетя циците ти на коленете си.
- Давай че се подмокрих не ме жали. Извика тя!
- Кой ти е разрешил да се подмокряш сега ще усетиш силата на ръцете ми по задника си.
- Давай крещеше вече тя. Аз се заех да изпълня заканата си и ръката ми се отпусна върху перфектния и задник. Удрях я с всичка сила с другата ръйка я хванах за косата извъртях лицето и към мен и се изхрачих.
- А дупките ми така ли ще ги оставиш?
- Спокойно курво мръсна – изревах аз – сега ще те запълня извадих веднага предварително закупените краставици и едната потъна в мократа и путка. Другата я опрях в ануса и и я отпрах в него до откат. Тя изрева от болка но аз не я жалех та нали сама бе поискала това което в момента получаваше.
- Ох викаше тя давай разкъсай ме!
- АААА спокойно мила моя нали знаеш че имам нещо специално за теб. Нали знаеш че обичам да ми го поемат целия?
- Да знам и какво ще последва?
- Ами не ми се оставя путка като теб за да ида до тоалетната, а и не си опитвала урината ми? Е Готова ли си мръсна пачавро да опиташ пикнята ми? Не получих отговор тя стана клекна на пода така с забитите в нея краставици и ми го налапа целия до край - ммДмАмВмАмЙ каза ми тя докато го поемаше.
- А сега внимавай да не се задавиш и събирай в устата си каквото не можеш да глътнеш нека се стича по устните ти. Усетих как члена ми е дълбоко в нея и изведнъж започнах да се облекчавам от урината насъбрала се в пикочния ми мехур. Тя жадно преглъщаше и противно на очакванията ми не изпусна нито капчица само успях да чуя
- Искаш ли пръстче в ануса си между две нейни глътки на моята пикня
- Да разбира се че искам и не само едно отвърнах аз. А сега събери колкото се може повече урина в устата си. Искам да ми я подадеш в моята и аз да ти я излея на пичето - О страхотно е имаш най вкусната пикня на света. Каза тя колкото и неуместно да бе и повярвах в следващия миг когато поех част от нея с собствените устни и естествено малко преглътнах за да се уверя че не лъже. Настаних се на свои ред между краката и. Преди да засмуча клитора и казах
- А сега е твой ред да пишкаш аз ще я събирам с устни и щ я изливам върху теб с устните си. Миг по късно усетих топлата пареща течност в устните си. Засмуках още по жадно клитора на Клео. Пълнех устата си с пикня и я плюех върху нея от време на време я изливах директно в устата и. Тя прекъсна за миг и ми каза:
- а сега искам да легнеш под мен. Аз моментално се нагласих усетих мократа и вулва върху устните си.
- А сега искам да пиеш – ми каза тя – последва поредица от мощни струйки урина които се изляха директно в гърлото ми.
- О, скъпа моя не спирай искам още.
- Поемай а не говори ми заповяда тя. - Ооо как ухае и какъв вкус има нареждах аз докато преглъщах поредната порция изляла се в гърлото ми. Когато затварях устни за да преглътна течността се разливаше по устните ми. Страхотна пикня имаш господарке не издържах аз.
- Като свърша да пикая в теб искам да бръкнеш дълбоко в мен! Заповяда ми тя. Ще ме завържеш че да не мога да мърдам и искам да седнеш на лицето ми и да оближа ануса ти! Аз не чаках втора покана още неизцедила последните си капки и започнах да тършувам в вагината и един по един пръстите ми влизаха в нея докато и палеца не премина преградата и о боже цялата ми ръка бе в путката и до китката. Свих я на юмрук и започнах да я движа напред назад в нея.
- Като свърша с теб ще ти дойде мензиса кучко. Казах на курвата.
- Продължавай - пъшкаше под мен тя – вече съм на седмото небе о да искам и отзад ръчичка, искам да се посера върху теб!
- Нямаш проблем путко сега ще ти пръсна и анала. На свой ред изревах от възторг. Искам да пъхна ръката и си в задника и тогава да се посереш. Не повярвах на очите си как ануса и направо гътна свободната ми ръка, усещах лайното и в задника и знаех че като я извадя то ще се плюсне на гърдите ми.
- Още крещеше вече неистово Клеопатра искам още по навътре да усещам как ще се посера от кеф. Натиснах още усетих как ръката в путката натисна матката на курвето и в задника пое почти до лакета, знаех много добре че по навътре не може, и само си въртях ръката понеже ако я раздвижех щеше да се изходи върху мен, не че не го исках, но исках още малко да я раздирам отвътре
- О господи ще ме сцепиш не спираше да се дере от кеф Клеопатра. Да точно така тикай още раздвижи си пръстите разкъсай ме отвътре. Аз разтворих дланите си в нея и усетих как натиснах пикочния и мехур от путката и потече отново урината и. Бях натикал и двете си ръце почти до лактите в нея и дори да исках повече нямаше как да стане. ООО ще ме сцепиш да разкъсай ме - щеше неистово курвата. Ох как искам и циците ми да са притиснати сега, но са заети ръцете ти мъркаше и смачкваше гърдите си между собствените си длани.
- Ами мисля че мога да те наритам ако желаеш отвърнах аз.
- Къде? Попита тя.
- Ами как къде, едната ти мачка матката другата ти меси говната ще те ритам с крака като се сгъна и където се стоварят петите ми там по циците по корема по главата където уцеля.
- Ода ритай ме господарю. Аз не чаках втора покана краката ми зашариха по тялото два пъти уцелих точно устните и които се цепнаха и потече кръв а тя само се облиза и каза. Супер си точно така ритай ме, но ако искаш защо не ме завлечеш в банята защото едвам си сдържам лайната да не потекат по лакета ти. Аз я понесох с ръце дупките и мъкнех я като касапин закачил агне за дране по пътя тялото и се тресна няколко пъти тук там по ръбовете и когато я пуснах в ваната и казах.
- А сега леко ще извадя ръката от задника и ще натикам подвижния душ на нейно място заедно с слушалката.
- Ооо господарю натикай я вътре и пусни водата. Точно това и направих издух и задника поне с три литра вода.
- Искам да се пръснеш курво мръсна нареждах аз докато и пълнех задника.
- Ще ме изкормиш ли? Попита тя,
- Не разбира се. Отвърнах но просто така ще се почустваш.
- О да хайде изпразни ми задника.
- Не бързай сега ще затапим задника ти с тази бутилка от бира и ще се заемем с циците. Докато и го казвах взех една празна бирена бутилка и я натиках в препълнения и задник с дъното напред за малко да я изстреля и да се освободи но аз успях да я задържа вътре в задника тя се сви и анала пое цялата бутилка оставяйки само гърловината да стърчи. В следващия миг вече бях взел щипки за пране които стиснаха настръхналите и зърна и започнах да ги увивам в основата за да се издуят и посинеят и станат твърди като камък. Скоро циците и станаха лилави на цвят. Време е за фонтана!
- О да давай извади рязко бутилката от задника усещам как лайната ми са се наредили а стартова позиция за да изскочат. След като я извадиш искам да ме шляпаш по задника. Аз седнах удобно в ваната и сложих краката си на раменете и а задника и го вдигнах на гърдите си. Нейните дълги изящни бедра стърчаха нагоре затова аз ги натиснах надолу и я накарах да си го сложи колкото се може по близо до главата си. Така аз бях настанен удобно облегнат добре и нейния анус бе на гърдите ми и можех да барабаня спокойно с ръцете си по задника и. Разтворих бузите и с ръце и ги зачервих с някое друго шамарче по тях, след това с зъби налапах гърлото на биреното шише и го затеглих на вън. Ако не бяха ръцете разтварящи бузите и нейните собствени напъни надали щях да успея да го изтегля. Но се справих хвърлих го извън ваната понеже нямаше време то се пръсна на пода. Само секунда по късно видях как ректума и се сви и миг след това отпусна и нагоре се изстреля като гейзер който стигаше почти тавана на банята а след това падаше отново върху нас. Лайна се сипеха върху главата ми и нейния задник и цици а и отворената и уста. А ръцете ми я биеха безспирно по бузките на задника.
- Какво следва скъпи изненадващо попита тя, като че ли това е нищо което бях направил досега..
- Какво следва ли? Ей сега ще разбереш. Казах и аз и я пуснах в ваната след което и наврях крака си в зейналия и анус. Хванах я за кръста и я плъзнах по него докато се наниза до глезена ми така путка та и бе удобна за изследване от ръцете ми докато тя смучеше пръстите на другия ми крак. Аз лесно пъхнах едната си ръка, но исках и другата да я пъхна там. – ще ти натикам и двете си ръце и ще ти дойде мензиса и когато това стане ще го изпия.
- О господарю направи го, давай, разкъсай ме! Доста трудно но успях да пъхна и другата си ръка в нея. Движех се доста добре и вече свободно в нея, но забелязах че циците трябва да се освободят вече, ако исках да ги видя отново розовки. Затова освободих зърната и седнах на корема и го започнах да го тикам между пулсиращите и гърди които горяха от нахлуващата в тях кръв. Това ме подлуди и моментално го натиках в устата и запуших и носа за да не може да диша и за изстрелвах спермата си директно в гърлото на Клеопатра която се биеше сама по клитора. Когато свърших дълбоко в нея се прегърнахме и целунахме по устните си облени целите в фекалиите на Клео. Само 15 минути по късно бяхме чисти и измили банята от оргията. Седяхме на едно капанче и пиехме бира, усещахме и двамата как още доста неща ще се случат до края на вечерта а и неделята която бе пред нас. Да часът бе едва 15.00 Следва продължение

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!