Моят каубой


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.06.2012




Славчо не беше като другите момчета в селото и точно заради това, като че ли, хубавата Люси така силно бе привлечена от него. Люси беше щерка на едър земевладелец и най-търсената мома сред младите ергени. На всичкото отгоре беше хубава и сочна като зряла прасковка, с едри, напъпили цици и щедро дупе. Около нея непрекъснато се рояха наперени левенти, готови на всякакви подвизи, за да спечелят нежното й сърчице, което напоследък обаче, биеше лудо само за Славчо. Пълен непукист, леко отнесен, беден като църковна мишка и всецяло погълнат от неговия си, нямащ нищо общо с този на съселяните му свят, Славчо беше, меко казано, доста ексцентричен индивид. За това допринасяше и начина му на обличане. Изглежда Славчо си беше втълпил, че не е беден, български кравар, а печен тексаски каубой, защото неизменно ходеше с протрити дънки, каубойски “спицарки”, карирана риза без ръкави и вездесъщата му, каубойска шапка, за която селяните се шегуваха, че я свалял само когато се къпел, което пък се случвало веднъж на всеки два месеца…
Независимо от всички тея злостни подмятания по негов адрес, Люси си го харесваше и правеше и невъзможното дори, за да свали краваря. Който пък, на всичкото отгоре, работеше за татко й. Тя даже започна да се облича като “кау-гърл”, само и само да е в тон с екстравагантния му стил. Все по-често, уж, случайно, му се изпречваше на пътя, предизвиквайки го с пищни форми и бликащ сексапил да я съблазни. За да се стигне до оня зноен, неделен предиобед, когато настойчивостта й бе възнаградена…
Неделята беше единственият почивен ден на Славчо, но Люси знаеше отлично къде да го търси. По това време обикновено Каубоят сядаше отпред на малката, дървена веранда на схлупената и доскоро запустяла къщурка, която таткото на Люси великодушно му бе позволил да обитава. Седеше опънал краци върху опасно проскърцващия парапет отпред, пиеше лимонадка и съзерцаваше природата наоколо с тъпа усмивка на лице. Другото му любимо занимание беше да дялка с чикийката си някоя пръчка…
Веднага щом го зърна отпред, сърчицето на Люси подскочи, а в красивата й главица се зароди похотлив план. Време беше да предприеме нещо по-сериозно, за да го накара да се влюби безнадеждно в нея и тя прекрасно знаеше какво. Доближи го безшумно в гръб и нежно закри очите му с длани.
-Познай кой е, Слави?! – изчурулика тя, задъхвайки се от вълнение.
-Ъ-ъ, баба Яга!
-Глупак! – ядоса му се Люси и започна типично по женски да го налага по раменете и главата. –Вечно ми се подиграваш, Слави!
Младежът се обърна и сграбчи ръцете й. За един дълъг миг двамата просто се гледаха очи в очи, а после Люси му налетя. Сочните й устни се впиха жадно в неговите и като вакуум засмукаха езика на изненадания кравар. След първоначалния шок обаче, Славчо бързо се окопити и на свой ред сграбчи Люси за гъза.
-Ммм, мц… ах, ти, палавнико, искаш го, нали?! Знаех си, че и ти ме харесваш!
-Ти си добра кобилка, Люси, ставаш за обяздване!
-Кретен! Тъп кравар! И миришеш даже на крави!
Надарената сладурана обаче хич не възрази, когато “смръдливото” краварче й смъкна късите панталонки и оголи сочното й дупе. Той го сграбчи за белите бузи и го разтвори като топъл козунак. И двамата вече дишаха тежко, обвзети от сладостна възбуда. После Люси сама му обърна гръб и притисна дупе в набъбналия му скут.
-Шибай ме, Славчо, искам те!
-Както кажеш, кобилке. Първо обаче ше ми посвириш!
-Какво?! – не го разбра в първия момент тя.
-Първо ше ми посвириш на дудука!
-Ах, ти, гадно, миризливо…
Люси спря, защото младежът разкопча дънките си и го извади. После безмълвно я накара да седне на неговото място, застана пред нея и й го подаде в устата.
-Свиркай!
-Ненормален кравар…
Устните й лакомо обгърнаха издутата главичка и се плъзнаха надолу по надървения ствол. Оттам насетне всичко се превърна в една симфония на младостта, живота и чистия екстаз. Люси дълго “свири на дудука” му, неспособна да отлепи устни от тръпнещото му и все по-набъбващо парче. Най-накрая той я придърпа да се изправи и приласка белото й дупе в скута си. Други “устни” сега обгърнаха ствола му, по-дълбоки и нежни. Люси яхна уя и косата й се заразпилява по раменете, в дивия ритъм на екстаза.
-О, Слави, толкова ми е хубаво! Не е възможно да съществува по-жесток кеф от това… !

Възможно беше! След малко краварят, чието загоряло, мускулесто тяло вече проблясваше съблазнително от избилата пот, я смъкна разчекната върху стълбите и развъртя език в топлата, влажна хралупа между бедрата й. От кеф младата кобилка чак взе да подритва с белите си ботушки. Тогава Славчо пак я награби. Обърна я гърбом и я облада от задна прашка баш в гъзо. Люси даже не усети кога й го набута – толкова възбудена беше. И още повече пламна, след като младия мъж я пришпори яко. Той пък, като същински каубой обяздваш непокорна кобилка, я хвана с една ръка за дългата “грива”, а другата развъртя във въздуха, сграбчил единия й чорап, като надаваше превъзбудени, победоносни възгласи. И двамата направо пощуряха от кеф!
-Плесни го, жребецо мой, зашлеви ме хубаво по дупето, ДАВАЙ! Давай, каубой… ооо, да, по-силно… да, да-а, ДА-ААА!!!
Славчо едва се сдържаше вече. Пламналото от възбуда и шамарите му сочно дупе, което с всички сили се лашкаше в скута му, вече неудържимо “зовеше”семето му да се излее. С последни сили младежът удържа още една серия тласъци, за да даде възможност на Люси първа да свърши и щом усети как потното й тяло се заразтърсва от могъщите трусове на оргазма, отпусна коремни мускули и напълни ректума й с гъстото си семе… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!