В царството на порока


    Автор: anonymous
Публикуван на: 02.06.2012
Бях гледал само по порно филмите подобни разкошни вили пълни с красиви млади момичета, щъкащи полуголи край басейна, но съвсем друго си беше да попадна в действителност на такова място. Отне ми доста време и сили за да стигна до там, но пък си заслужаваше. Това “там” всъщност беше къщата-палат на един западноевропейски порнопродуцент и представата ми за Рая, честно казано, не се различаваше много от гледката, която съзрях.
През последните няколко месеца работих усърдно, за да спечеля доверието на най-добрия приятел на въпросния продуцент, но наградата си струваше всички положени усилия: Покана за уикенд в къщата на “г-н Похот”.
Тримата – Продуцентът, моя милост и общия ни приятел Франко – се бяхме разположили удобно около малка, лятна масичка до огромния басейн с продълговата форма, разчупена от няколко малки “островчета” . От палещото слънце на Лазурния бряг ни пазеше специален, бял навес тип “арабска шатра”. Седяхме в големи шезлонги, а в скутовете ни мъркаха три полуголи нимфи. Останалите красавици, коя от коя по-надарена, бяха въвъ и около басейна. Една част се излежаваха из малките островчета и край него, а другата партида красавици разхлаждаха знойни тела във водата, която сякаш беше огледало на чистото небе над нас без нито едно облаче за разнообразие дори …
Това беше порно-харемът на Продуцентът. Имаше ги всякакви – руси, червенокоси, брюнетки, рускини, българки и полякини, но като цяло преобладаваха дългокраките хубавици с пищни форми. Болшинството не носеха горнища, тъй че накъдето и да погледнех неминуемо се ококорвах срещу нечий чифт фантастични бомби. Имаше и немалко чисто голи пичета. И ние тримата бяхме едиствените мъже в къщата, като изключим шофьора и охраната, които баче нямаха думата – само тая мисъл беше достатъчна за да се одървя до болка…
-Кажи на твоя приятел да се отпусне и да се наслаждава на живота, Франко – ухили ми се порнокралят, сякаш прочел мислите ми – струва ми се малко напрегнат, малко “вдървен”.
След тези думи и Франко, и момичетата на масата избухнаха в смях. Аз също се позасмях.
Сладурчето в скута ми, осемнайсет годишно блондинче от Чехия, беше невероятно парче и веднага щом усети ерекцията ми, подпъхна нежно ръчичка под дупето си и започна да ми го разтрива през късите гащи…
-Ние с мойто бонбонче мислим да се отеглим за час-два – рече в този миг шефът на харема и двамата с едрогърдестата рускиня, която топлеше скута му, се изправиха.
Беше едър мъж с грозновато лице и ниско чело, разсечено точно по средата от дълбок белег. Бръчиците около очите и устата му говореха за суров нрав и сладострастни пороци…
-Забавлавайте се деца – изтътна отново басовия му глас, докато вече отвеждаше под ръка към къщата сочната рускиня, на която прашките така бяха хлътнали в бялото дупе, че все едно хич ги нямаше. Последва изщракване с пръсти и още две сладурани веднага изприпкаха след тях.
-Страхотен тип, какво ти казах – намигна ми Франко, заровил глава между циците на червенокосото изкушение в скута си. Мадамата пък небрежно беше пъхнала ръчичка в банския му и му лъскаше бастуна.
-Сериозно, копеле, отпусни се малко. Хелена ми сподели преди малко, че ти е яко навита, нали така, котенце!
Блондинката в моя скут веднага обгърна с ръце главата ми и сръчно набута език в устата ми. Устните й имаха вкус на свеж, сладък плод. “Отхапах” си сочно парче от тях и много ми хареса…
-А така, пич, бързо схващаш! – остана доволен Франко. –А сега ако нямаш нищо против, аз също смятам да се усамотя някъде с това божествено създание. По пътя ще забърша още едно и ще си спретнем една хубава тройчица, нали така, слънчице?! – Приятелят ми бръкна с ръка между златистите бедра на червенокосата и набута пръст в сливето й покрай ръба на банския. Тя изстена чувствено и палаво го гризна по ушето.
След малко с Хелена останахме сами и аз малко се сконфузих. Тогава платиненорусата сладурана пое нещата в свои ръце – в буквалния смисъл.
-Ще си прекараме страхотно, сладък – измърка тя, а нежната й ръчичка се плъзна върху издутината на банския ми. –Отпусни се и се наслаждавай на усещането…
Ръчичката й се плъзна към ластика на банския ми.
–Толкова силен… -Пъхна я вътре. –Толкова корав… -Хвана пениса ми и започна да го разтрива… !
После внезапно извади ръчичката си, хвана ме за ръката и изчурулика ентусиазирано:
-Хайде ела – дръпна ме тя да се изправя – ще ти покажа нещо, което съм сигурна, че ще ти хареса… Хайде, по-бързо…
След малко се озовахме някъде в задния двор на къщата, ако правилно се бях ориентирал. Хелена ми направи знак с пръстче да бъда тих и на пръсти се промъкнахме до един огромен прозорец, с плъзгащи се плоскости. Надникнахме вътре. Там екшънът вече беше започнал, а гледката, която се разкри пред погледа ми ме втрещи!
Помещението представляваше огромна, разкошна спалня, в арабски стил – спалнята на Продуцента. Или поне една от многото. Рускинята също беше там, завързана с изпънати нагоре ръце с кожени ремъци, които се спускаха от тавана. Беше чисто гола. Продуцентът също беше гол и хуят му стърчеше яко натопорчен. До него имаше още две момичета, застанали зад гърба на безпомощната блондинка. Едното от тях – дългокракрака, чернокоса хубавица с пищен бюст и тежък тъмен грим – беше пременено в оскъдно кожено костюмче тип ”Строгата господарка”, а другото – нежна брюнетка със сладка муцунка – носеше униформа на медсестра от бял латекс и касинка с червен кръст на главата.
“Господарката” тъкмо беше започнала да налага с бича дупето на завързаната рускиня. Продуцентът пък я млатеше с едрата си паламарка и я скубеше, ръмжейки нещо в ухото й. Не се чуваше какво й говори, защото прозореца беше затворен, но и така спектакъла беше достатъчно зрелищен. Почувствах как хуят ми изпъва до скъсване банския ми. Тогава чехкинчето протегна ръка, извади го навън и започна да ми лъска чикия…
Продуцентът и Строгата господарка здраво напердашиха завързаната рускиня. Чернокосата мадама в латексов костюм на моменти сякаш откачаше и проявяваше плашеща агресия и жестокст. Продуцентът пък беше като побеснял нерес. Той скубеше, щипеше, бъркаше с пръсти по всички дупки на безпомощната блондинка, а от време на време я обладаваше отзад в ануса с пощръклелия си кур, както беше увиснала на каишите. Беше груб, арогантен и безмилостен.
В това време Медицинската сестра се суетеше около изтормозената рускиня и се правеше на загрижена. Мажеше я с някакви мазила, но като че ли от тях ожулените и натъртени места още повече я боляха. Понякога преди Продуцентът да го навре в ануса, първа тя вкарваше в него маркучето на някаква помпичка, най-вероятно пълна с лубрикант и ръчичката й с крещящ червен маникюр започваше неуморно да помпа, докато не се разтечеше и отвън… Срамувам се да си призная, но тази гледка зверски ме възбуди. Хелена вече беше приклекнала в краката ми и ми духаше…
Когато младата рускиня съвсем се отпусна омаломощена на каишите, настъпи истинския час на Медсестрата. С помощта на шефа си и другата жена те я развързаха и я проснаха на пода, въпреки че имаха на разположение огромната спалня. Тогава кучката в бял латексов костюм, с деколте слизащо почти до пъпа й, извади изпод леглото голям бял куфар с червения кръст посредата и го отвори. Ъгълът, от който воайорствах не беше най-добрия, но все пак успях да зърна, че е пълен с всъвъзможни метални уреди, помпички, гумени маркучи, спринцовки и т.н. Сестрата продума нещо, след което мъжът и Строгата господарка хванаха ръцете на рускинята. Медсестрата извади два гумени маркуча и започна да стяга с тях… циците й. Омота ги здраво и след миг те се напълниха с кръв, а зърната им посиняха.
Спомням си, че после гадната кучка вкара в пичката й огромна, конска спринцовка и я проми с някакъв гъст, тъмночервен разтвор, досущ като кръв. Течността се разтече по бедрата на рускинята и гледката стана почти апокалиптична. Тогава Продуцентът надена на хуя си някакъв страховит, ръбест капут и докато двете му помощнички продължаваха да държат блондинката, той й го заби между “окървавените” бедра… !
Рускинята се замята като обладана от зъл демон, а аз сграбих с две ръце главицата на Хелена и настървено започнах да я чукам в устата!
Горката курва – какво ли не й завираха по зачервените, потни дупки! По някое време медсестрата свали униформата си и надена огромен изкуствен пенис върху слабините си. Освен, че имаше чудовищни размери, стволът на дилдото беше набраздено от множество пирамидки и “трънчета”. Подобен топуз си сложи и Строгата господарка, и двете направиха убийствен “сандвич” на измъчената блондинка. Скубейки я за косата, шефът на порно-харема я спусна върху дилдото, стърчащо от скута на чернокосата садистка, а след това медсестрата й го забучи в ануса. Този път успях да чуя виковете на рускинята дори през плътно затворения прозорец. Продуцентът обаче побърза да й “затвори” устата, навирайки напращялата си и вече оголена наденица в нея. И се почна едно адско клатене, едно зверско ръгане! Двете садистки бяха като пощурели и я чукаха с безжалостни, възможно най-дълбоки и бързи напъни. В същото време извратеният им шеф се опитваше да срути сливиците й с хуя си и да избие бисернобелите й зъбки с едрите си ташаци – така свирепо блъскаше бедра в лицето й.
След малко го чух и него как крещи, но от кеф. Ревна и обля обилно пламналото лице на рускинята с лепкава, бяла сперма с противен никотинен отенък! В същото време Господарка беше опънала назад главата й за косата и я държеше неподвижно срещу гъстите струи. Медсестрата отдолу й помагаше, стиснала злобно челюста й, така че устата на блондинката зееше широко отворена. Тази гледка съвсем ме влуди и не можах да се сдържа. Топузът на Продуцента все още бълваше “седефени езици”, когато и моят експлоадира! Хелена на мига “задуши” с устичка “давещата”се в екстаз главичка и лакомо започна да гълта спермата ми! О, това беше перфектното изпразване! Невъобразимо блаженство… !
Но Продуцентът и двете му адски помощнички още не бяха приключили с изтерзаната рускиня. Медсестрата извади от белия куфар някакъв найлон, разгъна го и с помощта на колежката си го постлаха на пода. Найлонът беше огромен. После избутаха рускинята върху него и приклекнаха разкрачени над нея – Медсестрата над лицето, а Господарката над корема и слабините й. Тъкмо се чудех какво ли са намислили, когато садистичните кучки започнаха да уринират върху колежката си! Не можех да повярвам на очите си! Тогава Продуцентът, застанал прав над тях, започна да опикава и трите! Маниакът местеше непръкъснато патката си, насочвайки златистите струи ту към Медсестрата, ту към Господарката. А откачените кучки направо пощуряха от кеф и сами подлагаха лице на пътя им! Пикнята ги обливаше, стичаше се надолу по телата им и заливаше обилно рускинята, която единствена не беше във възторг. В този момент хуят ми отново изгърмя и оцапа стъклото на прозореца пред мен, в което несъзнателно бях започнал да го търкам… !


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!