Ти и Аз


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.01.2012
Tи мълчиш… но на мен и така ми е приятно да разговарям с теб! Мълчанието всъщност е особен вид съгласие! Не е нужно да ми отговаряш коя от двете си - ангел или демон. Аз зная. Ти си и двете! Поздравления! Идеята ти е добра! С един куршум - два заека! С този сексапил няма начин да не успееш да съчетаеш полезното с приятното! Знам, че съм на опашката от страстно желаещи да получат порцията секс …о, извинявай, исках да кажа удоволствие от съпреживяване на близостта ти! За да не скучая докато ми дойде реда, използвайки фантазията си, реших да \"потренирам на сухо\" и определя пределите на удоволствието, което бих изпитал от близостта ти. Каня и твоята фантазия задочно да участва. Знам, че не обичаш виртуалната любов и затова ти я предлагам. Ако случайно ти хареса, не забравяй, че можеш да я опредметиш.
\"Усилието\", което трябва да направиш, не е голямо. Достатъчно е само да напишеш магическите думи - ела, …за да бъда с теб! Докато ти говорех, ти си лежеше безгрижно на плажа и с видимо пренебрежение слушаше думите ми. Повечето от тях \"влизаха в едното ти ухо и излизаха от другото\", но ето, че това \"безразличие\", изведнъж приема друга форма на отношение. В този миг цялото ти излъчване се превърна в поглед - тайнствен, привличащ и хипнотизиращ, на който само труп може да устои! Следвайки те, се озовавам в стаята, където малкото мисъл останала от разума ми, вече безвъзвратно ме напуска! Застанала предизвикателно до дивана, полуобърната с гръб, извила лице към мен - привличаш и заслепяваш! Увеличавам тази гледка до безкрайност! Поглеждам лицето ти. Погледът ми прегръща твоя. Спуска се върху огнено-червените устни и задържа мига на удоволствие. Нетърпелив поглежда гърдата и спира върху задничето, невинно намигащо изпод късата поличка. Поема глътка въздух и продължава по бедрата, стигайки уморен до токчетата на обувките. Вкусил веднъж от удоволствието, той отново наднича под късата поличка и с усилие си пробива път между нея, и плътта, за да надзърне все по-дълбоко между бедрата.
Уморени от удоволствие, очите спускат клепачи, сякаш за да запазят гледката само за себе си. Гол, наметнат само с листото на Адам, със затворени очи се приближавам до теб и допирам уголемения и твърд пенис до задничето. Листото шумоли, недоволно, че е притиснато в \"сандвич\", но не му обръщам особено внимание. Повдигам още малко поличката, за да дам още свобода на плътта под нея. Навеждам тялото си и плътно го допирам до твоето. С едната си ръка те прегръщам, а дланта ми в шепа хваща гърдата ти. Пръстите ми нетърпеливо галят плътта. Зърното й чувствено се полюшва от удоволствие, сякаш са му поникнали крила! Докато пръстите на ръката ми, държаща гърдата, изживяват оргазма си, тези на другата ми ръка нежно докосват лицето ти и го извъртат още назад, за да насочат страстно треперещите устни към моите. Следва бърза и нежна целувка. Последва втора - по-страстна. Нетърпеливи, езичетата ни също започват да се целуват. Докато вкусват от насладата, цялото ми тяло още по-силно прилепва към твоето. Листото изпищява и се разпада, за да даде шанс на пениса още по-силно да почувства удоволствието от топлата плът на задничето, напълно разкрило прелестите си изпод дискретните гащички. Само ефирната материя е крехката преграда, която го дели от плътта. Чувствайки топлината й, твърд и уголемен, пенисът се извива в пристъп на удоволствие. Усилието да задържи това удоволствие на върха на главичката, готово във всеки един момент да експлодира, е нечовешки трудно.
Докато телата ни изживяват удоволствието на близостта, а езичетата бясно се целуват, пръстите на ръката ми нежно те галят между бедрата, усещайки приятната топлина под гащичките, чиято материя със сетни сили удържа надигащите се и уедряващи устни. Движейки се нагоре-надолу, пръстите се стремят да се потопят все по-дълбоко и по-дълбоко! Опиянени от удоволствие, събрали кураж, те бързо се плъзват между голата плът и фината материя на гащичките. Задъхани, спират за миг, а след това, треперейки, разтварят устничките и нежно, нежно с връхчетата докосват клиторчето, което любопитно е подало глава. С всяко докосване, с всяка милувка любопитството му става все по-голямо и по-голямо, а устните се разтварят все повече и повече, за да позволят на най-нетърпеливите от пръстите ми да вкусят от топлината на вагината. С бясна скорост, препускащо като по магистрала, удоволствието от пръстите достига до пениса. За да освободи част от желанието си, той се притиска още по-силно към задничето ти. Телата ни са толкова близки, че сърцата ни бият като едно! Необходим е само миг телата ни да се слеят в едно! Колко ще продължи той… зависи от теб!
Ти отново мълчиш, …но на мен и така ми е приятно. Всъщност мълчанието ти ми носи удоволствие. То ми разрешава това, което говорът ти би ми забранил! Колко хубаво е, че отново си до мен! Чувам ритъма на сърцето ти, който всъщност е последната доза наркоза за разума ми. От този момент нататък чувството е господар на мисълта ми, а аз - предан роб на твоите желания!
Като истинска господарка ти прекъсваш този миг на безвремие! Обръщаш се, посягаш и сигурно обхващаш пениса с ръце. Колко нежни и чувствени са пръстите ти! Всеки един от тях с нескрито удоволствие гали пениса по цялата му дължина. Вирнат до безкрайност и пулсиращ в безконтролно удоволствие той вкусва на големи глътки прегръдката на дланите ти. Ето че приклякваш и докосваш с нежна целувка набъбналата му главичка. Следва още една…и още една. Езичето ти също е нетърпеливо. Страстно и ненаситно връхчето му препуска по цялата дължина, вкусвайки от пулсиращата му топлина. Устните ти, спускайки се от главичката до основата, стават все по-жадни и го прегръщат в дълбока целувка. Олюляващ се от удоволствие, прикляквам до теб и с треперещи ръце те прегръщам. Запечатани в целувка, телата ни се озовават върху дивана. Само миг време е достатъчно за да скъсам фината материя на гащичките ти. Отварям очи и поглеждам. Гледката носи невероятно удоволствие! Легнала по гръб, с насочени нагоре, широко разтворени бедра, целият ти секс блести в неземна красота. Оскъдната материя на късата поличка е отстъпила пред красотата на плътта. Коленича пред тази красота, а устните ми се потапят в нея. Жадно и ненаситно целувам набъбналите устни и клиторчето, а езичето ми гали страстно плътта, препускайки по безкрайните бедра и задничето.
На всяко мое докосване вагината реагира с все по-силен и по-силен спазъм на удоволствие. Миг след миг усещам приближаващите спазми на оргазъм, които обхващат тялото ти. Прегръщам ги с целувки и се задавям от удоволствие! Следват мигове на експлозия! Спазмите на върховно удоволствие, идващо от дълбочината на вагината, следват един след друг и се разливат, като потоци от буйна река, по цялото ти тяло, за да достигнат до най-скритите кътчета-мечти в душата ти.
Колко красив и чувствен е този миг на върховно удоволствие! Щастлив съм, че успях да ти го подаря! Ти отново мълчиш, …но на мен и така ми е приятно. Леко отмаляла от изживяното удоволствието на оргазма си - отваряш широко очи. Погледът ти вече е друг. Не е останала и капчица надменност в него. Прелива от топлина и нежност. Чувствам прегръдката на усмивката ти. Колко много благодарност има в нея. Без да ме изпускаш от поглед, усмихвайки се, обхващаш с длани лицето ми. Пръстите на дланите ти, станали още по-чувствени, го обсипват с нежни милувки, а устните ти страстно го целуват. Същите тези ръце уверено и с лекота освобождават тялото ти от оскъдната тъкан на късата поличка. Съвсем голо и още по-чувствено, то ме прегръща. Затворил очи, изпаднал в особено състояние на безтегловност, поемам на големи глътки удоволствието на тази прегръдка. Държаща пениса ми в едната си ръка, а с другата подпираща тила на главата ми, полагаш нежно голото ми тяло на дивана. Обсипваш го с целувки. Ръцете ти треперят от вълнение, което достига до пениса. Приемащ вълнението, последният потръпва синхронно с тях. Ето, че усеща отново топлата и влажна целувка на устните и нежните прегръдки на езичето ти. Конвулсия-удоволствие го втвърдява до крайност.
Само след миг ти полагаш голото си тяло отгоре ми, а вагината ти целува главичката на пениса. От страх да не изпусне нито милиметър от удоволствието, спускайки се и отново издигайки се, бавно и чувствено тя поема безкрайната му дължина. Клиторчето, набъбнало до пръсване, не пропуска мига да вкуси от удоволствието на това докосване. Миг след миг движенията нагоре-надолу, от главичката до основата на пениса, стават все по-енергични и страстни. Стените на вагината се разпъват до краен предел и все по-плътно обхващат ставащата все по-твърда плът на пениса. Пръстите на дланите ми нежно, с върховете на връхчетата си, галят гърба ти. Спускайки и връщайки се, те достигат до съвършените извивки на задничето. Преминават между изящните му полукълба и нежно докосват устничките на анусчето. Взаимните тласъци на удоволствие стават все по-силни и по-дълбоки. За да увелича тяхната сила, обхващам с дланите си двете полукълба на задничето, разтварям ги и чрез тях притискам още по-силно към пениса вагината. Вагина и пенис вече са едно органично цяло, а не два различни органа. В този миг на бездънно удоволствие полът е престанал да съществува, а двете тела вече не са подвластни на никакъв разум. Времето и пространството също са слети в едно. Мигът на върховно удоволствие е миг-безвремие. Всеки е забравил себе си. Той е другият, комуто принадлежи! След всеки спазъм на удоволствие всеки от двама ни телепортира себе си в другия! Така, както атомът захранва с енергия материята, всеки от нас черпи сила от другия … за да продължи удоволствието му! А колко ще продължи то … зависи само от другия!
Ти отново мълчиш, … но на мен и така ми е приятно. Стонове на блаженство и удоволствие се чуват от съвършените ти устни. Положила голото си тяло удобно, статично на дивана, предоставяш на очите ми цялото великолепие на задничето си. Срамните устни на секса ти - големи и пулсиращи, очакват с нетърпение новото докосване на пениса, който само за миг бе напуснал топлата и влажна вагина, за да поеме глътка въздух. Още по-голям, по-твърд и по-смел, той-отново я изпълва до краен предел, достигайки краят й. Сякаш за да осигури още малко свобода и пространство за пениса, едното от бедрата ти инстинктивно се преметва през рамото ми. С едната си ръка придържам изящното ти бедро, а с върховете на пръстчетата на другата, нежно милвам клиторчето. Пенисът веднага потъва още по-дълбоко във вагината. След всяко пронизване достига края й, а главичката му опира в матката. Следват безброй все по-силни и по-силни пронизвания. След всяко от тях блажена болка преминава през цялото ти тяло. Стоновете на радост и удоволствие стават все по-силни и по-силни. От дълбините на вагината се заражда нова експлозия на удоволствие. Спазмите на върховен оргазъм следват един след друг и отново захранват с живителна сила цялото ти тяло. Цялата същност на твоето тяло вече е един вик на безпределно удоволствие.
Тази божествена, органична симбиоза между двете ни тела приема нова форма в пространството, за да осигури още удоволствие за ненаситните ни души. Седнал на дивана, с изпънат до краен предел пенис, те вземам в скута си, пронизвайки отново вагината. Ти ме прегръщаш силно с ръце, положила глава на рамото ми. Притискаш вирнатите връхчета на гърдите си в моите, а бедрата, спуснати от двете ми страни, страстно заключват в прегръдка тялото ми. Треперещите ми ръце милват цялото ти тяло. Започват от косата, спускат се по улейчето на гърба, достигат блажената цепка на задничето. Опиянени от удоволствие, те сграбчват сочните полукълба на задничето и подпомагат движението на цялото ти тяло нагоре и надолу по цялата дължина на пениса. След всяко пронизване вагината ти отново се пробужда за живот. Все по-плътно и все по-силно обхваща пениса ми. Пръстите на ръцете ми все повече и повече разтварят цепката между двете полукълба на задничето. След всяко докосване на пръстите, малкият отвор на анусчето ти става все по-чувствен и по-чувствен. За да доставят удоволствие, най-нетърпеливите от тях притискат с върховете си малкия отвор. След миг спазъм на радост, отворът се разваря и поема цялата им дължина. Едновременно пронизвана от пениса във вагината и пръстите в анусчето, здраво хванала ме за раменете, бясно се издигаш и спускаш в скута ми. Стонове на върховно удоволствие изпълват цялото пространство на стаята.
Бясното препускане нагоре-надолу по цялата дължината на пениса и пръстите на ръката ми спира за миг. Ръцете и бедрата ти ме освобождават от страстната си прегръдка. Обърната с гръб към мен, смело хванала пениса насочваш пулсиращата му глава към отворчето на анусчето си. Притискаш го и отпускаш цялата тежест на тялото си върху пениса. Последният пронизва с цялата си дължина зейналата бездънна празнина, силно стягаща го в прегръдка. Двете ни тела са отново едно цяло в своята органична същност. Почти в безсъзнание, с дланите на двете си ръце обхващам страстно съвършените форми на гърдите ти. Наедрелите им и вирнати във въздуха зърна се провират между пръстите ми, ненаситно вкусващи от блаженството на допира с тях. Поела най-сетне цялата дължина на пениса, с широко разтворени бедра, с уголемен до безкрайност и пулсиращ клитор, се издигаш и спускаш от главичката до основата, а тежестта на тялото ти притиска чувствените топки на тестисите. Изгаряща и едновременно приятна болка се надига от слабините ми и се разлива по цялото ми тяло. Тласъците стават все по-силни и по-силни. Телата ни треперят в синхрон. Този път двойна по-сила експлозия на оргазъм обхваща телата ни. Дишането е спряло…
Бият само сърцата ни. Мощни спазми на удоволствие следват един след друг. Сякаш за да оцелеят, за да могат да се срещнат отново, телата ни се отскубват от страстната прегръдка на оргазма. Стенеща и трепереща от удоволствие, положила голото си тяло върху дивана, с широко разтворени бедра приемаш и вкусваш от гъстата течност-сперма, безкрайно бълваща от пениса. С треперещи ръце насочваш фонтаните мечтана течност, които заливат голото ти тяло. Чувстваш приятните сладък вкус и топлина. Чувство на безмерна радост изпълва тялото ти. Вагината ти пулсира от удоволствие и всеки спазъм бълва топла течност. Положил глава между изящните ти, широко разтворени бедра, вкусвам с език капките наслада и обсипвам с нежни целувки клиторчето и устните. Бавно и нежно цялото ти тяло е обсипано с тях. Останал без сили, полагам голото си тяло до твоето. Прегръщам те и целувам за последен път. Време е да се придвижа с един по-напред на опашката от страстно желаещи. Дали ще ми дойде скоро реда?
Ти отново лежиш с безгрижно безразличие на плажа и с видимо пренебрежение слушаш думите ми. Повечето от тях продължават да \"влизат в едното ти ухо и да излизат от другото\"! Ти отново мълчиш, …но на мен това вече никак не ми е приятно!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!