Сън


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.07.2012
Сън ли беше?! Бях гола и подмокрена! Защо тогава го усещах толкова истински?! Всяко негово докосване, всяка негова ласка! Ръце силни и релефни, и в същото време нежни като допира на сатенен чаршаф! Бях възбудена. Страните и слабините ми горяха. Желаех го!
Някъде, в една част от съзнанието си усещах, разбирах, че това е само сън, но отказвах да повярвам, отказвах да се пробудя. На моменти прекрасното видение беше толкова истинско, че можех дори да почувствам топлия му дъх върху свивката на бедрото си, докато прокарваше език по пламналата ми, алена цепка! Ароматът му – аромат на мъж – на силен одеколон и пот! Мирисът на косата му, докато целуваше и смучеше зърната на гърдите ми! Лицето му – загадъчно непознато, невидяно…
Кой си ти, страннико, който всяка нощ навестяващ моите сънища?! Любовнико, съпруже, мили… ?!
Усещах го – напорист, силен, всъпроникващ! Пенисът му вибрираше горещ и набъбнал върху корема ми!
-Ела! Копнея те! Вътре в мен! – изстенах и го усетих как се сниши и напрегна.
После из цялото ми тяло се разля познатата и толкова жадувана благословена топлина. Онази топлина, умножена по хиляда! Сякаш плувам в минерален извор, в свой собствен, чуден океан! Букет от запомнени усещания, познати и непознати аромати! По-хубаво е дори от действителността!
А сетне Ти се умножи! Няколко тела са ме наобиколили и всички те се стремят към мен, към вълшебните ми отвори! Пропускам единия във вагината, а другия поемам с уста! Много са, напират от всички страни!
Бели фонтани! Топли, течни вълни ме къпят! Аромат – натрапчив, животворен, стимулиращ! Вибрации и тласъци, носещи неземна наслада! Разтварям се в нея, потъвам… !
… И изплувам, в пухкавите постели на леглото си, а чаршафът се е в клинил между бедрата ми и лепне от сладострастните сокове на гладката ми сливка!
Кой си ти, страннико, който всяка нощ навестяващ мокрите ми сънища?! Любовнико, съпруже, мили… ?!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!