Случаят Елена - продължението


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.05.2012
Елена беше идвала веднъж у дома за да й дам едно лекарство, но “проститутката Естел” – нейното второ аз – се държеше така, сякаш за пръв път стъпва в този апартамент. Разглеждаше с неподправено любопитство мебелите и обзавеждането, даже опита дивана в хола, смигайки ми многозначително и се спря пред дипломите ми, окачени в рамки на стената. Това беше решителен момент – ако нещо й прещракаше в хубавата главица и тя се сетеше кой съм… Тя обаче само ми се усмихна още по-широко и измърка:
-Значи си доктор, а, сладък ?! Обичам да го правя с лекари, те имат наистина обширни познания в областта на женската анатомия… Та, какъв точно доктор каза, че си? Дано само не си гинеколог, щото те, горкичките, така са се преситили на женски шунди, че хич ги няма в леглото – знам го от опит.
Естел-Елена се засмя, а аз побързах да я дръпна настрана от дипломите, защото не се знаеше как ще реагира “Естел” ако разбереше, че съм психоаналитик. Параноята вървеше ръка за ръка с шизофренията…
Да, определено нейното раздвоението на личността беше от тежките. Трябваше на всяка цена да я накарам да остане при мен до сутринта. Което пък означаваше, да се бръкна доста надълбоко, за да компенсирам загубите й. Но вече го бях решил – щях да направя всичко възможно, за да помогна на тази забележителна жена. Най-вероятно по-късно тази сутрин(часовникът на бюрото ми показваше 00:49) “Естел” щеше да се събуди като Елена и аз трябваше да присъствам на това събуждане.
-Естел, колко ще струва да те наема за цялата нощ?
-Уооу, д-ре, не знам дали ще имате толкова пари. Ще трябва да компенсирате доста сериозна сума, която ще загубя само от американците…
-Колко?! – настоях.
С ангелска усмивка тя ми съобщи сумата, а на мен ми прилоша.
-Няма проблем – насилих се да кажа обаче и извадих портфейла си. –Кога искаш да ти платя, сега или…
-Повечето мои колежки се застраховат и искат сухото предварително, но аз взимам пари само за добре свършена работа – рече тя и се изправи с хищна усмивка на лице. –Тогава, на сутринта, ако не си доволен от моите “грижи”, ще платиш наполовина… което досега никога не ми се е случвало… !
Естел вече стоеше пред мен, когато ръчичката й се протегна между краката ми и започна да масажира хуя и ташаците ми през панталона. Наистина беше много добра… !
Знаех, че нямам избор и трябва докрай да изиграя ролята си на клиент на Естел. Което, честно казано, нямаше да ми е чак толкова неприятно. “Сексът с пациент” за мен отдавна не беше онова табу, каквото по принцип трябваше да бъде, особено пък ако е в полза на лечението, а пациентката красива жена като Елена...
Естел явно бе проститутка от най-висока класа, защото още с минета, който ми направи насред хола, успя да ме надърви до изпразване. Коленичила в краката ми, сочните й устни в отровнозелен цвят, какъвто беше цвета на червилото й – същият като този и на ноктите на ръцете, и краката й, работеха с постоянно шеметно темпо. Малко жени знаят и разбират, че бавния минет не ни възбужда особено, но това не важеше за Естел, която явно нямаше тайни в занаята. Веднага щом налапа патката ми, започна енергично да плъзга устни по ствола. В същото време го лъскаше и на чекия, което още повече ме влуди. А когато засмука тестисите ми и продължи само на чекия, трябваше да я помоля да спре, защото бях готов да изригна…
-Страхотна си, Естел! – похвалих я чистосърдечно аз, дишайки тежко, след което побързах да се отпусна на дивана.
В това време, с дяволита усмивка, младата жена се приближи до уредбата ми, избра един диск и го пусна. Беше Мерилин Менсън – доста “подходящо”, не мислите ли?! Сетне, поклащайки бедра в лудия ритъм, шизофеничната дива разчисти ниската масичка с един замах на крака си и скочи върху нея. Така станах свидетел на най-зрелищния и възбуждащ стриптийз, който някога бях наблюдавал в живота си. Естел постепенно се съблече чисто гола, като дрехи, обувки и жартиери хвърчаха във всички посоки…
Особено впечатляващ се оказа номерът с почти пълната бутилка шампанско. От него разбрах, че женската вагина има доста сериозна вместимост, като обем. Тя се разчекна, подгъвайки колене точно пред мен, разтвори с една ръчичка бръснатата си слива и изсипа съдържанието на бутилката в зиналата си жадно вагина. Тогава ми направи знак с пръстче да се наведа и да подложа уста под нея. Когато го сторих, направи нещо с тазовите си мускули, натисна лекичко стегнатото си коремче, срамните й устни се разтвориха и в устата ми рукна мощна струя пенливо шампанско. Беше страхотно!
След това зашеметяващо изпълнение я грабнах на ръце и я отнесох в спалнята. Естел-Елена се кискаше и риташе с крака като дива козичка. Господи, наистина беше невероятна жена. Уверих се в това още веднъж, когато я положих на спалнята и загорялото й изваяно тяло възбуждащо изпъкна на фона на белите чаршафи. Тя лежеше като истинска мадона в картина на Рубенс(само дето формите й не бяха чак толкова натрапващо се пищни) и ме гледаше с блеснал поглед. Досъблякох остатъка от дрехите си и легнах при нея.
В началото започнахме да се любим много нежно, без проникване. Просто търкахме тела един в друг, целувахме се нежно, галехме се и аз я баданосвах по пичката с моя напращял от възбуда топуз. После тя се завъртя с гръб към мен, а аз й го пъхнах между бедрата, но отново без да прониквам във влажната й вагина. Беше приказно, по-възбуждащо дори от самия секс. Баданарката с подходящия човек може наистина да те размаже от кеф. Естел непрекъснато потриваше топлото си, искащо дупе в слабините ми и нашепваше мръсни думички, които още повече ме влудяваха… Най-накрая не се сдържах, измъкнах члена си измежду гладките й, топли бедра и с дълбок и бавен тласък проникнах в нея чак до топките. Задържах така, оставайки нежната влага хубаво да ме обгърне и започнах да я чукам.
Първият тек изкарахме, както си бяхме още от самото му начало, в поза “лъжици” – беше ни толкова хубаво, че никой не пожела да сменим позата. Изпразних се върху единия й хълбок и дупето… След това направихме кратка почивка за по цигара и преди да се усетя, тя вече беше върху мен. Никога не съм харесвал тази поза – “жената оттгоре”, но с Естел тя придоби изцяло нов смисъл за мен. Мръсницата наистина умееше да върши невероятни неща с тазовите си мускули и хълбоци. Прелестните й, бая едрички цици се люлееха хипнотизиращо над мен и аз не можех да откъсна нито поглед, нито ръцете си от тях. Трябва да призная, че изживях един от най-хубавите си оргазми в живота. В решителният момент тя бързо се изхлузи от издутия ми хуй, грабна го в ръчичка и ме довърши на чекия в устата си, обгърнала с нея главата му… !
Мисля че заспа някъде след петия тек, след задната прашка и аналния секс. Аз обаче си наложих да остана буден поне още малко, въпреки сладката умора, която ме бе налегнала. Когато се уверих, че Естел спи дълбоко, завързах ръцете и краката й за таблите на леглото със специални ремъци, които бяха много здрави, но нямаше да я наранят до сутринта…
Събуди ме зверският й писък.
-Копеле, мръсно, защо си ме завързал?! – озъби ми се тя.
-Успокой се, моля те, няма да те нараня – веднага опитах да я успокоя.
Странното беше, че тя наистина се успокои и се огледа. Първо видя яркочервената си перука, която аз бях свалил и нарочно бях оставил на тоалетката до нея, за да я види. После видя и дрехите си – дрехите на проститутката Естел. Тогава взех огледалото и рекох:
-Виж се. Погледни се в огледалото… Това си ти, Елена! Опомни се най-после, за бога… ! – Все още не бях сигурен…
Тя се погледна плахо в огледалото, веждите й се смръщиха, а после върху лицето й се изписа искрено удивление.
-Д-ре – проговори тя и това вече бе гласа и изказа на Елена. –Д-ре, какво правя тук?! Защо съм… гола и завързана… ?! О, не, “той” е тук, нали?! О, не – повтори отново, а ужасът изписан в очите й беше почти животински. –Той ще дойде за мен, нали, точно както ми обеща... ! Татко, недей, моля те, не искам… ! – Младата жена вече пищеше истерично. Наложи се да й зашлевя шамар, за да я укротя.
-Елена, успокой се – викнах й аз. –Тук си в безопасност и баща ти не може да те достигне и нарани отново. Елена, твоят втори баща е починал преди пет години…
-Лъжеш, куче! – кресна тя и по интонацията разбрах, че “Естел” се е завърнала. Отново вдигнах огледалото насреща й…
Жената на леглото започна да ръмжи и да издава полуживотински звуци, борейки се с въжетата…
След кратка пауза:
-Д-ре, “той” наистина ли е мъртъв или ме лъжете за да ме успокоите?
-Мъртъв е, Елена, ето копие от смъртният му акт. – Уверих я аз, взех документа от чекмеджето, където предварително го бях оставил и го поднесох пред лицето й.
След малко очите й започнаха да се пълнят със сълзи и тя избухна в ридания. Това обаче бяха сълзи на облекчение, които идваха след години жестоки страдания и мъки.
Седнах до нея на леглото, развързах ремъците на ръцете й и тя веднага потъна в прегръдката ми.
-О, д-ре, само да знаете как се гавреше с мен – проговори хълцайки младата жена. –Всяка нощ идваше при мен в леглото и… и…
-Да, знам, скъпа, знам. – Прегърнах я още по-силно аз.
-Тогава се появи Естел – намери сили да продължи. – Тя ме спасяваше в безкрайните, болезнени нощти и стана моята най-добрпа приятелка… Тя беше по-силна от мен. Естел е силна…
-Да, знам – повторих – но е дошло време да се разделиш с нея… Защото вече нямаш нужда от нейната помощ. Няма го вече, Елена, кошмарът свърши… !
Но дали наистина бе така? Дали ужасът наистина бе свършил за тази красива млада жена? Дали другото й аз окончателно бе изчезнало? Мъртва ли бе “Естел”? Или може би сега временно щеше да се свре някъде надълбоко в съзнанието на Елена, където търпеливо да изчака удобният момент, когато отново да се появи на бял свят… ?!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  25.07.2015 15:31:55Изпратен от:  susanjhelms
Hi. it's my pleasure meeting you. My name is Susan Helms. I am US military officer . I will like to get acquainted with you. I am romantic and fun to be with. I am loving,I read your profile and I really wish to indicate my interest,I'm looking for genuine and meaningful intimate relationships with love, passion and romance. please I'll be glad if you send me mail at my email address (susanjhelms57@yahoo.com) I will send you my pictures and tell you more about myself. i hope to hear from you soon. susanjhelms57@yahoo.com Susan Helms
 
Дата:  25.07.2015 16:32:21Изпратен от:  susanjhelms
Hi. it's my pleasure meeting you. My name is Susan Helms. I am US military officer . I will like to get acquainted with you. I am romantic and fun to be with. I am loving,I read your profile and I really wish to indicate my interest,I'm looking for genuine and meaningful intimate relationships with love, passion and romance. please I'll be glad if you send me mail at my email address (susanjhelms57@yahoo.com) I will send you my pictures and tell you more about myself. i hope to hear from you soon. susanjhelms57@yahoo.com Susan Helms
 
Дата:  29.04.2020 04:24:39Изпратен от:  Fyjxtj l
Egqraj xroaxx Buy viagra internet
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!