След часове


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.02.2012
Още ли не си свършила? – въздъхна Емил, прегръщайки Ася през раменете, натискайки издутината си между бедрата й. Ресторантът вече беше съвсем празен, всички шефове си бяха отишли и Емил и Ася бяха останали да почистят.
-Почти – отвърна тя и се усмихна, когато усети как ръцете му пътуват надолу, спирайки се на малките й гърди. Той ги обви с длани и погъделичка леко по зърната, които прозираха през тънкия плат на роклята й. Ася почувства как те се втвърдяват и се обърна към него. Той я повдигна на масата и тя разтвори крака. Емил провря ръце под края на роклята й и хвана бикините й. Откопча панталоните си и натопорченият му кур излетя от тях като стрела.
-М-м-м, какво имаме тук – измърка доволна Ася при вида на големият му хуй. Обичаше големите инструменти.
-Не предполагаше, нали – ухили се самовлюбено Емил, - че е толкова дълъг.
-Я не ми се хвали, ами си го вкарвай!
Той улови твърдата си мъжественост и подразни клитора й. Тя обви крака около кръста му и така го накара да пъхне атрибута си в мократа й вагина. Приканващата го цепнатината го пое чак до топките. Ася изпищя. Огромният му член задръсти дъното на вагината й. Вътре беше приятно и топло. Емил усети соковете й, които потекоха по твърдия му кур и навън, обгръщайки топките му в мека, течна прегръдка.
-Толкова си секси! – простена той и направи опит за пореден път да влезе в нея до край. Чувстваше инструмента си в една кипяща смес от плът и сокове. В прохода й всичко вреше. И докато я помпаше се чуваше интересен звук като от бълбукане, докато хуят му препускаше бясно в преливащата й от сокове магия. Той хвана краката й и си ги сложи на раменете. Продължи да я дъни, завирайки атрибута си чак до топките в нежната й розовина. Тя охкаше и пъшкаше, а това го екзалтираше допълнително и той я чукаше яко. Коравият му като камък член не прощаваше на възбудената й катеричка и я прорязваше дълбоко отвътре.
-О, о, мили-чък, искаш ли да сме-ним поза-та... мо-ля те...
-Заболя ли те путката...
-Да, мили-чък, забо-ля ме вече...
-На мен пък вече ми идва!
-О!... – Бърза като мълния, Ася се дръпна от него и изви в краката му, обгръщайки кура му с устни. Той провря ръце в меката й, гъста черна коса и започна да се празни. Гъсти струи лепкава сперма за миг напълниха устата й и тя я отвори, за да види колко много крем е отделил. Това го накара да изкара още малко нектар, който капна в устата й. Ася доволно измърка и затваряйки уста, преглътна всичко.
-О, скъпа...
-Сега вече можеш ли да ме изчакаш да привърша тук?
-Може би... Но не се бави много или може да направим пак същото.
-О, така ли... ами, като се замисля, всички тези чинии и чаши, вероятно няма да свърша скоро...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  29.04.2020 09:25:38Изпратен от:  Ygabhn k
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!