След дъждът


    Автор: anonymous
Публикуван на: 13.01.2012
Представете си следната картинка: поредният силен порой това лято отново е направил улиците, тротоарите, къщите и блоковете мокри и сиви. Дъждът току що е спрял и светът е пропит с миризмата му. Сърдитите облаци все още тежат над вас, заплашвайки всеки момент отново да излеят яда си, във вид на безброй дъждовни капки. Излезли сте да разходите кучето в градинката между блоковете. И тогава я съзирате! Едно божествено видение – като цветна снимка на фона на куп черно-бели. Като един-единствен слънчев лъч, пробил си път сред облаците… Краката й са млечнобели, сияещи, изящно дълги и много боси – с перфектен, лилав педикюр. Леките, най-обикновени чехли й стоят като кристални пантофки. Нагоре носи от ония съвсем късички, вталени по дупето, дънкови панталонки и обикновена бяла тишерка. Няколко водни капки, най-вероятно от капчуците на блоковете, са накапали фланелката й отпред и едната й гърда възбуждащо прозира. Не носи сутиен. Гърдите й са като на младо сърне муцунката – малки, островърхи и треперливи…

Аз изживях това видение наяве през онзи облачен летен следобед. За пръв път я виждах в квартала. Разхождаше млад женски доберман – същия като моя, – само дето моя беше мъжки. Благословен да е! Доберманката й се беше разгонила и Роки я надуши веднага. Втурна се с всички сили към кучката, а аз подир него…
Една най-обикновена кучкарска история, която обаче ми даде възможност да се запозная с най-сексапилната мадама, която бях срещал. Казваше се Рита и търсеше партньор за кучката си – Сара. Рита беше студентка. Разговорът ни тръгна много леко, макар че непрекъснато трябваше да търчим из градинката, за да вардим подивелите си песове. Рита имаше свое виждане по въпроса – не искаше ”работата” да се случела баш на “улицата” – да й се чуди човек на акъла. Красавицата обаче имаше мерак да става ветеринарен лекар и обожаваше животните. Аз пък силно се надявах, че в това число влиза и една по-гадничка порода, наречена “мъже”.

На следващия ден аз и Роки се явихме в уречения час на адреса, който ми беше дала. Оказа се, че живее само през два блока от моя в огромен, за сама жена, тристаен апартамент. Както разбрах малко по-късно обаче, най-голямата стая – холът, беше резервиран изцяло за кучката й Сара. Именно тук тя и моя Роки трябваше да се “вземат”.
-Ей, Роки, внимавай да не ме изложиш – прошепнах в ухото му, докато махах каишката и нашийника.
-Не са ли прекрасни?! – Възкликна моята красива домакиня, докато наблюдаваше как двете пощурели от похот кучета започнаха да да се душат и да си налитат.

Рита беше облечена съвсем по домашному – небрежно и бая оскъдно. Честно казано, одървих се зверски, още щом я зърнах на входната врата с въздългата си, бяла тишерка и… и нищо друго. Всъщност под тишерката едва-едва прозираха пестеливи бикини, които зорлем покриваха дупето й и слабините й отпред, – колкото да не е без хич. Двамата бяхме клекнали до вратата на хола и следяхме с интерес развитието на кучешката “сапунка”. Всъщност аз не бях чак толкова заинтригуван от разгонените песове, колкото от факта, че лявото ми бедро почти докосва нейното дясно…
-Някои зли хора разправят наляво-надясно колко опасни и зли били доберманите – възмути се тя, а точно от моята страна в този момент, фланелката й се смъкна инцидентно и едно изящно, беличко рамо се оголи пред очите ми.
Пенисът ми съвсем издайнически изду панталона отпред и ако не бях клекнал, гледката със сигурност щеше да привлече вниманието на Рита. Рита, която с въодушевена усмивка наблюдаваше и попиваше всяко действие на двата пумияра.
-…а, те са толкова нежни и любвеобилни същества! За всичко обаче е виновен Холивуд…
“Холивуд” ли?! Както и да е, дори да беше леко чалната, аз пак я желаех, като… като разгонен пес кучка!

В този момент моят Роки успя да яхне нейната Сара и…УооУ! И преди му бях виждал пишорката, естествено, но сега размера й направо ме втрещи. ”Кокалчето” на диването се беше превърнало в як, градински прът. Рита явно също беше впечатлена от гледката, защото успях да забележа как хубавите й, синьо-лилави очи се разшириха от удивление.
-Нали няма да я нарани с това… “нещо”?! – възкликна притеснено, след което се направи на срамежлива ученичка, сложи ръка пред устата си и се изкиска палаво, хвърляйки ми бързо смутен поглед.
-Не се притеснявай, природата си знае работата – побързах да я уверя философски.
Природата наистина”си знаеше работата”. След като двете кучета се събраха на” калъп “и Роки настървено започна да лашка партньорката си, лицето на Рита пламна като факла. Дясното й краче се размърда и бедрото й – случайно или не – плътно прилепна към моето. Обърнах глава към нея и погледите ни се срещнаха. В нейния прочетох спонтанна възбуда и покана, както ми се стори. Реших, че не бива да изпускам тази възможност. Явно бъдещата ветеринарка дотолкова беше свързана с любимите си животни, че тяхната възбуда се предаваше и на нея.

Престраших се, нежно взех красивата й глава между дланите си и малко плахо – все пак не бях съвсем сигурен каква ще бъде реакцията й – долепих устни до нейните. Бяха сочни, като току що разрязан плод. Отвърна на целувката ми по-пламенно, отколкото въобще се бях надявал. За малко да ми отхапе езика. После нейният нахлу нахално в устата ми, разпалвайки безумен огън в слабините ми. Нахвърлих й се отгоре и я съборих на пода. Без да спираме настървено да се мляскаме, телата ни започнаха яростно да се притискат едно в друго. Във вихрения им танц, ту аз се озовавах отгоре, ту тя ме яхваше. В един от тези моменти, когато тя беше отгоре, изхлузи фланелката си през глава и гърдите й навириха напърчени зърна. Надигнах се от кръста и жадно започнах да ги смуча.Това буквално подлуди червенокосата студентка и тя едва не разкъса късите ми панталонки, в опита си по-бързо да стигне до чепа ми. Когато го оголи, вече го бях надървил като за световно. Въобще не губи време да сваля бикините си – просто измести средния им ръб и миг по-късно пенисът ми потъна с горещо триене в мократа й, поруменяла сливка. Влезе й изненадващо лесно и отраз погълна ствола ми чак до основата. Пичето й много наподобяваше прасковка – изпъкнало и с къса цепка.

Започна бавно да ме язди, като в същото време ми помогна да съблека ризата си. Тогава се приведе плътно отгоре ми и страстно започна да целува гърдите ми. Сграбчих я за стегнатото, но достатъчно щедро дупе и започнах все по-ожесточено да я набивам върху кура си. В един момент се извъртях и без да й го вадя, се озовах върху нея. Рита уви здраво бедра около кръста ми и започна яростно да ме притегля в себе си. Едната ми ръка напипа част от бикините й. Дръпнах силно и ги разкъсах.
-Чукай ме, чукай ме! Още, още – задъхано стенеше в ухото ми.

По някое време я накарах да се изправи на”четири крака”и я яхнах отзад”кучешката”. Това май беше любимата й поза, защото направо откачи от кеф, докато я лашках напред-назад със свирепи тласъци. Тогава я чух да казва:
-Искаш ли да ме чукаш в гъза?! Искаш ли да ме чукаш в гъза, а, пумяр гаден?!!
Това си беше риторичен въпрос. Без да се бавя и секунда повече, излязох от подгизналата й пичка, разтворих тръпнещите, румени бузки на дупето й, изплюх се в зиналото анусче и забодох издутия връх на внушителния си хуй в него! Внимателно започнах да я чукам, докато му се поразработи “пръстенчето”, но това не беше чак толкова необходимо, защото путката й беше толкова подгизнала, че соковете й обилно бяха напоили и второто отвърстие. А през това време подивялата от възбуда кучка не спираше да повтаря, с пяна на уста и пламнало лице, на чието чело, точно по средата, бясно пулсираше едра вена:
-Искаш ли да ме чукаш в гъза, а?! Искаш ли да ме чукаш в гъза, мръснико?! Пумяр долен – искаш ли да ме чукаш в гъза…!!!
Същинска латерна. Вбесен я хванах за косата и започнах настървено да бия бедра в потното й задниче! Тласъците ми ставаха все по-дълбоки и бързи, а умопомрачително приятната “тежест” в слабините ми вече ставаше непоносима…!
Накарах я да легне по гръб и се извъртях над нея с главата надолу, в поза”69”. Впих устни в обилно сълзящото й клиторче, като в същото време набутах пощурелия си пенис в устата й и започнах да я чукам в нея!

Когато бедрата й се впуснаха във вихрения танц на екстаза, пламналата ми патка изскочи от устата й и започна спорадично да ръси сперма върху лицето и услужливо изплезеното й езиче! И двамата крещяхме като подивели! Кучетата, които отдавна бяха свършили тяхната си работа, обикаляха смутено около нас и лаеха! Някакъв съсед се разтропа по парното. Аз обаче тотално бях изключил, защото само преди миг, бях преживял най-якия оргазъм в живота си… !


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!