Секс лекции - втора част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.10.2013
Бях започнал да ви разказвам за Мартина. Дотогава когато седнех на чаша бира с приятели често се шегувахме на тема секс с не толкова красиви жени, но едва сега разбрах, че има нещо вярно в приказката за грозната жена дето винаги се чука като, че ли и е за последно. За пръв път жена беше подходила толкова агресивно към мене и не смятах да я изпускам - красива или не. Не исках да ме поднасят колегите обаче затова използвах оставащото до края на лекцията време за да се подсигуря - след още малко \"общи приказки\" се уговорихме да и отида на гости в квартирата и довечера. И двамата усещахме че имаме недовършена работа затова не се съмнявах, че ме чака приятна вечер. Същевременно старателно избягвах нейната компания до края на деня и не пропуснах да си отбележа, че трябва да внимавам и за в бъдеще. Вечерта дойде неусетно и аз се отправих към адреса който тя ми беше дала. Позвъних на вратата и когато тя се отвори ми секна дъха.
Мартина беше облечена в нещо като кимоно от яркосиня коприна, беше махнала очилата и пуснала косата си, а краката и бяха обути в черни чорапи, каквито можеш да видиш да носят актрисите в порно филмите. Последвах я до спалнята като едва се сдържах да не и скоча и влязох само за да закова на прага от още по голяма изненада - в стаята имаше още едно момиче - Нина от моята група, която се беше опитала да привлече вниманието ми преди време, но аз мъдро я отблъснах воден от принципа \"Не с..и където работиш\". Нина беше хубаво момиче с красота от аристократичен тип - бледа кожа много тъмни големи очи и черна къдрава коса. Беше висока с широк ханш (не дебел!) и дълги бедра и почти неразличим бюст, което обаче дори я разхубавяваше по един определен начин. В момента обаче ми беше трудно да я позная - с разпиляна коса облечена като Мартина (може би е по правилно да кажа съблечена като нея. - Е Ники, бях се хванала на бас с Нина, че сам ще дотърчиш само ако ти свирна и ето че спечелих!
- Но... Нина се обади, гласът и леко трепереше, но в него се долавяше твърдостта на взетото решение:
- Бях готова да ти се увеся на врата а ти се направи, че не съществувам! Затова помолих Марта за помощ и тя уреди всичко. Сега си ни паднал и няма да те пуснем докато не ни задоволиш и двете! Докато тя казваше това чух изщракването на ключа в ключалката и разбрах, че наистина съм затворник на двете жени - една ситуация, която беше по скоро приятна и в която нямаше нищо стряскащо. Затова се запътих към единственото широко легло в стаята и се излегнах напряко на него разпервайки ръце:
- Изцяло ваш съм дами! Марта и Нина едновременно отметнаха халатите и тогава стана ясно, че освен черните чорапи стигаши до средата на бедрата им не са облечени с нищо друго - две изключително красиви заради разпалена в тях страст голи жени, които бяха тук за мое удоволствие. Марта се приближи и се излегна до мен на леглото прегръщайки ме. Устните и се долепиха до моите и през следващата минута аз разбрах, че тя беше добра и в целуването, колкото във френската любов. Нина обаче също не и отстъпваше - беше коленичила на пода и ми духаше докато с Марта се целувахме. Двете жени ме разсъблякоха - Нина долната, а Мартина - горната част на тялото и аз усетих големия и бюст да се допира и притиска до гърдите ми. Беше великолепен - едри кръгли гърди, тежки но в никой случай не увиснали с щръкнали големи тъмни зърна. Разтрих с ръка едната от тях - бавно, първо галейки външната част докато усетих затоплянето на кожата и напълването с кръв на зърната и след това и тях стискайки ги между палец и показалец докато с ръка се опитвах да обхвана пищната плът. Беше ми трудно да се съсредоточа върху Марта обаче, защото Нина вършеше чудеса с езика и устните си - беше запретнала назад кожата на главичката на пениса ми и го покриваше с целувки, които сякаш ме кълвяха по вътрешностите. После го покри с малката си уста и бавно го вкара до гърлото си докато започна да се дави отдърпна се за секунди и отново го погълна всмуквайки го по начин от който аха аха да свърша.
Изведнъж ми се прииска да направя нещо за нея, за да я възнаградя за усилията и за това, че я бях пренебрегвал досега. Избутах Марта настрана и придърпах Нина на леглото до себе си. Бутнах я да легне наблюдавайки с усмивката смутеното изражение на лицето и след което се надвесих над нея разтваряйки краката и. Наведох се и прокарах език по горещата бразда между краката и и я чух да си поема рязко въздух. После се гмурнах без предупреждение, езика ми потъна дълбоко във влагалището и движейки се напред назад и масажирайки стените му. Чух я да стене от удоволствие и \"развъртях шпаклата\" докарвайки я до оргазъм толкова бързо, че чак аз се изненадах. Видях, че Марта се беше излегнала до нас и ни наблюдаваше усмихната.
- Нина миличка, какво ще кажеш Ники да те чука на задна, а ти през това време да ми доставяш удоволствие?
- На мен със сигурност ще ми хареса, а сигурно и на теб. Момичето се изчерви като вишна, но кимна и се обърна по корем обръщайки сочното си дупе към мен. Мартина се излегна на леглото пред нея с крака разтворени почти на шпагат (и представа си нямах, че толкова пълна жена може да е толкова гъвкава!). Така се зазяпах, по това което правеха двете жени, че почти забравих каква е моята задача, но в този момент Нина се обърна откъсвайки се за момент от прогизналата катеричка на Марта и ме изгледа умолително. Без забавяне насочих подутия си до пръсване инструмент към влажната бразда между краката и. Тя изстена от удоволствие когато нахлух в нея, а когато започнах да я набивам ритмично се насочи към полето за действие, което се разкриваше пред нея. Колкото по настървено я чуках, толкова по изобретателна ставаше Нина в действията си - с пръсти и с език и с устни тя атакуваше вагината на Марта докато накрая двете жени свършиха почти едновременно, като стенеха като подлудели. Марта се съвзе първа:
- Сега мен! А ти лягай пред мене искам да вкуся соковете ти. Нина беше толкова замаяна от оргазма, че се подчини почти без да се замисля, само че легна по корем вирвайки задника си във въздуха, заемайки несъзнателно позата в която я бях чукал. Тогава Мартина легна по гръб намествайки глава между краката на Нина и впивайки устни в слабините и. Чух как момичето простенва и това ме възбуди още повече - разтворих краката на Мартина максимално широко и нахлух в прогизналото и влагалище. Изненадата обаче сега беше по скоро неприятна - тя беше прекалено широка и не ми доставяше това удоволствие, което бях получил от тясната и гореща Нина. Главата на Марта беше все така плътно заровена между краката на Нина и тя сякаш беше забравила за присъствието ми. Реших да и го припомня и като извих назад краката и уловил ги за глезените аз насочих пениса си към кафявата точка на ануса и.
- А-а-а! Възмутения вик на Марта сякаш върна започналата да отплува по вълните на втория оргазъм Нина на земята. Тя се извърна и очите и се разшириха от от това което виждаше. А Мартина макар да я бях изненадал не се опитваше да се измъкне от хватката ми - явно не за първи път я чукаха отзад и изпиташе удоволствие от това. Нина се извърна и като застана на колене и лакти върху Мартина, я покри с тялото си приближавайки лице към мястото, където пенисът ми я пронизваше. Беше като омагьосана от гледката и аз се досетих, че е девствена в задника. Това ме възбуди много и аз се пресегнах притегляйки я към себе си и целувайки я за първи път за вечерта, без да спирам ритмичните си движения в тесния тунел на Марта. Нина простена и изкриви лице, докато се целувахме и аз се досетих, че Марта е подновила играта си с тялото и. Трябваше да чуя думите на Нина обаче за да разбера кое я беше напрегнало толкова:
- Не! Недей там моля те... През рамото на Нина видях, че Мартина чието лице все още беше заклещено между бедрата на Нина я ближеше настървено и същевременно беше мушнала средния си пръст в дупето и. Лицето на Нина беше застинало в някакво унесено състояние и само слабите гримаси показваха движението на пръстите на Марта в ануса и. Придърпах я към себе си и зашепнах в ухото и, докато я целувах по врата:
- Ще ми разрешиш ли да те отворя отзад? Ще бъда много нежен, обещавам ти... Нина заклати глава, но аз продължих да я увещавам (през цялото това време не спирах да клатя задника на Мартина и движенията ми се предаваха на другото момиче като я хипнотизираха). Изведнъж аз се отказах от приказките и като измъкнах пениса си от задника на Мартина дръпнах Нина към себе си. Накарах я да легне странично на хълбок на леглото и легнах зад нея. Тя продължаваше да шепне \"Не, не\" дори и когато преодолявах халката на ануса и. Стана изненадващо лесно и едва когато натиснах за да потъна усетих колко е тясна. Беше гореща като огън и буквално ме одираше със стегната си халка, докато я мушках все по настървено. Не викаше дори не стенеше и само накъсаното и дишане показваше, че все още присъства и физически в леглото. Мартина беше легнала пред нея и аз усетих, че беше пъхнала и четирите пръста на едната си ръка във вагината на Нина разпъвайки я и масажирайки пениса ми през преградата на ануса. Едновременно с това тя целуваше гърдите на момичето хапейки зърната и. Невъзможно ми беше да се сдържам дълго в този тесен тунел и затова не беше изненада, че само след минути аз започнах да се празня - един невероятно дълъг оргазъм по време на който излях невероятно количество пареща бяла течност в правото черво на Нина. Едва когато свърших Нина нададе проточен стон и аз разбрах, че също е стигнала до оргазъм през вълните на болката. Извъртях главата и към мен и я целунах - дълга и страстна целувка за невероятното изживяване което ми беше подарила.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!