Никога няма да разбереш


    Автор: anonymous
Публикуван на: 23.05.2012
Ще ми липсваш, знаеш ли? Много ще ми липсват жарките ти устни. Влажните ти очи. Яките ти ръце. Но никога няма да го разбереш. И знаеш ли защо? Защото не пожела да погледнеш в душата ми.
Още на третата ни среща се разголих пред теб така, както не съм го правила пред никого друг, дори и след години връзка. Спомняш ли как се запознахме? На волейболната мрежа на плажа. Едва ли. Не спря да сваляш приятелката ми, независимо че тя не ти обърна никакво внимание. Тогава дойде при мен и ми се оплака как не ти върви с жените. Не знам как успях да спечеля доверието ти, но на следващата ни среща вече знаех всичко за теб – какво обичаш, какво мразиш, кои са най-големите ти страхове. И съвсем съзнателно направих така, че да ме пожелаеш. Да искаш да бъдеш с мен. Да разбереш дали е вярна онази приказка за скорпионите, че са най-сексуалната зодия. Ти никога не се молиш. Винаги си с гордо вдигната глава. Но пред мен ти се оказа като малко дете, което има нужда от нежност, топлина и любов. Исках те. Желаех те. Не по-малко, от колкото ти мен. Знаех, че мога да те имам, стига да пожелаех. И аз пожелах. В онази влажна лятна нощ ти хвана нежно ръката ми и ме поведе към квартирата си. Усещах как трепериш. Предполагам, че не е било от студ. А от нетърпение да ме почувстваш в обятията си, да впиеш прежаднелите си устни в моите. А те бяха толкова сочни. Чакащи. Подканващи да ги изпиеш.
Едвам отключи вратата и ме отведе направо в стаята си. Минахме покрай спящия ти съквартирант и инстинктивно се разбрахме, че трябва да сме тихи. Да не го събудим. Не запали лампата. Само волейболната ти топка фосфоресцираше и изпълваше стаята с мека приглушена белезникава светлина. Ти впи пръстите си в къдриците ми и неистово затърси устните ми. Съвсем скоро те се срещнаха и се сляха в така дълго жадуваната целувка. Никой не ме е целувал така, както ти. Толкова нежно и покровителствено едновременно. Отначало само с устни. После усетих как езикът ти разтваря зъбите ми и се насочва към дълбините ми. Затворих очи и си казах, колко права съм била за теб, че си божествен любовник. Че ще си мой. И че няма да можем да се наситим един на друг. И като че ли усетил тези ми мисли, ти още по-страстно ме зацелува. Краката ми се подкосиха и исках да седна на леглото. Да почувствам силната му опора. Но ти не ме пусна. Продължаваше да ме изпиваш с устни. Обожавах начина, по който си играеше с косата ми. Чувствах се сигурна и защитена. Когато отдели главата си от моята, нямах търпение да те сграбча и аз. Целувах врата ти, ушетата ти. Езикът ми бавно изследваше топлата ти кожа и след всеки следващ милиметър усещах как настръхваш все повече и повече. Дъхът ти се учести и ти целия се стегна. Нарастваше и възбудата ти. Хареса ми това, че не бързаше. Свали блузката ми и се заигра с гърдите ми. Нежно. Толкова нежно, сякаш усещах полъха на летен бриз. Езикът ти си проправи път към зърната и ги заоблизва като малко коте паничка с мляко. Прокара ги и през зъбите си, а те така се втвърдиха и щръкнаха. Приятното чувство на възбуда се надигна в корема ми. Отпуснах се на леглото ти и се подготвих за насладата, която щеше да ми дадеш.
Спомни си как бавно събу оранжевия ми панталон и го запрати на някъде. После се надигна, за да ми се насладиш. Бавно съблече своята блуза, после дънките и боксерките си. Мой ред беше да те изпия с поглед. Усмихнах се на разликата от банския ти. Беше толкова бял. Почти колкото мен. Не исках да бързам. Исках да мога да запечатам в съзнанието си всеки един миг от нашето любене. Да. Ние се любихме. Не правихме секс. Вложихме толкова много от себе си. Никога няма да забравя, когато се излегна до мен. Гушна ме, сякаш съм малко дете и отново зацелува гърдите ми. А аз цялата треперех. Затварях очи и мислено удължавах удоволствието, което ти ми даваше. Обожавах те още тогава, знаеш ли? После ти пусна ръката си под бикините и нежно погали венериния хълм. Цялата се стегнах под силата ти. А ти ме галеше ли галеше.
Беше ме страх да те докосна. Да не избягаш. Да не те уплаша. За това само ти се наслаждавах. Ти прокара пръст по вагината ми. Разтвори ме за себе си и се заигра с клитора. Усещах пулсирането му и се чудех ти дали го чувстваш. Изтезаващо бавно ти се освободи от бикините и се наведе между краката ми. Усещах парещия ти дъх по колената си, по вътрешната част на бедрата ми. В мен пламна огън. Огън, който се надявах да не успееш да потушиш. Поне не днес. Поне не сега. Устните ти галеха колената ми. Зъбите ти леко се впиваха. Колкото още повече да настръхна. Ръцете ти следваха езика и устните ти. А аз само галех късата ти руса коса. Беше толкова мека, като не бебе. Неусетно усетих палавия ти език да се разхожда из вагината ми, да разтваря срамните устни, да засмуква болезнено клитора ми, да прониква към дълбините ми. Вече бях сграбчила косата ти и движех главата ти в такт с езика ти. Едвам успявах да сподавям надигащите се в мен викове. Ти усети желанието ми да крещя и ми даде да захапя възглавницата ти. За момента това щеше да помогне. Поне за сега. А ти, дявол да те вземе, не спираше да ме лижеш, да ме смучеш, да ме изпиваш. Огънят, който беше разпалил, вече започваше да ме изгаря. Имах нужда от вода, да утоля и пресъхналото си гърло. Но не посмях да те прекъсна и да си поискам. Вместо това стиснах главата ти между бедрата си. Когато се насити на телесните ми сокове, продължи с целувките нагоре, към слабините ми. След това вкара езика си в пъпчето ми. Исках да махна възглавницата и да извикам колко много обичам това, което ми правиш. А вместо това отметнах главата си назад и с нетърпение очаквах мига, в който ще усетя устните ти по врата си. Защото само минута по-късно те щяха отново да се впият в моите. Искам отново да мога да те целувам. Искам отново да те държа в ръцете си. Да ме топли влажния ти възбуден поглед...
Не съм усетила кога се опита да проникнеш в мен. Отдръпнах се. Колкото и да ми беше трудно. Трябваше. Да си сложиш презерватив. И това никога няма да разбереш. Не че ти дължах обяснение. Мразя да ми се молят. А ти почти стенеше, когато не те пусках да влезеш на дълбоко и топло в мен. Дразнех те. Съзнателно исках да агонизираш, докато успяваш да вкараш в мен едва няколко милиметра от вдървения ти член. Но ти харесваше. Нали? Макар да изгаряше от нетърпение, доставяше и на двамата неизмерно по-голямо удоволствие. Нега. И страст. Страст, която постепенно ни увличаше и ти проникваше все по-надълбоко и по-надълбоко в мен. Докато в един момент не спря и застина... Нямаше на къде по-навътре да влезеш. Искаше да ме усетиш цялата, така, както аз теб. Стори ни се цяла вечност онзи кратък миг, в който стояхме неподвижно, притихнали и в очакване на следващата стъпка – на неуморни и живи тласъци. Бавно завъртя таза си, сякаш да се наместиш още по-добре, още по-надълбоко в мен. Затворих очи. Напълно бях готова за сексуалността на това, което предстоеше. Леко и ефирно ти започна постепенно да изкарваш члена си. И секунда преди той да се изплъзне от влажната ми и хлъзгава вагина, ти отново започваше да проникваш напред. Цялата тръпнех и отново захапах възглавницата. Не исках да събудя умореното момче в другата стая. А ти усилваше ли усилваше натискът си върху мен. Плавните ти движения ставаха все по-начесто и все по-за кратко изплъзваше члена си. Спомняш ли си как се движех в такт с теб? И колкото повече се сливахме в едно, толкова повече се усещаше, че наближава блаженият миг на оргазма. И точно тогава ти спря. Дишаше тежко и учестено. А аз се извивах като котка, в стремежа си да не изгубя инерцията на мощните ти тласъци. Беше твой ред да ме измъчиш, да си го върнеш. Че те накарах да сложиш презерватив. Сега аз се молех. Да не спираш. Да продължиш. Повтарях ти, че те обожавам. А ти само ми се усмихваше и изведнъж и рязко проникваше целия в мен. Нямах сили да сподавям виковете си. Ти, почти грубо, ми запуши с ръка устата. И отново рязко проникна в мен. Обожавам болката, която ти ми причини. Странно, нали?
Но и това няма да разбереш. Защото за теб в онзи миг аз бях плячка, а ти-звяр, готов да си поиграе преди да се наслади на победата си. Но в тази нашата игра победител няма. Защото не си от желязо. И когато лукаво се изхлузих от теб и застанах на колене и лакти, с гръб към теб, с извит гръбнак, знаех, че няма дълго да издържиш на собствената си игра и ще проникнеш бързо и цялостно в тръпнещата ми вагина. А тя беше толкова влажна и топла. Готова да те поеме целия. Да ти се наслади, без да има насита. Движех си само гърба и кръста. Това ти беше повече от достатъчно да застенеш. Усещах как си се опнал като струна зад мен и се мъчиш да задържиш надигащия се в теб оргазъм. За миг се спрях. А след това започнах да се движа цялата напред-назад, така че резултатът не закъсня – пулсиращият ти член в мен и капките пот, които усетих да падат на топлия ми гръб, сочеха само едно – бях ти показала какво е да си със скорпион. Сега разбра ли? Очаквах да се излегнеш уморен до мен. Но ти не ме разочарова. Искаше и аз да изпитам този невероятен миг, в който света престава да съществува. Наведе се отново към слабините ми и засмука клитора ми. Когато реши, че е достатъчно влажен се отдръпна. Започна да го галиш с палец. А с език минаваше през устните на вагината ми. В един миг усетих как вкара показалеца на другата си ръка в мен. Тристранна атака – от палеца на клитора ми, от езика ти нагоре-надолу, и от пръста ти, който се движеше бясно в мен. Няма да ти обяснявам какво ми причиняваше. Прехапаните ми устни бяха достатъчно доказателство за удоволствието, което изпитвах. А когато ти се наведе и ме целуна, отдръпнал езика си от вагината ми, усетих изригването на вулкана на страстта. Соковете ми потекоха. И за мен времето спря...
Дойдох на себе си доста по-късно. Ти ме беше прегърнал, а аз буквално се бях усукала цялата около слабото ти тяло. Сънят напираше да залепи уморените ни клепки. Но аз знаех, че трябва да си тръгвам. Не можех да остана да спя при теб. Защо ли? Защото те обичах, а ти мен – не. Но ти никога нямаше да го разбереш.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  25.10.2014 19:29:34Изпратен от:  vik
Bravo, unikalen razkaz !!!
 
Дата:  24.09.2015 15:53:48Изпратен от:  Yoni
Beshe strahotnooo ,mnogo mi haresaa :)
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!