Мечти и илюзии 2


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.05.2013
След първия път Алиса се обърна с гръб към Деян, който (малко нехарактерно за него) се пресегна и я прегърна.
- Хареса ли ти?
- Да разбира се...
- Добре ли си?
- Аха... Мъжът я притисна към себе си и тя усети устните му върху рамото си.
- Ако искаш да ти повярвам трябва да го кажеш по убедително. Заболя ли те много? Първия път винаги боли...
- Да, но това няма значение.
- Какво има тогава? Алиса въздъхна:
- Това че загубих девствеността си от мъж дето го познавам от два дни. Аз не правя такива неща. Не знам какво ме прихвана.
- Защо усложняваш нещата? Ние просто се харесваме и си прекарваме приятно. Да кажем че си искала да видиш какво е и аз съм ти бил подръка. Против желанието си Алиса се изсмя:
- Тоест аз просто съм искала да се науча да се чукам и ти си се съгласил да ми покажеш? Възползвала съм се от теб така ли? Деян я завъртя към себе си и се надвеси над нея. Алиса се приготви за целувка, но той само приближи лицето си до нейното и тя усети пръстите на ръката му да се плъзват във все още влажната и катеричка. Почти инстинктивно тя стегна мускулите си върху пръстите му и усети палеца му да търка клитора и предизвиквайки горещи вълни в тялото и. - Ти си го търсеше хлапе. Можеш да се заблуждаваш ако искаш, можеш да кажеш че за мен си само поредната бройка и вероятно ще си права, но ти имаше нужда и искаше точно това. А и далеч не съм свършил с ученето. Като начало ще ми помогнеш да се върна на линия - или да си го кажем в прав текст - лапай и започвай да духаш. Алиса усети ръката му да я сграбчва здраво за косата и да я натиска надолу, докато с другата си ръка Деян се възбуждаше и насочваше започналия да се втвърдява хуй в устата и. Тя се възпротиви за секунда, но после се отказа - нямаше смисъл. Още усещаше вкуса на спермата от първото празнене и макар да не искаше да си го признае хуя на мъжа я привличаше, искаше го в устата си за да го усети как се втвърдява от ласките и. Отвори устни и го пое бавно поглъщайки го целия, отдръпна се все така бавно и като го извади се наведе и налапа топките на мъжа след което прекара езика си бавно по целия ствол рисувайки кръгчета по моравата главичка. Отблизо хуя на Деян изглеждаше огромен, но вече не я плашеше, Алиса го беше укротила веднъж между краката си и знаеше, че този инструмент на удоволствието е изцяло зависим от нейните ласки. Тя започна да движи устата си върху него, като прии всяко изваждане го покриваше с целувки бързи и настървени сякаш го кълвеше, после плъзгаше езика по цялата му дължина стигайки почти до задника на мъжа, засмуквайки топките му. Тя се беше отдала изцяло на въображението си и изобретателността и сякаш нямаше край. Стоновете на мъжа и натиска на ръката му върху тила и докато се движеше в устата и показваха, че се справя добре, дори нямаше нужда да слуша наставленията му:
- Браво бебчо точно така, поеми го целия, о да... В един момент хватката му върху косата и рязко се затегна, той я дръпна болезнено отдалечавайки я от слабините си. Алиса го погледна и видя че с огромни усилия се удържа да не свърши, поемайки си въздух и изпускайки го бавно. После за нейна изненада той рязко я придърпа към себе си и я дари с продължителна влажна целувка:
- Страхотна си пиленце направо невероятна. Искаш ли да ти покажа още нещо? Момичето го погледна учудено после изведнъж разбра какво има предвид.
- Не! Само не отзад!
- Имай ми доверие. Ще видиш че ще ти хареса. Шшшш не казвай нищо просто легни ето така и... Той я излегна по гръб на леглото и се завъртя с главата надолу приближавайки устните си до горещата зона между краката и. Тя усети устните му да стискат клитора и и изстена слабо, когато Деян сложи езика си точно върху най чувствителната точка го задвижи бързо. Тялото и се напрегна и после бавно се отпусна, като глина в ръцете на мъжа. Деян избра точно този момент за да вкара показалеца си в дупето и. Прониза я остра болка и тя изстена и понечи да се дръпне, но той се отпусна с цялата си тежест върху нея като едновременно задвижи езика си върху мократа и путка. Междувременно показалеца му я ръчкаше безмилостно в ануса. След няколко минути тя спря да се гърчи - не можеше да направи нищо, а и комбинацията от болка и удоволствие я подлудяваше. Деян веднага вкара и средния си пръст в охлабения и анус, а когато усети, че тя почти не реагира на това, а само почна да стене по-силно, вкара и другите два пръста. Сега той дълбаеше с четири пръста в задника и и Алиса имаше чувството, че мъжът реже с нож халката и. Езикът му не спираше да се движи и я влудяваше дори повече от пръстите му които ровеха във вътрешностите и сякаш искаше да я изкорми. Сега мъжът се привдигна от нея и я накара да се обърне без да изважда ръката си от нея - Алиса се озова на четири крака върху леглото, а Деян беше застанал до нея и я пляскаше по задника с едната си ръка докато с другата продължаваше да дълбае в правото и черво. После той мина зад нея и тя усети най-после пръстите му да се измъкват от нея, само за да бъдат заменени от хуя му, който с лекота си проби път в охлабения и задник. Тя извика силно когато усети първия тласък който си проби път много по дълбоко отколкото пръстите му, след което не можеше да спре да вика - всеки път когато хуят на Деян разпорваше задника и, болката я ослепяваше и отслабваше само за малко, когато се отдръпваше, преди отново да я прониже. Мъжът я лашкаше все по силно, а Алиса дори без да се усети ритмично стягаше халката на ануса си върху хуя му с което още повече увеличаваше удоволствието му. После изведнъж дойде оргазмът - но не неговият, а нейният и момичето с изненада разбра, че не може да спре и че тялото и продължава да се празни през връхлитащите вълни на болката. Деян я гъчкаше все по бързо и по бързо, отпусна се върху нея смачквайки я с тежестта си ръцето му се сключиха върху гърдите и и най после тя усети и неговата експлозия която изпълни задника и с гореща течност. В продължение на няколко безкрайни минути и двамата не можеха да помръднат, след което мъжът внимателно измъкна омекналия си хуй от задника и и я целуна по врата: - Не отзад а? Алиса се разсмя и изохка от болката в разранения си задник.
- Че аз съм си само една глупава, девственица. Откъде да знам.
- Предлагам ти да продължим с уроците, докато се научиш. - Прието и да знаеш, че надали ще мога да ти откажа нещо след тази нощ. Деян се усмихна широко - явно и девствените жени всъщност нямаха задръжки веднъж като ги подхванеш както трябва!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  29.04.2020 06:41:42Изпратен от:  Ikxeln j
Fyneuv qrngxe hims ed pills
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!