Изкуството да обичаш - четвърта част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 15.07.2012
Интернет-клубът е препълнен от посетители. Геймъри, вманиячени по виртуалните игри трескаво съпреживяват успехите и провалите на своите герои. Звуците от срелба с огнестрелни оръжия и човешка глъч се дочуват от всички страни. Гъст цигарен дим се стели на пластове. Задушно и прашно е. Алекс седи зад монитора, изнервен от шумната и неприветлива обстановка в клуба и проклина лошата връзка между интернет-потребителите. Прави пореден опит, но …без успех - сървърът не осъществява връзката.
- Интернет е като недостъпна жена: харчиш луди пари по него, чакаш много време, много трудно сваляш и в крайна сметка те изхвърля …!
Тази мисъл, като светкавица премина през главата му и проясни замъгленото от цигарения дим съзнание. Той стана, плати и бързо напусна клуба. Излязъл навън се изненада от приятната прохлада и чистия въздух . Пое по алеята минаваща до плажа и водеща до най-посещавания музикален клуб. Алеята и плажът са безупречно осветени от едрите августовски звезди и пълнолунието. След всяка крачка се чувства освежен, а лошото настроение постепенно избледнява в спомена му. Елктронните ритми, долитащи от музикалния клуб се чуват все по-силно и по-силно. Неусетно за него той се озова пред един от входовете му. Самият клуб е с форма на цирков купол, разположен сред високи широколистни дървета. Окъпан е от светлина. Усмихната и пъстра тълпа гъмжи около него. Пред всеки от входовете, седнали около дървени маси, уморени от танците летовници блажено пият по халба студена бира. В тъмните кътчета, по периферията на ограденото пространството са насядали интернационални влюбени двойки, които нежно се прегръщат и страстно целуват. Алекс нямаше намерение да посещава музикален клуб. Беше облякъл памучна тениска без ръкав, която прилепваше по атлетичното му тяло и къси панталони, нахлузени направо на голо. Този факт малко го притесни, но в същотото време му създаде допълнително настроение. Намираше се в друга държава, а не в Германия. Чувстваше се свободен и желаеше да въведе малко безпорядък в поведението си. Разполагаше с досатъчно пари в брой, които му гарантираха сигурност, самочувствие и независимост. Той поръча голяма халба с леденостудена бира и разгледа посетителите на дансинга. Погледът му не се спря за повече от миг върху нито една от посетителките. Тези, насядали по бара не го интересуваха. Той знаеше, че това са българки-проститутки, представящи се като руски туристки. Сводниците, седящи недалеч от тях също си личаха – бяха еднотипно облечени и нагло дъвчеха дъвки. На пръв поглед - много красиви жени, но след като се вгледаш – малко остават! След като погледът не откри нищо, което да развълнува мъжкото му любопитство, Алекс се заслуша в музикалните ритми, продължи да отпива на големи глътки приятно изстудената бира, а погледът му следеше бързите и сръчни движения на барманите, виртуозно приготвящи разнообразни коктейли. Това състояние на блажено мързеливо бездействие не продължи дълго. Блуждаещият му поглед се спря върху приближаваща към бара туристка и като хипнотизиран не можеше да се откъсне от нея. Очите му лакомо поглъщаха красотата и сексапила на този Божи дар и не вярваха, че той е реалност. Като спусната от небето, приказната амазонка се приближи до него и попита на неразбираем за него език:
- Место свободно?
Той проследи погледа и забеляза, че се интересуваше от разположения до него свободен стол на бара. Мигновено стана, взе стола и го предостави да седне. Красавицата се усмихна и пъргаво зае мястото си на бара. Погледът на сините и очи бе топъл и закачлив. Почти прозрачната бяла памучна материя на бодито прилепваше по атлетичното и тяло и разкриваше силуета на стегнатитие и гърди. При всяко движение късата пола от бял плат разкриваше без капчица свян сексапила на изящните бедра, които изглеждаха смайващо голи и безкрайни! Скромността краси Човека, но истинският мъж не носи никакви украшения! Независимо от времето и пространството и цената, която трябваше да се плати той бе готов на всичко за да спечели за себе си това изящество от плът. Мигновено забеляза, че всички погледи на посетителите на бара са съсредоточени в една точка – тази на стола до него. От срах да не пропусне мига той бързо поръча на бармана да почерпи посетителката с халба бира. Вече няколко пъти се беше убедил в истинността на факта, че по българското черноморие чукаш толкова, колкото черпиш! Много добре знаеше, че чаша бира приета преди алкохола усилва и ускорява действието на последния. Ако възникнеше проблем малко алкохол по-късно би свършил добра работа с отпускането и осъществяването на комуникацията. Барманът сложи халбата с бира на бара. Алекс все своята и я поднесе за поздрав.
- Алекс, представи се той, Douchland;
- Наташа, представи се тя, Укаине.
И на дваната им стана ясно, че съществуват езикови пречки. Алекс бе видимо по притеснен от този факт, но това в крайна сметка е подробност, която е без значение, когато двама души се харесват и желаят. И двамата бяха достатъчно интелигентни да знаят, че съвършената форма на разговор между двата пола е мълчанието, а универсалния език за комуникация – докосването с поглед и вълнение. Алекс приближи стола си по-близо до нейния и изви тялото си с лице към нея. Това му даваше възможност тя да бъде на по-малко от една ръка разстояние и при всеко поглеждане, погледът и да среща неговия.
След нощното къпане, обзета от добро настроение Наташа седеше и наблюдаваше с усмивка втрещения в сексапилните и форми поглед на германския турист, седнал до нея на бара. Отмести поглед и с ужас установи, че той не е единственият, който я следи. Природата добре си е свършила работата! Ако мъжките погледи се чувстваха - женските задници щяха да бъдат постоянно сини! Тази мисъл я развесели. Тя погледна предоставената халба с бира и за миг се засуети дали да приеме или откаже почерпката. Имаше намерение да пие текила, но чувстваше, че ще убие голяма част от настровението на мига, отказвайки бирата. Тя добре знаеше, че всички мъже са еднакви, тяхната крайна цел е секса – различни са само портфейлите им! Приемайки почерпката дали нямаше да я приемат за лека жена? За да разсее съмненията си, тя отново отвори кутийката на Олга, изтегли поредното листче със съвет, на което прочете:
“Всяка жена, която не иска да бъде “лека”, е обречена да бъде самотна! Почтените жени са най-често самотни! Българките са красиви жени, но се държат като надути пуйки, отказвайки общуване и отхвърляйки жеста да бъдат почерпени, не защото не искат, а защото са грешно възпитани. Те се съобразяват не със себе си, а с това какво ще кажат другите!”
Наташа не искаше да се чувства самотна, не и сега когато беше в долкова добро настроение. Тя вече знаеше, че не бива да се съобразява с това какво ще си помислят другите за нея, а да се отдаде на желанията си без предразсъдъци. Тя взе халбата, погледна закачливо Алекс и отпи от студената бира. Прочете доволна усмивка върху лицето му. Удоволствието от доброто настроение бе взаимно. С всеки следващ миг и двамата все повече се поддаваха на настроението на музиката и в ритъм поклащаха телата си на столовете. Неусетно халбите се изпразниха, а ня тяхното място вече стоеше запотено шише водка и кутия изстуден натурален сок. И двамата отпиха от леденостудената кристална течност. Почувстваха приятния хладен вкус в устата си, поздравиха се с поглед и усмихнати се отправиха към дансинга. Електронните музикални парчета следваха едно след друго, а на пръв поглед хаотичния танц между двамата ставаше все по-темпераментен. С всеки следващ миг симпатията между тях растеше и ставаше все по–видимо изписана по лицата и жестовете им. Дискретно и целенасочено, имитиращ неволно докосване Алекс започна да и опипва с ръце ту задничето, ту гърдите, ту гъвкавата талия. Наташа добре съзнаваше, че тази невинни докосвния не са случайни. Те и доставяха удоволствие и създаваха допълнително настроение. Не искаше да ги отхвърля, но докога трябваше да продължи? Имаше ли този красив мъж приятелка? Къде беше тя? Постъпва ли правилно, като и го отнема? Не нарушава ли женската солидарност? Тези въпроси я затрудниха. Тя се откъсна за миг от вихъра на танца и отиде до тоалетната. Там отново отвори кутийката със съвети и изтегли поредния, който трябваше да и окаже помощ при вземането на решене:
“Мъжете са като тоалетни, или са посрани или са заети! Хубавите от тях са като преводната поезия – когато е вярна, не е хубава, а когато е хубава – не е вярна!”
Получила морална подкрепа да прелюбодейства Наташа се завърна на дансинга и с още по-голямо удоволствие и темперамент се включи в бесния ритъм на танца. Тя направи своя избор и сега от своя страна целенасочено неволно докосваше Алекс с тялото си. Дистанцията между двамата ставаше все по- незабележима, а телата им все по-често усещаха приятната топлина на докосването. С всеки следващ миг Алекс не съзнаваше, че се превръща в жертвено агне, което се принася в дар, и чиято цел е да задоволи желанията за удоволствия на тази сексапилна красавица. Мъжът преследва жената, докато тя го хване! Бавно и неусетно Алекс се оплиташе все повече и повече в сексапилните мрежи на Наташа. Той си мислеше, че е в прегръдките и, но всъщност бе в ръцете и! Прилепнали като магнит телата им са вплетени едно в друго и заедно следват латино-ритъма. Пенисът в късите панталонки отдавна е наедрял и безсрамно ги издува, като попада ту в единя ту в другия им крачол . Наташа все по осезаемо усеща наедряващата и втвърдяващата се плът. Тя все повече се отпуска в ръцете и прегръдките на Алекс, загубвайки представа за всичко наоколо. Сръчните му пръсти на ръцете опипват все по-осезаемо полуголото и тяло. Те страстно зграбчват ту сочните полукълба на задничето и, ту изящната извивка на кръста, продължават милвайки косата и лицето и завършват описвайки нежни кръгове около стегнатите и гърди и пъпчето на плоското коремче. Алекс поставя крак между стройните и бедра. Повдига с ръка едното от тях и започва да придвижва в рътъма на музиката катеричката и по голата плът на окосмения си крак. При всяко движение напред-назад, клиторчето се притиска и масажира. Приятни топли вълни обхващат вагината и и се разливат по цялото и тяло. Срамните устни наедряват и впиват фината материя на слипа-прашка в плътта. Гърдите и все повече наедряват изпълвайки тениската. Затворила очи, отдала се на насладата Наташа предоставя жадните си за слюнка устни. Алекс я целува и облизва с езиче фините и устни. Езичетатата им също се прегръщат в целувка. Възбудата тръгваща от клитора става все по-трудно контролируема. Стонове на удоволствие се чуват от устата на Наташа и поглъщат от звука на уредбата. Телата и на двамата треперят от възбуда и с със сетни сили се удържат взаимно на дансинга. Алекс хваща нежно Наташа за ръка и я повежда отново към столовете на бара. Поемат от хладната течност на водката, сякаш за малко да охладят горещите страсти и отново езичетата им са запечатани в целувка. Сега са седнали съвсем близо един срещу друг. Само барплота ги разделя от компанията на бармана. Наташа е преметнала едното си бедро през ханша му. Седнала е с перифериата на задничето си на стола, а с другото бедро се подпира. Прегърнала е Алекс с двете си ръце, милва го и страстно го целува. Пръстите на едната ръка на Алекс са дълбоко потънали във влажната катеричка на Наташа. Бавно и нежно те влизат и излизат, изпълвайки тясната цепка на вагината, като в същото време масажират наедрялото и чувствително клиторче. Наташа се оттдава все по-пълно и по-пълно на това удоволствие. Инстнктивно тя пъхва ръце в двата крачола на късите панталонки и улавя с пръсти топлата и пулсираща плът на пениса. Пръстчетата и нежно милват главичката му, спускат се по цялата му дължина, и дискретно масажират топките на тестисите. Алекс е затворил очи. Поема на големи глътки това чувствено докосване и още по-страстно масажира клиторчето на Наташа. Последната, обхванала топлия пенис в ръцете си, пронизана от пръстите на Алекс във вагината си, стене от удоволствие. Тръпки-оргазъм разтрисат тялото и, следват една след друга и го изпълват с блаженство до краен предел. Тя все по-силно притиска пениса в ръцете си, а той с със сетни сили се удържа да не експлоадира. Около тях е пълно с хора. Всеки следи с поглед сладострастието, което изживяват вдамата и искрено им завижда. Душата няма пол, но Човекът има! Сексът е като гладът и жаждата! Когато Човек е гладен и жаден мечтае за изискани блюда и отлежали вина! Той търпи тяхната липса и се стреми да си ги набави, но когато премине прага на търпимост – яде това, което става за ядене и пие вода! Мъжете казват, че търсят интелигентни жени, но чукат красиви и/или сексапилни! Жените твърдят, че търсят интелигентни мъже, но се чукат с известни и/или богати! Интелигентността, съхраняваща се в душата на човека остава с второстепенна разменна стойност при търсенето и предлагането на секс! Двама души се влюбват, щом почувстват, че са намерили най-добрия обект на пазара, съобразявайки се с разменните шансове на собствената си личност! Силата на безумното им влюбване съответства на степентта на собствената им самота и срахът, който изпитват от нея. Сексът е най-бързият начин, чрез който човекът се освобождава от самотата си и реализира надеждите си за щастие. Няма надежи бе страх! Колкото по-еротичен е човек, токова по-малко се страхува от сексуалността, и обратно, като тогава е и закономерно по-самотен! Алекс и Наташа не бяха нито сами, нито самотни. В живота няма друга цел освен движението, друг принцип – освен размяната и друго удоволствие, освен консумацията! Забрявяйки за другите те чувстваха своето щастие и ненаситни се стремяха да го задълбочат и удължат. Треперещ от възбуда, с уголемен и втвърден до краен предел пенис Алекс все по-силно и по-силно чувства потребност да проникне в тази пулсираща от спазми вагина. Той стана от стола, хвана уверено Наташа за ръка и двамата полюшващи се от вълнение напуснаха нощния музикален клуб. Отзоваха се под короната на едно дърво от близката до клуба горичка. Дишаща шумно, усещаща пулса в слепоочията, трепереща от непреминалата възбуда Наташа се подпря о дънера на дървото. Алекс бързо и решително освободи връвчиците на прашката и изхлузи фината материя по стойните бедра. Посегна и по-същият начин издърпа през главата трикото, стягащо наедрелите и гърди. Сега катеричката и дишаше на свобода и съвсем символично бе прикрита от оскъдната материя на късата поличка. Гърдите и се полушваха съблазнително, а връхчетата им пронизваха предизвикателно пространството.С развълнувани ръце Наташа изхлузи късите панталонки на Алекс и пред очите и лъсна с цялата си величественост уголемената и твърда плът на пениса, която до този момент имаше възможност само да чувства. Огрян от лунната светлина той изглеждаше още по красив, съблазняващ и безкраен. Тя го обхвана нежно с длани, целуна го, погали с език главичката му. След това се изправи, целуна Алекс по устните, погледна го в очите и отново се подпря о дънера на дървото. Гола и изящна тя повдигна късата поличка и предложи пулсиращата си катеричка. Алекс се наведе, разтвори набъбналите срамни устни и започна с топлото си езиче да масажира нежно уголеменото и клиторче. Наташа гърчеше тяло и едвам се задържаше на краката си. Стонове на удоволсвие изпълват пространството наоколо. Когато почувства болка и втвърдяване на пениса си Алекс се изправи, повдигна с едната си ръка пищното и бедро, а другата подложи между сочните полукълба на задничето и грубата кора на дънера на дървото. Наташа го прегърна и той проникна с цялата дължина на пениса в топлата и влажна плът на влагалището и. Бързо и ритмично пронизваше плътно обхващащата го вагина, като залюляваше задничето ту наляво, ту надясно. Това безпирно извеждане от равновесие не само дразнеше по-силно клиторчето и, но караше Наташа да го прегръща все по-страстно и и носеше несигурност, която я възбуждаше до краен предел! Останала без сили тя сплете пръсти около врата му, повдигна се във въздуха, разтвори широко крака за да може аленият член да проникне в цялата си дължина и се отпусна върху него. Алекс я сграбчи за кръста, повдигна я и зае нейното място до дървото, като подпря мускулистите си рамене о дънера. Пенисът влизаше с цялата си дължина бавно и уверено, разкъсвайки от удоволствие плътта на вагината. Опирайки се с колене о дънера и ханша на Алекс, Наташа помагаше колкото може на твърдата плът да достигне до дънотот на тялото и. Тя се извиваше, впиваше нокти във врата му, стенеше и викаше нечленоразделно. Упоена от насладата не забеляза, че Алекс бе бързо стигнал до оргазъм и с бърз тласък на таза, сякаш искаше да проникне до сърцето и. Топла сперма изпълни вагината и. Алекс се отдръпна. Тя пое влажния пенис в устата си и изсмука последните капчици вкусна течност. И двамата стенеха, изживявайки последните спазми на оргазма си. След това се прегърнаха, а езичетата продължаваха да се целуват. Телата им се къпеха в мека лунна светлина, а в очите им блещукаха пламъчета на наслада и безпределно удоволствие! Съсредоточили вниманието си един в друг, Алекс и Наташа не забелязаха, че не са сами. Недалеч от тях, скрит в храстите Спас съпреживяваше миговете на върховно удоволствие. Неговият дух и голите тела на Алекс и Наташа образуваха сложна симбиоза на единство. Той се възбужди заедно с тях и получи своя оргазъм едновременно с техния. Спас също обичаше, но по-един съвсем друг начин, непонятен за тях. Той беше сам, но не се чувстваше самотен. Тяхното щастие го избавяше от самотата и правеше щастлив. В това състояние на открадната езалтация външният свят за него изчезваше, а с това и чувството за изолираност. Чрез половият акт на другите, той осмисляше своето съществуване, а значението му като човек се увеличаваше. Да обичаш за него означаваше да крадеш с пълни шепи от щастието на другите! Така той крадеше от Живота – живот и просъществуваше до следващата кражба!


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!