Диагноза зубрачка трета част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.02.2012
- Добър вечер. Старши сержант Петров. Документите, ако обичате.
Исках да потъна вдън земя. Не смеех да погледна полицая. Имаше много приятен глас, но сигурно на лицето му беше изписана подигравателна и похотлива усмивка. Не ми се мислеше, ако някой съсед минеше... Какво щях да обяснявам у дома... С треперещи ръце придърпах роклята си надолу. Трескаво зарових в дамската си чанта, за да открия личната си карта. Сигурно съм била червена като домат. Открих си паспорта и с трепереща ръка го подадох на служителя на реда. Едва тогава го погледнах. И.... съжалих. Беше много красив. Тъмен, с кристално сини очи. С добре оформено тяло. Мускулест и висок. И същевременно загадъчен. В погледа му се четеше насмешка и лека възбуда. Бях като хипнотизирана. Не спирах да го гледам. А и той не сваляше очи от мен. През това време колегата му проверяваше документите на Ники. Добре поне, че всичко ни беше изрядно.
- Налага се да дойдете с нас в участъка. Ще възбудим производство. Нарушавате обществения ред.
Като чух думата „възбудим”, произнесена от този загадъчен мъж, усетих как топлина се разлива от корема към слабините ми. Да-а... лоша работа.
Вместо да се притеснявах за последиците, аз пак мислех за секс. С Ники се качихме на задната седалка в полицейската кола. А Петров и колегата му, който беше от онези незабележителни хора, които забравяш веднага, след като си се разделил с тях. Беше тих и нисък. Той шофираше патрулката, като не сваляше поглед от пътя. А Петров не сваляше кристалните си очи от огледалото, в което виждаше мен. Бях чела, че в момент на голяма уплаха, човек може да се възбуди. Това се случи и с мен. Гледах чаровния полицай в очите чрез огледалото и усещах как телесните ми сокове напират да избият по краката ми. Инстинктивно хванах Ники за члена. За секунда откъснах погледа си от Петров, за да видя одобрението в погледа на Ники и събуждащото се желание в него. С цялото си актьорско майсторство изкарах възможно най-предизвикателния поглед и го отправих към огледалото за обратно виждане. Там срещнах леко окуражаващата усмивка на полицая. Шофьорът сякаш беше на друга планета-караше си и си гледаше пътя. Не го интересуваше какво става наоколо. Не се колебах дълго. Разкопчах дънките на Ники и пуснах на свобода прекрасния му член. Усетих солената миризма на сперма. Сигурно и Петров я беше доловил. Погледнах въпросително и похотливо, а окуражителният му поглед ме насърчи да прокарам върха на езика си по главичката на пениса на Ники. Той едва доловимо затаи дъх. Целувах я меко и нежно, а с върховете на пръстите си галех ствола на члена. Докосвах топките му, завъртях ги между пръстите си и ги прекарах през устните си. Това изтръгна от Ники лек стон. Искаше ми се да мога да видя ръцете на Петров. Дали от гледката се беше възбудил и не се галеше сам себе си. Или пък като колегата си не забелязваше какво става. Идеята, че му действам сексуално, ме възбуди неизмеримо много и неистово засмуках пулсиращия член на Ники. Вложих цялата си страст и фантазия. Отначало смучех само върха на главичката, после я поех цялата. Смуках я докато по нея не остана и малка следа от оргазъма му от преди час. След това се отдръпвах, и отново поемах члена му. Като всеки следващ път той проникваше в устата ми все повече и повече. Ники започна да се движи в такт с мен.

Аз не изпусках от поглед Петров. А той беше като замръзнал-с лека насърчителна усмивка, която се четеше само в погледа му. Лицето му беше направо безизразно. Това, че не можех да прочета мислите му, ме възбуди допълнително и леко захапах членът, който изпълваше устата ми. Включих и ръцете си-галех го по цялата дължина и не спирах да редувам целувки със страстно засмукване. Резултатът не закъсня. Усетих мощни тласъци и изблици на семенна течност в устата си. Инстинктивно посегнах да отворя вратата и да се отърва от спермата, но, всеки, който се е возил отзад в полицейска кола, знае, че вратите там се отварят само отвън.
- Колега, спри, ако обичаш - като от тунел достигна до мен кадифеният глас на Петров.
Когато колата спря, той слезе и отвори вратата ми. Подаде ми ръка, за да ми помогне да изляза. Но когато понечих да изплюя сладникаво-солената течност, той се наведе към мен и ме целуна. Усетих как езикът му се преплита с моя. Чувствах как спермата на Ники бавно потича в гърлото ми и полепва по грапавия език на полицая. Главите ни се сляха в едно. Когато той понечи да прекъсне целувката, аз сграбчих тъмната му коса-не исках да го пусна. Едва ли имаше човек, който да се целува по-хубаво от него - леко, меко, топло и покровителствено. Исках да хапя устните му. Не исках да му позволя да се отскубне от мен. По бедрата си усетих нечии ръце. Помислих, че Петров ме е сграбчил, но той държеше главата ми. Ники беше излязъл от колата и се включваше в любовната ни игра. Харесваше ми идеята да ме любят двама мъже. А третият седеше съвсем спокойно и гледаше напред, сякаш в нищото. Ники бавно свали влажните ми бикини и зарови лицето си между краката ми. Искаше да се реваншира за преди малко. В това време полицая прокарваше езика си по врата ми. Усещах горещия му дъх. Ръцете му галеха настръхналите ми гърди. Езикът на Ники ме влудяваше. Минути по-късно мъжете размениха местата си. Петров мина зад мен и плавно вкара пръст между краката ми. Изстенах и захапах ухото на Ники. Пъхнах си езичето надълбоко в ушната му мида и зашарих в такт с равномерните движения на полицая.

Не съм разбрала кога Ники се е оттеглил и ме е оставил в силните ръце на служителя на реда. А той определено знаеше какво да прави с тях. С едната пляскаше дупето ми, а с другата галеше недрата на вагината ми. С всяко следващо движение ми доставяше все по-голямо удоволствие. А аз исках само да го целувам. Жадувах за устните му. Той усети желанието ми и страстно ме захапа. Исках да ме изпие. Явно съм била доста настоятелна, а той силно възбуден, защото усетих как с едната си ръка зарови из джобовете си. Измъкна от там презерватив и с оттренирано движение го сложи на члена си. А той беше огромен! Толкова твърд и голям не бях виждала. Същевременно напомняше правилните фигури от часовете по геометрия-съвършено гладък, не се кривеше наникъде. Дори сякаш нямаше мънички пулсиращи вени, които да го оръбят.

Тази гледка допринесе за допълнителното ми овлажняване. Все пак трябваше да се подготвя за това чудо на природата. А когато то проникна в мен, усетих най-сладката и божествена болка. Исках да запечатам този миг в съзнанието си. Последвалият секс беше кратък. Бурен и бърз. Въпреки че не можах да изпитам сладостта на оргазъма, се насладих на неговия. Лицето му се присви в болезнена конвулсия, притаи дъх.... и усетих пулсиращи тласъци нейде надълбоко в мен. Веднага след това лицето му придоби предишния си безизразен вид. Само в погледа му се четеше блаженство и доволство. Като на котарак, току-що изпил купичка мляко.

Качихме се в колата. Колегата му потегли, без да попита нищо, без да изкоментира. Все едно нищо не се беше случило. Ники само ми се усмихна. „Палавница”-най-вероятно си е казал. Пет минути по-късно спряхме пред районното. Когато влязохме вътре, ме очакваше поредната изненада за вечерта. Дежурен беше бащата на един мой съученик. Изтръпнах. Усетих как кръвта ми нахлува в главата. Сигурно бях се изчервила. Умирах от срам.
- Ха! Пешо, къде намери Мила? - нищо неподозиращият дежурен полицай се обърна към Петров. - Тя е от класа на моя калпазанин. Колко пъти му е спасявала дирника... – Последва едно хвалебствено слово. Как добре съм се учила, че съм била за пример. Исках да ме няма.
Петров се усмихваше, и то вече не само с поглед. Ники едвам сдържаше смеха си. А аз открих една пукнатина на пода и се заех да я изследвам с цялото си внимание.
- За какво сте ми ги довели? Сигурно превишена скорост?- попита бащата на съученика ми.
- Не - спокойно отвърна Петров. Замръзнах при мисълта, че ще му разкаже как е видял Ники заровен между краката ми, как после съм го съблазнила...- Искахме да проверим момчето за алкохол, но се оказа, че нямаме накрайници за апарата... - Меко казано, ми олекна.
Полицаят ми влезе в положение и не ме издаде. Дадоха на Ники да духне, пробата беше естествено отрицателна, и ни пуснаха да си ходим по живо, по здраво. Никога повече нямаше да искам да правя секс на публично място. Дали...
(Следва…)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!