Дворецът на краката


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.06.2012
Клубът “Дворецът на краката” беше единствен по рода си в цялата страна! Собственикът му беше заимствал идеята от едно специализирано, еротично списание и така бе успял да реализира не само мечтата си да се замогне, но и най-дълбоките си, еротични фантазии. “Дворецът на краката” отвори широко врати за всякакви фетишисти и маниаци на тема женски крака. В него всички услуги, които се предлагаха, бяха малко или много свърани с тази прекрасна част от женската анатомия. Така фетишистите, които всяка нощ мокреха чаршафите със сперма, погълнати от фантазиите си за найлонови чорапи, високи токчета и боси женски нозе, най-сетне получиха своя дълго жадуван, и бленуван Рай.
“Гвоздеят” на клуба, главната негова атракция, бяха кабините с отвори в междинната стена, която ги разделяше на две. Вътре клиентът заставаше от едната страна на стената, а проститутката сядаше от другата, след което подаваше стъпала през въпросния отвор. Фетишистът сам решаваше какво иска да прави: дали да си търка хуя в тях, дали да ги смуче, лигави или гали, или пък просто да млати чекии, зяпайки как мръсницата ги пъне в шпиц и чекне пръстета. Всички момичета се подбираха много внимателно – лично собственикът присъстваше на болшинството “интервюта” за работа – като основното изискване към всяка кандидатка беше, да има отлично подържани и апетитни крака, и стъпала.
Бе помислено за всичко, като имаше самостоятелни кабинки за по-стеснителните фетишисти, както и “групови” за онези, които си падаха воайори.
Юлиан беше от втората група и затова предпочете да е в “групова” кабинка. “Местата” вътре бяха три и се обслужваха от съответния брой проститутки.
Юли и “колегите” му извадиха късмет, защото им се паднаха три от най-горещите мадами в клуба, заформили перфектни нозе – две млади, мастити брюнетки, Галя и Кристина, заедно с чернокосата дива Елена.
Красавиците заеха местата си на столчетата от тяхната си страна, а фетишистите веднага се лепнаха за отворите. Юли със затаен дъх приклекна и погледна през дупката, любопитен да зърне коя курва му се е паднала. Беше Елена, първата от дясно наляво.
-Страхотна си, бейбе, как се казваш! – рече с развълнуван глас той, жадно поглъщайки с поглед стройните й крака, обути в черни чорапи с жартиери.
-Можеш да ме наричаш както пожелаеш: става и “Кучка” , а “курва” е още по-добре. Иначе съм Елена.
Проститутката се беше наметнала с копринен халат, под който беше по голи цици и путка. С пренебрежителна умивчица тя го доразтвори пред блесналия поглед на клиента си, който я зяпаше изкривил врат от другата страна на малкия, правоъгълен отвор.
С добре отработени движения младата жена свали черните си обувки на висок ток и остана само по чорапи.
-Искаш ли да сваля и тях или предпочиташ така да те обслужа?
-Така, бейбе, само ги дай по-бързо насам, моля ти се, че така съм го натопорил!!!
Продължавайки да се усмихва, Елена се облегна на стола и протегна стъпала през отвора. От другата страна Юли благоговейно ги пое в ръце и отърка лице в тях.
-Прекрасни са, прекрасни – заскимтя от удоволствие той, лижейки и смучейки пръстите им. –Обещавам ти да ги залея целите със сперма, целите… ооо, ооо-да, ммм, мц… толкова са готини… !
-Давай, бебчо, точно така и на мен много ми харесва… ! – започна да го окуражава опитната курва, знаейки отлично как да се държи с откаченяци като Юли.
След малко тя извади шишенце с лак за нокти и започна невъзмутимо да лакира ноктите на ръцете си. Не, че толкова имаше нужда точно сега от нов лак, но това беше един от прийомите, целящ да възбуди още повече клиента. Жрицата от опит се бе убедила, че фетишистите на тема крака се възбуждат най-силно, когато по време на сеанса, изпълнява една от двете роли: на “строга господарка”, която ги доминира през цялото време, или пък на абсолютна непукистка, на която въобще не й дреме, какви ги вършат. И колкото по-силно бе изразено това пренебрежение и дори отегчение от “жалките” им занимания, толкова повече се възбуждаха.
Юли не забравяше да хвърля, от време на време, по едно око и на “съседите”. Те бяха предпочели техните момичета да събуят чорапите си и мъжа до него вече търкаше топлия си хуй в чифта боси нозе, подаващи се през отвора. В другия край на кабината пък, третият фетишист правеше някакъв странен масаж с ръце на стъпалата на проститутката.
Когато и Юли оголи хуя си, Елена вече привършваше с маникюра си. Тя остави лака и изпъна стъпалата си в шпиц, разпервайки след това пръсти. Знаеше, че това влудява фетишистите и мъжът от отсрещната страна оцени подобаващо усилието й. Той сграби стъпалата й, притискайки между тях напращелия си пенис и започна настървено да си го търка, примирайки от удоволствие.
-Точно така, добро момче, толкова е възбуждащо – рече с възможно най-равнодушен глас Елена и демонстративно заговори колежката в другия край. –Мира, хвърли ми, ако обичаш, едно топче тоалетна хартия… Благодаря ти. Твоя хубавец какви ги върши?
-В момента ли? Ами първо ми направи страхотен масаж на стъпалата, а точно сега е взел едната ми обувка, нахлузил си я е на хуя и я “чука”, докато аз я подпирам с крака… !
-Истински “сладур”, също като моя.
Юли отново беше коленичил на пода и лижеше краката й, възбуден до полуда. Първи обаче оцапа чифта боси крака мъжа до него. Той още от самото начало бе започнал да си го търка съсредоточено в стъпалата на неговата курва и сега с мощен рев започна да ги засипва със сперма.
Юли също наближаваше върха. В изблик на канска възбуда той се завъртя с гръб към отвора, нагъзи се и простена:
-Бързо, набутай ми го в гъза, моля те, вкарай ми го в ануса… !
-Добре, че съм с чорапи – отегчено рече чернокосата и невъзмутимо ръгна палец в ректума му.
Започна да го чука с него, а Юли съвсем пощуря от кеф! Когато вече не можеше да се сдържа, отново се обърна с лице към красивия чифт женски нозе, пое ги в шепи, притисна с палците пулсиращия си хуй в улейчето, образувало се между допрените им плътно едно до друго стъпала и необуздано започна да се празни! За броени секунди ги оля с гъст, адамов нектар, ала бликащите като от кратера на вулкан потоци сперма, продължиха още дълго да извират, докато краката на проститутката съвсем не подгизнаха чак до глезените.
-Отврат – промълви Елена, когато клиента й най-накрая привърши с “мацането”, след което с явна досада се зае да бърше с рулото тоалетна хартия слузесто бялата, лепкава субстанция от краката си.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!