Далеч от хорските очи


    Автор: anonymous
Публикуван на: 03.08.2012
Автор: Далеч от хотела, далеч от погледите на любопитните, далеч от глъчта на шумните курорти Софи и Лоранс можеха да се отдадат на своите удоволствия. Откога чакаха зимата, за да превърнат в реалност онова, за което си бяха мечтали още през лятото. Скочили на ските си, те оставиха в далечината Бетел д\'Армацл и следвайки леглото на долината, стигнаха подножието на хълма. Там се плъзнаха зад група ели и повече не се появиха. Тук, скрити от погледите на случайни минувачи по билото на възвишението, те съблякоха лъскавите ски-екипи и се заборичкаха в снега. Софи се наведе, загреба шепа замръзнал прах и заразтрива с нея приятелката си. Когато снега в ръката й започна да се топи, Лоранс хвана Софи през кръста и двете се проснаха в студения бял пух. Блондинката загали Софи по тялото и започна да се смъква надолу с целувки, проследявайки всяка извивка. Пръстите й се вплетоха в кестенявото й триъгълниче и разтвориха срамните й устни. Езикът й погъделичка клитора й, скрит под шапчицата си, който под ласките на бързите й движения веднага изпъкна. Тя го обхвана с устни и засмука.
Софи: -О-ох, знаех си, че си добра...
Лоранс: -Да-а, знам как работи това съоръжение...
Автор: Тя мушна пръст в подмокрената й шахта и се изправи. Езиците им се преплетоха и затанцуваха в устите им. Лоранс постепенно забързваше ритъма и впъхваше показалеца си все по-силно и по-силно в цепката й; забиваше го чак до кокалчето си. Скоро Софи започна да се извива в ръцете й, да търка гърди в нейните и сграбчвайки раменете й, отметна глава назад, а околните скали отразиха ехото от вика й. Шадраванчето й заплиска сокове навън,докато блондинката нежно разтриваше вагината й. Когато Софи се съвзе от оргазма, Лоранс каза:
Лоранс: -Това беше лесно... ти винаги свършваш бързо... сега обаче е твой ред.
Автор: Тя легна в снега и затрепери.
Лоранс: -О-о, трябва бързо да ме сгрееш, не губи време...
Автор: Така подканена, Софи наистина не губи време, а клекна между краката на приятелката си и зарови лице между бедрата й. Извади език и опита меките гънки на плътта й. Окуражена от тихите стонове на Лоранс, тя протегна език и го мушна в прореза й. Разтвори малките й устни и откри кръглото й отверстие – всичко в Лоранс беше стегнато и изваяно сякаш от скулптор. Започна да пъха и изважда езика си от малката й дупка.
Лоранс: -О-о, смучи ми клитора...
Автор: Софи веднага се зае да изпълни желанието на приятелката си и като хвана кичурчето руси косми на Венерения й хълм, го дръпна нагоре, за да оголи черешката й и веднага я пое с устни. Обхвана клитора й толкова плътно, че когато започна бавно да го засмуква навътре се получи вакуумен ефект.
Лоранс: -О-ох, стига, пъхни едно пръстче вътре...
Автор: Софи се отдели от Лоранс и като потопи два пръста в снега до себе си, за да ги навлажни,с лукава усмивка ги втикна във влагалището й.
Лоранс: -О-о-о, ледени са...
Софи: -И ти харесва, нали?...
Автор: Софи продължи да смуче твърдото й топче плът и едновременно с това да я чука с пръсти. Лоранс започна да се гърчи на снега и хвана главата на брюнетката, за да я накара да забърза темпото. Вдигаше таз към ръката й, напъхвайки сама пръстите й до кокалчетата в алчната си утроба.
Лоранс: -Да, да... още малко...
Автор: Софи отново обхвана трептящия й клитор и го засмука, когато Лоранс опръска брадичката й със соковете си. Те потекоха надолу по врата й и Софи внимателно заизтегля показалеца и средния си пръст от пулсиращата й шахта. Поднесе ги нагоре към устата й и Лоранс измърка от удоволствие. Изстена, облизвайки ги един по един. После дръпна Софи до себе си и нападна устните й. Езиците им се запрегръщаха в устите и докато се целуваха, коварната Лоранс загреба шепа захарни кристали и ги плъзна по големите гърди на приятелката си. Тя извика и се закикоти, а блондинката обхвана светкавично щръкналото й зърно между палеца и показалеца си и започна да го масажира.
Софи: -Не толкова силно, ох, не... ще свърша пак!
Автор: Лоранс я натири да седне и путката й се оказа в снега.
Софи: -О-ох, не...
Автор: Лоранс започна да разтрива и двете й гърди със шепа блестящи на слънцето диаманти и само след миг между краката на брюнетката избухна буен пламък, който се разля на ситни, прозрачни капчици.
Софи /хленчи/: -Не е честно...
Автор: И Софи се нахвърли върху приятелката си, обръщайки я по корем в белия сатен наоколо.
Двете момичета продължиха да се забавляват така, докато слънцето не започна да клони към залез. То окъпа небосклона във виолетово-оранжево и те разбраха, че трябва да се връщат, тъй като ги очакваше дълъг път до курорта и техния хотел обратно.Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!