Глад за нежност


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.02.2012
Когато разказваше тази история, имаше чувството, че пише писмо на някое момиче. Докато пишеше се пипаше по пичето и си представяше, че е с нея в някакъв басейн. Или с жена ми?Достатъчно и беше да погледне циците и вече и бе мокро между краката. С удоволствие би си поиграла с нея, така че защо да не се срещнат и да обменят опит, а? За Бога, да се чукнеше с мъж също не беше за изхвърляне, но сексът между жени за нея беше. . . с две думи по-готин.
Може би, защото жените добре знаят какво да правят една за друга, за да се почувстват добре, за да изживеят хубав, дълъг оргазъм. Не случайно се казва, че човек съди за другия според себе си, а това важеше и за секса, според нея. Нямаше представа как така успяваше да се кефи сама. Само да затвореше очи и ето я пред нея гора от грамадни надървени хуъове, израснали сред блато от разтворени, мокри вагини, обръснати и рунтави. Понякога ги чувстваше толкова реални, че и бе достатъчно да се попипа малко, за да застене. Просто не можеше да се овладее. Луда беше за любов и с удоволствие щеше да се хвърли в леглото с всеки, без да имаше значение подробности пол или брой. Неотдавна пък почти го прекали. Закусваше и зяпаше към телевизора. Беше си пуснала нещо медицинско по тилевизора. На екрана се опъваха за живо и умряло-само дето някое сладко путенце не падна в чинията и, та да го сруска. Когато почна да се въодушевява, на вратата се звънна. Я, две сладки мормончета са дошли да я обърнат в правата вяра, да и
напълнят джобовете с пари и да я замъкнат в някаква комуна близо до Солт Лейк Сити. "Абе, що не си. . . " беше първата мисъл, която и мина през ума. После разсъди "що пък да се, що да не ме. . . "Мъже като слънце-покани ги на кафе. Не изглеждаха възбудени от това, че беше полугола. Не знаеше какво по-напред да прикрие. С такова халатче като няма момичето бикини-а е седнало, а му цъфнала вафличката. А гърдите и също не бяха лоши. Пиха кафе и обсъждаха смисъла на живота и други глупости, докато очите на нейните събеседници вече не можеха да се откъснат от буйните и природни дадености-ха така, де! Полувъзбудена със задоволство наблюдаваше раздвижване в панталоните им. Беше забравила каква образователна програма вървеше по видеото, а децата бяха будни и любознателни. Преди да я опънат, ще ги поразиграе, си помисли и путето и им намигна, излязло от убежището си. Духовните лица зяпнаха. Сега е моментът. Скочи и им свали имедновременно циповете. Хлапаците се позасрамиха, но главното-от гащите им изхвръкнаха два добре гледани кура, които и казаха, че им липсват женски грижи.
Мормончетата гледаха жално докато им ги издуха добросъвестно. Устата и бе пълна със сладките им семена, а тя лъскаше бастуните им, за да не вземат да размислят и
те не я подведоха. След това нареди на мисионерите да я отпрашат подред на номерата. Придърпа по симпатичния до влажното си путе. Беше висок с тъмна коса и колецът си му го биваше. Прободе като торпила претръпналите и части. Опит обаче нямаше и само след няколко заешки движения сладурът се срути настрана с опулени очи. Другият се оказа по-печен. Пишлъокът му беше по-къс, но доста по-дебел. Награби я и пое чукането в свои ръце. Не я пусна докато не припищя. В ебането си беше чисто и просто природен талант. Когато и той свърши, беше задоволена, но донякъде, а само тя си знаеше докъде е това. Брюнетът се беше върнал от приказките на братя Грим и слънчогледчето му отново бе надигнало глава.
-Прави го сега, но ба-а-авно, -заповяда му, докато лапна чепа на колегата му.
Милите мормончета още не знаеха какъв зор ги чака.
Между бедрата и ги чакаше ударен труд-тя насита не знаеше. Тъмнокоското взе от думата и и намокри котето няколко пъти. Все пак симпатиите и бяха на страната на блондина. Не свири дълго, когато и напълниха устата с уханно бяло сладко, а най-хубавото беше, че хуят му така и не спадна. Просто заслужаваше още едно порядъчно ебане.
Интересът към другия, който в момента и инжектираше дозата си се разсея като дим, затова го изпомпа докрай с въртене, за да падне и да го смени другия. Чувството, което изпитваше, когато широкото му кересте разтваряше сливата и беше фантастично, а собственикът му не се маеше и караше ли, караше. Хубавото на късите широки ками е, че търкат безпощадно клитора.
За всеки случай остави мормоните при себе си. На това му викаше нощ.
Сега момчетата ще проповядват много по-умело, отколкото преди, когато години наред не бяха виждали путка. А ако те са мисионери, защо пък тя да не е самарянка.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!