Виртуална (не)реалност


    Автор: anonymous
Публикуван на: 18.01.2012
Тя отвори вратата на хладилника, наля си чаша студено мляко и седна пред компютъра. Включи си чат програмата и зачака… Той лениво се прозя, отвори третата си бира. Усмихна се, когато видя, че Тя се появи онлайн. Точна. Както винаги.

Той: Здравей, ненагледна моя. От последния ни разговор мина цяла вечност.
Тя: :) Не ставай смешен. Минаха само 8 часа.
Той: Даааа. Лесно ти е на теб. Не ме обичаш толкова, колкото аз теб.
Тя: Напротив. Обичам те толкова много, че....
Той: Съблечи си блузката. Какво има под нея?
Тя: Нищо. Днес съм много разгорещена и трудно понасям дрехи. Нещо против да сваля и анцуга?
Той: И дантелените бикини.
Тя: Глупчо. Да не мислиш, че всеки ден съм с едно и също бельо?!
Той: С какво си днес?
Тя: Със светло лилави боксерки. Толкова са плитки, че ако не си бях обръснала катеричката, русите косъмчета щяха да се подават. Смятам да си вдигна високо краката, адска жега е.
Той: А при мен е дяволски студ. Като те няма да ме прегърнеш и стоплиш.
Тя: Прегръщам те силно, силно. Усещаш ли как топлината се разлива по тялото ти?
Той: Усещам надигащата се топлина в мен. Събуждаш страстите ми, момиченце!
Тя: О, така ли. Не знаех. А сега смятам да пусна ноктите си по гърба ти. Какво ми го извиваш като котарак? Сега остава и да замъркаш....
Той: Мърррррр,Мърррррррррррррр,Мъррррр …
Тя: Харесва ти, така ли? Приятно ти е. Смятам да целуна мъничкото ти сладко уше. Усещащ ли топлия ми дъх?
Той: А ти усещаш ли, че ме възбуждаш?
Тя: Това ми е целта, скъпи. Обожавам да напипвам коравия ти член. Особено докато те целувам нежно по врата.
Той: Да не ме гризнеш?
Тя: Добра идея. Ще те захапя съвсем леко, колкото да чуя лек стон на задоволство.
Той: ММмммм....

Тя: Кажи ми какво става в теб, докато засуквам страстно устните ти.
Той: Леко подхващам гърдите ти и започвам да ги целувам. Една по една. Знаеш ли колко обичам гърдите ти? Толкова са стегнати и спортни, а същевременно са толкова меки. Като кадифе. Мога цял живот да ги мачкам. А зърната им! Като два ореола. Само ме изкушават и палаво подканват да ги засмуча. Но ще изчакам да се насладиш на устните ми. А и съм жаден за тях.
Тя: Обичам да галиш гърдите ми. Нямам търпение да усетя силните ти ръце върху тях. А как само умело стискаш зърната - само с връхчетата на пръстите си. Това ме влудява. И се притискам още по силно към теб. Прокарай езика си по тях. О, д-аа. Затварям очи и искам за винаги да усещам грапавината на езика ти. Стискаш все по-силно. Това ми харесва.
Той: Ще ти хареса ли да ги захапя? Да ти причиня лека болка?
Тя: Това риторичен въпрос ли беше? Сякаш ще те спра. Ти не можеш да ми причиниш болка. Прекалено съм възбудена. А болката само увеличава възбудата ми. Отварям за секунда очи, за да се насладя на прекрасното ти тяло. А сега смятам и аз да захапя гърдите ти. Ухаят приятно. Както винаги, след като си бил на кола маска. Обожавам те, за това, че полагаш грижи да изглеждаш перфектно за мен. Обожавам и да целувам гръдния ти кош. Спускам се постепенно надолу и достигам пъпчето ти.
Той: О не. Там езикът ти ме влудява. Имам чувството, че само да ми го вкараш, и мога да свърша. Толкова си добра с език. И с нокти. С всичко. Ти си моята богиня.
Тя: :) Обичам да ме ласкаеш. Това ме прави още по-добра и нежна. Искам да почувстваш топлия ми дъх, влагата, която пропускам в пъпа ти. Започвам плавно да вкарвам и изкарвам езика си. А ти затвори очи и се наслади на допира ми.
Той: Влудяваш ме. Искам да те награбя и да те побъркам от секс.
Тя: Не бързай. Цялата нощ е пред нас.
Той: (Само да не спре тока)
Тя: (Пепел ти на клавиатурата) Виждам, че вече почваш да губиш търпение. Затова ще пусна ръката си под материята на слипа ти. А там ще ме посрещне твърдостта на желанието ти да ме обладаеш. Обичаш да държа члена ти, нали?
Той: Обичам, когато го галиш. Отначало леко и ефирно. А после силно и властно. Не спирай. Не забавяй темпото. Искам да стена. Да крещя!
Тя: Обожавам да ти доставям удоволствие. Ще те погледна с влюбения си и похотлив поглед и ще поема с жадни устни треперещия ти от наслада член. А той набъбва още повече в устата ми. Целувам го леко. Целувам го страстно. Размачквам топките ти. Искаш ли да ги засмуча и тях?
Той: Моля те... !
Тя: С плавни и кръгови движения си играя с тях. И когато вече мислиш, че съм се отказала, аз ги лапам. Стонът ти ме възбужда адски. Искам да усетя мъжката ти властна ръка по клитора си.
Той: Ще разтворя леко краката ти. Искам да те накарам да изгубиш търпение. Едва тогава ще махна излишните гащички и ще погаля катеричката ти. Усещам как сетивата ти се изострят. Забързваш темпото и поемаш члена ми все по-надълбоко. А аз леко прокарвам средния си пръст между устните на вагината ти. Толкова е топло и влажно. Искам да вляза на топло в теб. Може ли?
Тя: Има ли нужда да ме питаш?
Той: Вкарвам пръста си много бавно. Направо не е за вярване как в този момент си извиваш гърба на зад. Трудно ми е да преценя кое ме възбужда повече - гледката на твоята готовност и нега, или моята собствена, благодарение на майсторския ти език, шарещ по члена ми.

Тя: Не спирай да движиш пръста си в мен. Вкарай и още един. Ооооо. Искам да крещя.
Той: Крещи. Виковете ти ми действат адски стимулиращо. А какво ще стане, ако ти пусна езиче по набъбналото и зачервено клиторче? Дали няма да получа дълбок стон за награда?
Тя: О-Ооох... С всяка изминала секунда се притискам все по-близо до теб. Искам да вкараш езика си в мен. Колкото можеш. Обожавам те. Обожавам те!
Той: :) а сега смятам да се измъкна от примката на френската ти целувка. Повярвай, не ми е лесно. Но искам да се насладя на голото ти тяло. Не всеки ден богиня се отдава в ръцете ми. Прекрасна си, знаеш ли? Разбира се. Ти знаеш всичко.
Тя: :)

Той: С трепереща ръка смятам да проследя всяка извивка на перфектното ти тяло. Първо ще погаля високото ти чело, с пръсти ще затворя очите ти. Палецът ми ще се потопи в горещите ти устни. Точно така. Засмучи го. А после ще го пусна надолу по врата ти, за да мога после отново с цяла длан да погаля настръхналите ти гърди. Стегнатият ти корем. Влажните слабини. Разтворената вагина. Тя ме чака, нали?
Тя: Издивявам... ! Не издържам повече! Обладай ме!

Той стана от не особено удобния стол. Леко разтърка твърдия си член и отиде в другата стая. А, там, разгорещена и страстна, го чакаше Тя, за да се наслади на мъжествените му тласъци надълбоко в себе си. Той не се поколеба. С увереността на истински мъжкар Той проникна в нея. Плавните му движения скоро бяха увенчани с експлозивния оргазъм на жената. Той я обичаше. Не. Обожаваше я. Тази мисъл го накара да излее удоволствието от оргазъма си нейде из нейните дълбини… !

Тя: Твой ред е да спреш компютрите.
Той: Скъпа, не запомни толкова време. Има си дистанционно за това. Обичам те. Заспивай. Обожавам да бдя над теб докато спиш...


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!