Америка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 01.02.2012
Този мой ред и аз трябваше да пътувам в чужбина. Ако не знаете за какво става на въпрос малко ще ви подскажа. Нашата фирма се занимаваме с експорт и понякога реекспорт на това което всяка жена обича най-много на света - всяко едно ново парцалче което след това ще съблече някъде с удоволствие.
Вечерта си оправих багажа и на сутринта след като си взех довиждане с жена ми с малко свито сърце подкарах новата си кола към аерогарата. Пътуването си беше живо мъчение след случая със самолетите в Ню Йорк, усещаше се напрежение което се процеждаше през климатика из целия самолет. Аз не мога да спя докато летя и ще ви кажа не е от страх, даже много обичам да летя.
След 25 часа кацнах в нужното летище и взех такси за хотела си, а там ме чакаха изненади!
Стаята която си бях запазил в София беше дадена на 2-ма грузинци, е и на други места е като у нас в България. Веднага потърсих моя приятел Саша, той живееше в апартамент в същия хотел.
Когато се качих при него изпаднах в нирвана, при него имаше 6(шест) рускини и между другото и той е руснак. Познавах три от тях, те си бяха баби на по 60 години. Но другите, ооо другите бяха излезли от сънищата ми и това ме накара да съжаля че ще трябва да се преместя в друг хотел!
От опит зная че трябва да си нося алкохол с мен и този път си бях взел 2 бутилки Туламур и 3 бут. Текила. Не, не си мислете че съм алкохолик, аз не пия повече от 1-2 пъти в месеца по 200-300 гр.. Но за 2 седмици престой това за мен и другите щеше да стигне до някъде.
Като ме видяха и се зарадваха много и ме нацелуваха всички, те много се учудваха в началото че говоря свободно техния език. Запознах се с новите познати. Две от тях бяха с дъги руси коси, едната Надя с зелени, а другата Таня със сини очи и двете с дълги прекрасни крака който бяха обути в къси поли и с мрежести чорапи!!!!!!!
Не можех да пренебрегна и третата Лена с черна къса коса, черни очи големи гърди с дълбоко деколте на впитата си рокля и леко мусколести крака който ме караха да си мисля дали ако ме стисне ще си помисля някога за друга жена.
Седнахме и почнах да си говоря с тях и забравих за какво съм дошъл, аз не пия и този път не се изложих пред тях, пихме много и дълго, танцувахме, прегръщахме се и беше страшен кеф.
Към 01.00 часа казаха че отиваме на дискотека, но трябваше да пием още малко защото в дискотеката цената на 0.025 алкохол е 7-8 USD и не си струва там да пием. Точно си поръчахме по едно и се приближиха две дами и ми се усмихнаха, едната дойде и ме хвана за ръката и ме уведоми че иска да танцуваме. От Саша бях разбрал че тук когато те хареса някоя, идва с теб в хотела ти и то без пари!!!!! - въпреки че на тях не им се беше случвало да не си плащат?
В момента хич не ми беше до нея, найстина беше страхотна и ако не бяха онези нямаше да й дам дъх да си поеме и когато се измъкнах от прегръдките й, надянах се на приятелката й.
Тя ме прегърна и затанцувахме, незнаех какво да правя и тъкмо когато реших да я зарежа усетих ръце обгръщащи ме отзад и един език галещ ухото ми, онемях!!
Дансинга почти веднага се опразни и останахме тримата и всички ни се усмихваха и намигаха, да това за там е нормално и помнете още малко и тук ще стане така има признаци.
И в този момент дойде спасението, дойдоха мойте три богини и с няколко съсъка двете се оттеглиха набързо.
Това ми беше грешката да ги повикам с поглед, почти насила ме накараха да се кача по стълбата която води до дълга Г-образна площадка над дансинга, на която има пилони за момичетата на заведението. И се започна страшно еротично шоу, те се въртяха на пилоните и на мен, всички други ни наблюдаваха и нямаше как да стоя невидим. Свалиха ми ризата (кожената) и започнаха да ме опипват, галят и целуват, взех инициативата в свой ръце и почнах да им свалям блузите и интересно съпротива нямаше. Останали по поли и чорапи продължиха да се търкат в мен и аз полудях свалих си кожения панталон и си взех колана с който започнах да ги дразня търкайки се между краката. Изведнъж едната ме хвана за брадата и ме целуна, в това време усетих ръка на кура си, е това си беше вече много. Издърпах се под овацийте на феновете ни и слязох долу при Саша, той умираше от смях и каза че като цяло съм бил страхотен и съм издържал повече от него ха ха ха.
В този момент ми светна за какво се оказах тук и му казах че нямам стая.
- О.к. няма проблем и без това те няма да те пуснат след това шоу да си отидеш сам.
- А ми сега, те са три какво наведнъж ли ще съм с тях.
- Не бе, аз ще взема Таня и ти ще се оправяш с другите и ако още можеш ще се пробваме и обратно.
Направо не знаех какво да правя,не ми беше за пръв път но все пак те ме подлудиха и сега стана страшно.
- Хайде да си ходим че работа ни чака Саша - казах аз и се надървих при мисълта за тези котки на пилона и затова какво можеще да последва от това че не бях спал 48 часа.
В таксито седнах между Надя и Лена, а другите двама на предната седалка и се награбиха, шофьора се беше вцепенил до тях и ми беше много смешен докато се опитваше да не ги гледа.
Влязохме в стаята и Саша започна да целува Таня и да сваля дрехите от нея, не можех да стоя така и плъзнал ръце по голия й вече гръб и ударих един език засмуквайки зърното на големите и гърди. Саша се ядоса, защо съм бил като папагал да си гледам другите и да не му се натискам че можел и мен да оправи!!!!
Обърнах се и видях че другите две се целуват и издават звуци на засилваща се възбуда и как да ги прекъсвам и аз имам съвест все пак. Те продължиха да се целуват и да се галят плъзгаха пръсти по гърдите една на друга и не забелязваха нищо от околния свят издебнах момента и когато се бяха разгорещили издърпах блузата на Надя, Лена ме погледна с премрежен изпълнен с благодарност поглед и ми подаде устни за целувка. Целунах я и отидох до другите двама, те бяха напреднали яко, той и стискаше врата и я караше да го поглъща до дъно, кура му беше около 17 см. и това не я затрудняваше много. Направо се размазах и започнах да я галя по путката която беше почти гладко обръсната, усетих че вече тече и с длан усетих струйки от нейния сок, продължих да наблюдавам двете котеца който смучеха гърдите си и страстно се търкаха една в друга. Саша пак нещо измърмоли да не съм я пипал че щяла да се разтече и после как да я чука хахаха?
Като видя че не може да ме отдели я обърна на 69 и вече я чукаше в устата докато той си напъха езика в задника й, не очаквах такова нещо от негова страна и докато той я лижеше и смучеше, аз си извадих кура и го допрях до нейните устни. Пое го и аз вече имах чуството че ако го оближе още веднъж и ще се.........., ебати изпразних му се на задника и той като се пипна и видя направо полудя, а Таня се побърка от възбуда излизваше всичко от кура и задника му и когато се чудех как да му се извиня се сетих за двете пантери които искаха да разберат за какво е тая врява. Те бяха си допрели плътно путките една до друга и правеха въртеливи движения една срущу друга издаваики стонове на страхотно удоволствие. Отидох при тях и започнах да ги целувам, бяха много разгорещени и солени езика ми набъбна и стана грапав исках да не ги чукам исках да бъда в тях, с тях, върху тях и така завинаги. Долепих уста до техните и започнах да смуча езиците им, вкуса им имаше цвят и ухание на гореща всепоглъщаща страст, която ме караше да усещам с цялото си тяло спазмите на изтръпналите им от желание горещи цепки. Галех ги, надървен до краен предел и полека слизах по гърдите им с техните твърди големи зърна, хванах си пениса и го подадох на Надя която го обгърна с устни и започна да го поглъща с настървение. Легнах върху Лена и забих език в обръснатата и мокра пичка и имах чуството че ме хваща ток от това което премина по гръбначния ми стълб вкарах два пръста в подсушената от мен цепка и пуснах език по ануса й. Тя потрепери и вкара още два нейни пръста с които се разчекна, след което почуствах пулсирането на ануса й, вкарах си езика колкото мога по навътре и тя почна да скимти и очите и плувнаха в сълзи. Надя веднага дойде при нея и с език избърса очите й, целуна я и Лена я завъртя така че да може да застане под нея след което заби език във влагалището на приятелката си. Когато реших да видя какво правят другите видях че те се чукаха на задна и Таня се придвижваше полека към нас и когато успя ме хвана за кура и си го заби в устата, продължих да смуча разчекнатата пичка пред мен. Най-после реших че съм готов и за нещо повече от това да ги лижа, издърпах си члена от Таня и тя ми се намуси и аз я целунах за да не се сърди. Обърнах се пак и вкарах леко кура си във влагалището на лежащата под мен ненаситница и тя ме дръпна рязко в нея с крака. Паднах върху нея заоравайки дълбоко в нея от което тя изхърка и със нос забит между краката на Надя която все още получаваше орални фантазий от Лена. Съединих езика си с другия и започнах да я оправям с езика си и в това време усетих че потънах в друга уста, обърнах се и видях че другите са зад мен и се носеха като вълна по хоризонта. Започнах да чукам и усещах как ме чукат с език в задника-беше невероятно.
Исках да и скъсам путката на Лена, не ми оставашемного време за да се изпразня в нея исках да продъня матката й, внезапно Саша издаде вой и се размърда и аз усетих нещо топло да ме блъска по задника . Копелето беше застанал над мен и си го изтръскваше върху мен, но преди да реша да реагирам Надето се спусна и започна да ме облизва искаше тази порция сперма само за себе си. И това беше краят за мен усетих че гръмвам, изтрелвам се и Лени започна да крещи че ще я разпоря в това време някой ме измъкна и ме приюти в устата си, щях да припадна.
Спахме всички голи един върху друг.
На другия ден след обиколки по разни офиси се прибрах и видях че там е само Надето, а нали нея не бях я уважил и ми беше малко кофти че може да не иска да продължим от там където почнахме седнах до нея и си говорехме за работата.
Докато се престраших и я прегърнах, тя се уви около мен и започнахме да се спускаме в дълбините на това което желаехме толкова много. Събличахме се мълчаливо, бързо и скъсах сутиена който ми пречеше да стигна гърдите й, прашката й беше влязла между устните разтворила ги, скъсах и нея. Сваления ми панталон сритах на земята и тя ме засмука с настървение, хванах я за косата и го вкарах до края, за да усетя преглъщането и когато се опитва да го поеме целия. Легнах на земята и я накарах да си разтвори краката и да се самозадоволява докато аз я карах да ме смуче. Пресегна се и взе изпод леглото един вибратор с мойте размери 18,5 см и започна да ги лапа заедно с кура ми.вкарах езика си в дупето й, овлажних го със слюнка и вкарах пръст в него и тя започна да ме контрира, спусна вибратора към путката си и аз го захапах в задния край за да я чукам с него. Тя ме хвана за ушите и започна да ме дърпа и бута в нея, разтресе ми се и мозъка от него. Пуснах го и тя си го наблъска до край,одарих и още един език по ануса и соковете и се смесиха, вкарах един пръст в дупето й, два и тя учести дишането си, зениците й се уголемиха и това беше сигнал за мен да и дам кура си за да го постави там където иска. Тя го хвана облиза го и ме насочи към путката си в която бе и вибратора, още си спомням тясната путка разчекната от двата члена и вибрацията на \"третия\" свърших за секунди.
Но с потъването и в устата забравих че съм се изпразнил туку що и станах т.е. останах си железен.
Вече и аз имах претенций спрямо нейния стегнат задник, хванах си кура и го насочих към дупето й, не можех така да вляза, но нямах вазелин и се сетих за един филм. Отидох до хладилника и взех маслото от там и отчупих едно парче от него вкарах си двата пръста много лесно, тя си причиняваше лека болка с вибратора и не усети как влязох в нея, започнах леко да се плъзгам в ануса,господи колко беше тясно и в същото време хлъзгаво. Обърнах я така че да е върху мен и тя започна да ме язди като в същото време движеше в путката си вибратора, усещах го яко, тя течеше вече цялата. Хванах я за крста и й помогнах да се върти по успешно, взе маслото и започна да се маже по циците, путката и аз почнах да го размазвам по гърба и по дупето. Беше време да се изпразня пак усетих че наедрявам още повече и точно когато щях да напълня задника й със сперма тя ми вкара два пръста в задника. А когато ми каза да си представя някой че ме чука отзад, докато аз я чукам в ануса изгърмях, усетих как я пълня, пълня ще мога ли да свърша някога напълно. Легна върху мен и аз продължих да я целувам и говоря много красиви неща, защото те дадоха много неща на мен и аз на тях (въпреки че всичко не можеш да опишеш, а само да изживееш)за двете седмици с тях беше страшен купон,не ми се връщаше в България, но всяко нещо си има и край все пак.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  25.07.2015 15:22:32Изпратен от:  susanjhelms
Hi. it's my pleasure meeting you. My name is Susan Helms. I am US military officer . I will like to get acquainted with you. I am romantic and fun to be with. I am loving,I read your profile and I really wish to indicate my interest,I'm looking for genuine and meaningful intimate relationships with love, passion and romance. please I'll be glad if you send me mail at my email address (susanjhelms57@yahoo.com) I will send you my pictures and tell you more about myself. i hope to hear from you soon. susanjhelms57@yahoo.com Susan Helms
 
Дата:  29.04.2020 10:44:26Изпратен от:  Tpwkol b
Ogylae tqoxjj Buy viagra in canada
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!