Агент 0069 - първа част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 09.02.2012
Катя набра шифъра, вкара ключа в ключалката на бронирания сейф, завъртя го и миг по-късно отвори масивната му врата. Сексапилната агентка ликуваше. С документите вътре тя щеше да помогне да приберат на топло безскрупулния бизнесмен, в чиято организация се бе внедрила преди няколко месеца. Изкусителната шпионка, известна в своите среди под псевдонима “Хищно цвете”, бързо бе успяла да спечели доверието му, използвайки за целта целия си наличен арсенал от професионални трикове, в това число и най-опасното си оръжие – убийствено тяло с зашеметяващи мерки, изваяно перфектно от майката природа и ежедневни упражнения във фитнес залата. Бе дошло време за разплата. Но дали…
Вратата на офиса изненадващо се отвори и вътре влезе г-н Прангов – хитрият и подмолен шеф. По една случайност, точно тази вечер, той си бе забравил една папка с документи и се бе върнал за нея. Зърнал мнимата си секретарка Катя в рамката на отворения брониран сейф, мъжът замръзна на място. След туй внезапно затръшна вратата с крак и заплашително тръгна към лукавата брюнетка.
-Я виж ти какво си имаме тук. Една безочлива “кука”, може би! – изръмжа той. –Мъртва си, кучко!
-Чакай, не бързай със заключенията – изправи се бързо спипаната натясно шпионка, като усилено мислеше как да се измъкне от опасната ситуация. –Наистина не е това, което си мислиш, шефе… !
-О, така ли, колко интересно. Ако не си шпионка, която в момента ме предава, тогава какво правиш сега тук, пред разбития мой сейф?! – Лицето на Прангов беше почервеняло обилно от бушуващия в гърдите му гняв.
Агент “Хищно цвете” отлично си даваше сметка, че трябва да го забаламоса нещо много бързо, за да спечели време.
-Да, добре, прав си – започна тя, вземайки най-правилното в момента решение да не отрича поне очевидното – наистина ми платиха от една фирма да изнеса някои важни документи от сейфа ти, но знаеш ли какво – нямаше да го направя! Трябва да ви повярваш! И знаеш ли защо?
-Да те чуем какво ще измислиш?
-Защото съм ти вярна! Да, колкото и да не ти се вярва, аз нямаше да те предам, шефе…!
-Тя ми била вярна – иронизира я Прангов.
Той се облегна на бюрото, замисли се за миг, а сетне върху лицето му се появи лукава усмивка. “Свършено е с теб, кучко, - мислеше си той в този миг. – Свършено е, но първо ще ти скъсам хубавото задниче от ебане!”
-Вярна си ми, казваш? Е, добре, така да бъде. Готова ли си да ми го докажеш?
Катя малко несигурно кимна с глава, без да изпуска и за миг от очи всяко движение на бизнесмена.
-Ела насам – повика я той с ръка – не се страхувай, нищо няма да ти сторя… нищо лошо поне.
Агент Хищно цвете заобиколи бавно бюрото и застана пред безскрупулния злодей. Тогава Прангов започна да разкопчава дюкяна си, продължавайки да се усмихва иронично. Извади хуя си навън и заповяда:
-Хайде сега, докажи! Докажи, че си ми вярна! На колене! Искам да те видя как ми го духаш!
Сексапилната шпионка беше готова на всичко за да спечели още малко време и затова послушно коленичи в краката му. Тя взе в ръка мекия му кур и започна да го забелва с ръчичка.
-Не така, с уста – поеми го с уста! Плъзни езиче по него, не се жали толкова – подкани я грубо Прангов.
В началото, докато му беше мек, Катя имаше чувството, че лиже стара гума, но постепенно пенисът на злодея набъбна и приятно запълни устата й.
-Много добре, това вече е нещо друго – изръмжа той и започна да съблича ризата, след като преди това вече беше махнал вратовръзката и сакото.
След малко Прангов качи единия си крак на бюрото, навря вече яко натопорчения си кур в устата на красивата брюнетка и започна злобно да я ебе в нея. От безмилостните му тласъци тя трудно успяваше да запазва равновесие и на няколко пъти трябваше да се подпре с две ръце, за да не падне по дупе назад.

Извадил лъщящото си кересте от устата й, Прангов се излегна по гръб на бюрото и нареди:
-Хайде качвай се, кучко, ела да яхнеш злия прът… !

Агент “Хищно цвете” се покатери върху бюрото, изправи гъвкавото си изваяно тяло над навирения фалос на Прангов и нарочно бавно смъкна бикините си. Сетне набра вталената си червена рокля над талията, оголвайки съблазнителната розова цепка между краката си и прелестното си щръкнало дупе, след което приклекна разкрачена над злодея. През цялото време тя не отклоняваше взор от изцъклените му и блеснали като на диво животно от възбуда очи. Пое набъбналата му и бушуваща мъжественост и започна да се поклаща отгоре му. Засега сексапилната шпионка успяваше да обуздава и насочва гнева му в желаната от нея посока, превръщайки го в наслада и възбуда, и печелейки време, но не знаеше до кога ще успява да го прави…
(Следва)

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!