Хлъзгаво


    Автор: anonymous
Публикуван на: 31.03.2012




Еротичен трилър за едно момиче, което успя да разчисти боклука около себе си. Рижата бе жена за удоволствия, която всички се надпреварваха да използват...Но тя добре знаеше, че на този свят всичко се заплаща с лихвите, а нейните бяха високи !
Голяма работа! И така, аз знам, че съм си кучка. Въртя си задника, но нима това е нещо грешно? Какво мога да направя против моята природа? Джони бе единственият за мене! Мята любов за цял живот. Почти цели шест месеца бяхме заедно. Имаше ме направо като своя родна майка, когато се сгодихме. Но всъщност си беше един отвратителен тип - тъмнокос, къдрав и набит. А аз стройна. Човече, та циците ми са твърди, а малкият ми задник е стегнат! Но рижата ми коса е с цвета на сингапурски дракон, Джони е неаполитанец по произход, а моите всичките са от Сицилия. Но и двамата сме американци -това е! Дори майка му. щом ме з'ьрна първия път, веднага започна да мс нарича "онази сицилианката". Е, освен но външността:си съм си такава и по темперамент! Затова изгубих дори работата си. Но майната й! Просто забих един на шефката си. Тази история е такава! Тя беше истински боклук. Една от онези образовани кукли на успеха, които умират да се правят приятелки на момичетата, но щом обърнеш гръб за минутка, забиват ти го в задника без капка притеснение. От пет месеца имах шибаното щастие да работя за нея в "Клоудс корпорийтид". Та, един ден имах грешката да я заведа в скапания бар "Тързди Хендън", където работеше Джони, Точно бе време за по едно. Но нея я хвана много бързо. Аз отидох да си оправя косата, а когато се върнах обратно онази вече се увърташе в ръцете на Джони.
- Хей! - извика ми той, но вече бе твърде късно. Сграбчих онази кучка за косата, дръпнах я на пода и я заритах. Развика се за помощ, но още с първите си ритници я накарах да млъкне. Удрях я като откачена и сама се заливах в сълзи, само при мисълта, че нося годежния пръстен на Джони. Чувствах се унижена. Само насилието ме караше да се успокоя. Джони се опита да ме издърпа от шефката, тогава го почнах и него. Сега той бе обектът на моята безгранична злоба. Драсках го по лицето, удрях с юмрук гърдите му. Бях готова да го разкъсам. Останалите от заведението се опитвахада ни разделят. Аз плачех, крещях и Бог знае какво
- Бейби!- чух Джони да вика през носната си кърпа, с която се бършеше. - Ти току-що загуби работата си. Какво откритие от негова. страна, я''. Ченгетата дойдоха и когато ме видяха, едва не изпопадаха от смях.
- Я виж ти! Това е кучката на Джони -подметна сержант Кукс, негов отдавнашен приятел. - А коя с жертвата!
- Моята бивша шефка! -натъртих машинално аз. Кукс отново разтегна лицето си в противна усмивка. Косите му очички-този път се забиха в Джони:
- Ще предявите ли вие някакви обвинения към нея?
Седмица по-късно Джони ми каза:
- Рижата, ти май си го закъсала здравата! Виж сама -най-вероятно скоро ще го духаш на някой надзирател в затвора...Бях готова да му сритам скапаните топки, но онзи мръсник ме дръпна върху коленете си. Беше го надьрвил вече. Изхили се, като почувства, че съм усетила това:
- И как, по дяволите, тогава ще го караш със секса? Не беше необходимо да му отвръщам'каквото и да било. Светкавично се разделих с дрехите си, само извръщайки се за миг с гръб към него. Когато се обърнах, Джони си го беше извадил вече и му говореше вече:
- Пепино! - така наричаше базуката си откакто го познавах. - Виж само розовата праскова, която ще разцепиш надве само след минутка! Подмяташе Пепино между ръцете си, докато онова нещо се изправи съвсем - привлекателно хлъзгаво, дебело и толкова дълго, че имах чувството как ще се пречупи на две от собствената си тежест. Обичах да го плъзгам вустата си, по цялото продължение па езика си и толкова дълбоко, че едва да си поемам дъх. Обикновено в този момент затварях очи от наслада. Бутнах Джони назад и заиграхме по обичайните си правила. Докато надувах Пепино, дърпайки косматите му топки на всички страни, Джони се плезеше върху клитора ми. Порочните му пръсти ме дълбаеха, докато се оплескаха целите в сока ми. Той лакомо ги облиза:
- М-м-м-м ! Долче вита...
Извъртя се под мен и попи с устни направо от прасковата ми топлия джус, който бе успял да изкара. Устните му бяха дебели и твърди, точно както ми харесваха.Сърцето ми се разтуптя! Задникът ми сам се разчекна и се развъртя в луд танц. Като обезумяла забучих отново главата си на неговата мачта. Джони стенеше род мен:
- Да,да...Издуй ме,бсйби!
Устата ми бе така разчекната от неговото парче, че си представях как шръкват очите ми. Не ми пукаше! Исках го във всичките си дупки и то едновременно, ако може. Бях толкова близо до края само от една свирка, че щях да изгубя съзнание. Паднах настрани. Парчето му се изхлузи от моите устни и застана в долината между циците ми. Стиснах ги от двете страни. Малката уста на Пепино се оказа точно срещу лицето ми... готова да изчерля съдържанието на топките му. Оттук нататък не ми идваше на ум нищо друго, освен да го яхна. Знаех, че Джони харесваше да ме разорава на дълбоко. Гърчех се над него, като риба на сухо, бореща се за глътка въздух. Но аз собствено се борех да ми го забучи колкото се може по-навътре. Джони усещаше много добре моите върховни спазми.
- 0,да,да...-пъшкашетой. Беше точно като във филм за възрастни. Джони си го извади от мен. Пепино бе целия лъскав от влагата ми- Сложи ми го отново между устните и ме застреля с няколко дълги бели.откоса. Аз пък си отворих устата! Докато бяхме се излегнали на мокета, нещо ми проблясва на един от неговите пръсги. Бе венчална халка. Зарязах мекия му джойстик и скочих като дива котка.
- Нещо като обяснение? - изсъсках в лицето му. Бях готова да раздера с нокти голия му задник.
- И коя е скапаната кучка, която успя даа ти надене тази халка, след като първо се надене на Пепино?
- Чейси-съвсем спокойно отвърна той. Шибанякът си мислеше, че това е съвсем в реда на нещата - да му духам, да ме изчука и след това да ми съобщи добрата вест! Та Чейси бе точно онази скапана кучка, моята бивша шефка, която се мислеше за едно от седемте чудеса на света. Съжалих искрено, че не бях й изтръгнала матката с голи ръце в оня "Тързди Хендън". Изведнъж ми светна, че може би точно за това не са ми предявили обвинение. Дали онзи педал -сержант Кукс, не е бил още тогава наясно с нещата между нея и Джони? Бях толкова бясна, че единствено можех да треперя,стиснала юмруци. Скапаният гъзар Джони се превиваше от смях на пода. Стиснах го за Пспино, с ясното желание да го изтръгна заедно с храста му.
- Хей, какво си мислиш, че правиш? - разкрещя се той.
Юмрукът, който ми стовари, ме накара да изхвърча към стената, размахала нелепо крака, ръце и коса. Съжалих, че не се държах по-здраво за Пепнно, защото сигурно щях да го отскубна. Джони се надвеси над мен с два скока. Въобще не се съмнявах, че със следващия си удар ще ме размаже по скапания тапет. Не исках да видя това. Обаче шибаният замръзна за миг. Отворих първо едното, после другото си око. Почти бях готова да се закълна, че е измислил някакво друго по-гадно отмъщение. Но не ! Зад голото му рамо грейна тъпата физиономия на Чейси. Гадният й воднист поглед ме изгледа безизразно, а после тя благоволи да произнесе:
- Много лошо се отнасяш с гостите си, драги.Джони се извърна към нея:
- Тая курва щеше да ме превърне в евнух.
- Е, човек не трябва да се съблича съвсем пред всяко същество, което се изпикава клекнало!-проблясна мисъл в тъпата й главичка. - Зарзаватът ти е все още на мястото си, но предвид ситуацията - не стърчи така гордо.
- Ситуацията ли? - гневът, поръсен с доста слюнка измести отново изненадата му. - Тя едва не ме осакати.
- Не бива да си толкова невъзпитан - продължи да го шашка Чейси, Не можех да отрека, че тази мръсница умееше да владее положението.
- И какво предлагаш? - поинтересува се той
- О! - Чейсн се дръпна към дивана. - Разнообразие без излишни неприятности. Тънките й устни се разкривиха в змийска усмивка.
- Например, една ръка за тримата!-предложи тя. Седна на дивана и сложи краката си на масичката, обаче се разчекна като в клозет. Чейси мушна пръстите си под коприненото бельо. След малко го извади със съвсем невинен вид, сякаш бе обърсала кофичка със сладолед. Увери се, че са добре омазани и ме повика:
- Оближи ги, миличка'
- Заври ся ги отзад!-скочих аз, Джони гледаше, като препариран.
- О, не! Там ще си бутнеш твоя език!-студеният й поглед говореше, че тя въобще не се съмнява в това. И досега се чудя, дали тя не ме хипнотизираше. Но й ги облизах най-прклежно. И преди си бях лизвала от собствения джус - искам да кажа, с познавателен интерес. Та сега не ми направи кой знае какво впечатление. Чейси ме сграбчи през врата и аз се строполих върху масичката, точно между краката й.
- Яж това!-нзсъска тя над мен.
Подуших я по мидата, Чейси смърдеше дори и там на лукс. Без съмнение, тя се изживяваше като луксозна курва и пръскаше луди пари да мирише по френски даже отдолу. В същото време Джони го караше соло на задника ми. Пребъркваше ме между краката и аз инстинктивно се дръпнах напред, защото бях се пльоснала върху масичката. Та по тоя повод гризнах дьнцето на гащичките й. Джони използва намалението и си го търкаше по браздата на разтворения ми задник.
- Пусни й един език, Рижата! Чейси има много сладък вкус, стига до можеш да включих кранчето й. Кучката вече се беше приготвила за това
- Никакво съмнение, че отдавна си опитал оттова! -успях да му отвърна преди да се възползвам от съвета.
По-точпо, те двамата ми натикаха главата там, но аз се дърпах назад, където ме очакваше Пепино - твърд като правосъдие. Надянах се на шиш! Хванах Чейси през кръста, за да не си разбия зъбите в масичката.
- Бинго! -развика се Чейси, -Джони, ти май уцели линия точно в задника на приятелката ти?
Душех я здраво! От помпането на Джони, носът ми се триеше в цепката на Чейси. Нейната бяла маслина вече бе излязла от кожената си яка- Съжалявах че бях изпуснала чукач като Джони и той бе се сдушил с боклук. Нейната изтънчена миризма ме побъркваше. Напъхах езика си между срамните й устни- Бърках с пръст в задника й. едновременно с това се мастурбирах под клатещия му се кол сама. Чувствах го как преминава на ситен бод, а топките му ме удряха по задника. Сама усещах, че базуката на Джони скоро те гръмне. Стегнах се здраво, за да го принудя. Той изхриптя и аз се дръпнах напред, за да ме полее по гърба. Чейси не пропусна да ме изиграе в този момент. Наведe се рязко напред и му го лапна. Изхилих се доволна:
- Как е вкусът на задника ми, кучко? Мръсницата не ми обърна никакво внимание, защото бе заета да изсмуква това, което топките му бълваха. За нищо на света не би си губила времето точно в този момент да ми отвръща... Джони се бе навил да ме закара до вкъщи, докато неговата се миеше в банята... Докато спускахме по "Мейи стрийт", не пропуснах да го закача:
- Поздравления, човече, обзалагам се че всяко копеле от "Тързди Хендън" е изчукало твойта курва. Джони си гледаше пътя без да ми обръща внимание. В крайна сметка, той беше се изпразнил на два пъти през изминалия час и това бе напълно достатъчно за неговите разбирания относно сладостите в живота. Обаче аз не преставах да го юркам:
- Е,не си единствения тъпанар тук. Чух, че някъде наоколо имало такъв фен-клуб - на изпукалите Чейси! Можеш да кандидатстваш там..
- По дяволите' Би ли си затворила устата, а? Рязко сви наляво по "Фърст ийст" и закова пред входа на минимаркета на Ламета. Собственикът му - Рино Ламета, използваше тази дърта дупка, за да търгува с всичко, което би било изключително любопитно за щатския прокурор. Той бе същият мазен макаронаджия, като Джони н съвсем естествено те двамата бяха едни добри приятели.
- Рино!-провикна се Джони.-Тук ли си, кучи задник? Това бяха думи, които според него изразяваха най-висша форма на приятелство, представяте ли си? Онова копеле мигом се показа на вратата на кимизарника си:
- А, Джони! А това не е ли онази побойннчка от "Тьрзди Хендън"?
Безспорно славата ми се бе разнесла само за седмица навсякъде. Тръснах доволно цици, без да го удостоя с някакъв отговор. Джони отвърна вместо мен:
- Точно нея имаше предвид чалнатият сержант Кукс, когато заяви, че ще си навре палката, си познай къде. Двамата с Джони се вмъкнахме н магазинчето, а Рино ни следваше, облизвайки лакомо устни подир задника ми, но без да го опипа, защото респектът на гамен като Джони му даваше смелост единствено да се бара през джоба на панталона. Джони поясни:
- Тази тук е най-голямата вещица по Източното крайбрежие, ако не знаеш!
Рино вкара шкембето си зад тезгяха и измъкна бутилка джин, покрита с прах от времето на Ноевия ковчег. Изгледа ни и се изхили:
- Е, по този повод.
Обърнахме но едно на крак, да не наскърбим човека. Джони се поинтересува за това и онова, после ненадейно се извърна към мен и ме попита направо:
- Рижата! Би ли врътнала една свирка на моя прекрасен приятел? Щях да разбия бутилката в главата му, но се въздържах.
Нямах никакво намерение да му се връзвам, Джони продължи да ми го връща:
- Що не го направиш?
- Ами опитай ти, може да ти се услади? Рино се изхили. Разкопча колана на панталона си и някъде из мръсните си гащи извади едно срамежливо морковче, което неуспешно се опита да забели. Това ме вбеси. Изобщо аз съм си такава, лесно се паля. Джони изобщо не можа да реагира, а Рино бе достатъчно тъп, за да се усети. С един замах на ръката си строших шишето в тезгяха, а с другия му резнах това с което пикаете всяка сутрин. Кръвта му рукна на фонтанчета. Коженото мехче остана в остатъка от бутилката на тезгяха. Джони се развика, а Рино реагира едва след някаква дълга секунда, защото от дебелия си корем не бе разбрал веднага какво го беше сполетяло.
- Мамка ти! - произнесе той с учудващо писклив глас и тикна в лицата ни една ловна пушка, която тресна на мига. Докато падах назад, си дадох сметка, че лявото ми ухо бе отлетяло нейде в магазина подир главата на Джони. Тялото му, някак нелепо завършващо само до раменете се свлече на пода и започна да трепери, докато негова та кръв се изливаше на мръсния под. От своя страна, Рино се бе трополил стенейки върху тезгяха, захвърляйки оръжието настрана. Аз се изправих като пияна и залитайки обляна в кръв, я докопах:
- Свършен си. задник! Ще се видиш в ада с твоето приятелче...
Второто дуло на пушката отнесе тила на Рино и сть клото на тезгяха под него. Всичко наоколо бе потънало в кръв като цех на китайска фабрика за кетчул. Отнякъде звънеше аларма, нечии лица надзъртаха през мръсната витрина на магазина, хора притичваха по тротоара от- пред, зачу се провлечен лай на полицейска кола, която наближаваше... И това сякаш ставаше извън шибаното ми съзнание! Смешно, но аз пристъпвах съвсем бавно в локвите кръв към вратата, с пушка подпряна на рамо и смеейки се с глас. Нещата около мен бяха като край на филм, в който лошите си бяха получили заслуженото. Когато копелето с нашивкн Кукс, щракна белезниците около китките ми, чух го да произнася с пребледняло лице:
- Закъса го. Рижата! Този път много...
Може да се каже, че дойдох на себе си едва когато решетките бяха зад мен. Това някак ме впечатли. Като малка много се панирах от униформите на властта. Но това беше тогава. В последствие разбрах, че всички са долни копелета и единственият им господ се нарича Пари, Власт и Удоволствия. Тикнаха ми доживот без право на помилваме. Сега ще трябва да си прекарвам тук, сред цветнокожи лесбийки и разни нещастнички като мен. Няма как, но дали навън всъщност е по-добре?


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!