Философия


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.06.2012




Истината понякога боли. Може би най- трудното нещо в живота е да откриеш истинското си "аз". Да разбереш какво ти харесва, какво наистина искаш... да знаеш кой си и какъв си. От дете винаги съм носила в себе си идеали и морални принципи, отричащи секса. Всеки път, когато виждах влюбена двойка по улицата я заклеймявах и с някаква дяволска завист ги мразех за това, което правят. Всеки ден от живота си ставах с мисълта, че мразя секса. Мразя. Но не вървят ли омразата и любовта ръка за ръка?
Може би това е най- трудното нещо, което съм правила в живота си, а и още го правя- да се боря със себе си. Това дали мразя секса или не, не може да ме спре да си падам по мъжете и да си мечтая това - онова за тях. Ах, каква примамка са само- големите им мускулести ръце, оголените им силни и потни гърди.... очите, светещи от желание при вида на жена. Да, харесвам ги, няма да отричам. А не изгарям ли и аз от желание при вида на сексапилен мъж в еротична ситуация? И още как! Ах, как го мразя този секс!
Вървях по улицата сама. Вече беше тъмно, към 9 часа. Връщах се от унивирситета, но вместо да се прибера направо в нас, се отбих в близкия интернет клуб. Вървях бавно, компания ми правеше сянката на малката ми слаба фигура, движеща се с мен. Чух шум след себе си и се обърнах дискретно за да видя какво става. След мен вървеше мъж- висок, чернокос, слаб... Хареса ми. Знаех, че ме следи. Беше ми интересно да разбера какво ще направи. Забързах малко крачката и завих рязко в друга уличка като се скрих зад едно дърво. Беше тъмно и той нямаше как да ме види освен ако аз не му се покажех. След малко се показа и той като минаваше само на метър от мен, можех да дочуя дишането му, да усетя и видя колко възбуден беше при мисълта си, че може да ме има. Внезапно минах зад него и го обгърнах с ръце като едната беше точно върху възбудения му член.
- Значи ме следите, така ли? - казах аз бавно в ухото му с нежен и страстен глас.
Той не каза нищо. Обърна се към мен, като притисна силно ръцете ми зад гърба, причинявайки ми болка. Приближи се и ме прегърна като държеше с една ръка моите ръце зад гърба, а с другата силно ме притискаше към себе си и ме целуваше. Очите му бяха катранено- черни, а косите- прави и също черни, нито много дълги, нито много къси, но падаха по лицето му и го правеха много сексапилен. Устните му бяха топли и влажни, а членът му се притискаше към таза ми и ме възбуждаше още повече. Той ми пусна ръцете, вземайки само едната в ръката си и с нея погали пениса си. Смъкнах бавно ципа на панталона му като продължавах да го целувам и галя с другата си ръка. Той затвори очи и се отпусна на оградата зад себе си, а аз взех члена му в ръка и започнах бавно да го галя. Досега не ми се беше случвало да държа в ръка мъжки член, но този първи път определено ми хареса.
Клекнах пред него и поех мъжеството му в уста. Той беше адски възбуден и адски твърд, а вкусът на уголемения му член ми хареса много. Засмуках го целия и чувствах как от напрежението пулсираше в устата ми, а след това нежно галех главичката му с езиче и я засмуквах и нея, а след това го поемах отново целия в уста, като стигаше чак до гърлото ми. Тази игра явно много му хареса, защото скоро свърши в устата ми. Спермата му потече като мед в устата ми и аз направо полудях от възбуда. Надигнах се пред него като продължавах да го мастурбирам. Погледът му беше леко мътен и неясен, може би като моя. Целунах го по врата и бързо започнах да си разкопчавам панталона. Свалих го до коленете, обърнах се с гръб към него и леко се наведох. Продължавах да държа члена му в ръка, насочвайки го към тесния девствен отвор на влагалището си. Сложих го между устничките и започнах да се търкам напред- назад. След това леко се притиснах към него и вкарах главичката на пениса му. Той стоеше като ошашавен и не знаеше какво става. Взе члена си в ръка и рязко натисна като го вкара целия в мен. Въпреки че бях много влажна ме заболя малко и изохках. Усещайки малката преградка, която беше минал, той започна да се движи малко по- леко и по- бавно. Държеше таза ми в ръце и ме притискаше силно към себе си, така, че да вкара целия си пенис в мен. Започна да се движи все по- бързо и по- рязко в мен, аз направо полудях от удоволствие. Усещах как всеки сантиметър от мен го приемаше и галеше, как навлизаше дълбоко дълбоко в мен. Изведнъж една гореща вълна ме обля и влагалището ми конвулсивно започна да се свива. Той продължаваше да ме обладава, и след малко си изкара члена от мен и започна да онанира. Обърна ме към себе си и вкара пениса си в устата ми. За втори път имах възможността да усетя горещата течност изливаща се в устата ми, неповторима слабост, която търсех да опитам много време след този случай. След като свърши за втори път той бързо се облече и избяга нанякъде. Видях, че носеше и пистолет и се зарадвах, че не му се е наложило да го използва.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!