Тя е идол


    Автор: anonymous
Публикуван на: 11.09.2013




Животът на професионалния спортист е тежък. Тренировките са част от живота ти, усилието те смазва неусетно с годините и накрая си просто машина за удряне и скачане. Хората гледат лицето ти, по което винаги има следи и белези и те мислят за животно, а и ти си такова. Вървиш като звяр, движиш раменете си с едно незабележимо на пръв поглед завъртане около остта на тялото, която обаче другите мъже забелязват. Особено тези, които също като теб имат охлузвания по кокалчетата на ръцете – повярвайте ми, бинтовете не пазят достатъчно. И така, всички те смятат за чудовище в човешки образ, особено лекарят на отбора, който тъпче старо момче като мен с най - новите, хай - тек анаболни и стероидни говна, измислени в химическата индустрия. Никой не ме пита, че на практика съм стерилен – особено сладката ми, перверзна женичка. Когато разбра, че не мога да й напълня корема дори и да се чукаме без презарвативи, се зарадва много и в началото направо ме раздъни от ебане. С времето обаче започна да ме презира, а с годините любовта й се превърна в нещо гнусно. Обаче я обичам и й угаждам. . . Къщата ни се подава иззад ъгъла на тузарската алея и с рязка маневра спирам БМВ - то пред гаража – това, щото дълбоко под грубата външност съм умно момче, което знае как да пази пари от разсипната си женичка. Още в началото взехме повечето неща на изплащане и гадните копеленца от банките си взимат тяхното от боксьорските ми премии. Тя похарчва почти всичко за лайф, ама повечето отива където трябва и така – еваш, еваш, изплатих си триетажната колибка в Драгалевци. Доволен съм. Съседа и той е доволен. . . щото е жив. Махва ми с идиотска усмивка и побързва да се омете от верандата си, като че ли мога да прелетя двайсе метра, да прескоча до втория етаж и да повторим последния си разговор. Тогава му изкъртих ченето, счупих му ръката и едното коляно, щото направил грешката да удари развратната ми женоря в мое отсъствие. . . докато се ебали в леглото ми. . . . Бе и аз не знам дали го бих, щото я е чукал, или защото й е посегнал. . . . . Ба си, аз дето трябва да я убия с голи ръце не й посягам, че мекерето. Пъзльото се прибира у тях, пък аз се залисвам, докато отворя портите и вкарам бмв - то, после отивам на вратата и звъня. Винаги звъня, щото обикновенно ключа отвътре е затъкнат, затова сега пак се набирам на копчето и след малко Ева цъфва на вратата, загърната само с пенюара за баня. Сладките пръстчета на двете й ръце са разперени, щото курвата си е лакирала ноктите – едва едва държи вратата й ми се усмихва, направо грее мръсницата.
- Влизай скъпи, тъкмо излизам от банята и стана такава навалица! - езичето й облизва малките, сочни устни, погледа й ми казва, че съм едно нищо за нея. Иде ми да я фрасна с левачката, обаче само свивам рамене:
- Каква навалица, скъпа? - питам за протокола, щото ми е ясна, а тя ми отвръща, докато ситни пред мен навътре в къщата.
- Ами тъкмо ми дойде на гости един стар познат, идва чак от Пловдив и не вървеше да го оставя отвън. Иди да му правиш компания.
- Както кажеш, скъпа – въздъхвам тихо и се дотътрям до кухнята, където се е паркирал тип с интелигентно лице, едри, но меки и пухвави длани и съвсем очевидно шкембенце. Пича ме гледа леко стреснато, щото тамън идвам от залата, където един авер успя да поработи малко над лявата ми страна. Изглеждам кофти, въпреки че старо момче като мен умее да се пази, дори когато ударите вече го настигат. Махвам му кротко да си стои на мястото:
- Аз съм Павлин, но може да ме наричаш и Павката, а ти?
- Жоро – отвръща оня и по очите му разбирам, че е дошъл да ебе жена ми и тя го е излъгала, че няма да се прибера. Сега се гледаме в зъркелите и пича започва да се насира от страх, щото ми вижда ръцете и раменете, и такова – погледа, и разбира, че работата е дебела като кура му в устата на жена ми, само че за негова сметка.
- И значи идваш от Пловдив, а майна?
- наливам си от винцето, дето му е сипала кучката и отпивам – по неква работа, а?
- Инжинер съм и такова. . .
- А глей ти, ми то такова, на времето и аз такова учих, ама се отказах заради бокса – примлясвам – ма не ми личи, нали?
- Не, честно – пича усеща накъде духа вятъра – не ти личи. . . . . Аз, такова. . . . време е да се прибирам в хотела. Такси трябва да хващам. . . той се побарва по мобилния, но в този момент вратата зад мен се отваря и Ева влиза, все още облечена в пенюара от банята. Дългите й крака се подават под пешовете й и за миг зяпам нахлузения на босо чиф сабо. . . . и си мисля, че трябва да стана и да й тегля един як пердах, щото тъпото копеле нищо не е виновно, ама знам, че няма да стане така. След месец или два ще ми се оплаче, че еди кой си и направил проблем и аз ще отида да му счупя кантара. Нещастника ще се окаже копелето пред мене и тогава ще хвърчат кръв и зъби, ама сега. . . сега е цар, петел в собствения ми дом! Малката й ръка ляга на моята и за момент гледам нейните финни, бели пръсти с дълги, тъмночервени и остри нокти, а когато накрая вдигам поглед, копелето отсреща вече е разбрало, че съм играчка в ръцете на тая курва и няма да му посегна. Тя се смее, докато навежда кукленски красивото си лице към моето и полугальовно - полузаповедно напомня на курваря, че бил искал да отиде до тоалетната. Той припряно се изнизва, а моята сяда до мен и се вторачва право в мен с котешките си, тъмни като сърцето й очи:
- Моля те, не го наранявай! Моля те!
- Няма! - изръмжавам и отпивам от гърлото на бутилката, при което хубавите й, перверзни очи се свиват неодобрително, ама толкова бързо, че едвам го забелязвам. Сега го е ударила на молба:
- Ти някой път ставаш страшен, мили, страх ме е да не му направиш нещо – докато говори, ръцете й свалят ципа на панталона ми и вадят пениса заедно с ташаците. Започвам да дишам учестено, а дългите й пръсти ме галят, ноктите драскат, тя ме целува. Целува ме разкошно, позволява ми да вкарам език между малките й, красиви устни и ме оставя да обвия ръце около тънкото й като на оса кръстче, да ги спусна надолу по извивките на ханша. После не се противи да плъзна едната си ръка по готините й, сегнати и сочни цици, а с другата да я погаля по дългите бедра и глезени. Обаче, когато посягам към обезкосмената й писана, ме стиска с нокти за ташаците:
- Това не е за теб! Знай си мястото, вълчо! Изохквам, обаче тя държи здраво и от джоба на пенюара вади малка каишка с микроскопично катинарче към закопчалката. Хваща ми кура и топките за основата с едната ръка и дърпа, а с другата слага каишката около шийката на слабините ми, затяга до болка и ловко я закопчава с микроскопичното катинарче. После доволна ми прибира карантиите в панталона и дори дига ципа.
- Сега няма да правиш проблеми, нали?
- Защо правиш така?
- Защото ебането с теб не е тръпка! Ти си стерилен! Знаеш ли какво е да поемеш в путката си пенис, който църка истинска сперма?
- Тогава защо си с мен?
- Когато няма истински мъже, ставаш за вибратор. Носиш пари, защитаваш ме! Когато остарея толкова много, че започне да ми личи, ти пак ще ми лазиш в краката, щото ме обичаш и ми прощаваш всичко – тя си усмихна на нещо над рамото ми и разбрах, че гостът й е чул малкия ни разговор. Тя му прати въздушна целувка и допълни:
- Какво повече може да иска една развратница от мъжленцето си?
- А аз мога ли да те помоля за нещо?
- Зависи какво?
- тя се обляга на стола си и присвива очи, докато пъха крак между моите и рязко, с умело преценена сила, ми стъпва на ташаците. Заради каишката те стърчат пред стегнатия ми корем и болката направо ме отсича. Краката ми се разтреперват и се задържам с ръце за ръба на масата, за да не се изсипя на пода. Тя обаче удря пак и в тялото ми се разлива толкова голяма слабост, че учуден навеждам поглед надолу и зяпвам тъмночервените нокти на краката й. Стъпва ми още веднъж и изстенвам напълно омаломощен, а коремната ми стена се гърчи в опит да се се свие. Обаче стоя изправен, за да може курвата да си играе с топките ми, което тя прави без никакъв срам и милост и този път падам на колене през ръба на стола.
- Щом вече си на колене, мога да чуя молбата ти?
- гласът й е станал дълбок и чувствен, изпълнен с очакване за разтърсващия ебън, който я чака с професионалния ебач, дето си го е поканила.
- Мога ли да гледам, докато се ебеш Ева? - хъхря, защото сабото й продължава да се стоварва върху подутата, трепереща торба, която представляват топките и пениса ми заради каишката й.
- Може разбира се, обаче Жорето трябва да е сигурен, че няма да му скочиш – усмихва се с красивите си очи и устни, след което ме изритва в кайсиите. Сядам на петите си и мога само да дишам и да се подпирам с ръце по пода, за да не се струполя, обаче чувам нежното й гласче:
- Облегни си гърба на хладилника, може да паднеш!
- Добре, Ева – прохъхрям и си громолясвам раменете върху вратата на хладилника, а копелето веднага довтасва до нея и нещо си казват с поглед, защото пича се смее:
- Кажи му да стане. Ще му покажа един два удара?
- Недей! Той е животно, мили – погледна го влюбено жена ми – винаги е опасен! В началото се опитвах да го направя истински роб, обаче копелето по никой начин не се възбужда от лизане на ботуши и бичуване по задника. Цялата му сексуалност е в ташаците. Останалото е машина за удряне! Той е животно, Жоро – нежните й ръце го галят възбуждащо - никога не му давай да стане! А ако някой ден го видиш да идва към теб, прави струвай, гледай да посегнеш между краката му. Глупака не са го учили да се пази там.
- С удоволствие, мръснице – той пъха палец в устата й и тя го засмуква с влажен поглед в големите си очи, а копелето се хили – обичам, когато истинска жена като теб знае кой е ебача и с кой може да си играе. Вади си пръста от устата й и я хваща за лявата цица:
- Няма да го повреждам, щото тъпанара не мое да тренира без ташаци, обаче ще ти направя кефа, да му стъпя отгоре!
- с тези думи пича си завърта лекото шкембенце към мен и стъпва където много боли, пък на мен само гръдния кош и раменете са подрени, иначе съм се проснал по гръб. Каишката на курвата ми тика ташаците и пениса нагоре като във фунийка за сладолет и на копелето му е удобно. Топките ми стърчат толкова много пред корема, че както съм легнал ми ги забърсва с пета откъм долната им страна. Прави го няколко пъти, все по
- силно и накрая нямам сили да вдигна ръце, за да прикрия стърчащите си нагоре ташаци. Ева се възбужда и се приближава, слага длани на меките му отпуснати рамене и го целува по бузата, после плъзва пръстчета надолу и започва да го гали по пениса. Пича се надува от кеф, гордост и чуство за всесилие и ме рита толкова силно в тестисите, че яките ми ръце започват безсилно да треперят и преставам да усещам краката си от таза надолу:
- Спри! Имай милост!
- Що, са си ми паднал, копеле нещастно – хили се оня и гали жена ми по голата шунда, а тя се намества на ръката му, за да й е по
- хубаво. Пръстите му почват да я барат по
- сериозно и тя затваря очи:
- Ти си велик, Жоро, той е нищо!
- Нищо ли си бе, пич, а?
- Нищо съм!
- Искаш ли да ме удариш?
- наглее копелето
- А ти искаш ли да се бием истински, като мъж срещу мъж?
- В тази стая има само един истински мъж. Ти не си, загубеняко, щото съм ти стъпал на ташаците. И мога да натисна – той го прави и болката е толкова голяма, че за момент припадам. Когато се съвземам, цялото ми тяло е като безтегловно и разбирам, че копелето е право.
- Така е, аз съм с пребити ташаци, а ти можеш да я наебеш. Направи го, човече, покажи й, че поне някой мъже не са играчки в ръцете й.
- С удоволствие пич
- надявам се да ти хареса как ще я цепна от ебън, а ти ще гледаш.
- О да! Наебете се, искам да я гледам как се ебе, тя е богиня!
- Тя е жена, глупако, и ще ми се върти на шиша, щото е влюбена в него.
- О, да, Жоре!
- тя сваля ципа на панталоните му и вади паламарката му, която е толкова голяма, че ташаците под нея изглеждат като орехчета. Ева започва да си прави магиите на кура му и той щръква като огромна краставица – а тя ту лекичко го стиска пулсиращо, ту го стиска дълго и нежно или пък с резки пускания и хващания. Толкова е опитна, че на ебача му става премрежен погледа, обляга си гъза на ръба на масата и я подхваща зад врата, след което лекичко я дръпва надолу да му коленичи. Тази курва, тази прекрасна, красива жена му угажда веднага и кляка на пети, а нежните й бели пръсти галят и драскат с дългите си червени нокти, устните й поемат пениса му и езичето й си играе с огромната главичка. Извитите й, красиви мигли трепкат, когато пича започва леко да се поклаща напред назад и да й го натиква до сливиците, а тя
- освен нежните стисвания
- започва и лекичко да дърпа слабините му. От началото до края го прави леко – първо надолу, после нагоре или настрани, след това внимателно ги врътка по остта на кура, докато през цялото това време пича държи нейната изящна и малка, красива глава между едрите си, но отвратително пухкави длани.
- Ева – прошепвам, докато болката и слабоста се сливат с желанието по нейните ласки – обичам те. Аз съм твоя собственост и обожавам да гледам как се ебеш! При тези думи тя извърта големите си, изразителни очи към мен и виждам, че зениците й са погълнали и без това почти черните ириси, щото й е толкова кеф, че премалява. В бялото на очите й има по една черна луна, родена от страст, която не е към мен. . . Тя прегръща с лявата си ръка дясното му бедро и притиска голата си като на момиченце шунда към глезена му, а без дължината на краката телцето й е толкова късо, че ближе кура му отдолу, по орехите. Прави го с любов, за каквато стерилен глупак като мен не е достоен. Аз съм нищо, цяло щастие е, че ми позволява да я гледам, докато се ебе. . . о, тя има дарба за това, превръща чукането в поезия, в литургия. . . о, само ако вместо да ми слага каишката на ташаците ме допускаше до себе си. . . .
- Ева, аз съм твой. Твой съм, Ева – мълвя, шепна от слабост, която не е причинена само от пулсиращата болка в тестисите ми, но и заради искрената любов, която изпитвам към нея. А тя само извърта големите си, изразителни очи и ми се смее с тях, докато устните й целуват кура на копелето. След миг го вади от устата си и с дълбок, чувствен глас се разсмива:
- Какво каза, че си?
- Струвам по
- малко от маникюра на лявото ти кутре!
- Наистина ли?
- толкова е възбудена, че не осъзнава как си клати дупето, докато притиска с бедра глезена му – аз пък много държа на нокътя на лявото си кутре, защото с него мога да драскам ей така куровете на истинските мъже.
- Тъкмо това казах! Че струвам по
- малко от него, Ева!
- казвам аз, но не внимавам и гласът ми излиза с обичайната си твърдост. Тя изглежда наранена от тона, който е доловила:
- Позлволяваш си да печелиш спор с мен?
- Не мила!
- отвръщам, но се усещам светкавично – всъщност да, с глупавата си мъжка гордост. . .
- Мъжката му гордост? Чу ли, любими?
- тя върти кожата на пениса му по остта му, а с другата си ръка взима бутилката от масата. За миг се забавя, за да смени ръцете, след което ме фрасва в окаишените, стърчащи нагоре слабини. Извиквам и понечвам да се свия и в същото време да се изпъна още повече, за да й е удобно за следващия удар, който за моя агония закъснява. В слабата й ръка полупразната бутилка се оказва неочаквано тежко и неудобно оръжие, ето защо тя се бави, прицелва се, губи време да целува нежно и вниматело неговите ташаци. . . след което стоварва бутилката върху моите и аз се свивам на кълбо, рева на глас и сълзите се стичат по брадясалото ми лице.
- Хайде, подложи се за ударите ми, хайде – гласът й е толкова гальовен, че въпреки неконролируемите болки се отпускам и главата ми отново опира във вратата на хладиника. Тя е внимателна и нежна, но това е само уловка:
- Как се чувстваш?
- Лишен от воля.
- Това е добре! Няма да те удрям повече, защото имам работа с този великолепен пенис, който сега ще поема в устата си – при тези думи набъбналите й от сладострастие устни целуват главичката на кура му и се плъзгат по нея. . . . с възторг и отчаяние разбирам, че тя наистина се целува с върха на пениса му. Разбирам, че съм готов да умра, за го вкарам на тази жена, но тя ме е набила по ташаците толкова силно, че в сравнение със сегашната болка, преди малко все едно не съм изпитвал нищо. Слабостта от окаишените ми топки и пенис пълзи по корема и гърдите, вцепенява ребрата и отпуска безсилно толкова силните ми в тренировъчната зала ръце. Мога само да охкам от болка и любов, докато обожаваната от мен жена си качва единия крак на хълбока му. Копелето наистина е с коремче и няма сила да задържи телата и на двама им прави, затова се обляга на ръба на масата и тя безсрамно скърца при всяко нейно нанизване върху огромния му, дебел и дълъг хуй. Бузките й се друсат някъде недостижимо високо над мен, тя и той започват да охкат, краставицата му влиза и излиза от катеричката й, а тя започва да стене и да отмята назад глава. Мократа й коса се люлее при всяко негово ръгване, месестите му лапи свалят от нея пеньоара и обхващат малките й рамене, а тя се повдига на пръстите на левия си крак и го обвива през кръста с другия. Страшно ловка е и сама се намества на пениса му, поема го до дъното на путкат си и се върти, извива, полюшва се от разкошното си, сочно дупе, разклаща го разкошно наляво
- надясно, а тънкото й кръстче се извива в дъга назад и тя увисва за него, сключила пръсти зад шията му. Копелето я завърта и слага дупето й на масата, придърпва я за кръста към себе с едното си пухкаво, месесто ръчище, а с другата стиска под мишница дясното й бедро. Тя се опитва да обвие с крака кръста му, но той я притиска плътно към себе си и я помпи толкова ентусиазирано, че краката й се клатят настрани, цицките й се полюшват всеки път, когато тлъстия му задник направи напред - назад, ръцете й треперят и със сетни усилия я задържат седнала на масата. . . . Дървото под нея скърца безсрамно, стоновете й са станали глухи и изпълнени с нега, в тях се долавя едновременно агония и екстаз, които стават все по - силни и накрая се превръщат във въздишки на покорство. Тя ляга по гръб и си намества задника отвъд ръба на масата, в ръцете му, които и въртят дупето върху кура му и в един миг със завист разбирам, че копелето я работи в ануса, а тя може само да разпери тънките си бели пръстчета с техните дълги, тъмночервени нокти и да му се отдава, докато я цепне. . . Започва да шепне името му и той се засмива, вади си го и започва да я боцка в задната дупка, но без да й го пъха, говори й мръстотии, от които тя прималява и неконтролируемо започва да си надига коремчето, както е легнала. Пича я завърта наобратно и когато страхотните й крака допират земята, й го навира в путката изотзад, натиква й го до сливиците, цепва я, навира й го до сърцето и кучката започва да вие, побъркана от любов. Върти му се на шиша, направо играе кючек и коленете й треперят неудържимо, толкова й прималява, че ляга по корем върху масата и кръглите й, сочни цицки се озовават в шепите му. Пича ги мачка като тесто, после нежно ги масажира, върти ги в лапите си, търга ги една в друга или ги бута нагоре към устата й, за да си ги целува, докато кура му прави осморки в корема й. Накрая той я хваща за дългите, черни коси и я опъва назад, докато тя се натиска със задник в него, извива я на дъга, пронизва я мощно и дълбоко няколко пъти и тя изпада в оргазъм. Сладострастни спазми я разтърсват от пърхащите мигли до малките пръстчета на краката, от тресящите се цици до изпотените от ебън бузи на дупето, от учестеното й дишане до дупчицата на путката й, която с влажен звук пуска и прибира в себе си огромния му кур. Пича я оставя да се съвземе, след което се дърпа назад, обляга се на прозореца и с усмивка на самодържец я оставя да коленичи. . . . . Тя застава пред него и протяга длан, обръщайки нагоре вътрешната страна на китката си – докосва с нея пениса му и протяга тънкото си вратле, за да го притисне между пръстите и бузата си. Търка слепоочие в пениса му със затворени очи и неясна, тайнствена усмивка върху набъбналите си устни, гали се в жезъла му, прокарва по него бузата и шията си, а отстрани изглежда точно като търкаща се в някого котка. Разгонена котка. . . . Влюбена курва, която целува пениса му и издава страхотен, прекрасен звук на мъркаща от кеф жена, а после бавно и нежно го поглъща до сливиците си. Запушва си гърлото, но не бърза да го извади от устата си, върти нежно глава и тихичко мърка от нега, а ръцете й галят кайсиите му и собствените й гърди. После главата й лекичко се обляга на ръката му, с която я гали по пламналите от възбуда страни. . . Проклет да съм – красиво е! Моли го с поглед и той сяда по турски, и обляга мократа си от пот риза на стената под прозореца, а тя се опитва да му разкопчае колана, обаче пича иска само тя да е гола и я намества върху себе си, позволява й да се наниже на кура му и после само я поддържа докато тя клечи над него и се врътка обезумяла. Толкова е възбудена, че сама се нанизва на кура му с бесни, полудели отпускания и надигания, полюшвания и бавни, мързеливи осморки. Сама търка красивите си, стегнати кълбета в него и поставя дланите му върху тях, за да може да си играе с набъбналите й зърна. По някое време той слага пухкавите си, слаби ръце на кръстчето й и я натиска надолу, а тя ръмжи, охка, шепне, трепери и стене от екстаз, който се превръща в опустошаваща, сладострастна агония. . . . . . . Още е задъхана, когато я слага на ръба на масата и разкрачва краката й, клякайки между разкошните й бедра. Главата му се върти нагоре - надолу и настрани, тика я напред или дърпа, стискайки леко, едва едва със зъби. Кара я да прехапва устни от щастие, да се смее на глас от гъдел, който преминава в конвулсивни потрепвания по цялото й тяло. Накрая моята непобедима в леглото курва изкрещява от трети оргазъм, който я събаря по гръб върху масата и я докарва до безсъзнание. В дишането й се долавят хрипове от слабост, тя пъшка от разтърсващите вълни на удоволствието и трябва той да я повдигне, за да видя пламналото й лице, затворените от нега очи и полуотворената, сладка уста. Тя е напълно наебана и отпаднало увисва на него:
- Как го правиш? Как можеш да си толкова добър?
- Зная как да се задържам, жено! Не съм като глупака със пребитите ташаци там долу – при тези думи двамата се засмиват заедно и смехът им е щастлив и дълбок, смях на хора, които са се чукали перфектно, качествено, до основата на пениса му и до дъното на путката й. Тя остава неподвижна няколко минути, след което се обляга на него и с леко залитане успява да се изправи. Още е замаяна, когато протяга крак и стъпва върху кайсиите ми. Болката, ударите и каишката са ги превърнали в огромна издутина, стърчаща нагоре от долния край на корема ми. Играе си с силата ми, която всичката е затворена там и нежно се усмихва:
- Кажи ми! Беше ли ти приятно да ме гледаш как се еба, робе?
- Побъркан съм от любов по тебе, господарке. Аз съм твоя собственост! Желая отново и отново да те пожелавам, докато се ебеш!

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!