Студентска тройка


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.08.2012




Живея с едно момиче на квартира, като двенките спим заедно на една голяма спалня от 60-те години, на която спокойно могат да се съберат и 4-ма човека. Таман се нанесохме в квартирата и аз се обадих на гаджето ми, че на следващия ден може да пътува. И наистина, моята любов пристигна. Прекарахме си чудесно. Така бях загоряла, че не можех да издържам. Искаше ми се да го хвана и да го скъсам от секс, но нямаше как – съквартирантката ми, все пак, беше там… !
Същата вечер тримата си легнахме. На сутринта той се беше събудил преди мен и започна много нежно да ме гали. Аз бях облечена в любимата му сатенена нощничка. Започна да гали гърдите ми. Зърната ми веднага се втвърдиха, почувствали възбуждащата ласка. Целуваше ме така страстно по врата, корема и гърдите, че бързо-бързо се събудих. Той ме погледна, усмихна се и продължи. Аз обаче го помолих да спре, защото съквартирантката ми спеше от другата страна и не исках да я разбудим. Но той не ме послуша и продължи. Реших да му отвърна и на свой ред започнах да го галя, и да го целувам. Бях му подготвила една много сладка изненадка...
Продължи да ме целува и да ме възбужда. Мушна се целият под одеалото и лекичко ми повдигна нощницата до гърдите. Започна да хапе нежно зърната им. След това се засмъква бавно и нежно надолу към пъпчето ми. Не спря там, естествено и продължи към “тайното ми място”. Започна да ми целува бедрата от вътрешната страна, като бавно и полека се доближаваше към ръба на прашките ми. Леко ги премести надясно и ми облиза путката. Аз изсвистях от възбуда. Още един път го помолих да спре за да не събудим съквартирантката, но той отново не ми обърна внимание. Вместо това леко се надигна, целуна ме и се върна под завивките, където бавно започна да ми сваля прашките, където именно го чакаше моята малка изненадка…
Бях се избръснала “до блясък” и щом ми свали гащичките, веднага забеляза промяната. Знаех че ще му хареса да си махна и малкото косъмчета, които имах. Започна настървено да целува напращелият ми клитор, да го ближе и да си играе с него. Не можех да се сдържам и започнах така силно да пъшкам, че събудих момичето. Тя се обърна, видя ме и се зави през глава. И на нея й стана малко неловко. А той продължаваше да ми ближе клитора без да разбере какво става. Не се сдържах. Усетих как Нора, съквартирантката ми, започна да мърда нещо под завивката си и да пъшка. Досетих се какви ги върши, бързо я отвих и зърнах онова, което вече се бях досетила, че ще видя – галеше се по клитора…
Беше се съблякла чисто гола. Никога досега не я бях виждала гола. Установих, че и тя е избръсната. Пуснах й ръка, докато приятелят ми ме лижеше и хапеше. Той, горкият, усети че става нещо нередно и се надигна. А като ни видя какви ги вършим, стана и излезе от стаята. Аз го извиках да се върне и да ни задоволи и двете. Не можех да си го простя, че му го казах, но толкова силно бях възбудена и така го желаех да проникне в мен, че просто не издържах и бях готова да се примиря дори с това, че ще чука и друга, че ще чука и Нея… !
Той се върна и продължи да ми върти орална любов. Само че още по-страстно и възбуждащо. Леко започна да ми гали влагалището с един пръст, целувайки в същото време клитора ми. Молех го да проникне в мен, защото не издържах повече. Докато ми хапеше клитора, бръкна с пръст вътре в бръснатата ми слива. Аз извиках от кеф, а с Нора още по-страстно започнахме да се целуваме и да се галим. Усещах как ме наближава оргазма, който съвсем скоро наистина ме навести. Беше толкова дълъг и силен. Уха… !
След това го накарах да легне по гръб на леглото. Свалих му боксерките и пред мен се откри най-красивата гледка: неговият възбуден и голям член. Така се беше надървил, че ми се стори, че даже е пораснал, кура му с кур! Започнах да го ближа, а той сложи Нора над главата си да се опре на спалнята и сега започна да смуче нейната путка.
Малко по-късно аз станах, обърнах Нора към себе си и се настаних на големия му, готин кур. Започнах да се клатя нагоре-надолу, целувайки гърдите на Нора, докато приятелят ми продължаваше да й ближе путката. Станах от него и легнах на леглото по гръб, а той пак проникна в мен. Бързо, рязко, докрай – точно както най-обичам да ме ебе. През това време Нора ми хапеше зърната…
Усетих го как се изпразни в путката ми, което и мен доведе до оргазъм. Почувствах топлата му сперма във влагалището си. След това станах и му прошепнах на ухото да изчука и Нора. Той ме погледна и отказа в първия момент. Тогава ги сложих да легнат един до друг и им казах, че аз съм задоволена вече, и сега е техен ред. Нора стана и му хвана кура с уста. Започна да го възбужда отново. Аз пък я хванах за дупето и прокарах език от ануса до клитора й. Започнах да я ближа и възбуждам, докато тя му въртеше свирки.
След като се възбуди отново и кура му се надърви, той стана, гепи я за гъза и проникна в нея. Започна да влиза и излиза бавно от нея, а мене ме целуваше. Нора се загърчи от екстаз. Доста бързо свърши, мръсницата.
И тя като мене не можеше да повярва на глупостта, която бяхме направили: да си поделим човека, когото безумно обичах. Но затова пък и двете останахме адски доволни от секса, който получихме от него… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!