Нощни птички


    Автор: anonymous
Публикуван на: 03.08.2012




Неприятно е да караш нощни смени в интернет клуб. Единственото, което правиш е да пускаш хората на компютрите и да взимаш парите. Но една нощ във клуба влязоха две мадами, които явно се връщаха от някакво парти. Едната беше доста слаба, с малки гърди и дълги, стройни крака, а другата - със закръглен задник и чифт цици, които опъваха блузката й като че ли бе напъхала дини под нея.
- Сигурно е доста самотно да стоиш тук цяла нощ без компания, аω Тя се облегна на бюрото, показвайки ми дълбоко си деколте, от което дините й направо изскочиха навън. Курът ми "удари камбаната", но не казах нищо, а и не знаех какво да отвърна. Двете бяха толкова горещи, че... явно не си бяха наваксали на партито, защото Лили се облегна на рецепцията още повече, почти лягайки на нея и пъхна език в устата ми. Другата я заобиколи и идвайки при мен, започна да разтрива слабините ми. - Момичета... да заключим вратата, а(слава богу нямаше никой) Двете веднага одобриха идеята, аз завъртях табелката на вратата “Отворено” наобратно и миг по-късно те вече лежаха в поза 69 пред мен. Останах сам, докато гледах как Деси лиже путката на Лили и дразни клитора й с език. Приятелката й обаче не оставаше по-назад и също дразнеше меките й части с език. Чудех се дали двете не са лесбийки, които си търсят някой само да ги гледа и реших да разбера. Приближих се до задника на Деси и я пляснах по дупето. Тя плъзна ръце по възглавничките си, пръстите й попаднаха още по-надолу и тя силно разтвори двете си срамни устни. Розовината й отвътре лъсна. Аз напъхах главичката на кура си вътре и тя изстена. Това не ме спря и заврях и останалата част от хуя си в мъхестата й прасковка. Деси пак изохка и аз започнах да я работя отзад. Тъй като сега Лили нямаше как да лиже путката й, се зае да облизва ташаците ми. Това беше любимата ми поза – две жени в 69, да чукам горната, докато долната се забавлява с топките ми. Деси бе вдигнала глава от катеричката на Лили и тя, полудяла от липсата на допир в подобен момент, започна да вика с ташаците ми в устата си:
- Плиши ме, плиши ме... което трябваше да означава “ближи ме, ближи ме”. Изричайки “ме”, за да оформи “м”-то, тя така плътно прилепи устни в топките ми, че почувствах как ще се изпразня. Задържах спермата си в тях, за да не тръгне по кура ми и продължих да чукам Деси. Рекох на шега:
- Я кажи още веднъж “ме”. Лили обаче наистина го направи и аз отново усетих как ще се изпразня. Лили разбра намека ми и започна да вика “ме”, “ме”, “ме”, и скоро целите ми ташаци бяха обсипани с целувки. Тя плъзна език точно по границата между топките и кура ми, който се надигаше и спадаше от възбуда.
- Леле, колко си се надървил! Тази реплика така накара сперматозоидите ми да скочат, че вече не успях да ги задържа в убежището им и те тръгнаха на дълга разходка по кура ми. Разбрах, че скоро ще излязат и от него и затова взех радикално решение:
- Сега ще те ебем в гъза! Бързо измъкнах члена си от хралупата й и допрях главичката му в ануса й. Напънах, тя хлътна вътре и сред виковете на Деси й го надянах до края. Лили се поизтегли малко нагоре, за да може и сега да лиже мъдетата ми. Тя ги пое в устата си и завъртя език по тях. Лапаше ту левия ми тестис, ту десния, после целите ги натъпкваше в устата си и когато ги пускаше, ефектно пукаше с тях, което ме изкарваше от равновесие. Вдигна ръка и не видях накъде я насочва, но много скоро разбрах. Помилва полукълбетата ми и втикна средния си пръст между тях. Започна да ме пипа по дупката отзад, да целува бедрата на Деси, клитора й и топките ми. Те ми се люлееха, но тя ги лапваше и задържаше в устата си.
- О-ох, Лили, стига, че ми идва... Вместо това обаче, тя шумно ме замляска по кура. Целуваше едновременно и моя кур и нейното дупе. Извади език и го постави на долния край на задника й. Протегна го малко нагоре и го опря в кура ми. Така докато шибах Деси отзад, аз сам разхождах целия си пенис по езика й.
- О-о, Лили, не издържам вече...
- Аз нищо не правя... И беше права. Тя нищо не правеше; само бе залепила език за ръба на гъза на Деси и дори не го мърдаше. А аз полудявах! От това усещане зашибах приятелката й толкова силно, че тя се загърчи неистово. Само че не успях да направя и 5 фрикции и почувствах, че сперматозоидите ми са на края на кура ми. Измъкнах го светкавично и започнах да се празня между двете й бузки. Кремът ми удряше ануса й, капеше по путката й и накрая се стичаше в устата на Лили.
- Искам и аз... Тя се извъртя и аз насочих второто изригване към Деси, която зяпна срещу мен, но пое само половината, защото другата половина ороси лицето й.
- Вдигни глава! Тя го стори и разтвори устни още повече. Третият залп се вля направо вътре. Тя примлясна щастливо и като се наведе да целуне Лили, изплю в устата й цялата си порция сперма. Лили я прие охотно, а после целуна Деси, която изсмука от устата й всичката течност. Тя вдигна глава към мен и отвори леко устни да ми покаже как секретът ми се стича от устните й по брадичката й и капе по гърдите й. Лили веднага започна да облизва циците й, поемайки соковете ми. Аз хванах кичур от прекрасната й, лъскава коса и избърсах с нея кура си. Без да обръща внимание на това, Лили продължи да лиже зърната на Деси. Деси пък продължаваше да пуска по малко сперма от устата си и когато тя паднеше на гърдите й, Лили я изблизваше. Гледайки как двете момичета се къпят и забавляват със слузта ми, аз се надървях отново.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
Дата:  01.09.2023 09:36:04Изпратен от:  директора на БАХУРНИЯ завод
Виж ти за какво си мечтаели едно време в нет залите дежурните студентчета.
 
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!