На Джумаята


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.02.2012




На Джумаята има едно лудо момиче. То е на възраст между 18 и 19 години, но има нещо недотам развито в тялото си. Доста е едро, с дебели бедра и задник, но с не много големи гърди. Има къса коса и дебели бузи. Очевидно има някакво изоставане в интелектуалното си развитие. Направи ми впечатление много отдавна. Там е работата, че аз по принцип имам доста извратено сексуално съзнание и предпочитам всякакви странности пред нормалните мацки. Така например се вазбуждам от старици, от дебелани, от жени с отпуснати шкембета или необръснати путки и мишници. Затова и момичето от пред Тримонциум привлече вниманието ми и аз започнах почти всеки ден да се разхождам там и да я наблюдавам, а вечер дълго да мастурбирам представяйки си сексуални сцени с нея. Търпението ми се след близо месец такива наблюдения, когато изненадващо я видях да пишка застанала до една пейка. Това беше нещо безумно, защото край нея минаваха хора, а тя просто си пикаеше и никой не й обръщаше внимание. Междукрачието й беше доста окосмено, но въпреки това се виждаха дебели и зачервени срамни устни. Златистата й урина пръскаше по краката й (обути в анцук), което допълнително ме подлудяваше. Усетих, че се празня в слиповете си и че издайническо петно изби по панталона ми. Обърнах се и се прибрах обратно вкъщи, където цяла нощ онанирах мислейки си само за моята странна недоразвита любима.
Няколко дни по-късно, най-сетне се престраших да я заговоря. Оказа се, доста възпитано момиче, само че имах чувството, че е най-много на 7-8 години. Черпих я сладолед и шоколад, а накрая й дадох и два лева да си купи кола. През следващите няколко дни я черпех непрекъснато, въпреки че се притеснявах, какво си мислят продавачите от Джумаята виждайки ме с момичето. Не можех да проведа свестен разговор с нея, но за сметка на това си организирахме игрички, при които я опипвах цялата. С неудоволствие окрих, че въпреки че нямаше такъв вид беше доста мръсна. От нея се носеха всякакви неприятни миризми - от под мишниците й на пот, от устата й на немити зъби, от гъза - на (няма нужда да го споменавам) и от путката на урина. При все това момичето ме възбуждаше и постепенно тези недостатъци дори започнаха да ми харесват.
След една седмица се осмелих да я поканя там където живея в момента (на един не много отдалечен таван). Качихме се, боричкахме се, нарочно говорех за секс и тя ме помоли да си покажа пениса. Извадих го, и тя много му се учуди. След това се съблякохме и двамата и започнах да я галя и целувам. Миризмата на урина от вагината й ме вдъхнови и я помолих да отидем в банята и да се изпикае пред мен. След това се наведох и изпих последните капки. Започнах да я лижа по клитора и това явно й хареса. Путката й беше космата с дълги сплъстени косми. Бръкнах й и в гъза, което май не й хареса толкова, но не се усмели да ми възрази. След по-малко от пет минути шпаклата ми свърши работа и тя се заизвива от страст, празнейки се. Очевидно й беше за първи път, защото ме гледаше с големи учудени очи. Не чаках много време, а я надупих и започнах да й го вкарвам. Тя се разпищя, като заклана и чак тогава се усетих, че е девствена. Нямаше сила, която можеше да ме спре обаче и продължавах да я чукам. Пенисът ми целия стан в кръв, но не спирах докато не усетих, че свършвам. Извадих го и й се изпразних върху лицето. Тя беше страшно изненадана, но не можа да реагира. Само плачеше. Изглеждаше като че ли много я боли, затова я прегърнах и зауспокоявах. Държах в ръцете си това невинно създание, заравях физиономията си в косматите й миризливи мишници, разтварях също косматия задник, ближех отпуснатите малки цици и осъзнавах, че това момиче от днес нататък ще значи много за мен. Въпреки старанията ми не успях да я успокоя. Почти виейки от болка тя си тръгна, като я изпратих до входа долу. Върнах се и просто не осъзнавах какво съм направил. Чувствах се най-щастливия човек на света, но страшно неудовлетворен. Ако все още беше тука мисля, че пак щях да я чукам независимо от сълзите й.
Седмица по-късно отново й купих сладолед и започнах да си говоря с нея. Въпрос на време беше пак да вкарам сладката ми, тъповата миризливка в леглото. С ужас осъзнах, че това странно създание ще бъде жената на живота ми.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!