Богините на похотта


    Автор: anonymous
Публикуван на: 28.06.2012




Платинената блондинка Роси беше от оня тип жени, които не можеха да отидат до магазина, без да срещнат по пътя поне девет мъже, с които са се ебали. Тя просто беше откърмена със секса, в семейството на бивша проститутка и сутеньор. Разбрала още от рано, че сексът е мощно оръжие, с което може да манипулира мъжете за да постига целите си, тя го използваше безогледно.
Купонът в живота на Роси обаче започна, когато най-неочаквано взе, че спечели от тото-то. На майтап плиткоумната омайница си беше пуснала фиш и макар, и преди това да не живееше зле, сега животът й се превърна в сбъдната приказка. Сбъднатата приказка на една мъжеядка, на една заклета куродръвка…
Роси си купи къща-палат в покрайнините на София и започна да пълни този палат – познайте с какво? Не с мебели, естествено, а с млади момчета, които събираше отвсякъде. Тя непрекъснато обикаляше улиците с мъжки курви, евтините бардаци и сборищата на наркомани, откъдето подбираше само най-доброто и свежото, приютявайки избраниците в своя палат. Там на момчетата не им липсваше нищо: ядяха три пъти на ден и се чукаха като подивели – какво повече можеше да желае един доскоро бездомен или отчаян от живота младеж. Така много скоро платинената блондинка от Казичене се сдоби със свой собствен харем, на който би завидял и султана на Бруней.
Текучеството беше сериозно, но в къщата постоянно пребиваваше група от не по-малко от петнайсетина млади кура. Всяко ново момче пък се посрещаше със специално организирана оргия в негова чест, в която вземаха участие всички. Роси нямаше много приятелки-жени, но пък онези които имаше, бяха от малкото привилигеровани да присъстват и участват в тези оргии.
Тази вечер й гостуваха две нейни приятелки от занаята – Лили “Гърлото” и Нана. И двете бяха елитни курви, и в тяхна чест гостоприемната домакиня организираше пищно парти-оргия, в стил садо-мазо, в голямата зала край покрития басейн. Роси се появи в целия си блясък облечена в секси кожено облекло, държейки в едната си ръка дълъг бич, а в другата двоен повод с две съвсем млади момчета, които пълзяха на четири крака зад нея. В другата част на залата, заобиколени от цяла дузина полуголи жребчета, които се надпреварваха да им прислугват, върху разкошен диван я очакваха двете й приятелки.
-Как са моите две сестрици, липсва ли им нещо – поздрави ги топло Роси и трите щедро се разцелуваха, ръсейки наоколо облаци парфюм и екстроген.
-Всичко е супер, Роси – увери я едрогърдестата Нана , която беше гола от кръста нагоре и младите мъже наоколо поглъщаха с погледи, поне засега, чудната гледка.
-Това си е просто като една шибана, сбъдната мечта, кучко! – въодушевено се изцепи Лили “Гърлото”, след което малко грубо придърпа за верижката, която стискаше в ръка, красив блондин с мерки на манекен и му лепна сочна целувка с език.
Партито започна с леки “месни хапки” и целувчици, продължи със сметана, ягоди и шампанско, изсипвани от сребърни купи направо върху свежата, млада плът на момчетата и обирана оттам само с езици, за да прерасне в разюздана оргия с дози кока, цветни хапчета амфетамин и зверско ебане. Трите куртизанки бяха като подивели. Желанията им се изпълняваха безусловно от групата всеотдайни младежи и сексуалните им фантазии на мига се превръщаха в реалност.
-Това ми е мечта още от тийнейджърка – сподели с приятелките си Нана пред редичката от навирени, голи, мъжки дупета строени в краката й, след като само преди минута двама младежи яко я бяха лашкали в поза “сандвич” върху големия дюшек до басейна.
–Скъпа – обърна се тя към господарката на дома – би ли ми услужила с това за миг…
Роси й подаде бича си и Нана веднага го вкара в употреба. “Жилото” изсвистя във въздуха и зашари из редичката. Чуха се няколко болезнено-възбудени стона и тук-там хихикане. Младата жена отново замахна и този път удари по-силно. След четвъртото-пето изсвистяване на “жилото” хихикания повече не се чуха…
До нея на дивана Лили също се вихреше с всички сили, впрегнала да й изпълняват желанията двама бая надарени младежи. Единият беше коленичил между разтворените й бедра и усилено лижеше рунтавата й катеричка и вечно зиналото й анусче, докато тя самата духаше на другия, обвила сочни устни около мощния му хуй, на който би завидял дори Роко Сифреди.
След като хубаво “изрисува” в любимия си кървавочервен цвят голите гърбове и стегнати дупенца на групичката младежи, Нана се присъедини към колежката си на дивана и се отдаде на ласки, както и на едно друго, също много любимо свое занимание – воайорството. Двама младежи бяха преплели тела до басейна и в нейна чест правеха показно на позата “69” в “хомо” вариант, налапали до корен надървените си пениси.
Междувременно “Кралицата на нощта”, Роси, беше седнала на трона си, поставен в специална ниша в стената и група младежи веднага се бяха заели да “измият” с езици босите й стъпала.
На дивана Нана забелваше на “турска чикия” строен хуй, като от време на време го мацваше с течен шоколад и го облизваше. Между краката й пък мургав красавец с перфектно тяло и ангелско лице помпаше бедра, чукайки я в приспивно темпо.
Лили “Гърлото” също не скучаеше. Чернокосата жрица на любовта със сочни устни и шармантна бенка малко над горната, се беше топнала със своите трима самци в басейна, където преподаваше уроци по подводен секс. Красавицата се беше облегнала в единия му край, а две от момчетата на смени се гмуркаха да я лижат под вода. Третият пък беше излязъл отвън и разкрачен точно над главата й, с леки приклякания, й го подаваше в устата…
В подножието на трона си Роси обяздваше младо жребче – новото момче. Цяла гора от ръце ги докосваха и милваха, въздигайки удоволствието им на друго ниво. Младежът геройски издържа до втората смяна на позата, но когато Роси му позволи да я обладае от “задна прашка” в ануса, не издържа и хвърли няколко фонтанчета сперма върху голия й гръб.
Спермата беше в основата на “Гранде финале”-то на вечерта. Яхнали по един кур в средата на кръг от млади мъжки тела и напърчени, свежи пениси, трите куртизанки скоростно лигавеха минети и лъскаха чекии с по една ръчичка, докато в другата всяка държеше дълбока сребърна купичка. Скоро първите струи мъжки нектар заизвираха от напращелите курове и започнаха да пълнят въпросните купички. Двайсетина хуя изпразниха до капчица скъпоценнното си, течно съдържание, напълвайки купичките някъде до половината. Последните пениси, които жриците изпразниха, бяха на жребчетата, които бяха обяздвали допреди малко, след което кикотейки се превъзбудено се събраха около голямата “шведска маса”, придружени от внушителния си антураж. Там красавиците допълниха сребърните купички със сметана, плодов сок, ягодки, млечен шейк, сладолед и шампанско.
-Пия за нас и всички жени, които си знаят цената, и знаят как да подчиняват тия нещастни копелета, мъжете! Този свят ни принадлежи оше открай време и така ще бъде навеки! – Въодушевено вдигна тост господарката на дома.
-За нас!
-За женското господство!
След това среброто издрънча и трите надигнаха купичките, отпивайки с наслада от гъстата амброзия.
-Ммм, че вкусно! – сладко се облиза Нана.
-Наистина е гот!
-Супер! Сега на екс!
Отново надигнаха купите и този път не се спряха, докато не ги пресушиха до дъно. Мъстите омайници обаче още не бяха свършили с младите жребчета. След като опразниха сребърните купички, те ги ставиха на мраморния под и след като си намигнаха заговорнически, приклекнаха над тях, разтворили бедра. Миг по-късно между бедрата им рукна “течно злато”. Момичетата уринираха и много скоро всяка от тях напълни догоре своята купичка. Сетне отново се изправиха и Роси кресна с нетърпящ възражения тон към младежите:
-Веднага да ви видя в редичка по един! На всеки се пада по глътка от всяка купичка. Ако остане и капчица вътре, ще повторите… !
Не беше за вярване, но младежите щяха да се избият, кой да бъде пръв и по-напред в редичката… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!