Kогато тя се появи в живота ми


    Автор: anonymous
Публикуван на: 11.01.2013




Когато тя се появи в живота ми , тоест когато я видях за първи път не беше нищо особено работеше в фирмата която и аз виждала съм я доста пъти, но дори не предполагах че някои ден ще се влюбя в нея. Разбира се веднага ми направи впечалтение, че е много красива жена, че се облича добре и така нататак но нищо повече. Нямаше любов от пръв поглед или каквото и да било друго. След една година по стечение на обстоятелствата се наложи да работя с нея в един екип, казах си какво толкова все пак е красива . надявам се да е и умна и всичко щеше да е ок. Не мога да отрека че имах някакви симпатии към нея, но те бяха по скоро приятелски и далеч не любов или нещо от типа на влюбването. Просто ми беше симпатична. И така на 13 Ноември беше пърбият ден в които щяхме да работим заедно. аз разбира се като една перфекционистка бях подранила много преди уговорения час . ама това си ми беше сякаш професионално изкривяване. Мразех да чакам но и да ме чакат също , а и все пак за първи ден , няма как трябва да направя впечатление .
Влязох в кабинета си и се настаних удобно . имаше цели 10 минути, пъснах си компютара и се зарових в нета. Изглежда времето е минало без да усетя , но така е във виртуалния свят всичко минава неусетно. На вратата се почука даа казах аз и продължих да се гледа в компа си . Вратата се отвори и тя влезе незнам защо но когато я видях се усмихнах веднага. Последва запознансво и от дума на дума се сработихме идиялно. както се изразяват в нашият бранш паснахме си . Няколко дни работехме по много важен проект за фирмата и ни се налагаше да оставаме до късно след работа. НО учудващо времето прекарано с нея минаваше много бързо и работата сякаш едва ли не се вършеше много лесно от самосебе си. И двете имахме много идей за проекта , който доста често бяха едни и същи. Почти цялата седмица беше минала . без да я усетим и двете давахме всичко от себе си за да направим най доброто. В процеса на работа се привързахме една към друга , размениме телефонни номера, имейли. говорехме и обсъждахме почти всичко. Направи ми впечатление че тя идваики сутрин , идва сякаш от някаде кадето едва ли не я изтезават , и в мига в които ме види и е близо до мен на лицето и блясва усмивка. Помислих , че си внушавам. Но в четвъртак сутринта тя се появи също като мен по рано и то доста по рано , когато я видях . се пошегувах " и ти започна като мен да идваш по рано то маи е заразно това моето състояние на работохолизъм" тя се усмихна и каза "не , просто знам че идваш по рано , и. тя млъкна .
И Какво- казах аз . Ами за да не стоиш сама , за компания !Идеална компания казах аз тя се засмя . Но това извинение не мина, знаех че нещо не е наред. ПОзнавах я много добре , и усещах че има нещо, но замълчах . И тази вечер останахме до късно , нямаше никой в офиса освен нас двете. Тя седеше до мен и двете довършвахме работата . Охх сичко ме боли вече каза тя. Тогава я погледнах стори ми се че на лицето има синина но си помислих че съм преуморена и само ми се струва. Но за първи път днес я погледнах в очите от работа нямах време да се разсеивам. докато тя почти цял ден , периодично ме наблюдаваше. Усетих , но нямах нищо против. Хаиде да изпием по нещо и ще продължим. -Добре каза тя. Станах и я хванах за ръката -Хаиде тругваи . Добре , каза ми тя , но каде . Ето тук на дивана ще поседнем . След малко и двете седяхме на дивана и пиехме сок. Много работа свуршихме . Да каза тя но когато работя с теб и си наблизо , ми е спокоино и работя много лесно. 'погледнах я и видях синината на лицето и . този път не се заблуждавах. Така е казах аз, гледах я и почусвах сраноо нещо. испитах желанието да я прегърна. Докато го мислех внзезапно тя вече ме беше прегърнала , аз веднаха и отвърнах и вдете седяхме прегърна ти на дивана . Уестих как те се отпусна в обятията ми, След коеот тихо каза хубаво ми е с теб, спокоино ми е и незнам защо но се чуствам много добре когато си наблизо, а сега в обятията ти се чуствам сигурна и защитена . Не казах нищо , нямаше и нужда просто я притиснах по силно до себе си. тя се разплака . какво има попитах аз , но не я пуснах а продължих да я прегръщам . спокойно всичко е наред те само ме погледна и каза да знам защото ти си тук и всичко е наред. тогава видях синината на лицето и беше доста добре закрита с грим но от толко близо личеше. докоснах лицето и и попитах какво е това. нишо побърза да ми каже тя. Как така нищо . кои ти го причини. кажи ми. Ядосах се, и то много. искам да ми кажеш кой е бил и ти обещавам че аз лично ще се разправям с него. никои няма да те удря и наранява. Бях се разгневила. Тя ме прегърна , и каза спокоино няма нищо. Има и още как , кажи ми моля те коии беше . Няма да позволя никои да те наранява чу ли ме?!!Тя отново се разплака . спри да плачеш чу ли погледнах я в очите и видях колко много самота , болка и страдание има в очите и.
Рeших да не я притискам . хеи искам да знаш че имаш мен и аз няма да позволя вече никои и нищо да те кара да се чустваш злае разбрали. Да знам каза тя . и започна да ме целува . бутна ме назад аз не се съпротивих защото я желах невероятно много легнах а тя продължи да ме целува и да ме съблича. след минути бяхме голи на пода прегрущахме се ръцете ни обхождаха тялото на другата , , изчукахме се няколко пъти като си доставяхме взаимно удоволствие. След което се облякохме , и не спирахме да се целуваме въпреки че само преди миг се бяхме чукали се желахме пак. трябва да тръгвам каза тя. не моля те остано само 1 минута . сега аз имам нужда от целувките ти. имам нужда от теб. тя ме прегърна целуна ме . а тя целуваше невероятно , чуствено и страстно. тръгвам скъпа моя утре ще се видим рано , рано. Аз я бях прегърнала и не исках да я пусна , не остани моля те само още няколко минути тези няколко часа до утре ще са вечност за мен. знам за мен също каза тя но сега найстина тругвам хаиде скъпа моя целуна ме отново . исках само да ме целува и прегръща и не исках да си тругне , , , Но уви нямаше как тя излезе набързо от офиса аз останах вцепенена . незнах почти нищо за нея освен общи неща. а туко що я бях изчукала . и не само това осъзнах и чиствах че имам чуства към тази цена. прибрах се и с нетърпение чаках да доиде утрешния ден.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!