Един ГЕЙ сънува - част втора


    Автор: anonymous
Публикуван на: 11.12.2011
На другата сутрин...
Станах облякох се. Татко го нямаше в леглото. Отидох до кухнята. Там беше той. Видя ме… Попита ме дали искам палачинки, каза че майка ми ги е направила и оставила за закуска и че е тръгнала за работа. Аз го погледнах и му казах, че искам. Той ми сложи и ми каза ,че има голям махмурлук. Много го боляло главата. Каза ми че снощи е пил с приятелите си и нищо не помни. Аз се зарадвах ,но си замълчах. Той ме попита дали майка ми е казала нещо че е бил пиян. Аз казах не. Попита ме как съм.
Аз не му казах че ме боли задника от неговия хуй, и си замълчах. Казах ,че съм добре. Той каза че трябва да тръгва и ми каза чао. Аз му казах чао но го спрях и попитах, дали може да остана в моя приятел да нощувам защото имаме много да пишем. Той се замисли и каза да. Аз се зарадвах.
Тръгнах на това гадно даскало.
Като го свърших аз наистина отидох да спя в един мой приятел. С него бяхме много добри приятели. Учехме от 1 клас заедно до сега.
В приятеля...
Аз пристигнах в приятеля си. Неговите родители бяха разведени .Той живееше при баща си. Той беше пияница.
Тази вечер у тях се бяха събрали баща му и още двама негови приятели.
Стана около 23 часа. Те се напиха много. Ние ги наблюдавахме през дупката на вратата. Те си изкараха бастуните и започнаха да ги лъскат. Ние нарочно влезнахме уж да им сипем още да пият. Единият беше облечен в синьо , другия в сиво.
Синия погледна приятеля ми и го извика при него. Той отиде и седна до него. Той му натисна главата и му я допря до хуя си, ясно беше че иска свирки. Ами приятеля ми и това чакаше. хвана му го и започна да му го смуче. Баща му и другия с сивото бяха седнали на дивана. Те ме извикаха да отида до тях. Като видях кура на бащата на моя приятел направо се учудих беше около 28 см.,а на другия 22-23 см.
Бащата ме хвана ,а другия ми свали гащите. Мъжа с сивото ме сложи на хуя си , бащата ме накара да му правя свирки.
Приятеля ми беше спрял да прави свирки а беше обърнал пияния с синьото да го ебе. направо приятеля ми го скъсваше.
Аз станах и вкарах хуя си в устата на бащата приятеля ми и го разлашках. Другия си свали гащите ми и си вкара пръста в задника си. Бащата на приятеля ми не реагира особено. Мъжа със сивото си изкара пръста от задника ми и взе една свещ от масата и ми я набута. Мисля ,че от предната вечер задника ми е доста разширен. Нямах проблем с свещта.
Мъжа с сивото стана и ми се надупи. Аз се възползвах, започнах да го еба. Бащата на приятеля ми правеше свирки на приятеля ми. Аз придърпах мъжа с сивото към тях и започнах да правя кавали на бащата на приятеля ми. С П Е Р М А на всякъде се разнесе. Започна да вони на ма сперма, но никой не се отказваше. Ебането се разгорещи. Мъжа със синьото отиде до приятеля ми и го накара да му прави свирки. Всички станахме и решихме да се преместим в спалнята. Мъжа с синьото отиде при бащата на приятеля ми и започна да му бърка в задника. След миг вече беше си вкарал ръката в задника му. Започна да е клати доста бързо. Направо не знам как тоя щеше да ходи да сере.
Аз казах на приятеля ми да излезем от стаята за малко. Ние излязохме и ги оставихме да се ебът. Отидохме в неговата стая, а той ми каза да легна на неговото легло. АЗ легнах на леглото .Той дойде с презерватив в ръка и ми каза \"изчукай ме де\".Аз това и чаках, както ми беше се надървил. Започнах да го еба в гъза .После го качих на хуя си и започна да ме язди. Усетих че ми идва спермата и заехме поза 69 .Така ние свършихме заедно. Чуваха се доста силни викове и стонове от спалнята. Ние отидохме при бащата и другите. Те продължаваха да се ебът тримата заедно. По едно време се чу звън на вратата. Баща му стана ,гол и бос, отиде да отвори. Като отвори вратата неговия щръкнал кур се подаде. Беше някакъв полицай. Той каза \"Имаме оплакване от съседите ,че вдигате шум, моля ви да бъдете по тихи\". Бащата каза на полицая учтиво да влезе. Той влезе , но не сваляше поглед от хуя на бащата. Те влязоха в спалнята където бяхме ние. Полицая се смая от гледката. Мъжа с синьото разкопча гащите на полицая и му налапа приятелчето. Полицая не направи нищо. На него ми хареса. Бащата отиде и се надупи на полицая. Полицая не отказа и веднага му го вкара. Той започна да стене яко. Ние продължихме с лапане на пишки. Така се изхвърлихме едновременно .Всичко стана сперма, сперма, сперма.
После заспахме в двете стаи. Полицая спеше при мен. Аз заспах както предната вечер ,с пишка в уста.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четенеХороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!