По едно за из път...


    Автор: anonymous
Публикуван на: 14.08.2013




Има нещо като неписано правило за развиването на една успешна връзка и то е че не можеш да отидеш твърде далеч и после да се върнеш оттам. С Ваня се виждахме рядко - веднъж в седмицата понякога два пъти, но пък срещите ни държаха влага за дълго време - бяха бедни на общуване и богати на секс. Честно казано не бях влюбен в нея дори малко ме дразнеше с невероятно високото си самочувствие което някак си не се връзваше с външния и вид (и може би най интересното беше че тя сякаш се гордееше с тези 20 - 30 излишни килограми, сякаш това я дефинираше като личност!)и с вечно надменната нотка в гласа и - не беше забравила че беше поела инициативата онази вечер, макар че сигурно беше получила повече отколкото беше очаквала. Но пък беше перверзно да имаш такава любовница и аз я оставях да прави каквото си иска, защото тя винаги успяваше да ме изненада. Тази връзка беше продължила може би три четири месеца когато реших да сложа край - и решението ми беше продиктувано именно от последната и приумица. Наближаваше рождения ми ден и една вечер след като с часове се бяхме чукали, не къде да е, а в офиса където работех преминавайки през бюра, плотове, подове столове, тя ми каза че имала изненада за мен. Най напред ме накара да обещая да съм свободен за една вечер след няколко дни, за да ми направи подаръка за рождения ден. След известни уговорки се съгласих - вече бях свикнал със странните и приумици. Въпросната вечер дойде и тя ме подбра качи в някакво такси и подкара към адрес който ми прозвуча смътно познато, но не можех да се сетя къде е. Едва когато спряхме пред един от малките, но доста популярни хотели, разбрах че е наела стая. Не бях подготвен за това което ме чакаше в стаята обаче. Тя ме спря пред вратата и след като се целувахме няколко минути заговори най-после за да изплюе камъчето: - Нали всички мъже си фантазирате разни неща?
- Доста неща дори макар че понякога мечтаем за невъзможното.
- Ами едно от нещата е секс с две жени нали?
- Да, но...
- Значи първоначално мислех да наема проститутка, но после реших че няма да е истинско. И хич не беше лесно, но убедих една моя приятелка и тя сега е тук. - Приятелка? Гласът ми преминаваше през някакви странни и неподозирани пискливи честоти докато се опитвах да смеля това което чувах.
- Е не точно по скоро позната, но тя те е виждала и те харесва и каза че няма нищо против да опита.
- А ти? И ти ли нямаш против?
- Това е твоя подарък и няма значение дали аз съм ентусиазирана или по скоро... отегчена. Някак си не мога да си представя да се възбудя от жена нали разбираш. Иначе Петя е много хубава жена...
- Петя?!? За момент мозъка ми изрисува портрета на въпросната Петя която бях видял само веднъж на някакво парти - метър и шейсет максимум, с доста заоблен ханш и пълни крака, но пък с тънка талия, огромни поне за нейния габарит цици и най-важното - с изумително красиво лице, нежни пухкави устни, изпъкнали скули, чипо носле, тъмнозелени очи, изрусена почти до бяло коса.
- Ще влизаме ли? Гласа на Ваня ме върна в настоящето и за момент изпитах огромното желание да избягам - не можех да си представя да участвам в нещо такова. И може би преди три месеца бих избягал. Но времето с Ваня ме беше променило и сега застанал пред пронизващия и насмешлив поглед изведнъж разбрах че мърдане нямаше.
- Хайде! Ваня отключи врата и ме побутна навътре. Стаята беше подготвена - дискретно осветление от ароматни свещи, алкохол на масата и жена по бельо на леглото. Не можех да откъсна погледа си от Петя - тя беше с някакво червено боди от полупрозрачна материя, което показваше много повече отколкото скриваше и погледа ми упорито залепна за огромните набъбнали цици които сякаш напираха да изскочат от обвиваката си. Плата беше толкова фин, че очертаваше релефа на зърната и идеално. За момент забравих че не съм дошъл сам в стаята, и ми се прииска да скоча върху леглото и да направя нео много лощо с дребното тяло изтегнато пред мен.
- Защо не сипеш по едно? Гласът на Ваня ме върна на земята и аз се отправих към масичката с алкохола, опитвайки се да изглеждам равнодушен. Докато наливах уискитата не можех да виждам какво става зад гърба ми затова изпитах лек шок щом се обърнах и видях Ваня излегната до Петя горе-долу в същото облекло. Кога успя? Горе-долу означаваше че имаше някакъв сутиен в червен цвят придържащ тежащите няколко кила цици, но за сметка на това между сутиена и червените прозрачни чорапи стигащи до средата на бедрата, нямаше и помен от гащи. Контрастът между двете женски тела беше фрапиращ и аз не можех да го възприема - огромната фигура на Ваня и сгушеното до нея и вероятно почти наполовина по леко тяло на Петя. Подадох чашите и изпих чистия алкохол на един дъх - имах нужда да отпусна изопналите се до скъсване нерви. Петя изведнъж стана от леглото и измъкна чашата между пръстите ми. - Стига ти толкова миличък не искам чак да губиш съзнание, а само да ти паднат задръжките, за да си прекараме приятно.
- Моля? - В уискито имаше малка...добавка. Мое собствено изобретение - кръвта кипва, краката отмаляват и изведнъж започваш да мислиш с други части на тялото си а не с мозъка. Наздраве! Петя изрече тези думи с леко насмешлив и предрезгавял глас преди да надигне чашата си. Зад нея на леглото Ваня направи същото. Петя отново се обърна към мене и ръката и се стовари върху чатала ми. - Е как е действа ли? Ооо май ти не си има нужда от такова нещо! Усетих как мозъка ми бавно се потапя в някаква гореща омара - сега ми беше много по лесно да не мисля за друго освен за факта че съм сам в стая с две голи възбудени жени. И фактът че Петя разкопчава дюкяна ми измъква набъбналия ми до пръсване хуй и започва да движи ръка по ствола му, вече не ме скандализираше, а ми се струваше най нормалното нещо на света. Наведох се към нея измъкнах на свой ред чашата от ръката и я целунах - Бавна влажна разтапяща целувка езиците ни се прелитаха, аз я сграбчих с две ръце за задника и я дръпнах към себе си така че хуя ми се притисна към корема и през тънката материя на бодито. Когато най после я отделих от себе си аз я бутнах назад върху леглото. Тя седна и лицето и се озова на едно ниво с хуя ми. Сложих пръсти върху тила и и насочих възпраения боздуган в малката и уста. Едновременно с това махнах на Ваня с другата си ръка:
- Ела тук. Искам да ми духате и двете. Ваня на свой ред седна на ръба на леглото и Петя извади хуя ми от устата си и и го подаде. Двете жени се надвесиха над инструмента ми и започнаха да си го поделят докато аз се събличах - всяка от тях го поставяше в устата си и го натисваше дълбоко до гърлото си измъкваше го бавно и движейки бързо ръка по ствола му го покриваше с целувки. Естествено ласките на Петя бяха по нови и парливи тя не знаеше как най-добре да ме гали и това беше дори по възбуждащо от уверените и познати атаки с език на Ваня.
- Искам да се целувате докато ми духате.
- Я стига си нареждал! Легни тука! Думите изненадващо дойдоха от Петя и тя ме сграбчи за хуя и ме дръпна почти болезнено карайки ме да се кача и изтегна до тях. - Но миличка не забравяй, че тази вечер е за него може да прави каквото си иска.
- Уф да бе... Добре хайде. Излегнах се и се облегнах на таблата на леглото а двете жени застанаха една срещу друга от двете ми страни. Малко неуверени в началото те допряха устни и езиците им се преплетоха. Докато се целуваха бавно видях как възбудата им се увеличава, те сякаш се бореха за надмощие, докато ту едната ту другата вземаше превес атакувайки агресивно с език и устни другата. Наведох се напред и им припомних защо са тук, като отново насочих главите им към щръкналия ми хуй.
Сегата двете се движеха много по настървено и агресивно и устните им току се сблъскваха докато ту едната ту другата всмукваше хуя ми дълбоко в устата си, движейки устни по кръвясалия ствол. Надвесих се напред и разкопчах сутиена на Ваня - тя веднага го смъкна и започна да си помага с циците навеждайки се и натискайки ги от двете страни на хуя ми - бяха достатъчно големи за да ми прави турка чекия дори и докато лежах по гръб. След това придърпах Петя към себе си и я накарах да легне до мен. Притиснах устни към нейните и няколко секунди се целувахме - това време ми беше достатъчно за да се добера до закопчалката на бодито между краката и да я отворя и да пъхна среден пръст в горещата и пичка. Тя буквално подскочи, но аз я държах здраво - с едната си ръка мачках циицте и през тънката материя а с другата ритмично дълбаех в тясната и гореща путка. Тя застена през целувките ми и аз най после се откъснах от устните и гледайки я доволно. Ваня беше толкова увлечена да ми духа, че дори не беше обърнала внимание, на това което правех с другата жена.
- Е Петя за пръв път ли правиш тройка?
- Досега дори не ми беше хрумвало да пипна жена, камо ли жена в комплект с мъж. - Добре слушай какво искам да направиш сега. Наведох се и зашепнах на ухото - тя не спираше да стене защото аз продължавах да мачкам гърдите и и същевременно вече ровех с два пръста в прогизмалата и катеричка. Разтрих с палец клитора и на края на изречението и и тя не можа да сдържи стона си.
- Съгласна ли си?
- Дааа...
- Добре Ванче ела тука... Станах и минах зад Ваня, а Петя се изтегна в същата поза в която бях лежал досега аз - с тази разлика че тя се облегна на таблата, след което разтвори краката си на три без петнайсет - беше невероятно колко гъвкава беше. Можех буквално да и видя вътрешностите от това положение и като бутнах Ваня към нея аз я накарах да застане на четири крака. За щастие нямаше нужда от много обяснения - и аз си позволих да се насладя за момент на гледката докато гаджето ми стръвно атакуваше с пръсти и устни путката на приятелката си. Петя почти викаше, ръцете и мачкаха щръкналите зърна на циците и през тънката материя, а Ваня като обезумяла мушкаше първо с два а после полека добави и останалите пръсти така че трамбоваше с цяла ръка тясната пичка на приятелката си, докато с език и устни дразнеше клитора. Избрах този момент за да набия осемнайсет сантиметра гореща плът в путката на Ваня - и тя на свой ред извика и стоновете на двете жени не спряха оттук нататък, а ставаха все по силни докато тримата синхронизирахме движенията си препускайки към върха. Петя го стигна първа - и аз видях как соковете и бликнаха върху муцунката на Ваня, докато продължавах да я лашкам с цялата дължина и дебелина на хуя си. Топките ми я пляскаха по задника циците и се тресяха от мощните тласъци и Ваня най после започна да се празни - викаше и молеше за още докато соковете и се стичаха, а пръстите и продължаваха да тероризират путката на Петя. Не можах да се сдържа и на свой ред свърших напълвайки путката на Ваня със семето си. Вече знаех и как ще продължа вечерта - защото макар че току що бях свършил възбудата ми дори не беше започнала да намалява...

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!