Приключение във влака


    Автор: anonymous
Публикуван на: 05.06.2012




Клубните знамена плющяха през отворените прозорци на влака на път за поредната битка, а момчетата пееха песните на победата. Бирата и “твърдото гориво” се лееха безспир из коридорите и купетата, а адреналинът и тестостеронът насищаха заедно с тютюневия дим въздуха…
В едно от купетата млада, русокоса жена се беше затворила сама вътре и ужасена не желаеше да пусне десетимата разпалени, подпийнали ултраси, които напираха да влязат от коридора при нея. В началото опитаха с добро и със сравнително културни за темперамента, и възпитанието си увещания, да я убедят да ги пусне да седнат на свободните места, но тя не поддаде. Това, естествено ги вбеси и те започнаха да я псуват и заплашват, блъскайки свирепо по прозорците и вратата на купето.
- Ей, кучко, отвори ни, че пипнеме ли те след това, дупе да ти е яко! -`се некъде ше требва да слезеш, нали така и тогава ше те сцепиме!
- Отваряй, ма, пачавро, отваряй ако ти е мил живота и задника!
- Ей, курво, ем ше те ебеме, ем ше те биеме, така да знаеш…
Русокосата сладурана на възраст около двадесет и седем-осем, се опитваше да запази спокойствие, седнала на най-отдалеченото място до прозореца, но страха и ужаса бяха ясно изписани върху красивото й и някак меланхолично лице. Тогава най-изненадващо агитката се укроти и у блондинката се зароди надеждата, че най-сетне ще я оставят на мира.
Грешеше, разбира се. Ултрасите се събраха на нещо като съвещание в коридора и когато следващия път жената хвърли поглед към тях, онемя! Десетина чепа – някои надървенни, други не, трети наполовина – “блъскаха глави” в прозорците на купето. Ухилени мръснишки, възбудени и с разкривени от похот лица, феновете – едната половина от тях на възраст между осемнайсет и двайсет години, а другата стари пушки над тридесетте – лъскаха чикии като освирепели, потропваха по стъклото с оголените си патки и ръсеха мърсотии.
Отначало блондинката се насили да не им обръща внимание, макар лицето й да бе пламнало от срам и … мъничко – колкото и да не искаше да си го признае вътрешно – и мъничко възбуда. Тя упорито избягваше апокалиптичната гледка на десетината оцъклени хуя, но те бяха прекалено силно изкушение, та от време на време им хвърляше по едно оченце. След малко “падна” и първата жертва. Осемнайседтина годишен хлапак не издържа на възбудата, която така беше наситила въздуха наоколо, че с нож можеше да се реже и белата му, хубава паца изригна, варосвайки с пресничка сперма стъклото. Точно в този момент младата жена гледаше към коридора и стана свидетел на изпразването на голобрадия тийнейджър от капка до капка…
Отвън купонът течеше, но момчетата като че ли започваха да губят надежда, че ще успеят да я докопат. Продължаваха да млатят чикии обаче, защото дори когато седеше пасивно, блондинката с къса поличка и тъничка ризка представляваше достатъчно възбуждаща гледка… Промяната в държанието й настъпи постепенно.
В началото за все по-дълго започна да задържа поглед в тяхната посока. Откровено се взираше в надървените им керестета, а върху устните й се появи неподдаваща се на контрол, похотлива усмивчица. Това влуди и окуражи “агитката от голи патки”! Те ускориха темпото на чикиите и още един от тях оцапа стъклото! Сега вече младата жена в купето съвсем се предаде на похотта. Тя се премести от най-отдалеченото на най-близкото до коридора място и разтвори дълги, гладки, загорели бедра. Провокативните й действия бяха посрещнати с екзалтирани мъжки възгласи.
Красавицата пъхна ръчичка под полата и започна да масажира сливката си през полупрозрачния плат на белите си бикини, а блесналия й поглед прескачаше от пенис на пенис!
- Отвори ни, кучко, отвори ни и ще разбереш какво значи ебане!
- Ше те скъсаме, кукло, ше те накараме да заврещиш от кеф!
- Отвори ни и ще заситим жаждата ти! Обичаш “пенливо шампанско” направо от “бутилката”, нали-и… !
Вълнението и желанието на блондинката в купето нарастваха с всяка изминала секунда, а отвън в коридора на вагона десетината оцъклени до пръсване хуя напираха да строшат стъклата!
- Пусни ни, моме, пусни ни, кукло, молим те… !
- Веднага отваряй вратата, кучко!
- Отвори ни и ние ще отворим за теб портите Райски! – Настояваха все по-разпалено ултрасите, забравили и за бъдещия мач, и за знамената на победата, и за всичко – освен лютия нагон.
Младата жена с тяло на мръсница и лице на ангел все по-трудно се сдържаше. Забрала ръба на бикините си, тя мастурбираше разчекната на най-близката до коридора седалка, “лапайки” през стъклото надървените патки… Но беше неизбежно. Възбудата, която вътрешно я разпъваше на кръст, стана непоносима. За миг тя затвори отчяно очи, а когато отново ги отвори, в тях вече се четеше непоколебима решимост. Изправи се с пламнало лице, протегна се и вратата вече беше отключена… !
Самците нахлуха устремно в купето, събаряйки я по гръб на една от седалките. Двама от голобрадите тийнейджъри веднага понечиха да се намърдат между краката й, но се намеси мускулест, мустакат индивид над тридесетте, с гола глава и ефектни татуировки по ръцете, който явно беше шефа на агитката.
- Ей, по-полека, палета, ако некой първи ще й влиза между краката, то това че съм аз! Още не му е дошло времето обаче. Всека кучка заслужава подобаващо отношение. Има лубовна игра, минети, лизанье… Като стана дума за лизанье, вие двамата – почвайте я!
Скоро нетърпеливите тийнейджъри се озоваха на колене в краката на блондинката и изплезили жадно езици започнаха да облизват клитора и срамните устни на пламналото й пиче. В същото време една дузина напращели хуйове се скупчиха около лицето на ошашавената сладурана, която хищно сграбчи първия изпречил й се и го набута в устата си с безмозъчно скимтене!
- Да-а, изпапкай го целия, пачавро! – изкефи се мустакатия и сграбчи главата й с яките си лапи. Един след друг напращелите топузи се топваха в устата й и влизаха в ръцете й на чикия, докато част от останалите я млаткаха по лицето или чакаха да се доредят до някоя част от тялото й.
Гледката беше апокалиптична. Един от по-старите ултраси беше сграбчил единия й крак и чукаше обувката й, заврял патката си между токчето и подметката. Друг пък докопа сутиена й и скоро наля чашките му с прясна сперма… Както се зарече, пръв я опъна мустакатият. Той се намърда между бедрата й, разкъса бикините й и й го намлати с мощен напън!
- Ох, как си подгизнала, сливо, ох, мале… !
Палавото й езиче чаткаше по лъскавите, кървясали главички, докато здравеняка я помпаше все по-ожесточено. Няколко чифта ръце се протягаха към нея, мачкаха циците й, галеха я, държаха главата й неподвижна, докато поредния хуй я чукаше в устата. Някой извика и гейзери сперма покапаха обилно корема и гърдите й.
- Царе, братче, дай и аз да чукам! -Седни там да ти го яхне и ше й спретнеме “сандвич”! След малко блондинката се гърчеше между двата яки хуя – единия потънал надълбоко във влажната й вагина, а другия ръгащ я настървено в ануса!
- Мамка му, ще свърша! – изцепи се изрусен младеж с боядисано лице, който тъкмо я чукаше в устата. Миг по-късно опръска лицето й с гъстия си, перлен нектар. Спермата покапа по връхчетата на циците й, а оттам и по лицето на приятеля му под нея. Дебел, гологлав ултрас, с обеца на долната устна, се беше доредил и сега клатеше красавицата от задна прашка. Тлъстите му бедра плякаха по стегнатото й дупе и блондинката се разтърсваше свирепо при всеки негов тласък. Отпред три озверели патки търсеха да намерят устата й и понякога уцелваха – друг път не. Търкаха се в лицето й и забираха по носа, и ушите й… Поредния “сандвич” и тя вече изнемогваше.
Беше спряла отдавна да брои оргазмите, въпреки че те не секваха дори сега. Оставаха още пет-шест неизпразнени хуя. В този миг някой я хвана за косата и един огромен топуз се “задъха” в лицето й! Главичката му запулсира, а после нададе няколко мощни, течни залпа, “зазидвайки” едното й око! Спермата вече беше навсякъде по нея! Лицето й щипеше, а тялото й лепнеше. Сперма имаше и в косата, в очите и ушите…
Четирите последни керестета обградиха лицето й. Два работеше на чикия, а на другите два им въртеше минет! Едва ги побра едновременно в устата си, но те така напористо напираха! Един от куровете в ръката й започна да ръси сперма по шията й, а оттам се стече по цицетата и блузката забрана под тях. Веднага след това единия от куровете в устата й даде на заден и се озова на бясна чикия в ръката на притежателя си. Последва поредния взрив, окъпал сладката й муцунка. Последните два хуя се изпразниха едновременно. Някой й крещеше да държи устата си отворена. Гъстият сироп потече в гърлото й, обливайки обилно сливиците й.
Тази вечер можеше и да не вечеря, защото изгълта толкова много сперма, че щеше да й стигне и за зимен сън…


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!