Правете любов а не война


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.08.2012




Като много първокурсници, намирах превключването от живота вкъщи към живота в колежа малко дезориентиращо, а освен това мисля, че имам и още една причина да бъда объркан. През цялото време в гимназията, имах типичното, постоянно гадже и заедно с това типичния, скучен сексуален живот. Въпреки това мислехме, че ни е сполетяло онова митично нещо, наречено „любов” и се бяхме разбрали да поддържаме връзката си дори на разстояние.
При пристигането си на мястото, което щеше да се превърне в мой дом през следващите 4-5 години, бях изумен от многобройните и различни жени, които срещах. Една група, конкретно, ми се понрави доста – тази на “хипи-мацките”. Знам, че те се опитват да подражават на отминала епоха, но въпреки това бях наистина впечатлен.
Първото момиче, с което се запознах, беше едрогърда блондинка на име Дженифър. Беше облечена, естествено, с размъкнати дрехи и сандали, но за мен беше страхотна. Започнахме да си говорим и да излизаме заедно. Измина около седмица, през която започнах да имам сериозни опасения относно гаджето ми далеч у дома. На петия ден в колежа си лежах в леглото и говорех с нея по телефона, когато Джени влезе в стаята. Тя не каза нито дума, от което заключих, че смята да бъде тактична. След това обаче тя седна до крака ми на леглото и не можете да си представите изненадата ми, когато ръцете й се плъзнаха по крака ми чак до чатала. Забелязвайки колко съм шокиран и най-вероятно, наслаждавайки се на това, Джени легна на леглото с глава в слабините ми. Това създаде доста неловка пауза в разговора с гаджето ми, замазването на която ми отне доста усилия.
Продължаването на телефонния разговор ставаше все по-трудно, тъй като Джени започна да гризе дънките ми на нивото на пениса ми, като го караше да се надига все по-заплашително. Бях принуден да се извиня и да затворя телефона. Поглеждайки към Джени, аз за първи път забелязах, че стърчащите й зърна прозираха. Без да промълвя и една дума, аз се пресегнах за да погаля гърдите й. При първия досег нея я побиха тръпки и тя постави нежната си плът в моите ръце. След като около половин минута си играх със зърната й, тя се изправи и ме погледна:
-Искам да разбереш, че това не е началото на някаква специална връзка! – прошепна тя. – Просто съм адски възбудена… !
След това тя бавно свали ризката си, като ми позволи за първи път да видя невероятните й, изпечени от слънцето гърди. Зърната й бяха тъмни и доста големи, но това, което няма никога да забравя, бяха върбовите клонки татуирани около дясното й зърно. Пристъпвайки напред, тя хвана главата ми с ръце и постави устните ми на татуираното зърно. Аз започнах да го смуча и нежно да го хапя, докато гледах как тя дразнеше с ръка другото си щръкнало зърно.
,След минути Джени застана на колене и се целунахме за първи път. Беше изключително. Ухаеше на рози и малкото й, чевръсто езиче потъна в чакащата ми уста. След като известно време се целувахме незабравимо, тя ме бутна на леглото и разкопча панталоните, освобождавайки напълно еректиралия ми член. После свали напълно панталоните ми, постави члена ми между меките си гърди и започна да ги движи нагоре-надолу. Като при всяко движение надолу тя целуваше връхчето на моята мъжественост.
След малко освободи пулсиращото ми парче от гърдите си и го пое в топлата си уста. Движеше се бавно по цялата му дължина и влажността на езика й ме подлудяваше. Освен това тя галеше с ръцете си тестисите ми, което караше цялото ми тяло да трепери от възбуда и очакване на следващия ход. След около две минути на върховно удоволствие, което Джени ми доставяше с устата си, тя извади пениса ми от нея и се плъзна на леглото, като ме разкрачи. След като се съвзех, плъзнах ръка под рокличката й и достигнах до влажната й путка, която не беше защитена от никакво бельо. Докато галех мократа й цепка. Тя започна да стене и да се върти около ръката ми. Когато започнах да мушкам пръстчета вътре в нея, избута ръката ми и хвана пениса ми с двете си ръце. Стискайки основата му, Джени се наниза рязко на него.
В момента, в който проникнах в нея, тя започна леко да трепери. След това много бавно започна да се движи, позволявайки на пениса ми да се плъзга по цялата й нежна вътрешност. Сядайки върху пениса ми, тя постави ръцете ми на нейните гърди. Докато ги галех, плъзна ръце надолу и започна да търка уголемения си клитор, и да си играе с него с палците си, движейки се бавно нагоре-надолу върху моя член. Много скоро и двамата бяхме на ръба на оргазма. И тъкмо когато усетих напрежението да нахлува в пениса ми, тя стисна основата му, за да предотврати изпразването. След това Джени го извади от себе си и започна да го лапа, като този път ми биеше и чекия едновременно с това.
Вече не издържах и не можех да чакам повече. След секунди започнах да изстрелвам топлата си сперма в жадната уста на Джени. Тя погълна първата порция и остави останалото да се разлее по устните и бузите й. След като размаза течността по лицето си, тя остана на леглото и продължи да гали нетърпеливата си путка. Когато понечих да й помогна, хипи-мацката ме блъсна на леглото и ми каза да гледам как се празни. Изненадващо тя се обърна и само за миг взе една празна бутилка от “Пепси”, и започна да се чука с нея. С бавни движения студеното шише я караше да крещи от удоволствие, докато силен оргазъм завладяваще цялото й тяло. Опирайки се на стената, тя продължаваше да се обработва с бутилката и аз за първи път видях как от тялото й беше изстреляна струя от чиста течност. Джени се празнеше изключително мощно… !
Трябваше й доста време да се съвземе от върховното удоволствие. След като това стана, красавицата взе омазаната бутилка и я сложи на бюрото ми, като ми каза да я запазя като сувенир. Целуна ме за последно и излезе от стаята.
Джени и аз останахме приятели и продължихме да се виждаме от време на време. Предполагам, че никога няма да забравя първото и единствено преживяване с „хипи-мацката” и едни от най-феноменалните оргазми, които бях виждал дотогава.

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!