На посещение при доктора


    Автор: anonymous
Публикуван на: 16.01.2012




Герои: 1.Автор 2.Виктор 3.Ханка 4.Стивънсън
Автор: Виктор чакаше в импровизираната военна поликлиника вече може би час и тъкмо реши да си ходи, когато една врата се отвори и някаква жена му каза да дойде. Той влезе, но стаята се оказа празна и седна на леглото. Минута по-късно се появи висока, стройна блондинка, облечена в обикновена бяла престилка, върху която се лееха дългите й, руси коси.
Ханка: -Здравей... Ти си Виктор, нали?... От българския контингент...Аз съм Ханка, от Полша. Какво те боли?
Виктор: -Ами нищо... Казаха, че трябва да дойда на преглед... по принцип... така било...
Ханка: -Докторът ще дойде всеки момент, но докато го чакаме, аз ще те видя... Съблечи се!
Автор: Виктор свали дрехите си и седна на подвижното легло. Ханка се наведе да вземе нещо от чекмеджетата най-долу и виждайки неща, които не трябваше да вижда, Виктор усети как курът му нараства. Когато полякинята се обърна, забеляза опънатият му слип и започна да се изчервява. Виктор вече беше червен като рак, когато замърмори:
Виктор: -Съжалявам, аз просто... без да искам... вие сте много привлекателна жена и-и...
Ханка /смее се нервно/: - Няма нищо, аз дори се радвам, че ме намирате за красива... Но въпреки това трябва да си свърша работата... и мисля да започна точно от тук...
Автор: Ханка пое пениса на Виктор и го завъртя към себе си. Оголи няколко пъти главичката му, която пусна една капка сок.
Ханка: -На мен ми изглежда, че функционира съвсем нормално...
Автор: Тя се наведе и я облиза от кура му, което изкара Виктор от равновесие. Той я сграбчи и буквално хвърли на гинекологическия стол, тъй като тук, в импровизираната поликлиника, всичко беше заедно. Вдигна краката й на степенките да се разкрачи добре и погледна пусито й. Беше червено и влажно; направо изнемогваше от възбуда. И Виктор с най-голямо удоволствие зарови лице в мократа й джунгла. Плъзна език по цялата й цепка, а после натика върха му в отвора й. Повтори тази операция още няколко пъти и на петия Ханка вече трепереше и повдигаше таз към устата му. Той я ебеше с език и държеше за бузките отзад.
Ханка: -О-о-о, ще се изпразня... Но преди това искам да ме чукаш!
Автор: Тя скочи от стола и покатервайки се на леглото, застана на четири крака. Виктор се прилепи зад прекрасния й задник и усещайки мокрите й срамни устни, си го мушна, наслаждавайки се на топлото й, хлъзгаво влагалище.
Ханка: -О, Викторе, шибай ме, шибай ме така, моля те, давай...
Автор: Виктор я заработи изотзад и изгуби контрол над себе си, когато тя започна да го контрира в ударите. Той налиташе напред в нея, а тя се оттласкваше назад и нанизваше на твърдата му тояга, поглъщайки я до топките му. Те я удряха по клитора и тя задиша дълбоко. Виктор също започна рязко да си поема въздух при всеки тласък и скоро и двамата завикаха.
Виктор: -Не издържам повече...
Автор: Ханка бързо се изтегли напред и завъртя на леглото. Сграбчи празнещия му се член и зяпна широко под него, поглъщайки спермата му на тласъците, с които я изхвърляше. Опита се да каже нещо, но само изгърголи с цялата тази течност в устата си и преглътна.
Ханка: -О-о, искам още, дай ми още... да-а-а, още-е-е...
Автор: Тя стискаше кура му и изцеждаше от него всичко, което имаше. А щом се появеше капка слуз на върха му, жадно я изсмукваше и започваше да го мастурбира отново.
Точно в този момент вратата се отвори и влезе мъж в бяла престилка.
Ханка /напълно слисана/: -Доктор Стивънсън!...
Стивънсън: -Какво става тука?
Автор: Цялата омазана в сперма, с разчорлена руса коса и разкопчана престилка, от която надничаха циците й, Ханка смотолеви:
Ханка: -Ами аз... много съжалявам, докторе, но... исках само...
Стивънсън /усмихнат/: - Всичко е наред. Аз мога да пазя тайна. Но всъщност... ако ми позволиш да се присъединя, никой няма да узнае нищо.
Автор: Ханка погледна надолу и видя “хималайката”, която Стивънсън беше направил.
Ханка: -О, докторе, изчукайте ме и вие!
Автор: Виктор стоеше с надървен пенис и лицето му изразяваше ужас от онова, което щеше да стане; и понеже не искаше да си дава неговата територия, наби кура си в путката на сестрата. Тогава докторът заобиколи масата и й го подаде в устата. Ханка с готовност налапа члена му. А Виктор започна да я помпа ядно, разтърсвайки я цялата, така че тя трудно можеше да лиже хуя на доктора. Разбирайки това, той каза:
Стивънсън: -Ханка, моля те, ще се изпразня така само от свирката ти, искам да те шибам...
Автор: Виктор обаче нямаше намерение да отстъпва от завоюваната територия и продължи да я чука, все едно не е чул нищо. Но Ханка постави ръка на гърдите му и го спря.
Ханка: -Винаги съм мечтаела как двама мъже ще ме чукат едновременно.
Автор: И в следващите няколко секунди Виктор легна на масата, а Ханка се наниза на пениса му и разтвори бузките си за кура на доктора отзад. Той наплюнчи пръстите си, намокри нацупената й кожичка и допря главичката на хуя си. Размърда го малко там и започна да й го вкарва бавно.
Ханка: -О-о-о, да... наблъскай ми го целия... о-о-о, влиза ми в правото черво-о-о... навътре, да-а-а...о-о-ох, претъпквате ми путката... така сте ми запълнили всички дупки... олеле...
Автор: Виктор чувстваше всяко движение на пениса на доктора, а той пък от своя страна как българинът я помпа, но Ханка в крайна сметка усещаше как я шибат и двамата. И тогава я заля топла вълна, разбра, че оргазмът й е дошъл, съзнаваше, че очите й са отворени, но не виждаше нищо, и запръска слуз навсякъде около себе си, чувствайки как тялото й се разпада на отделни късчета разтопен метал. Виктор не подозираше, че може да се изпразни толкова скоро отново, но течащия по кура му секрет на полякинята накара пениса му да изхвърли още един заряд в омаломощената й путка. В този момент докторът изстреля заряда си дълбоко в нея и тя почувства гъстите, топли струи секрет да се изливат в изтръпналия й анус. Това причини още един спазъм на меките й части, от които прокапа още малко слуз и тя се строполи изтощена върху Виктор. Стивънсън се отдръпна, почисти кура си с кичур от великолепната й руса коса и навлече престилката си. В стаята останаха само Виктор и Ханка.
Ханка: -Е... на мен ми се вижда, че си в прекрасно здраве... но може да наминаваш за прегледи всяка седмица...



Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!