На плажа


    Автор: anonymous
Публикуван на: 22.09.2012




Джанет се срещаше с Брайън за втори път. Бяха се срещнали предната нощ в един от претъпканите нощни клубове в хотелския комплекс на Олгрейв. Веднъж видели се, те просто не можеха да откъснат очи един от друг и прекараха вечерта заедно, говорейки си и пиейки на спокойствие в едно от по- тихите кътчета на клуба. Джанет бясно желаеше да се отдаде на Брайън, но и не искаше да наруши неписаното си правило никога да не спи с мъж още на първата нощ. Затова се разбраха да се срещнат другата вечер в някой по-тих бар и да вечерят, а после и да пийнат. Джанет прекара няколко часа само в подготовка за предстоящата среща. 45- минутното къпане и плакнене във ваната успя да я отпусне и след като прекара още половин час в гримиране, тя се облече подходящо- с черен сутиен и прашки с черна минирокля, която показваше идеалните й мерки- 90-60-90. Косите й се вееха дълги до раменете и лицето й изглеждаше още по- сексапилно, имитацията на пернела огърлица допълваше целия й имидж, докарвайки я до невероятно изящество.
Брайън- доста привлекателен двуметров човек, прекара доста по- малко време в подготовка. След един бърз студен душ, набързо напръска тялото си с дезодорант и сложи солидно количество гел на косите си, а после обу тъмно кафяви панталони и тениска с къс ръкав. Той рядко носеше официални панталони и намери за нужно да го прави точно тази вечер. Голямо количество афтършейв му придаде завършен вид. Запъти се малко по- рано за да срещне Джанет навреме, беше се насладил на компанията й повече отколкото очакваше, до толкова, че дори не я бе попитал дали не иска да преспи с него. Мислеше си, че ако приятелите му знаеха затова сигурно щяха да го скъсат от подигравки. Бяха заедно с него в клуба и го видяха как в един момент се изгуби в единия ъгъл с хубавата блондинка. Брайън набързо ги излъга, че вече е успял да я изчука, но се притесни и за коментарите им по повод предстоящата им втора среща. Смя се доста и на коментарите им за романтичната им обвързаност, отговаряйки им, че е добра в леглото, но ще трябва много повече за да има и романтика. Съжали, че ги бе излъгал, но и осъзна, че Джанет бе различна от всички момичета, с които бе излизал досега, тя беше красива, интелигентна и много съзерцателна, а и за разлика от другите глупави блондинки имаше голямо чувство за хумор, също като него. Осъзна, че е напълно възможно с Джанет да се влюбят. И да бъдат заедно. Брайън вече беше изпил половината си питие, когато с периферното си зрение съзря много сексапилно момиче, но за да я познае, трябваше да я погледне поне още два пъти. Беше заслепяваща, мислеше си той.
Следващите 6 часа те прекараха пиейки и хапвайки в няколко различни заведение, като всяко следващо водеше към плажа. И двамата бяха толкова запленени един от друг, че не забелязаха как се времето се изниза. Беше вече рано сутрин и всички се запътиха към най- големия нощен клуб, а Джанет и Брайън решиха да повървят заедно по плажа, хванати ръка за ръка. Джанет отдавна си беше решила да му се отдаде, макар и да не беше абсолютно сигурна, че той ще отговори на ласките й и дали се чувстваше по същия начин. Вървейки до него, тя реши, че ако той скоро не направи първата крачка, ще действа сама. Те продължиха да си вървят все така хванати, а музиката и шума от баровете вече утихваше, когато Брайън спря, погледна Джанет и каза:
- Искам те Джен, надявам се, че се чувстваш по същия начин!
- И аз те желая, Брайън- каза тя и той я целуна страстно, прегръщайки я силно. Целувката им беше жадна и дива, езиците им се преплетоха, а ръцете му се плъзнаха по дупето й. Намирайки топлите й стегнати бузки, той продължи пътя си нагоре и потърси отпред и гърдите й. Тя се отлепи от него и той каза:
- Искам те! Адски много те желая!
- Къде?- попита тя.
- Защо не тук? Джанет отдавна си бе фантазирала за секс на плажа и реши, че няма по- подходящо време от този настоящ момент. Той падна на колене и събори и Джен до себе си, после ръцете му се плъзнаха по вътрешната страна на бедрата й и под роклята й, докато не стигна прашките, които носеше Джанет. Той бавно ги свали надолу като не откъсваше поглед от нея. След като усети, че паднаха на земята, Джанет се освободи от тях и ги хвърли настрани. Брайън продължаваше да я гледа в очите, разтвори леко краката й и се премести малко по- напред за да стига сладката й слива между краката й. Сега Джанет беше права пред него. Путенцето й беше много прилежно избръснато като че си имаше всекидневна фризура, устничките бяха обградени от линия косъмчета, която ограждаше и клитора й. Устните й изглеждаха още по- красиви и лъскави сега, когато започнаха й да се мокрят от соковете й и от настъпващата възбуда. Езикът на Брайън бързо заигра по пъпката й, а ръцете му разтвориха устничките.
Езикът му се плъзна и надолу, усещайки горещите й сокове. Джанет беше в екстаз, никой от предишните й приятели не го беше правил и сега тя разбираше колко много е изпуснала в секса. Обикновено стигаше до оргазъм след десетина минути подобни манипулации, но сега удоволствието беше много по- голямо и бе сигурна, че и за две вече щеше да е на върха. Езикът на Брайън започна да играе между устничките и клитора й и се насочи най вече към пространството между тях и го атакува с език, което обаче докара Джанет до лудост.
Тя запищя от удоволствие и усети как тялото й се разтресе от силния оргазъм, вулкан избухна в нея и тя не можеше да го задържи. Тя стисна силно косите му и не му позволи да се отлепи от нея, когато най- силният й досега оргазъм я връхлетя и тя остана като поразена. Брайън продължи да гали клитора й с върха на езика си, а коленете на Джанет се подкосиха и тя едва се задържа на крака. Тя бавно се успокои и се върна отново на земята и каза:
- О, Боже, това беше невероятно!
- Радвам се, че ти е харесало. – каза Брайън с доволна усмивка на уста. Той се изправи отново на крака и я целуна. Тя усети собствената си мъзга по устните му, но това не й бе никак чуждо- и преди, когато си играеше с вибратора си е облизвала собствените си сокове от него и й допадаше. Джанет искаше непременно да върне жеста и затова падна на колене пред него и разкопча ципа му. После навлезе бързо вътре и изкара полу- еректиралия му член. Изкарвайки го навън, тя започна умело да си играе с него и да го облизва. Усети го как пулсира в устата й и това й хареса. После го пое целия в гърлото си, докато не усети как косъмчетата по слабините му галят носа й. Тя усети как членът му започна да пулсира все повече в гърлото и започна да се надървя много по- бързо. Тя продължи да го блъска в гърлото си, докато засмукваше хубаво ствола му, вече беше напълно надървен и определено беше най- големият хуй, който беше налапвала досега. Джанет надигна глава и видя нарастващото удоволствие в очите на Брайън. Тя бавно облиза ствола му, а после пое двете топки в устата си и започна да си играе с тях. След като ги освободи, тя пак се насочи към хуя му и го налапа целия, продължавайки ту да го вкарва, ту да го изкарва, а после го остави сам да чука гърлото й. Брайън нямаше особен опит с момичета, които правят хубави свирки, повечето бяха все с неопитни девойки, които винаги включваха зъбки и драскания по члена.
Това за него определено си беше най- хубавата свирка и бе наясно, че съвсем скоро щеше да напълни устата й.
- Ще се изпразня… Джанет започна да се движи по- бързо по хуя му, когато усети първите импулси и струи сперма, които се изляха в гърлото й. Брайън започна да й се празни в гърлото, а после хвана косите й и я приближи максимално до себе си, вкарвайки колкото се може по- навътре пулсиращия си хуй. Тя отвори уста широко и го пое, усещайки как гърлото й се пълни с топлата му бяла сметана. После го погледна в очите и преглътна всичко лакомо, така, че да го възбуди двойно повече. После изчисти прецизно и внимателно члена му така, че да не остане никаква сперма по него. - Това беше просто страхотно!
- Радвам се, че ти хареса!- усмихна се тя. Тя се изправи и те се прегърнаха. - хайде да се чукаме- каза Джанет. Бързо се съблякоха и оставиха дрехите си настрани, лягайки. Брайън бързо насочи все още надървения си пенис към топлите й полу- разтворени устнички и се приготви да навлезе вътре. Започна да й го вкарва бавно и съвсем леко за да я подготви за по- големия си хуй, не искаше да й причини болка. Тя обаче бе толкова възбудена, че курът му се плъзна в цепката й като нож в масло. Но дори и с невероятно количество мъзга, тя все пак си беше тясна. Брайън сложи краката й на раменете си и се приготви да я скъса от чукане. Усещането беше страхотно, сексът трябва да е точно такъв, смяташе той. Джанет пък си призна, че досега никога не е била толкова възбудена по време а секс. Този изключително голям и различен хуй определено й се струваше много по- добър от всичките й любовници досега. Това определено беше най- добрият секс, който беше правила някога! Брайън стана от нея, изкарвайки хуя си и я обърна на четири крака, а после мина иззад нея и й го вкара с един тласък. После се наведе над нея и достигна гърдите й, а после започна да ги мачка, зърната й бяха страшно твърди и той ги стисна между пръстите си. Това беше достатъчно за Джанет за да достигне и до вторият си зашеметяващ оргазъм.
- Аххх, това е невероятно!- крещеше тя, докато се мяташе на пясъка. Брайън отново излезе от нея и легна на пясъка. Джанет го възседна и бързо насочи члена му към мократа си путка. После започна да се движи нагоре надолу, яздейки горещия си пулсиращ в путката й кон. Тя се наведе над него и го целуна, а Брайън я прегърна и започна да я чука. Тогава Джанет усети, че има непреодолима нужда да се изпишка и се зачуди как да излезе от неудобната ситуация. Усещаше, че Брайън е съвсем близо, но и нямаше желание да се стиска твърде дълго. Чувстваше се отчаяна. - Брайън, трябва да спреш. Искам да се изпишкам.
- Задръж малко, искам първо да те напълня. Брайън продължи да я чука, беше съвсем близо до нея. Джанет знаеше, че няма да се сдържи, но и нямаше как да се избави от прегръдката му. Усети как тялото й подаде сигнали и мехурът й започна да се освобождава. Урината се стече по корема на Брайън, както и по члена и топките му, а тя избухна в сълзи и зари лице в гърдите му. Топлината на урината го възбудиха до толкова, че направо го пратиха на седмото небе и той я хвана здраво и заизлива втора порция сперма, но този път в горещото й путенце. Джанет беше сразена. Брайън я освободи и я пусна. Тя бързо стана и затича към скалите, продължавайки да плаче. През главата на Брайън минаха хиляди емоции и мисли, той току- що бе препикан от нея и това му хареса до толкова, че той свърши. И искаше още. Не просто тази вечер, а въобще. Брайън се огледа, изтича до Джанет и я прегърна.
- Вината беше моя, трябваше да те послушам, когато ме помоли да спра. Това беше най- хубавият секс, който някога съм правил!
- Как би могъл след това, което направих?- изстена тя.
- Джанет, ако трябва да съм честен, усещането беше невероятно! Наистина ми хареса това, което направи. Хареса ми повече отколкото всичко, което някога съм опитвал в секса.
- Сигурен ли си?- попита тя недоверчиво.
- Да. И си мисля, че обезателно трябва да го направим пак.
- Имаш предвид, че искаш да се видим пак?
- Да, иска. Но не просто за някоя и друга седмица или от време на време, а до края на живота си. Обичам те. Джанет се разплака отново и го прегърна:
- И аз те обичам

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!