Три момичета и едно кино


    Автор: anonymous
Публикуван на: 08.07.2012




На 18 години всичко, което Джереми беше изпитвал, беше напрежение. Местенето от Ню Йорк в това малко градче в центъра на щата Вашингтон беше напрегнато. Нанасянето в нова къща и запознанството му с новото обкръжение беше напрегнато. Но след като новите неща започнаха да избледняват и Джереми си намери работа в едно местно кафене, на него започна да му доскучава. А и от всичките прищевки на родителите му не му оставаше много време да излиза с момичета, въпреки че вече беше на 18. И така, лятната му ваканция започна да се провлачва бавно…
Джереми беше красиво момче. Всички сервитьорки в заведението го харесваха. Работата му беше да почиства масите и да мие чиниите. Жените, които работеха там, се държаха добре с него и се шегуваха, че тепърва му предстои да разбие много сърца. Той мразеше работата си, въпреки че харесваше сервитьорките. Еднообразието продължаваше – Джереми ставаше, моташе се из къщата до обяд, отиваше на работа до 7 часа вечерта, прибираше се вкъщи, гледаше телевизия и си лягаше. Гаден начин да си прекараш лятото. Тогава една сутрин бащата на Джереми получи обаждане от семеен приятел, който живееше в същия град. Имало свободно място в местното кино и предлагаха работата на Джереми. Той скочи от радост и за нула време напусна кафенето и започна на новото място.
Джереми знаеше, че много красиви момичета ходят на кино и мястото е готино, и смяташе, че това е голяма стъпка напред за него. Той трябваше да посреща гостите, да бъде оператор по време на прожекцията и да е винаги подръка, ако е необходим за нещо друго. Освен това трябваше да заключва киното след като всички си тръгнат.
Новата работа си вървеше нормално, докато една неделя не се случи нещо неочаквано. Даваха скучен филм, което означаваше, че в киното нямаше много хора. Но вътре бяха три момичета, които бяха на не повече от 18-19 години. Те седяха на задните редове, кикотеха се и шумяха. Джереми познаваше този тип момичета, които се забавляваха на чужд гръб. Затова се опитваше да не им обръща внимание и да се концентрира върху събирането на боклука, който беше започнал да се натрупва между местата.
Работейки близо до красивите, шумни момичета, Джереми се наведе да вземе някакъв боклук, когато една от тях каза: „Страхотен задник!” Джереми погледна към екрана, за да види дали актьорите не правят нещо, което би накарало момичето да каже това. Но не видя нищо необичайно и продължи да си събира боклука. После чу друго от момичетата да казва: „По дяволите, разлях колата си по целия под!”. Джереми се втурна към момичето, което крещеше и погледна към пода, за да види къде е разлятото. Всичко, което видя обаче, бяха три чифта хубави крака, но никъде нямаше и капчица разлято. Тогава пред очите на Джереми блондинката, очевидната водачка на групата, започна да си разлива колата на земята между краката си. Той се ядоса на глупавата шега на момичето. А когато миг по-късно момичето го накара отново да почисти разлятото, вече знаеше, че нарочно го дразнят и се опитват да му скъсат нервите. На него не му пукаше, защото наистина бяха доста красиви и му харесваше да ги гледа, а и кой знае – можеше да се забие с някоя от тях, ако се държеше добре.
Джереми взе един парцал, отиде при хилещите се момичета и започна да почиства разлятото. Той подскочи, когато и трите момичета се пресегнаха едновременно, и го стиснаха за задника. Това притесни 18-годишното момче, но едновременно го и възбуди. Никое момиче не му беше правила това досега. Тогава Джереми попита русата защо го бяха сторили. С лукава усмивка на прекрасното си лице, едрогърдестото момиче отвърна: „Може би защото имаш хубаво, стегнато дупе!” - и всички момичета се засмяха на нейното остроумие. Джемери ги погледна засрамен, но не каза нищо и просто продължи да чисти пода.
Когато приключваше, блондинката с големите гърди му каза: „Защо не си починеш и не се насладиш на филма с нас?!” Джереми гледаше прекрасните й устни, докато тя му говореше и внезапно му се прииска да остане с тези момичета. Те толкова го възбуждаха с мръснишките си погледи, но се насили да им отвърне: „Не мога, защото още съм на работа и поне още един час не мога да излизам в почивка”. В този момент третото момиче с тъмната коса го хвана за ръката и го придърпа на седалката до нея. Русата бързо мина покрай него и седна от другата му страна. Джереми беше наистина превъзбуден и май беше на път да направи беля в гащите си. Тези момичета се съревноваваха за вниманието му – нещо, което не му се беше случвало досега. Той беше толкова разгорещен, че не можеше да издържа. С две момичета отляво и едно отдясно, Джереми седеше надървен до пръсване и се преструваше, че гледа филма. От време на време обаче крадешком хвърляше по един поглед към гърдите на някое от момичетата.
Те продължиха да се кикотят и да казват какво сладко дупе има, и колко готин изглеждал като цяло. Шепнеха си обаче достатъчно тихо, че той да не може да ги чуе. Тогава изведнъж, без предупреждение, блондинката се пресегна и го хвана за чатала. Джереми скочи, издавайки неразбираем звук. Момичето го смъмри, като му каза: „Сядай, момче, и недей да приказваш, иначе си тръгваме”. В този момент тя се наведе напред и го целуна по устните.
Джереми се беше изчервил от страх и възбуда, и не знаеше какво да очаква. Знаеше само едно – не искаше да си тръгват, затова стоеше съвсем тихо. Тъмнокосата до Джереми се хилеше, докато му разкопчаваше панталона. След това тя пъхна ръката си вътре и започна да му го гали през боксерките. Джереми беше почти в шок, похотта го беше завладяла. Той започна да се празни, а момичето продължаваше да го масажира, образувайки лепкава каша, която се просмукваше през бельото му.
Идеше му да потъне вдън земя, когато момичето си извади ръката от гащите му и каза: „Я виж ти, младежът направи белята!”. Унижението му беше още по-голямо, защото както всички момичета можеха да видят, пръстите на тъмнокосата бяха покрити със сперма. Той не знаеше какво да прави, беше станал пурпурен и му се искаше да се самоубие. За изненада на Джереми обаче, блондинката взе ръката на приятелката си и я поднесе към устните си. Младежът не можеше да повярва на очите си. В този момент той осъзна, че тя облизва спермата му от ръката на приятелката си. И през цялото време го гледаше, докато правеше това! Джереми отново се надърви. Седеше там, хипнотизиран от гледката на това прекрасно създание, облизващо спермата му от нежните пръсти на тъмнокосата си приятелка. После тя рече: „Ммм.. Страхотен вкус! Мисля, че искам още!”.
Останалите момичета започнаха да се кикотят, докато сваляха панталона му. Джереми започна да се поти от страх – беше повече от нервен. Той знаеше, че вероятно ще го хванат и ще го уволнят, а освен това и ще повикат родителите му, но нямаше воля да спре това, което се случваше. Всъщност нямаше представа какво точно ще се случи, но беше готов да убие човек, за да разбере.
Русото момиче скочи от мястото си и застана на колене между разтворените крака на Джереми, докато тъмнокосата, която беше масажирала члена му, се наведе към него и започна да го целува с език, търкайки нежните си гърди към тялото му, докато заравяше език в устата му. Джереми не можеше да повярва. Седеше със свалени гащи, като едно невероятно момиче беше в скута му, а друга, изумителна тийнейджърка направо му изсмукваше мозъка през устата. Той знаеше, че това е много специален момент в неговия живот и вероятно никога нямаше да се повтори.
В този момент младежът изпита най-прекрасното усещане. Влажно, топло, прекрасно чувство погълна изпънатия му орган. Русокосата го беше поела в устата си. Джереми инстинктивно се опита да се дръпне от тъмнокосата, за да види какво се случва с тялото му. Но тя знаеше единствено, че й харесва адски много да се целува с него и не го пускаше. Джереми отново беше пред прага на оргазма. Устните и езикът на блондинката го подлудяваха. След само секунда той вече бълваше своята топла течност в устата й. Чу как тя се задави и изпита скрито удоволствие, знаейки че й е отмъстил за това, че го беше дразнила преди.
Тъмнокосата спря да целува Джереми и погледна към приятелката си, питайки я как е на вкус, с дяволита усмивка. След това се пресегна и започна да масажира пениса на момчето отново. Този път беше на голо и целия беше хлъзгав от спермата и слюнката на русата, която го беше облизвала. На нея сякаш й харесваше всичката тази влага и меката кожа на момчето, защото го хвана по-здраво, и започна да му бие чекия.
Сърцето на Джереми туптеше неописуемо, претоварено от всички нови усещания, докато тъмнокосата сладурана усърдно се трудеше да възвърне ерекцията му. Тя го гледаше право в очите и го помпаше бавно. Имаше несигурен, блуждаещ поглед, сякаш се опитваше да реши нещо. Гледаше към кура на Джереми, който се подаваше между пръстите й всеки път, когато тя прокарваше ръката си до основата на ствола. Джереми също гледаше как деликатната ръка на момичето беше обвила пениса му, цялата омацана с телесни сокове. Тогава тийнейджърката се доближи плътно до него и прошепна в ухото му: „Не казвай нищо, а просто легни на пътеката. Направи го!”.
Без да изрече и думичка, Джери стана от мястото си и легна на пода. Другите момичета ахнаха, когато осъзнаха какво се канеше да направи приятелката им. Джереми усети лепкавия под върху задника си и хладния въздух, който обливаше тялото му. Тъмнокосата легна върху него. Джереми все още не можеше да повярва, че тя може да иска да се чука с него. В досегашният му опит не беше стигал до нещо повече от целувка. А в този момент една невероятна, тъмнокоса девойка оправяше полата си, готова да го изчука. Наистина щеше да се случи!
Той усети как момичето се наглася върху него и се пресегна под полата й, усещайки надървения си пенис и нейните влажни, срамни устни. Тъмнокосата не носеше бельо и нямаше какво да я спаси от неговия тласък. Тогава хормонът удари тотално Джереми и той се пресегна, хвана момичето за раменете, и започна да я натиска надолу към лепкавия си, горещ инструмент. Първоначално тя се съпротивляваше. Гледаше го в очите му през цялото време, търсейки нещо – нещо, което вероятно не беше там, защото всичко, което искаше Джереми, бе да я чука. Той щеше да мисли за други неща след това – например как се казва и дали обичат еднакви неща. Точно сега обаче имаше нужда да свърши още веднъж и този път вътре в тялото на момичето. Нямаше избор. Тялото му “крещеше”, че трябва да го направи. Въпреки съпротивата, членът на Джереми изцяло потъна вътре в момичето и той видя как то изтръпва – точно както някой, който скача в много студен басейн. Младежът полудя, когато девойката започна да скимти. Тя не спираше да издава малки, полуживотински звуци, докато се повдигаше и отново се спускаше върху набъбналия му член. Джереми не можеше да си поеме въздух. Гледката на прекрасната, млада жена върху него, която беше стиснала зъби и го яздеше като жребец в галоп, беше толкова неземна, че той експлодира и пулсирайки, напълни тялото й със спермата си.
Момичето не разбра, че Джереми беше свършил в нея – беше твърде вглъбено в собствените си усещания. Тъмнокосата нямаше да спре, дори да беше разбрала, че той ще го стори. Накрая изтощените младежи се отпуснаха, дишайки тежко и отново започнаха да чуват звуците от заобикалящата ги среда. Джереми погледна другите две момичета, които се бяха опитвали да скрият факта, че двама тийнейджъри се скъсват от чукане на пода между тях. Но играта свърши – идваше края на филма. Джереми започна да се бунтува под нежното горещо тяло на партньорката си. Той изстена: „Трябва да пусна светлините и да изгася прожектора!”
Надигна се, обезумял изпод нейното тяло и грабна панталона си. Хората в театъра започнаха да стават и Джереми знаеше, че само след няколко секунди ще бъде забелязана липсата му, и ще си има проблеми. Той се наведе, за да помогне на момичето да седне на мястото си, а то продължаваше да го гледа право в очите. Тогава той му каза, без да си поема въздух: „Моля ви, изчакайте ме! Връщам се веднага! Просто трябва да изгася прожектора и да пусна светлините!” Погледна към красавицата още веднъж и се поколеба. Стори му се, че видя сълзи в очите й. После се затича към вратата и включи светлините. Втурна се към прожектора и изключи проклетото нещо. Все още задъхан от усилията той се засили обратно по стъпалата, като ги вземаше по две-три наведнъж, защото не искаше момичетата да си тръгнат, преди да разбере къде живеят…
Нямаше ги! Той се огледа добре и изтича във фоайето. Нямаше момичета! Джереми преглътна трудно. Сърцето му беше стигнало до гърлото. Изтича отвън и се огледа на улицата! Нямаше момичета! „По дяволите”, изруга наум, като си спомни сълзите в очите на тъмнокосото момиче... !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!