С малка лодка в Рая


    Автор: anonymous
Публикуван на: 17.01.2013




С малка лодка в Рая Когато Руми и Благо ме поканиха да замина с тях на онова приказно пътуване из Тропиците с яхтата им, дори не подозирах, че то ще се превърне в най-вълнуващото и прекрасно изживяване в живота ми. Руми беше моята най-добрата приятелка още от детската градина. Двамата с Благо се бяха оженили миналата година. Всъщност това пътуване беше повторение на сватбеното им пътешествие. Eдно дълго и фантастично пътуване из няколко морета и два океана, по време на което отношенията между трима ни претърпяха много странни и вълнуващи метаморфози. Началото на пътуването, естествено, стартира от нашето уютно Черно море и по-точно от пристанището на красивия, старинен Несебър. Пресякохме Босфора и навлязохме в топлите води на Средиземно море. По бреговете на това море са накацали едни от най-хубавите туристически курорти в целия свят. Хърватската, Италианска и Френска Ривиери предлагат незабравими изживявания за всеки ценител на морските приключения и красоти. Дубровник на Адриатическо море, Кан, Ница, островите Корсика и Сардиния, Балеарските острови – това бяха само част от прекрасните пристанища и курорти, в които за по няколко дни акустираше нашата малка бяла яхта. Научих се да управлявам лодката – нямаше как, двамата влюбени не спираха да се чукат навсякъде из яхтата, неспособни да се наситят един на друг. В началото това малко ме притесняваше, но с течение на времето започнах да свиквам и дори да хвърлям по едно похотливо оченце…
Пресякохме Гибралтарския проток и могъщия Атлантик ни погълна. Първа спирка: Канарските острови. Купонът вече беше във вихъра си. Отношенията ни от приятелски бяха започнали да се трансформират в нещо далеч по-сериозно. Сега, когато Руми и Благо се любеха, понякога сядах на няколко метра от тях и докато ги съзерцавах започвах да мастурбирам без капчица срам и притеснение. Тях също не ги притесняваше моето присъствие. Гледката зверски ме възбуждаше – все пак не бях опитвала кур със седмици… Първият по-дълъг преход ни отведе до Антилите, а след това и Бахамските острови. Всеки един малък остров от тези два архиелага беше като малко кътче от Рая. Прозрачната нефритенозелена вода, палмите, белия пясък – това са все гледки и изживявания, които завинаги ще останат запечатани дълбоко в мен… После дойде ред и на Острова на свободата – Куба.
Там най-ценното бяха хората. Разбира се имаше и задължителните за тези географски ширини божествени курорти, но аз бях най-силно впечатлена от кубинците. Толкова лъчезарни, толкова добронамерени и безгрижни, въпреки явните трудности от чисто битов характер, с които се сблъскваха всеки ден – това беше наистина забележително. Те просто се наслаждаваха на всеки миг от живота и нищо не беше в състояние да помрачи това тяхно вечно прекрасно настроение. В Куба срещнах Хосе – абаносов красавец с тяло на бог. Няколкото бурни дни и нощти прекарани с него ме направиха много щастлива. Той ми показа как трябва да живея и да се любя. А големият му, як пенис и досега навестява еротичните ми блянове… И отново на яхтата, носени от ветровете на Северния тропик. Панамският канал, островите Галапагос и най-сетне Хаваите!
Влюбих се в тези острови. Поредният преход от един остров до друг – слънцето напичаше приятно и както обикновено в такива дни и тримата бяхме на палубата, препичайки се блажено съвсем голи. Още в Средиземно море бяхме захвърлили банските и оттогава никой не се и сещаше за тях. Руми ме помоли да я намажа с масло. Докато я масажирах обаче, русокосата ми приятелка започна да стене възбудено. В следващият момент Благо се озова прав до мен и буквално навря надървения си хуй в лицето ми. Беше му толкова готин, здрав и апетитен. Умирах да го налапам. Вместо това налапах палеца на едната му ръка и започнах настървено да го смуча, стенейки отчаяно. Това, естествено, привлече вниманието на Руми, която се обърна с лице към мен и измърка усмихната:
-Хайде лапни го, скъпа, знам че ти се иска! Повярвай, нямам нищо против! Затворих очи и с огромно удоволствие и въздишка на облекчение засмуках набъбналия хуй. После започнах да го забелвам скоростно с ръчичка на чекия, чаткайки с езиче по юздичката на главичката, а пък моята добра приятелка завря глава между бедрата ми, както лежеше под мен и започна да смуче клитора ми. Не знам дали беше от горещото време или от шпаклата на Руми и фантастичния пенис в устата ми, но почувствах как цялото ми тяло, кожата и слабините ми пламват… !
Благо ме облада от задна прашка върху кърмата на палубата. Започна да ме чука, а приятелката ми се разчекна пред мен и навря бръснатата си сливка в устата ми. Това беше началото. Една тройка, безкрайно ебане, което продължи оттук до края на това невероятно пътуване. Крайната точка на нашето пътуване – остров Сен Бертелеми, любимият остров на Надя Ауерман и още куп знаменитости. Секс, тропически плажове и слънце – това е моята нова религия! Станете и вие нейни последователи. От мен чао засега, до следващото пътуване… !

Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!