В болницата - втора част


    Автор: anonymous
Публикуван на: 10.06.2012




След като бях се запътил пак кам болницата, бях облечен доста секси и бях се напръскал с хубав парфиум, знаех че ще срещна Катя "сестрата" която ме очакваше за превразката. От вчеращния секс които направихме с нея, аз неможех да я изкарам от главата си. Желаех я постоянно и си фантазирах разни пози на ралични места. И като за идея пак бях там за обедната почивка, за да имам повече време с нея. Когато влезнах в кабинета, тя ме посрещна много приятно и като ме попита как беше вчера дали ме е боляло. Явно това питане беше не за праста ми а за секса които правехме с нея. Попита ме така ловко защото също друга сестра седеше в кабинета точно когато пристигнах. Явно нейна колежка. Отговорът ми беше "Не ме заболя все пак беше внимателна" След тези думи тя ме погали по лицето и ми каза че сам бил много мил. В този момент моите очи се насочиха кам колежката и, като се изчервих. Катя ми каза да се запозаня с Лили, нейната колежка от 2 смяна. Тя също изглеждаше добре беше определени по млада от Катя. В приятен разговор сас сестрите разбрах че Лили е на 27 год. Усетих че Катя и казала за вчерашната случка и явно и тя искаше да се чука с мен. Но аз малко неловко пред 2 сестри казах, ако може да ми смени превразката на праста ми. Катя отговори веднага "само иди в хирургичната стая и идвам. Влязох там и седнах на леглото с очакване. Катя дойде сама и ме хвана за лицето и ме целуна страстно по усните. На мен ми хареса все пак очаквах нещо подобно. Целунах я и аз като я обарвах за циците. Тя взе някава кислородна вода и потопи праста ми ватре и след това свали преваразката, като пак го намаза с сащия крем и ми го подварза наново с бинт. И ми прошепна в ухото. Драги били направил една услуга за мен. отговорът ми беше "Ами зависи каква" и тя в момента започна да ми бара и масажира пениса по цялата дължина. Веднага ми набъбна и започнах да я целувам. И в това време презрях че Лили гледа облегнала се на вратата и си мачка циците.
Катя сащо се обърна и покани колежката и да дойде и да се присаедини. Аз бях шокиран, късмета явно днес ми варвеше. пак и услугата явно беше за колежката и. Бях дошъл да чукам Катя а се оказа че ще има и друга партниорка. Без думи и глас аз лекичко хванах Лили през главата и започнах да я целувам а през това време усещах как Катя ми сваляше панталона и ми изкара вече набъбнатия ми пенис. Тя леко го погална и за почна да ми прави свирки. Лижеше ми мадата правеше ми невероятни извивки по далжината на пениса но просото само усещах а не виждах защото бях зает с Лили. 27 годишната мадама така се целуваше все едно за прав пат е вижда маж.Аз продълажих да обарвам циците на Лили и на Катя. Лекичко започнах да си прекарвам ръкате между краката на Лили като започнах да и масажирам путенцето. Тя се отпусна и си премести пражките за по добър контакт с клиторчето и. Тя също се наведе варху пениса ми и започна лекичко да го ближе и да ми прави чекии. Двете сестри ми лижеха пениса по далжината по главичката като се надпреварваха коя ще може да го поеме цялото. Аз издивявах от кеф, ръцете ми се чудеха каде да обарават, ту едната ту другата. Изправих се като положих сестрите варху леглото разкрачени и
започнах да лижа пичките им. Когато лижех Лили двата ми пръста на лявата рака неволно чукаха Катя и в двете дупки. След лизането, путката не Лили беше набъбнала много и очакваше парчето ми като ме гледаше в лицето ми каза. "дочух че си бил добар искам да ме чукаш но искам с презерватив." В този мимент тя изкара от джоба си някакъв презерватив, аз не издаржах изках колкото се може по скоро да и го вкарам дълбоко, съглсих се и лекичко полижих кура си между срамните и устни. И уж посегнах напред да и помогна при отварянето на презерватива като кура ми се заби в пичето на Лили, тя само изохка от кеф и полуотворения презерватив остана в ръката и с думите на Лили да продалжа и да забравя за презерватива. Започнах да я чукам бавно след като ускорявах темпото. Катя се беше изправила и се кефеше на чукането на колежката и. След около 10-тина минути си изкарах парчето и го насочих кам пичето на Катя, На нея и го бутнах сас всичка сила и продалжих прекаснатото темпо. С едната си рака си прокарвах път кам дупето а с другата мачках циците на Лили. След малко чукане в пичето и насаочих пениса кам задния двор на Катя. Тя само изохка от кеф, като започна да се празни на пода. Дупето и беше доста разработено, и нямаше никакъв проблем с нея. След което дойде време за Лили тя каза че съшто искала отзад. Само се усмихнах и започнах да я целувам. а Катя награби кура ми и за почна да ми свири. След това положих Лили на задна пражка и вкарах пениса си в путето и, и започнах с пръста си да я пробивам отзад. След малко чукане отпред насочих Приятелчето кам дупето на Лили Оформеното и задниче погална пениса ми до мадата. чуках я яростно в газа, като се чуваше само охкане и пъшкане от удоволствие. Вече трябваше да сварша защото мадата ми не издаржаха на напрежението. Изкарах си пениса от дупето и седнах и се протегнах на леглото и двете сестри за почнаха да бласкат пениса ми като зовяха за малко повече сперма. Започнах да се празня варху лицата им галтаха спермата лижеха като луди облизаха и последната капчица от мен и от лицата си. Просто ми беше адски приятно да чукам две сестри в неочакване за Лили. След което се измихме преоблякохме се и отидохме на кафе. И до ден днешен се виждам с тях и правим 3-ка на места каде ли не. Все пак връзки в болницата и приятни мигове с Катя и Лили.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!