Чиста случайност... или не!


    Автор: anonymous
Публикуван на: 20.06.2012




Аз, самият, никога не сам влизал в категорията "секс машина", затова винаги съм завиждал на оня тип пичове, които са в състояние само да намигнат на някое момиче и то да е "готово". Можех да си мечтая с часове за секс с непозната, но не съм и предполагал, че ще ми се случи някога.
Бях се прибрал от работа късно вечерта и бях направо разбит, така че се проснах на леглото, пуснах си някакъв филм от сървъра и се приготвих за поредната скучна вечер, когато Skype иззвъня. Никой от познатите ми не беше на линия, затова бях малко учуден, но все пак отговорих. Заприказва ме някакво момиче, (всъщност разбрах че е момиче, когато прегледах личните й данни, но снимка нямаше, нито пък име), каза ми, че й било скучно, взела да търси хора на линия от града и попаднала на мене. Може би защото бях уморен, или защото не ми пукаше особено за "някоя си", но без да се замислям извъртях разговора на секс тема. Взехме да си правим полунамеци и полушеги, и докато се усетя, разговора беше придобил вида: "ако се мислиш за голяма работа ела и ми го докажи".
Всъщност именно тя беше тази, която направо предложи да се срещнем, без да се познаваме лично. Забравих, че съм уморен и й казах, че ще я чакам в парка на една от по забутаните пейки. След като тя затвори, около 10 минути се чудех дали изобщо си струва да ходя, опасявайки се да не ме върже, но накрая все пак тръгнах.
Пейката беше близо до една от детските площадки, но по това време (минаваше 1 часа през нощта), нямаше жива душа, а и беше доста тъмно. Тя обаче беше вече там! Приближих се в гръб и бързо седнах до нея, като едновременно я прегърнах през кръста, измрънквайки нещо като: "Здрасти". Оказа се обаче, че повече приказки не са нужни, защото тя се извърна към мене и ми каза само: "Без имена, без приказки, само секс! ОК!?". В тъмното лицето й не се виждаше добре, но успях да различа тъмна коса, падаща на вълни по раменете и доста секси тяло, покрито само от някакво потниче, и къса пола. Краката й бяха стегнати и мускулести, гърдите й малки, но добре оформени и твърди.
Тя се извърна към мен и веднага ме целуна, притискайки се с цялото си тяло в мен, после изведнъж ме обкрачи, докато ръцете й се плъзнаха и смъкнаха тениската ми. Аз естествено не си губех времето, а побъзах да издърпам потничето й, под което нямаше сутиен, след което малко по-бавно плъзнах ръката си нагоре по крака й, само за да установя, че няма и бельо. Пръстите ми потънаха във влажното й, горещо храстче и аз изведнъж разбрах, че не просто ми е провървяло, ами и най-после съм с жена готова наистина на всичко.
Зарових пръсти в пусето й и я чух как си поема дълбоко въздух, след което я сграбчих през кръста с другата ръка и я излегнах върху пейката. Наведох се над нея и бавно плъзнах устни от шията й, през вдлъбнатината между гърдите й и пъпа, докато стигнах до слабините й. Езикът ми се плъзна по границите на триъгълника и едновременно мушнах два пръста в нея. Беше толкова гореща и влажна, че направо ме влудяваше. Тялото й се изви в дъга, когато усети да движа пръстите си, а после да пъхам езика си в пусето й и да го движа бавно напред-назад. Тя простена силно и после изведнъж ме притисна с ръце към себе си. Аз обаче се дръпнах и я придърпах за да се целунем отново, след което се отдръпнах с лека усмивка.
Разбрахме се без думи и тя се нахвърли на ципа на дънките ми. Смъкна боксерките и без дори за секунда да се спре, сграбчи пениса ми с две ръце и се надвеси над него. Усетих устните й да се плъзгат, а след това тя ме засмука толкова силно, че едва се сдържах да не свърша в устата й. Тя обаче, като че ли усети това, защото рязко се дръпна и на свой ред видях зъбите й да блясват в тъмното. Изправи се и без да спира да се усмихва, дръпна полата си и я пусна на земята, след което ми помогна да смъкна, каквото още имах от облеклото си по мен. Възползвах се от паузата за да измъкна един презерватив от джоба си и да й го дам. Тя се надвеси над мен, бутайки ме по гръб върху пейката, след което намести презерватива върху мен и много бавно, само със зъби, го намести, поемайки при това пениса ми дълбоко в гърлото си. Бях останал без дъх, когато тя най после се отдръпна и плъзна тялото си върху моето, нагласяйки се бавно точно над мен. Пресегнах се и обгърнах кръста й с една ръка, докато!
с другата напипах пусето й и насочих пениса си право в него. Тя се притисна към мен, чух я как простена, когато я изпълних докрай и за секунда останахме така, плътно долепени. После изведнъж се отдръпна и започна да ме "язди" бавно и равномерно, наслаждавайки се на усещането. Аз също стенех. Тя беще много тясна и гореща, а гърдите й се поклащаха точно пред мен. Плъзнах ръце от кръста й нагоре към тях и ги стиснах в шепи, изтръгвайки звуци на удоволствие от нея. После бавно се надигнах, накланяйки тялото й назад и целувайки гърдите й една след друга, и двамата ускорявахме темпото, препускайки към края.
Но до него стигна само тя със силен вик, притискайки главата ми към гърдите си, извивайки тялото си в дъга сякаш искаше да проникна още повече в нея. Аз обаче още не исках да свършвам и като я придърпах към мене, прошепнах в ухото й какво искам да направи. Едновременно с това плъзнах дясната си ръка по дупето й и вкарах показалеца си в анусчето. Тя се дръпна рязко и каза "не", но макар че беше върху мене и беше малко трудно да отказва каквото и да било, пениса ми я изпълваше, а показалеца последван и от средния пръст, откриваше нови точки на удоволствие навлизайки все по-дълбоко в задния вход.
Не спирах да плъзгам устните си по гърдите й. Накрая я чух да прошепва "ок". Сега бях поставил по един пръст от всяка ръка в ануса й и внимателно, за да не й причиня болка, разтварях халката. Бавно я повдигнах, плъзнах цялото й тяло напред към мене и поставих главичката на пениса ми, където бяха пръстите ми. За щастие презерватива беше достатъчно хлъзгав, така че главичката бавно преодоля нейната съпротива. Започнах да се движа бавно, като тя охкаше при всяко мое проникване, но пък и се отпускаше все почече колкото по-навътре навлизах в ануса й.
В едни момент усетих, че тя е тази която "подава" ритъма и почти пощурях. Започнах да се движа с бясно темпо и почти загубих съзнание, когато стигнах върха. За една безкрайна секунда останахме притиснати един към друг, после тя се надигна от мене и без да каже и дума, се пресегна, прибирайки дрехите си от земята. Скочих и я сграбчих за ръката, но тя се дръпна и без да каже нищо, само поклати глава. Беше се облякла за секунди и сега побягна по алеята. Докато успея да си нахлузя панталона, беше изчезнала. Не ми оставаше друго освен да се прибера. Вкъщи веднага пуснах Skype, но нея я нямаше и повече не я видях онлайн. Не научих името й, дори не видях лицето й както трябва, но това без съмнение беше най-горещия секс в живота ми.


Коментари:

Име:
e-mail:
Код:
НОВИНИ

* След кратко техническо прекъсване, сайтът отново е на линия!

* Добавено е сортиране по посещаемост и дата;

* Екипа на E-Razkazi.info Ви пожелава приятно четене



Хороскоп


Еротичен хороскоп с общи насоки за отделните зодии.

Вицове


Еротични вицове, шеги, смешки, бисери, обяви и още много други.

За контакти


Начини за връзка с екипа на сайта. Очакваме Ви!